Valborg

Hej allihopa! Sorry att jag inte uppdaterat, har inte orkat om jag ska vara ärlig.
Hoppas ni mår bra, jag är lite halv deppig har jag märkt men an inte sätta fingret på vad som tynger ner mig.
Gårdagen spenderades framför tv:n med en Ben&Jerry´s Chunky Monkey glass till Desperate Housewhifes och Ugly Betty.

Denna dag har jag mött Piffen i stan och vart på systemet för första gången efter att jag blivit 20, kändes lite mäktigt att man faktiskt fick tillåtelse att gå in och köpa utan att känna sig det minsta kriminell haha.
Sen åkte jag och Piffen hit till Skogås eftersom mitt mousserande vin inte fanns kvar inne i stan, på tåget mötte vi Emelie och Madde som oxå var på väg hem till Skogås sen mötte jag och piffen mamma i centrum.
Nu sitter jag här och ska väl ner och kolla lite på brasan med Sandra sen får vi se vart det bär av för mig, hoppas ni får en trevlig valborg och ta det lugnt ikväll. Ha det bäst Pok Elin

"May it be real, the touch of your lips"

Abstrakt Kärlek

Godmorgon på er alla! Hoppas ni mår bra, själv sitter man med en huvudvärk som heter duga från gårdagens studentskiva, men nu ska jag inte klaga får helt enkelt skylla mig själv. Stället som hette "La cucaracha" var helt okej,lite trångt men bra musik iallafall och verkade ha en väldigt god mat meny.
Idag är det tisdag vilket innebär att man ska jobba som barnvakt idag och slå mig ner framför tv:n ikväll. Fint väder är det idag dessutom så det har blivit lite solning på balkongen igen och nu sitter jag här och skriver.
Får se vad det blir för planer imorgon, vet fortfarande inte om jag kommer jobba imorgon hoppas att jag inte gör det men det vet man aldrig. Finns inte mycket att uppdatera för tillfället ni får ha en fortsatt bra tisdag ta hand om er alla Pok/ Elin



"Abstrakt kärlek,det är vad det handlar om,
att bli sviken av den person man tycker om.
Att bli hatad sen älskad, det är det man kallar det,
om jag översätter orden en konkret kärlek"

Måndag

Hellu allihopa! Hoppas ni mår bra, måndag idag lite trist men har en känsla av att veckan kommer gå fort.
Denna dag vaknade jag väldigt sent och blev däremed jätte stressad eftersom jag har avslutning med mina elever i Stuvsta idag och ska på studentskiva senare ikväll.
Ska till nåt ställe på söder som heter "La cucarasha" eller hur det stavas nån som vet nåt om stället? Känns lite hårt att festa på en måndag när man ska upp och jobba dagen efter men det är den smällen jag får ta, behöver inte supa mig dyngrak precis.

Denna vecka på planeringen blir det:
Måndag: Avslutning,Studentskiva
Tisdag: Jobba,Tv dag
Onsdag: Jobba? Valborg
Torsdag: Erotikmässan med Sandra
Fredag: Åka till Tierp och hälsa på mitt ex och hämta saker från hans lillebror som tillhör Mia
Lördag: Ingen aning än så länge
Söndag: Komma hem från Tierp om det inte blir tidigare.

Vad har ni planerat på Valborg? Vi får se vart jag hamnar den dagen, har inga planer jusst nu men man vet aldrig vilka samtal som kommer dyka upp.
Nu måste jag rusa iväg till tåget så ha en fortsatt bra dag, ta hand om er alla Pok / E


Söndag

God morgon sötisar!
Klev upp för ungefär enhalv timma sen, nu sitter jag här och tittar runt på olika sidor letar efter en billig men rymmlig väska, nån som har nåt hett tips?
Denna dag ska jag bara ta det lugnt, det är ju molningt ute men ändå 18 grader så promenaden jag hade tänkt ta får vi se om den blir av, hoppas ni får en bra söndag iallafall.
Måste börja rensa ur lite saker från mitt rum som fyller mig med minnen, det är inte lätt det här när man hållt någon så kär i 5 år där bilder mm ständigt påminner en om den vardag man en gång hade. Därför har jag bestämt mig för att sakerna måste bort, inte kasta,men bort så jag inte ser dom jusst nu iallafall. Jag måste rikta några ord till jusst dig för den person du blivit jusst nu känner jag inte alls, den person du en gång var vart tog han vägen? dog han lika snabbt som jag försvann? Eller är det ditt sätt att slippa tänka,ditt sätt att gå vidare?.

Tack vare två personer som står mig närmre än någon annan, vågade jag stå upp för mig själv, och våga tänka på vad som är bäst för mig.  Dessa två personer har en enorm betydelse för mig och jag vet att dom är den typ av personer jag aldrig skulle släppa taget om i första hand ni vet precis vilka ni är. Har insett att det finns vänner och det finns vänner, de vänner som jag har är av bästa kvalité, visst vi tjaffsar som vilka andra som helst men ni har alltid funnits vid min sida och det är jag evigt tacksam över.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ha en fortsatt bra söndag ta hand om er/ Er lilla Elin

Min Sandra                 Min lilla Mia                  Min Emelie        Min bästa Piff

True Story

"I wish it could just be simple, like a retro popsong: 'I want you to want me' Boom. End of story. We all live happily ever after. But it's never really like that, is it?"


image75

Uppdatering

Hej allihopa nu sitter jag här igen efter en jätte rolig dag tack vare Piffen.

Vi åkte in till stan och käkade på Sala Thai, har blivit som en tradition nu, får nästan ta och byta ställe snart.
Sammtidigt som vi satt och åt så öste regnet ner utanför, när regnet lagt sig tog vi oss sväng till gallerian där piffen köpte glass, det är väldigt farligt att stå runt honom jusst då eftersom den glassen sedan hamnade i mitt ansikte.
Vi satt där inne,skrattade,pratade och hade allmänt mysigt tills det blev dags att röra oss hemåt.
När vi väntade på tåget ringde min kära Emelie som frågade om jag hade lust att gå en promenad,varför inte det var ju ändå så fint väder.

