Kos Nästa

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, nu när vädret är på topp. Nu sitter jag här och har precis duscat och packat de sista sakerna, borde egentligen sova med tanke på att jag ska upp om 4 timmar och iväg till Arlanda. Får se om jag hinner sova en stund innan det blir dags att åka, Kos nästa baby! Längtar så otroligt mycket för att få träffa släkt och vänner igen, och inte minst min pappa och mina syskon. Jag kommer nog förmodligen inte ägna mig åt bloggen när jag är där, för jag har trotts allt semester och vill ägna all tid åt de dagar jag har med min släkt och allt där nere, får se om jag kan hålla igen på mitt internet användande. Hörde att det ska bli toppen väder i helgen så det är ju trevligt för alla er som är kvar här hemma i Sverige. Nu måste jag nog ta och torka håret och platta det så man inte vaknar upp och ser ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig, Ni får ha det bäst här hemma i Sverige, så hörs vi om förmodligen två veckor.
Massa Pussar och Kramar er Elin


nedräkning

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra, jag mår toppen nedräkningen harju påbörjat och nu är det bara 4 dagar kvar tills jag är tillbaka på gamla kära Kos.
Helgen spenderade jag med Alvaro med massa mys,prat och film. Skönt att koppla av när man är ledig, dock kan jag bli lite rastlös eftersom jag tycker dagarna bara flyter iväg, men men jag tar igen lite på semestern eftersom vi bestämmt oss för att ha lite äventyr när vi ändå är där. Pappa har fixat så vi får 3 cyklar från stället där han jobbar så nu blir det ut och se Kos på andra håll än vad jag sett, ska bli spännande. Jag kommer åka 06.50 på morgonen så vi får väl se om jag hittar någon tid att blogga antingen innan eller när jag är där.
Denna dag har jag jobbat igen, rätt så seg dag inte så mycket att göra. Imorgon ska jag och mamma åka in till stan och träffa Alvaro och hans mamma igen innan vi åker, sen får vi se hade planerat att hinna träffa tjejerna innan jag drar men det kanske blir nån annan dag i veckan vi får se.
Nu ska jag kolla igenom garderoben hade jag tänkt och kolla vad som behövs tvättas till imorgon och vad som ska ner i väskan på torsdag. Lägger upp några dans klipp som jag hittat låt er inspireras så hörs vi, Puss och Kram er Elin

 

 

 

 

 


Dålig uppdatering

Hejsan allihopa!
Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering, har vart runt lite överallt så nu kommer jag inte ens ihåg allt jag gjort under tiden jag inte uppdaterat. Jag har iallafall jobbat och vart med älsklingen och hälsat på hos hans bror och hans flickvän när dom kom hem från Tunisien, kollat på en massa filmer, har dock råkat somna så baby har fått bära in mig till sängen, typiskt mig. För några dagar sen var jag till Uppsala och träffade mitt ex Dennis för att jag skulle få låna med mig hans videokamera till Kos nästa vecka, vi käkade och pratade och hade det jätte trevligt faktiskt.
Kändes skönt att man fortfarande kan vara vänner trotts att båda har nya personer i sitt liv, nåt som jag vet däremot är ju hur fel det kan bli, och hur mycket oro och svartsjuka det kan dyka upp. Någon som vet vad jag pratar om?

Igår åkte jag och älsklingen hem till en nära vän till mig för att han skulle slippa vara ensam i sitt stora hus. Vi kollade på min dvd när jag dansar, lyssnade på musik, drog iväg mitt i natten till en mack för att köpa chips osv, satt ute vid hans pool och pratade om allt mellan himmel och jord medans mina två knäppjökar blossade på sina ciggarrer dom hade, sen blev det film tittandes långt in på morgonen. Vaknade idag och fick för oss att dra ut med hans båt och grilla på en plats som jag och John som han heter brukade vara på när vi var yngre, räknade ut att det var minst 10 år sen jag var där sist. Så vi drog med oss bergsprängaren,flintastek,grillspett,dricka och engångsgrillen och ut på sjön. Riktigt mysigt var det iallafall, älsklingen fick köra båten och jag blev livrädd när John lärde honom att köra runt i cirklar.
Jag har ju så konstiga små fobier eller vad man ska kalla det, men jag har svårt för bryggor,vatten där jag inte ser vad som finns under mig,småbåtar,hissar och mest av allt flygplan. Men det var en riktigt mysig dag ändå, trotts vissa iritationer eftersom det inte blev många timmars sömn.
Om en vecka drar jag till pappa, ska bli skönt förstår knappt hur fort tiden går nu ska verkligen passa på att njuta av varje sekund jag är där nu med älsklingen och mamma.

