Lite tidsfördriv

Mentala ålder ?


[x] Vet hur man kokar kaffe
[x] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[  ] Tycker att politik är spännande
[  ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 3

[  ] Går i skolan alla veckodagar
[x] Har en penna med mig överallt
[  ] Har aldrig fått kvarsittning
[  ] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[x] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 3

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[x] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[  ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[  ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[  ] Pluggar när jag borde
[  ] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[x] Kommer ihåg att mata djuren (om jag har något)
total: 6

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[  ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 5

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[  ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 3

Totalt: 20 år :)

Vilket jag är dessutom.

Juldagen

Hej allihopa!
Hoppas er Julafton har vart trevlig och mysig, min var jätte mysig med all god mat och fina julklappar, fick äntligen mitt Singstar haha, så nu blir väl familjen plågade av mitt sjungande här inne i mitt rum. Fick massa praktiska saker som behövdes, resten som jag ej fick går att köpa själv nu i mellandags reorna.
Runt 23.30 kom min älskade hem hit och gav sig själv som en liten julklapp, blev jätte glad. Fick ett jätte fint halsband av hans bror och hans flickvän, passade mig jätte bra. Idag har vi inte gjort mycket mer än att slappa  spela singstar sen var det dags för honom att åka hem, som tur så ses vi ändå imorgon så vi ska till Biljard palatset och spela sen blir det en sväng till Mirran förmodligen. Nu ska jag sätta mig och sjunga igen tills dess får ni ha det bäst puss och kram!

                                                                                                    En riktigt fin låt!

En ny favorit i mina öron


En bra låt


Bild inlägg

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag börjar bli frisk nu tror jag och det känns ju skönt såhär innan julafton och allt.
Jag har inte gjort mycket annat än att jobba och firat ett halvår med baby sen senaste inlägget, nu tänkte jag lägga upp resten av bilderna från älsklingens 18-årsdag. På vår halvårs dag firade vi genom att gå ut och käka sen blev  bio fick bli Twilight, tyckte den var jätte bra faktiskt, sen blev det hem och mysa ner oss framför soffan.
Imorgon ska jag ut och julhandla de sista julklapparna, jag som var ute i så god tid får helt plötsligt slänga mig ut i sista sekund efter jobbet. Annars vill jag bara önska er alla en god jul så skriver jag efter julafton igen.
Ta hand om er puss och kram Elin

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Bästa Helgen!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka, helt förstörd och hes efter denna helg. Vi firade ju som sagt min lilla Alvaro som äntligen blivit 18 år, som jag har väntat! Fredagen började alltså med att jag mötte upp Alvaros brors flickvän Nadia i Älvsjö, sen åkte vi till Sickla och köpte massa snacks och alkohol till förfesten. Efter det skyndade jag mig till Stadion, för att fixa håret hos hans kusin, det blev en massa stress tills jag äntligen kom hem till honom i Salem.
Vi fixade oss och jag såg til att vi var klara till klockan 7, då Nadia kom och hämtade upp oss, fast det visste ju inte Alvaro.
Vi åkte lite omvägar så han skulle bli smått förvirrad där han satt med min mobil som pumpade hög musik och ögonbindel, när vi väl var framme i Luma så tog det lite tid innan vi fick upp honom till lägenheten där alla hans kusiner och några vänner fanns.
Kvällen blev jätte lyckad både överrasknings förfesten och sedan på The Ice och vi hade skit roligt, var riktigt länge sen jag hade så kul om jag ska vara ärlig, dansade så fötterna gjorde ont. När vi kom hem runt 5 på morgonen hade jag dock ingen som helst röst kvar och världens lock för öronen, somnade extremt fort iallafall.

Lördagen vaknde båda två, väldigt bakis och slitna. Runt 4 tiden började folk dyka upp för att fira älsklingen ännu mer, hjälpte hans mamma att göra i ordning maten, sen var det massa liv och firandes fram till ungefär 23.30. Jag kan inte säga mer än att den här helgen har vart den bästa hitills. Söndagen varag tvungen att vakna vid 10 för att ta mig till jobbet, när jag kom fram var jag fortfarande väldigt hes och jätte förskyld, men jag klarade mig.
När jag kom hem igår satte jag mig och spelade The Sims lägenhetsliv som jag köpte till mamma för ett tag sen.
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att ta det lugnt och spelat, ska snart ge mig iväg till Huddinge och kolla på älsklingen då hans drama grupp från skolan sätter upp någon slags julpjäs. Den här veckan blir det jobba fram till torsdag, Fredag ska jag till Norrköping och stötta Alvaro och hans bror och njuta av att se dom uppträda och förmodligen festa lite till. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan det är dags att åka, sätter in någrav korten från i Fredags eftersom det är över 300 kort så måste jag välja ut de som ska finnas här på sidan. Puss och kram!