När jag väl kom fram till Skogås så svängde vi in i centrum köpte med oss cola och Rafaello och började gå mot Mörtviksbadet, satte oss på en sten där och lyssnade på musik och pratade, mycket trevligt.
Sen vart det kallt ganska snabbt så vi bestämde oss för att gå hemåt, på vägen hem ser jag nåt som liknar två stora stenar och tänkte däför sparka till den ena, i samma sekund som jag närmar mig inser jag att dte var två stora grodor som satt på vägen och jag skrek så högt jag bara kunde kändes det som så Emelie blev så rädd att hon blev tvungen att hämta andan ett tag. Vi mötte på många småkryp under vägen coh jag blev lika rädd för alla och flaxade med armarna, här är man 20 år och kände sig som en 5 åringen som är rädd för allt.

Jag har haft en jätte trevlig dag hoppas ni oxå har haft det, lägger upp bilder från gårdagen och lite bilder från denna dag, ta hand om er Puss / Elin

Mörtviksbadet               Musikalen


 Piffisen bärnde sig rejält idag på Solkungen


Fredagen

Hej alla söta! Hann aldrig blogga igår om dagen eftersom det vart lite stressigt.Samman fattar kort om gårdagen.
Hoppas ni hade en underbar fredag för det hade jag iallafall.

Fredag:

Blev tvungen att vakna tidigt eftersom jag skulle ner till vårdcentralen och kolla halsen, självklart hittar dom inget speciellt förutom svullnaden på mina körtlar. Så det vart hem igen och lägga sig på balkongen och sola i nån timma innan det blev dags att dra till stan och träffa Maria.
Inne i stan blev det shopping bla. ett linne från Gina,tygskor,leggins och en rulle som man tar bort hår med.
Sen gick vi och käkade i Kungshallarna.
Sen vart det dags att skiljas åt, blev tvungen att rusa till Annikas för att öva inför nr med alla som ska vara med, var jätte kul eftersom jag träffade många av tjejerna som gick i samma grupp som jag när jag var elev.
Sen blev jag tvungen att rusa till tunnelbanan för att hinna till Huddinge där Alvaros mamma väntade på mig.
Jag som inte är så värst intresserad av musikaler fick mig en chock när jag satt och kollade på Piffens musikal.
Jag var helt mållös, hade absolut inget att säga i några sekunder, det blev en känslomässig och laddat kväll.
Följde med gänget som hade musikalen för att grilla och fira dom med lite champange. Sen bar det av hit till Piffen där jag sitter jusst nu.

Bilder kommer upp från gårdagen senare, ska in till stan nu och käka och se vad dagen har att erbjuda.
Varmt och skönt fortfarande önskar bara att solen kunde titta fram lite då och då.
Skriver senare igen, ha en fortsatt bra lördag Pussar / Elin

No time

"En oförglömlig resa, ett livslångt minne,tack för stunderna vi hade tillsammans,du kommer finnas i mitt hjärta förevigt"
Sommaren 2007 Barnens Ö med Cirkus Europa
image60

Hejsan allihopa! Har ni haft en underbar dag? Solen har vart helt underbar och varmt och skönt har det vart.
Jag har haft en ganska så tråkig dag, förutom att man är sjuk och har åkt på nåt virus i halsen och sånt har man ju verkligen ingen tid med jusst nu, så har dagen vart väligt långtråkig.

Solade lite på balkongen idag, läste i tidningen att det ska bli dåligt väder igen så man får passa på att njuta av solens sköna strålar. Sen vart det dags för mig att ta mig till Annikas dansskola för min lektion, blev dock ingen dans för mig idag behöver få all vila i världen för att inte överanstränga mig. Lektionen gick sådär känns som ju närmre vi har kommit datumen till teatern så har dansen blivit allt sämre. Men mina elever kämpar på ändå och är fortfarande unga så jag kan förstå nervositeten dom känner inför den stora dagen.
Efter lektionen tog jag mig en sväng till Burger King på Odenplan för att sedan gå tillbaka till dansskolan och träffa de andra streetlärarna och gå igenom dansen vi ska uppträda till.
Hade tänkt att man kanske skulle hinna sola på Solkungen men det fanns ingen tid för det idag.
Får se om man blir kvar på skolan till hösten, har bättre erbjudanden på g, och det lockar en alltid.

Nästa vecka ska man på student skiva, tiden går fort. Minns min egna skiva för ett år sedan och nu är det min tjejkompis tur som böt linje och fick gå om ett år, hoppas man är frisk tills dess.
Morgondagen blir det en tripp in till stan för lite shopping,lunch och sedan raka vägen till Annikas dansskola igen för att gå igenom slutnummret med alla som ska vara med i den, vilket innebär att vi kommer vara två streetgrupper+showgrupper och lärana som ska öva. Sen blir det raka vägen till Huddinge för att se min kära Piff när han framträder i sin musikal, ska bli spännande fick veta att premiären hade gått kanon bra så jag kan inte mer än att önska honom lycka till.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila, ta hand om er alla Puss och kram

Tusen bitar

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra och har haft en underbar dag.

Har inte vart hemma sen igår eftermiddag men nu sitter jag här och ska uppdatera lite.
Gårdagen var jag och jobbade, medans jag jobbade fick jag ett sms av Piffen som frågade om jag kunde svänga förbi för att pröva ett par jeans jag ska låna till föreställningen på Vasa teatern. När jag slutat  jobbet tog jag tåget mot Rönninge raka vägen hem till honom, blir alltid lika glad av att se dig.
Under tiden bestämde vi oss för att jag lika gärna kunde sova där eftersom han var ledig idag och jag börjar jobba klockan 16.00. Efter kanske en timma kom hans pappa för att hämta upp mig,Alvaro och hans mamma och ta med oss in till stan för att käka på Barcelona. Jätte trevlig och mysigt var det, på vägen hem hade vi jätte mysigt, trötta men mysig stund.
När vi kom hem blev det en godnatt cigg med hans mamma sen raka vägen till sängen.
Hade en jätte mysig natt och helt underbar morgon.

Idag när det var dags för mig att åka från Piffen för att åka hem och häma min laddare till mobilen, började jag må väldigt dåligt. Har ont i halsen som f*n och det är jätte svullet, ingen skön känsla. Sen är man fattig dessutom så har inte råd att gå till vårdcentralen heller, får avvakta tills på fredag då det är löning.
Annars h man jobbat idag, fick jobba över en timma, kände mig som världens sämsta barnvakt med tanke på att jag låg nästan helt deckad i deras soffa och mådde jätte dåligt.