Denna vecka avslutas med att jag jobbar torsdag och fredag, sen är jag ledig två dagar jobbar två dagar sen drar vi. Så nu måste jag ta och hoppa ner i sängen börjar känna hur ögonlocken börjar bli tunga av trötthet.
Ta hand om er jag lovar att blogga lite oftare innan jag åker.
Puss och kram er Elin


  
Jag och älsklingen lagade taco en dag och fick ett speciellt chips
  
En dag på sjön med John och Baby
   
Blev tvugna att tanka, jag blev helt blöt av vågorna
   
  

Vandring i Luma

Hejsan allesammans!
Hoppas ni mår bra, jag mår mycket bättre nu när jag fått vila ut en dag utan all stress på jobbet som inträffade igår med otrevliga och oförskämda gäster. Gårdagen var riktigt jobbig, jobbade som ensam servitris igår och hade fulla bord på ute serveringen vilket gjorde att jag fick springa mycket fram och tillbaka. Efter jobbet åkte jag till älsklingen som var i Luma, tog en promenad ner till Max för att käka sen tog vi e promenad runt i Luma, kameran åkte med men hoppas på att åka till Luma under dag tid eftersom jag kan tänka mig att man får väldigt fina kort då. När vi kom hem från den långa promenaden slängde vi på en film "The Holiday" som jag sett nu för 511:e gången sen blev det dags att sova.
Denna dag har vi vart in till stan och betalat biljetterna till Kos, 3 veckor kvar baby sen blir det hejdå Sverige, min mamma och Alvaros mamma träffades för första gången så vi gick till John Chris och tog en fika och pratade om allt möjligt, riktigt mysigt.
Jag är så lycklig jusst nu känns det som för det första ska jag åka, för det andra åker jag med älsklingen dit och för det tredje så fick vi tag på biljetter som nästan höll på att ta slut, så nu är jag lycklig och ännu mer lycklig kommer jag att bli.
Morgondagen ska man jobba igen sen är jag ledig söndag,måndag vilket ska bli enormt skönt,slappa slappa, slappa.
Annars finns det inte så mycket att berätta, jo en sak finns det, är grymt stolt och glad över min lilla Mia som kommit in på Fryshuset och kommer flytta hit till Shlm till hösten vilket betyder att jag kommer se mer av henne och vi kommer äntligen kunna ta våra promenader igen och åka in till stan och shoppa, kommer bli grymt kul att ha henne här.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på min dans dvd, börjar känna lite press på mig eftersom varken jag eller alvaro har börjat med koreografierna ännu inför höst terminen, så ska se om jag får några idéer.
Ni får ha det bäst så länge så hörs vi snart igen, bilder kommer upp från Luma dessutom.
Puss och kram er Elin

  
  
  

Trött i huvudet

Hej allihopa! hoppas ni mår bra trotts de dåliga vädret som varit.
Jag har jobbat lite nu och har inte tagit min tid att skriva eftersom jag börjar känna mig lite trött i huvudet inte bara för att jag jobbat men för att jag inte orkar sätta mig ner och skriva vad jag gjort när jag stått upp i 10 timmar och jobbat art av mig. Men nu tänkte jag berätta lite vad jag gjort under mina lediga dagar.
Jobbade alltså måndag och tisdag så igår bestämde jag mig för att åka till Luma eftersom baby ville träffa mig. Så eter jobbet kom pappa och hämtade mig så jag kunde åka hem och hämta lite saker och byta om, väl framme i Luma satt vi ett tag och pratade om allt möjligt och bestämde oss för att ta en promenad mitt i natten.
Luma är nog ett av de vackraste ställena jag sett, vi gick ut på en lång bro ut på nånting mitt i vattnet och satt där och hade det jätte mysigt. Det tog ju ett tag innan jag fick mod och vågade gå mot saken ute i vattnet eftersom jag har ett litet problem med bryggor av någon anledning, men baby höl mig i handen hela tiden och tyckte jag var jätte duktig som vågade gå ut dit tillslut.
Där satt vi och pratade om kommande saker som det faktum att vi åker om 3 veckor ungefär, biljetterna  bokade och jag är as lycklig, om oss och att det kändes som om vi var utomlands där vi satt på grejen ute i vattnet.
Tyvärr hade jag inte kameran med mig, men eftersom jag ska dit imorgon med så kommer jag ta kort på stället som är ett utav mina smultfavorit ställen jusst nu. Efter att vi suttit där ett tag vandrade vi hemåt, stannade till på den gemensamma balkongen och tog en cigg sen vartdet sängdags.

Vaknade vid 11 tiden idag men låg nog kvar till 12 tror jag, hade massa mys med älskling under morgonen, åkte in till stan och käkade på Sala Thai sen var det dags för mig att träffa Sandra och ta en shopping runda. Kom hem med en klänning,ballerinaskor,jeans shorts,en top, lite smått och gott från H&M och lite natur godis. Bilder kommer upp pådet jag fyndat denna dag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa håret eftersom jag ska upp tidigt imorrn och jobba 10 timmars passet igen, jätte kul(Not).
Ni får ta hand om er så kommer bilder upp någon av de närmaste dagarna från vackra Luma.
Puss och kram er Elin

"I feel like a princess by the way you treat me"


150 kr styck                         Lite smått och gott        Denna topp för 149 kr
  
Klänning från 299 kr
  Shorts 249 kr
Bolero 149 kr 
 

RSS 2.0