  Nadia och Viktor (bror) Viktor,Alvaro,Nadia,Kelly(kusin),Nathalie(Kusin)
Jag och Älsklingen Jag och Nadia Alvaro och Vasse Dans på hög nivå
Kelly,Alvaro och Jag Engely,Kelly och Alvaro Alvaro och Nixa Kusinerna
Kusinerna, Nathalie,Engely och Kelly  Tequila Time 
 Jag,Kelly och Engely ( hon fixade mitt hår)  Nadia och Esther
 Nathalie och Cristian Nixa och Micol Alvaros bror Cristian och kompisen Vasse

Sjuk



Hej allihopa!
Har inte orkat skriva något eftersom jag sitter med världens förskylning, men nu tänkte jag slänga in lite om vad som hänt och händer i veckan. I går var jag ner till studion igen för att kolla tonläge vilket gick skit dåligt, ont i halsen och förskyld ja då låter ingenting bra helt plötsligt, sen har man ju inte sjuingt på det sättet på snart 5 år vilket gör att man tappt väldigt mycket av allt.
Hur som helst så blev jag skit ledsen och missnöjd med "slasken" som vi spelade in för att träna på, men fick jätte mycket stöd av älsklingen som alltid vet vad han ska säga.
Idag har jag vart en sväng in till stan och shoppat lite saker inför fredag, då min älskade blir 18 år. Sen har jag kommit hem och sitter och glor på tv:n och pratar med lilla Mia på msn, saknar henne, det har snart gått 4 månader sen jag såg henne, och så lång tid har det aldrig gått sen vi såg varandra. Var så van att se henne kanske varannan helg åtminstonde, det är lite sjukt hur ens liv kan förändras så snabbt.

Imorgon och på torsdag blir det jobbet, lite extra pengar i fickan hoppas jag på inför helgen, den fartfyllda helgen.
På Fredag ska jag möta upp Alvaros brors flickvän och köpa med oss lite saker inför kvällen, kan inte avslöja för mycket ifall han tittar in och kollar. Det blir iallafall en liten överraskning för honom sen blir det förmodligen utgång och massa röj, lovar att ta massa kort! Under lördagen ska älsklingen ha middag/fika hemma hos honom så jag kommer nogvara hos honom hela helgen. Söndag ska man upp och jobba från 12-21 så bilder kommer upp antingen på söndag kväll eller måndag eftermiddag, det beror på hur pigg jag är. Nu ska jag fortsätta titta på "How I meet your mother".
Så hoppas ni får en trevlig helg så hörs vi igen på efter helgens slut. Puss och Kram Elinen

I studion
  

Circus

Det finns mycket med den här videon jag kan relatera till.
Men en sak är säker, that belong in the past.
The future is here and now.

Julfest och avslutning

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka efter en fart fylld helg. Hoppas er har vart toppen för det har min verkligen vart.
Fredag kväll började med att jag mötte upp Nathalie och Mei-Ling från Greken i Älvsjö, sen åkte vi och mötte upp de andra och fick agera bär hjälp. Packade in några flaskor vin i vår bil och resten fick vara i den andra bilen, sen bar det av ner till Södertälje. När vi var framme så mötte vi upp allas om jobbar där och det blev god mat och dricka och en jäkla massa skratt och glada miner.
Efter maten blev det Singstar och groggar i massvis, har aldrig sett mina chefer på det sättet och det var verkligen jätte kul så länge det varade, fick även en julklapp av dom en liten party väska i svart och rött lack.
Fick skjuts in till stan av Mei-Ling sen kom pappa och mamma och hämtade migar hemma här igen vid 02.00 ungefär. Under Lördagen träffade jag min älskling i Huddinge för en extra julavslutning och prova på för de som ville pröva Street dance för oss, det gick jätte bra sen blev det julklapp igen 1 kg Kola, så nu kommer man väl få ännu mer hål i tänderna.