Imorgon ska man till Annikas dansskola och hålla lektion, blir inte nå dans för mig inte måste vila upp mig så gott det går. Måste passa på att säga till alla er som fått Mitt i Huddinge slå upp sida 29 så ser ni Piffen och musikalen han medverkar i nu på torsdag och fredag.

Nu ska jag slänga mig in i duschen och lägga mig ner i sängen och vila. Ta hand om er Puss / Elin

Klumpeduns

Jag är ju en riktigt klumpeduns, glömde berätta för er vad jag gjorde för knasigt idag.
Fick ju nämligen för mig att pröva på en piruett vilket inte blev så lyckat, det slutade med att efter jag gjort några snurrar och skulle göra en till så sa det bara smack!
Nu tror ni säkert att jag råkade ramla in i något, men nej, usch skrattar så mycket åt mig själv jusst nu som ens berättar det här men kan vara kul att läsa. Så jag gjorde den där snurren och smack, jag smällde in ena handen i den andra armen och fick på nåt sätt in en rejäl smäll med nageln vid handleden så det blev 2 jack i skinnet och började blöda.

Hur klumpig får man egentligen vara?
Plus att när jag ska gå ut i köket så går jag rätt in i diskmaskinen med smalbenet vilket resulterade till att jag stog och skrek en massa saker och svor för mig själv.
Vissa dagar är man riktigt klumpig, tur att det inte är så alla gånger.
Kunde inte låta bli att berätta för Piffen vad jag gjort, varpå han garvar sönder sig och frågar hur jag bar mig åt.
Ett starkt bevis på att man kanske inte borde pröva på balett för min del berättade jag för honom, eftersom jag funtat på att pörva på balett, men tydligen så skadar jag mig nog bara.

Det var det roliga för idag, nu ska jag sätta mig med en kopp te och läsa lite i min Cosmo tidning.
Ha det bäst / Elin

 Det snygga jacket efter "olyckan"
 Ser ut som ett mongo men 2 dagars solning har gett resultat iallafall.

Nothing else matters

Hejsan allihopa, hoppas ni haft en bra dag.
Min har bestått av mycket solandes idag igen på balkongen vilket är så avslappnande och skönt,blev tvungen att dra mig ner till centrum för att köpa munsår salva, eftersom man vaknade med en jätte rolig kompis i mungipan. Sjukt dyrt med såna salvor tycker jag, där rök en hundring bara för det. Men jag ser hellre att den går bort lika fort som den dök upp.Har även haft min danslektion med mina elever i Stuvsta och åkt hem för att snart äta lite god mat.

Dagen har gått ganska segt men ändå rätt så fort, ska snart sätta mig och titta på Grey´s på datorn och slänga mig in i duschen.Morgondagen består av jobb hos familjen och sen hem för att titta på premiären av Ugly Betty och Desperate Houswhifes, är helt besatt av serier, nån annan som är det?
Finns inte mycket mer att tilägga denna dag, hoppas  får en trevlig kväll, ta hand om er Puss / E


" Nothing else matters"


Några videos från Freqency

Alvaros bror Viktor aka Chamaleon med låten Sexarena
 

Fresh med låten Te Vuelvo Muy Loca

Fresh med låten Me Gusta Tu Mirada

Härlig söndag

Hej på er alla! Vilket underbart väder det är idag, tycker ni inte det?
Själv har jag suttit på balkongen typ hela dagen och solat, så nu är man brun igen om magen och har bränt mig lite på bröstet och fräknarna har blossat upp igen på näsan.
Städat rummet har man dessutom gjort, känner mig stolt, snart ska man gå ner och rösta om Skogås/trångsund ska bli en egen kommun istället för att höra till Huddinge kommun, svårt val det där eftersom jag inte är så insatt i det.
Finns inte mycket mer att tilägga, denna vecka blir det jobb,dans, kolla på Alvaro´s musikal, s får vi se om nåt annat dyker upp.

Hoppas ni haft en trevlig dag så får ni ha en fortsatt trevlig söndag.
Puss / Elin

Fredagskvällen

Godmorgon på er alla!
Hoppas er fredagskväll var lyckad, min var helt perfekt. Började dagen med att möta Miguel i stan sen åkte vi till gamla stan och satte oss vid kajen och hade det mys. Prata ikapp allt som vi missat och sen bar det av in till Horntull för att möta Alvaro och Max. Följde med dom till Frequency och lyssnade när dom hade genrep.
Kvällen fortsatte med efter Alvaro´s bror Viktor aka Camaleon hade kört genrep på scen åkte jag med grabbarna till Lilla Essingen och käkade. Väl tillbaka på Frequency började folk rulla in och det blev dags för artisterna att inta scenen. Blir så stolt över dig gubben, may all your dreams come true, I know you can do it!

Först ut var Phelix från Fresh och hans kompis  som jag inte kommer ihåg vad han hette, ganska så bra.
Näst ut var Chamaleon med sina två låtar Sexarena och Get away som jag kallar den vet inte vad den heter. Viktor är grymt bra speciellt hans texter.
Tredje ut var Fresh med sina låtar Te vuelvo muy loca, Me gusta tu mirada och Fresh. Ni är grymma killar!
fjärde ut var Kung Henry med sina låtar, bra rim, sköna reggea beats.
Sist men inte minst tre grabbar som kallade sig för Halv blod, jätte duktiga killar, grym energi.
Efter Frequency åkte jag och Alvaro in till stan för att ta tåget hem till honom, väl hemma hos honom fixade vi med ett beat som tillslut blev min, får se vad som händer med den, och vad det till, ska spåna lite.
Jätte mysig och rolig fredagkväll blev det iallafall.

Denna morgon blev vi tvugna att vakna halv 9 eftersom babe var tvungen att åka och repa inför sin musikal i Huddinge, uppe med tuppen alltså. Ska snart slänga mig in i duschen och städa rummet hade jag tänkt mig om inget annat kommer ivägen som vanligt.