Hemvägen var krånglig eftersom det var den här demonstration grejen i Salem, så vi fick ta världens omvägar för att ens kunna ta oss hem, tog oss kanske 50 min att komma till porten bara som vanligtvis tar 10 min.
Hemma hos Alvaro hade hans mamma gjort i ordning en jätte god mat sen blev det vila i kanske 1½ timma.
Hade köpt med oss chips och dip och bänkade oss framför tv:n där dom visade Britney For The Record jag tyckte den var jätte bra faktiskt, man insåg att hon har inte haft det lätt och jag tror att det är inte många som skulle kunna gå i hennes skor mer än några dagar.
Gick och la oss direkt efter dokumentären och somnade väldigt fort. Söndagen vaknade man och stressade och trotts att man var i tid till bussen så missade vi den, så vi kom rätt sent till vår avslutning med barnen.
Avslutningen gick jätte bra ändå, och föräldrarna fick även vara med att pröva några enkla steg. Delade ut diplom och medaljer till barnen eftersom de vart så duktiga de senaste 12 veckorna, har verkligen haft det jätte kul att undervisa dom, vissa dagar har vart mindre bra och vissa bättre men så är det bara. Vi fick en varsin ask choklad som tack för allt och massa kramar som gjorde en lite blöt i ögat ( haha).
Efter avslutningen åkte jag och Alvaro in till stan för att käka, tog kort i en såhär foto automat till plånboken och sen bar det av hemmåt. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, ska slänga in bilder från Julfesten och bara ta det lugnt. Imorgon blir det studion igen, nervös!! men det ska nog gå bra, har ju Stefan där som hjälper mig genom allt.
Tills dess får ha det bra, puss och kram Elin

  
  
  
   
  
  
  

Light up

Hej allihopa!
Nu var det ett tag sen jag skrev, har aft lite mycket den här veckan känns det som även om jag inte har det på nåt sätt.
Har börjat bli sjuk dessutom så har inte mått så bra heller och har inte haft någon ork.
Nu ska vi se vad har jag haft för mig i veckan, i måndags var jag in i studion och fick höra hur min låt har blivit än så länge. Fick även med mig en slask så jag kan träna på den eftersom vi ska kolla kolla tonläge osv på Måndag.
Alvaro och Sandra kom även förbi och lyssnade på låten och tyckte den blev jätte bra, den är långt ifrån klar dock men det låter faktiskt väldigt bra, nu ska jag ba få till stämmorna i den. Under kvällen så var jag här hemma med Alvaro och hade hyrt film och natur godis, så det blev massa mys framför tv:n och tv spel.
Under Tisdagen var jag in till stan och shoppade lite julklappar samt en ny svart siden blus från H&M och ett halsband och örhängen. Blev en mysig snabb middag med älsklingen som också kom in till stan och gjorde mig sällskap, sen vart det hem och ta dte lugnt framför tv:n.
Onsdag jobbade jag fram till 21 sen åkte jag hem till Alvaro och sov där under natten, jobbade under torsdagen med men mådde inget bra så jag fick gå hem efter 4,5 timma. Åkte hem och tog en dusch och en alvedon och åkte hem till Alvaro igen, sov där under natten med.

Idag vaknade jag av att man hörde Älskligen som hade försovit sig ( igen) som fort klädde på sig och pussa mig hejdå, somnade om och vaknade rätt sent och gjorde i ordning mig och åkte hem. Har bara tagit det lugnt här hemma och ska snart kolla på Grey´s Anatomy som min kära mamma spelade in åt mig i onsdags.
Ska se om jag hittar något i kylskåpet dessutom och sen lägga mig ner i sängen en stund. Ikväll är det Julmiddag med alla från jobbet nere i Södertälje, ska bli jätte kul tycker jag, ska möta upp två tjejer från jobet Mei-Ling och Nathalie 20.45 i Älvsjö sen ska vi åka i Mei-Ling´s söta lilla bil bakom de andra ner till Södertälje. Tar med mig kameran och slänger upp bilder på Söndag tror jag det får bli. Helgen är ett fullspäckat schema extra avslutning i Huddinge Storängshallen för alla som vill prova på Street dance för mig och älsklingen, sedan avslutning inom gruppen på söndag, och Advent middag hemma hos Alvaro´s bror och hans flickvän. Så tills dess får ni vänta i 2 dagar innan bildr kommer upp från hela helgen. Ta hand om er Puss och kram Lilla Elin

" Light up,light up, as if you have the choice, even if you can not here my voice, I´ll be right beside you dear. "

RSS 2.0