Ha en fortsatt trevlig lördag puss på er alla / Elin

Camaleon                                                Fresh

                                 Jag och Miguel  
 
Gårdagens outfit, Jeans från Cubus,Svart linne Topshop Vit bolero från Gina

Sol och värme

Hejsan alla där ute!
vackert väder idag och varmt, skönt tycker jag tycker inte ni?
Och det är fredag, vilket innebär som alla andra fredagar för mig att jag är ledig från allt som kallas "jobb".
Så för att njuta av värmen och solen ska jag dra in till stan och fika med min kompis Miguel,sen blir det lite shopping får inte handla upp allt, jag vet hur jag kan bli när jag väl har pengar.
Nån annan som är en riktig slösa när du väl har pengar? Det är gaska skumt hur pengar kan ha en viss makt över en själv, eller är det bara jag som tänker så?.
Sen bär det av till Hornstull för min del där jag ska vara med under Soundcheck på Frequency sen får vi se vad vi hittar på för skoj där emellan. Ska bli en grymt rolig kväll enligt mig, ska nog köpa nåt fint att ha på mig till kvällen.
Idag är en sån dag då man kan sätta på sig sina solbrillor och bara njuta.

Nu ska jag kila iväg till min kära mormor och morfar för att hämta mitt nya busskort, ett stort TACK ska ni ha!!
Ha en super bra Fredag, slänger in bilder antingen ikväll eller imorgon från kvällens lopp.
Puss / Elin

Dans

Dagen bästa citat av Benke från Bounce.


"Dans är ett språk som alla i hela världen förstår"




 

Sl regler osv

Hejsan sötisar!

Nu sitter jag här igen, helt slutkörd fast jag inte haft en så ansträngande dag.
Har haft min danslektion med gruppen på Annikas dansskola, solat på Solkungen på Odenplan, mitt favorit ställe faktiskt nu har dom kampanje pris dessutom. Råkade springa in i babe mitt på centralen vilket var trevligt.
Hjälpte honom att sätta upp affischer eller hur det svavas börjar bli ur dålig på stavning har jag märkt, iallafall hjälpte honom att sätta upp dom på centralen inför imorgon då dom spelar på en klubb i Hornstull som inte alls hetet Frequence utan Frequency.
Sen bar det av hemåt och det är där all min irritation kommer in i bilden.

Jag sitter på tåget, och som ni kan se i bloggen så blev jag 20 år förra veckan, när jag sitter där och lyssnar på min musik kommer kontrollanter som ber om mitt leg vilket jag inte hade på mig jusst då.
Självklart ska dom ge mig en böter och dra in mitt kort eftersom jag köpt ett månadskort efter att jag fyllt 20. Vilket jag har svårt att förstå, jag frågar dom hur gammal man måste vara för att åka på ett reducerat pris varpå dom säger samma månad som jag fyller 20 får jag åka på det kortet. Då tänker jag i mitt silla sinne, ok så samma månad jag blir 20 får jag åka på den, men då säger dom till mig att hade jag köpt kortet dagen innan jag fyllde år så hade jag fått åka på den. Så nu sitter jag här med ett nr jag måste ringa för att försöka få tillbaka mitt månads kort och en böter på 1200 kr. Så jävla irriterande, visst jag kan betala 1200 och dom kan behålla kortet men jag ska ha mina pengar tillbaka för det kort jag köpt isåfall.
Blir ett väldigt iriiterande samtal jag måste ringa på måndag suck!.

Hoppas er dag har vart bättre än min. Ska kura ner mig i soffan snart och värme min kudde och lägga på ryggen för nu gör det grymt ont, inte kul att vara tjej hela tiden, ni vet vad jag menar.

Ha det gött Puss / Elin

Sötaste Babe!

Frequence

För alla er som är intresserade så spelar Fresh, Chamaleon + andra artister på en klubb i Hornstull som heter Frequence på Fredag klockan 20.00, hett tips.

BE THERE!


ChillizKingizz 
Från Fresh
image47

Vardags hjältar

Hejsan allihopa!
Hoppas ni mår bra och att ni haft en bra dag.

Själv har jag inte gjort så mycket mer än att jobba från16-19, en rätt seg dag med en masa huvudvärk osv.
När jag satt på tåget slog det mig hur lite vi gör för varandra i vissa lägen.
Jag satt på tåget och lyssnade på musik när en rullstols bunden person skulle av tåget, men självklart fälldes inte de här grejerna ut, så folk reste sig upp för att hjälpa den här stackars mannen av tåget. I mitt huvud slog det mig jusst i det tillfället att det faktiskt finns vardagshjältar lite här och var.
Stort credd till er alla där ute som tar tillfälle akt och hjälper någon som behöver er hjälp, vi borde vara så lite oftare!.

Nu ska jag titta på Desperate Houswhifes och svulla chips. Ha det bäst Puss/ Elin

BSB..

Hejsan allihopa!
Hoppas er dag vart perfekt.

Idag fick jag besök vid ett tiden av Babe vi satt och lyssnade på beats som han gjort vilket var jätte trevligt, sen åkte vi in till Globen för att hämta ut biljetterna till bsb, meningen var att han och jag skulle gå och se dessa killar när det ändå var gratis så.
Men tyvärr kunde han inte kom han på, så det blev ett snabbt samtal till min älskade Emelie som gärna följde med.
Därefter åkte jag för att jobba i Stuvsta, tyvärr var bara 4 av mina elever där eftersom alla andra var sjuka, men vi hade roligt ädå.
Inställningen kanske inte var den bästa vi hade innan konsterten, men den var faktiskt jävligt bra. Många minnen till de gamla låtarna, bra förband och grymt roligt med Emz. Vi kom fram till att det var kanske 4-5 år sen vi var på konsert tillsammans sist så var det Christina Aguilera när hon släppte Stripped, och den ägde alla konsterer vi någonsin vart på!

Innan konserten så slängde Emelie ur sig en kommentar som jag as garva åt, hon hade mer koll på popcornen än på vem som var på scenen, och det är nog roligare att uppleva det själv än att läsa om det, hon och jag har sjuk humor så det stänker om det. På konserten såg vi även Måns Zelmerlöw som var där med Marie Serneholt, sen var även grabbarna Danny,Erik och Matthias förband åt bsb.
Riktigt lyckad kväll blev det iallafall, ska nog ladda ner några låtar från deras senaste album för dom var faktiskt välidgt fina.

Laddar upp några bilder från kvällen, nu är det dags för mig att dra mig mot sängen, upp och jobba imorgon.
Ta hand om er Puss!

"If the one you want doesn´t want you"


Tattoo

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
I always have you

Reason to cry

I got a million reasons to cry


Hej å hoj..hoppas alla mår bra och har haft en underbar helg.

Själv har man haft en väldig busy helg har vart med Babe hela helgen.
I fredags åkte jag till Globen för att hämta biljetterna till bsb men fick reda att dom inte låg där jusst då, un kommer ligga där på måndag. Sen åkte jag in till stan för att gå på Topshop och kolla efter nåt fint för mitt present kort.
Hittade tyvärr bara två helt enkla linnen i lila och svart. Sen drog jag mig hemåt till babe och var där en stund sen blev det raka vägen till Kulturama för lite dans med två tjej kompisar till honom. Efter det gick vi hem till hans bror och flickvän och var där ett tag och hade det jätte mysigt. Resten av natten spenderade jag hemma hos honom.

Lördagen åkte vi hem till mig för tt fira mig och morfar, fick 2500 kr och ett par örhängen jag önskar mig från kyssjohanna.se...trevlig stund, sen drog babe och jag hem till mig för att fixa oss och dra in till stan för att käka middag och gå på bio. Det blev Sala Thai och MIn brors flickvän och ett långt djupt samtal som fick mig att verkligen inse ett och annat. Sen vandrade vi i genom stan i regnet och hade det jätte trevlig.
När vi kom hem hit igen satt vi och pratade med mamma och brorsorna ett bra tag sen blev det kudden som gällde.

Denna dag har vart mindre lyckad kanske, trött,hungrig, irriterad och smått tankspridd.
Åkte till Alby för att dansa men hade ingen ork i kroppen för något faktiskt, rök ihop med babe, förlåt gubben för att jag är osm jag är men det är svårt att säga vissa saker ibland, speciellt när det är fel tillfälle att säga något dessutom. Nu sitter jag här och äter lasange och ska snart hoppa in i duschen för att sedan lägga mig och titta på tv.

Vill passa på att tillägna några ord till Englas familj, flickan som försvann som om nu har blivit hittad.
Jag lider med er, och er förlust, jag tror hela svenska folket känner medlidande och jag tycker det är så synd hur ett litet barn blev tvungen att bli offer för en idiot som vart i farten förut.
Så till Englas familj vill jag säga att jag beklagar det hemska som hänt, men Engla kommer alltid att finnas vid er sida, varje dag,varje minut, varje sekund.

Det får bli allt för idag känns som mitt huvud ska explodera snart, ha det bäst Puss/ E



Let the one you hold be the one you want,
The one you need,
Cause when it's all for one it's one for all.
When there's someone that should know
Then just let your feelings show

Vilken dag

Hejsan alla söta!
Hoppas er dag har vart super och att ni mår bra, jag är tillbaka och är frisk som en nötkärna börjar däremot bli lite sönder stressad av allt som händer i mitt liv.
Denna dag har vart en helt crazy dag, först bestämde jag mig för att åka intidigt till stan för att gå till Topshop och sola, men på vägen mötte jag självklart Jojje och Becka från dansgruppen i Alby. Blev en hel del snack och klockan rann iväg, fick stå och vänta på centralen i en halv timma ungefär för att hjälpa Becka som väntade på att hennes kompis skulle föra över pengar till mitt konto åt henne.
Blev lite sen till mina elever på Annikas som satt och väntade på mig i trappen. Vi kom igång ganska fort hann gå igenom en hel del, det ändå som gör mig skraj jusst nu är att jag bestämmt mig för att vara med på en av deras danser eftersom dom behöver stödet på Vasa Teatern, NOOO! tänkte jag i huvudet men vad gör man inte för dom.

Efter min lektion drog jag hem fort och duschade vilket var väldigt onödigt, nu tänker ni kanske hmm varför skulle det vara onödigt att duscha, jo eftersom jag skulle tillbaka till Annikas och träna med Streetlärarna inför vårt nummer på Vasa teatern. Vi hade så grymt kul och dansen är as cool, ska bli jätte kul att få dansa till jusst den låten dessutom. Kom hem för ungefär 40 min sen, alltså 00.00 kom jag hem, helt slut i kroppen har tränat på dansen hela vägen hem från centralen, på tåget, i väntan på bussen och under tiden jag gjorde i ordning mat här hemma. Men det ska nog gå bra.

Imorgon ska jag in till stan och gå till Top Shop, får se om jag hinner sola och om pengarna finns då, sen ska jag till Globen och hämta ut biljetterna tills på måndag, sen blir det ännu mer dans med Alvaro och några tjejer han känner.
Nu är jag så trött att jag nästan somnar vid datorn, så god natt allihopa ha en super trevlig Fredag pok / Elin

Äckel väder!

Gia Sou( Hej på grekiska) mina söta läsare!
Hur har er dag vart? hoppas den vart bra, själv har jag vart otroligt seg, och vädret gör det inte bättre.
Idag har jag jobbat och latat mig, fick även 2 bijetter idag till BSB på måndag, jag som inte ens tycker om dom men det klart jag tackar ja om jag får dom gratis, så på måndag blir det jobb och möta upp babe och gå på konsert.
Är det nån där ute som fortfarande lyssnar på BSB? jag hoppas ju att do spelar nån låt jag känner igen iallafall, lite pinsamt eftersom jag inte lyssnar på dom längre, tycker dom börjar dö ut så som alla andra "boybands" som man lyssnade på när man var liten.

Jusst nu sitter jag och är lite irritera för att det inte är nån Grey´s på tv:n idag eftersom det är hockey, äsch får kolla på datorn då helt enkelt.
morgondagen kommer bli en massa dansandes dels för att jag först har lektion på Annikas klockan 16-17 sen ska jag hem däremellan och äta något, sen ska jag tillbaka dit och träffa alla Streetlärare och öva inför Vasa Teatern, usch va tiden går fort bara en månad kvar tills man står på den stora scenen igen men denna gång som lärare.

Jag är helt slut i kroppen, träningsvärk från topp till tå, tack babe för den grymma uppvärmingen igår.
Nu ska jag nog lägga mig ner framför tv:n och


8:e April

Hej alla söta!
Hoppas er dag vart perfekt, min har vart alldeles ok...jobbigt att fylla år på en tisdag bara.
Tack alla underbara för era gulliga sms och allt, uppskattar verkligen det.
Dagen har jag spenderat med att jag blev väckt halv 6 imorse av mamma och pappa för att få en present, en ny mobil!!! weeei det behövdes verkligen.
sen somnade jag om till 10 och gick upp och åt frukost och då började väl sms och allt rulla in där det stog grattis osv.
Sen bar det av in till stan för mig för att jobba, fick presentkort av familjen som jag jobbar hos på Topshop, blev jätte glad hur gulligt är inte det lixom, jag har jobbat hos dom en månad så det uppsakkatdes verkligen!
Sen åkte jag raka vägen till Alby och hade träning med gruppen, denna dag gick inte så bra som planerat, nya tag på söndag helt enkelt.

Resten av dagen spenderades med att Alvaros pappa söt som han är körde mig ända hem, jag och baby tog ett litet "serious" snack och kom fram till ett och annat, tack baby för att du förstår, jag förstår dig med och jag kan nog bara säga en sak "you´ll never know what ´s gonna happen".

Nu ska jag snart kura ner mig i sängen efter en ansträngande dag, blir firandes i helgen istället, ta hand om er allihopa pok / Elin


GRATTIS!!

JA MÅ JAG LEVA JA MÅ JAG LEVA!!
Nu har jag blivit en stor flicka som alla säger, 20 hela år har jag hunnit med, tiden går bara fortare och fortare.



Jag ca 3år gammal

Jag 20 år gammal
    

Te Quiero

Hallå i stugan! Hoppas ni mår bra trotts det gråa vädret idag.
Själv vaknade jag jätte förskyld idag igen, men men sånt får man väl leva med ändå. Jusst nu sitter jag och lyssnar på musik ska snart fixa mig och åka till Stuvsta för att hålla lektion sen ska jag på möte klockan 20.00 i Huddinge.
Förtillfället finns inte så mycket att uppdatera, tar dagarna som dom kommer jusst nu.
Imorgon blir jag 20 det är typ den största nyheten som finn, så glöm inte att droppa ett grattis inlägg ;).

På veckans schema står:
Måndag: Dans i Stuvsta+ Möte med Korpens förening
Tisdag: Jobba från 16-19, Dans i Alby med gruppen 19.45, Jag fyller år!
Onsdag: Jobba från 16-19, Morfar fyller år, Grey´s Anatomy
Torsdag: Dans på Annikas dansskola
Fredag: Inga planer ännu
Lördag: Fira mig och morfar med släkt + Alvaro
Söndag: Träning i Alby

Det är min vecka sen vet jag även att jag har många tv program som jag oftast slänger mig ner för att titta på när jag har tid. Nån som missat Cashmere Mafia? Jag diggade den iallafall.
Jag uppdaterar om det kommer upp nåt nytt tills dess får ni ha det så bra slänger in några bilder på helgens shopping.
Puss / E

  Dessa fina saker blev mina tillslut.


You hang up kind of love

Hejsan alla söta! Hoppas ni mår bra för det gör jag iallafall.
Gårdagen lördagspenderade jag alltså med Alvaro, helt underbar dag. Vi började med att gå till Kungshallarna för att äta och för min del blev det självklart thai och Alvaro tog Enchiladas. Därefter gick vi runt i stan och hade mysigt i solskenet och pratade om allt mellan himmel och jord.
Satt på plattan och hade det jätte mysigt och lyssnade på Shayne Ward - No You hang up, du ska veta att allt du sa gick rätt in i hjärtat.
Sen bar det av hem till hans bror och hans flickvän, hade det jätte trevligt hemma hos dom tog en varsin cider och umgicks tills det var dags för oss att röra oss hemåt.
På hemvägen var det hur mysigt som helst känslan går inte att beskriva.
Helt underbar dag,kväll och absolut morgon idag.

Idag har jag bara vaknat upp och haft en helt underbar morgon! Har vart i Alby och tränat idag vilket gick hyffsat bra iallafall, har haft en helt underbar helg faktiskt.
Nu sitter jag här och lyssnar på lite låtar med Shayne Ward hett tips att ladda ner med honom är "Melt the snow" eller " Stand by me" jätte fina låt faktiskt! ska nog snart ta och lägga mig ner i soffan och titta på tv och ta en kopp te och bara slappna av, nya tag imorgon med jobb och möte med Korpens förening.
Hoppas er helg har vart lyckad nu ska jag kura ner mig i soffan och titta lite på tv.

Ta hand om er allihopa puss / Elin


Äckliga vakter!

God Morgon, elelr ska jag säga god dag kanske, hoppas er fredag var myckad än min var, och hoppas ni mår bra!

går fredag var jag alltså först ute på stan och shoppade lite nytt bland annat ett jätte sött linne från Hm,Bh,trosor,läppsyl och hårspray.
Sen träffade jag Yayii,Becka och Jojje som dansade på The Voice Streetdance scholl, jag SKA börja där!
Efter deras träning gick vi till Sala Thai och käkade god mat och pratade om allt mellan himmel och jord, känner så skönt att man träffat lite nytt folk som verkligen försten.
Ni kommer betyda mycket för mig har jag en känsla utav, tack becka och jojje för alla fina ord ni sa det var nästan så jag fick tårar i ögonen.

Senare på kvällen bestämde jag mig för att följa med Emelie upp till Mirabelle vår lilla kvarterskrog här ute i Skogås. Dit följde Antonella,Nathalie och Sara med och allt var jätte trevligt tills det blev bråk mellan en tjej och en annan.
Jag HATAR deras vakter, min fredags kväll slutade med att vi stog med en polisbil och gjorde en polisanmälan mot dom iallafall, eftersom Emelie och Sara hade råkat stå i närheten av bråket så blir dom utslägda med våld.
Sara fick en smäll av en tjej från ingenstans varpå vakten smäller till Sara och slänger ut henne
Emelie tar dom och nästan kastar iväg och även hon får en smäll i huvudet, jag menar visst vakter dom ka hålla ordning och reda men man gör inte så som dom gjorde igår.
Och det är inte första gången jag ser det här vilket gör mig ännu mer förbannad på dom, usch nej dom är verkligen sjuka i huvudet där uppe.
Så jag hoppas er fredags kväll slutade bättre.
Kom hem runt 02.00 och satt och pratade med mamma till halv 4 ungefär.

Nu sitter jag här och ska snart platta håret och dra mig in mot stan och träffa Alvaro för lunch och en sväng inne i stan, fint väder ändå och vårvärmen verkar hålla i sig så det är bara att passa på så mycket man kan.
Nu ska jag fixa mig ni får ha en underbar dag, slänger in ett inlägg senare ikväll.

Pok/ Elin


Hett tips!!

Ni som vill och är ute efter lite nya sounds men inte riktigt vet vart ni ska leta, stopp säger jag redan nu för jag har sidan ni måste gå in på! Kommer komma upp fler låtar inom en snar framtid.

http://www.myspace.com/chillizkingizz

Nämligen denna heta grupp som kallar sig för Fresh är grundad av tre killar vid namn : Alvaro,Andrew och Max.
3 Grymt bra talanger som jag hoppas kommer komma långt med sin musik.
Alvaro tänker ni nu kanske, ja det är min Piffen som är delaktig i gruppen.



Fredag

God morgon allihopa!
Fint väder vi har idag va? Är alltid lika glad och lycklig när solen skiner ute.
Jusst nu sitter jag här och kolla på tv och dricker te, känns lite ensamt på nåt sätt.

Eller allt känns ganska ensamt förtillfället, nu måste man börja om från början, läskigt!
Jag har nämligen gått och blivit singel vilket jag inte njuter av precis, men det var mitt beslut och jag kände att det var rätt, så jag får verkligen hoppas på att jag gjort det rätta valet annars lämnade jag en helt underbar kille bakom mig som jag spenderat 5½ år med.
Nej nu ska jag inte ha så negativa tankar som alla säger "Det blir bättre med tiden".
Men jag tänker såhär då, ja det kanske blir bättre med tiden men vad fan har det med saken att göra när det gör ont nuet och man behöver stöd? Nån som vet vad jag pratar om fortfarande? nån som kanske känner igen sig till och med?.

Jag önskar honom all lycka i världen för det förtjänar han verkligen, och du ska veta att jag alltid kommer älska dig.

Idag på planeringen står det :
Träffa Yayii och gå till The Voice streetdance school.
Käka lunch inne i stan
Ta en sväng till Hm

Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda, nu ska jag nog kila iväg och fixa mig lite
ett hett tips att ladda ner : Reba McEntire Ft Justin Timberlake - The only promise that remains
en jätte fin ballad skriven av Justin.

Ta hand om er pok/ Elin


Kisses don´t lie



when you kiss me
I feel everything that I been missing
I try to slow down but my heart won't listen
And it's tearin me all up inside
And when you touch me
I feel a rush but I'm afraid that it might crush me
Should I put my trust in somethin' I don't trust in
I try to run but there's no place to hide
 baby kisses don't lie

Aj aj aj

Hej allihopa!
Kul att se lite ändring här på bloggen, har nämligen märkt att det är fler och fler som läser min blogg tydligen, vilket gör mig jätte glad såklart, keep up the good work..
Ni får gärna droppa kommentarer, jag kikar gärna in på era bloggar om ni har någon.

Denna dag har vart ganska slapp, har vart och solat och självklart brände jag mig AJ AJ AJ!!
kokar förtillfället känns det som.
Sen blev det en sväng till Annikas dansskola och hålla i lektion.
Idag gick det väl sådär, blir ås enormt lycklig när alla gör rätt och det ser så snyggt ut då med. Nästa steg blir ingångar och utgångar samt tacket som vi ska ha på Vasa teatern den 10-11  Maj.

Sen blev det raka vägen hem, och slänga mig ner i soffan och slappna av.
Fick världens huvudvärk på vägen hem varpå dom som känner mig vet att min huvudvärk oftast beror på att jag inte druckit coa-cola den dagen. Jag är nämligen väldigt cola beroende, kaffe funkar inte alls på mig när det gäller koffein, Why?
Sen blev det mat och lite tv tittandes nämligen Efterlyst ?...brukar nästan aldrig titta på det men när det inte finns nåt mer intressant haha.

Nu sitter jag här och droppar ett till inlägg om allt och ingenting,
sitter och pratar med min älskade vän Emelie dessutom, honey you´re the sunshine in my life!
Sitter även och suktar på lite nya saker från H&M men som alla andra får jag vänta tills lönen kommer in på kontot.
jag har fortfarande inte riktigt kommit på hur man lägger upp en bild från t.ex hemsidor sm ni kan se, så om någon där ute vet hur man gör så säg gärna till, jag lär mig fortfarande :).

Inför morgondagen ska jag följa med till Marikas dansskola och titta på när Yayii,Becka och Jojje dansar, sen får vi se om jag lyckas sno en dag med Alvaro eller ej, han har ju så mycket plugg hela tiden, annars ser jag ändå honom på söndag under träningen i Alby.

Resten av livet går segt, jag önskar jag kunde finna de rätta orden ibland och våga säga vissa saker.
Men det finns alltid nåt eller någon som håller mig tillbaka,
och eftersom du inte verkar förstå mig ibland så känns allt meningslöst.
Ni läsare förstår kanske inte vem eller vad jag pratar om och det tänker jag inte avslöja heller, inte än iallafall.

Nu ska jag försöka ta det lite lugnt igen och och känna mig ås stressad som jag gör hela tiden.
Ta hand om er allihopa, ha en super bra dag imorgon puss / Elin


Sandra,Emelie och Jag i sommras...

Jag ägde dig!

Nu sitter jag här igen, lite små trött och ny duschad. Det gick jätte bra idag athämta Selma och grabbarna, vi stannade till på Hötorget idag igen och köpte hallon med oss hem sedan blev det mat och tv tittandes.

Fick trevlig sällskap på vägen hem av en tjej som heter Carro och Linn vi satt och små pratade osv.
Har precis tittat på Grey´s och premiären av Sverige pussas och kramas som jag tyckte var klockren!
Har även suttit och pratat med Piffen i 45 min om allt och ingeting, bara så du vet så ägde jag dig! haha
Jag och Piffen har en förmåga att prata om helt ovesäntliga grejer,som resulterar till att vi ska äga varandra tills den ena inte har något att säga, oftast brukar det vara jag. Men inte idag, eller kanske det var jag ändå, strunt samma.

Klockan är nu 22.36 och jag sitter här vid datorn och funderar på om jag ska sola imorgon, börjar känna mig lite blek igen. Får nog bli innan jag drar till dansen och håller lektion isåfall.

Nu ska jag nog kolla igenom mina dvd:er och lägga mig i sängen och titta på nån bra film.
jag hoppas er dag har vart strålande bra, min har vart helt ok.

Ta hand om er puss / E


Mochila de amor

Heter låten som spelas högt i mina högtalare jusst nu,en annan som spelas högt är nog Takida - Curly Sue
Tack Mia för tipset!
Vackert och varmt väder idag, betyder alltså leggins och vårjackan idag, jag hoppas ni andra mår bra och njuter av vår värmen som börjar komma nu.

Igår var det jobb som väntade och dans i alby.
Det gick bra förutom att jag inte alls mådde bra igår, rösten svek lite då och då villbara bli frisk nu hatar att vara så här småsjuk hela tiden.
Dansen gick bra igår med förutom vissa kommunikations problem mellan oss ibland.
Men för övrigt är vi en grymt skön grupp!
Måste passa på att göra lite reklam för oss här på bloggen, vi kommer att uppträda den 23:e Maj på Albydagen i Alby centrum så ni som har vägarna förbi kolla in oss!
Uppträder även den 31:a maj i Subtopia i Alby på ett disco som kommer vara där ska bli skoj att äntligen få uppträda igen.

Idag väntar jobb om ca 2 timmar, sen blir det väl hem och glo på Grey´s, har dock redan sett avsnittet som kommer idag men det skadar inte, lika spännande ändå.

Om en vecka den 8:e april blir jag stora tjejen haha, blir nämligen 20 år på tisdag så jag hoppas jag blir frisk tills dess.Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag drar,uppdaterar när jag kommer hem igen.

Ha det bäst pok / E

Jag och Mia               Många minnen

20 års festen

Så nu har jag äntligen kunnat logga in, det verkar ha vart väldigt mycket strul med bloggen?
Här sitter jag alltså i min stora T-shirt och dricker citron te och hunden skäller på brevbäraren som springer i porten.
Denna daska jag jobba igen, har dock ingen lust alls med tanke på hur dåligt jag mår. Min hals var förskräcklig igår, Alvaro är levande bevis på hur min röst lät. Förskylningen gör så att min röst låter som en kråka enligt mig, ni vet när man är sådär förskyld så hela rösten förändras?....Bra samtals ämne haha, nej jag kanske ska berätta lite mer om helgen som vart.

Jag jobbade ju hela lovet och fyllde in som vikarie i fredags...I fredgs skulle även Emelie upp till systemet och jag skulle assistera som bär hjälp, jag sitter ner på en bänk inne på systemet och Emelie står och berställer, jag kommer fram till Emelie och tjejen i kassan säger att det finns inte vissa av de sorterna som stog på beställningslappen Emelie fyllt i. Tjejen i kassan vänder då frågan till mig och frågar om "Vi" vill ha nåt annat isället, jag tittade på Emelie och tänkte shit nu kommer det bli problem här.

Mycket riktigt hade jag inte rest mig upp och gått till Emelie i första hand hade hon kanske fått köpa sina saker, men icke...bara för att jag stog bredvid så nekades hon. Så hon fick ta sig till Farsta och gå på systemet där istället.
Jag åkte och jobbade och åkte raka vägen hem till Emelie efter det för att gå ner och göra i ordning lokalen och betala. Det tog oss 2 timmar att fixa undan allt, ett stort TACK! ska Madde ha för att hon hjälpte oss både dagen innan och efter.
Fredags natten spenderade jag till att bränna ner skivor inför vår 20 års fest.

Lördag:

Vaknade hyffsat trött och sliten, fixade i ordning allt som skulle fixas,pratade med min kompis Jokke som skulle vara dj hos oss inför kvällen, och folk ringde och skickade sms hela dagen tror jag.
Jag tog mig hem till Emelie, Victor kom även dit och Jokke straxt efter, vi gick ner till lokalen och fixade där inne. Sedan tog jag och Emelie oss upp till centrum för att köpa mat och cigg.
Folk droppade in till Emelie bland annat Michelle och Maria kom dit innan. Runt halv nio vandrade vi neråt mot lokalen och satte på musiken där.
En stund senare kom Alvaro och hans kompisar. Babe jag var så glad att du var hos mig, och låten Tocame kunde nog inte vart mer perfekt att dansa till än vad den var.
Både jag och Emelie fick assistera som dj och pröva på, alla tyckte tydligen att jag var en grym dj hahaha, så kan det gå.
Kvällen var jätte bra, är så glad att ni alla kom och firade mig och Emelie den här kvällen.
Blev ju dock lite ledsen när piffen bestämde sig för att åka hem, men dina sms gjorde mig mycket gladare.
En lyckad kväll helt enkelt!

Söndag:
Usch, huvudvärk och hungrig vaknade man upp, kom hem runt halv 6 på morgonen, vaknade efter 2 nångång.
Emelie, jag och Madde behövde 2½ timma på oss att städa och jag säger bara det, det blev mycket renare än det var innan, så vi fick 500 kr tillbaka vilket satt så fint vid det tillfället.
Resten av söndagen var bara slapp, gjorde absolut inngenting på kvällen.

Det var helgen kortfattat lägger upp lite minnesvärda bilder som ni har nåt kul att titta på oxå.
Hoppas ni får en underbar dag, solen skiner ju och det är varmt, nu ska jag ta en sväng med hunden.
Vi hörs ta hand om er puss / E

Jag,Emelie,Madde     Bebis och jag         Jag i Dj båset


Sandra och Jag     Bebis,Jag och Emelie
Bebisen och Olliver, Klockren bild
Jag och John
Vackraste och jag  Emelie <3
Michelle och jag         Victor och jag      Jag,Jokke och Emz

RSS 2.0