Söndag



Hejsan allesammans!
Hoppas ni mår bra, jag är lite slut i kroppen men så kan det bli när man jobbar långa pass när det är mycket folk.
Annars leker livet och allt är perfekt, ska inte klaga faktiskt har nästan allt jag vill och dagarna närmar sig semestern.
Har jobbat under hela Fredagen och Lördagen, fick fin fint besök av Mia och hennes pojkvän och hennes kompisar Emii och Tim under den dagen vilket var jätte roligt, fick dagen att gå lite fortare. Under lördagen åkte jag till Luma dessutom och mötte upp min babyför att sedan åka hem till mig.
Denna Söndag har jag vart ledig vilket har vart jätte skönt, åkte in till stan med baby och letade efter en klänning och ballerina skor men hittade ingenstans, kom hem med en ny platt tång och en liten väska att ha när man går ut så slipper jag bära runt på den stora väskan som inte alltid är så uppskattad att gå runt med, speciellt inte när jag vill dansa och släppa loss. Vi tog oss en sväng förbi Sandy´s igen men denna gång prövade vi något nytt nämligen deras goda varma pasta med curry och kyckling eftersom vi alltid brukar äta deras Thai kyckling wrap, sen svängde vi förbi Burger King och köpte lite glass. Har kommit hem och testat min nya platt tång från Baby Liss, inte de resultat jag var ute efter precis men den får nog 3/5 om jag ska betygsätta den.
Sen har jag tittat på finalen, Spanien förtjänade vinsten men jag blir ju på nåt konstigt sätt så ledsen att se de andra laget som kämpade dom med bli så besvikna för jag tycker Tyskland har väldigt bra spelare.
Imorgon är det jobb som gäller ien, 10 timmars passet, sen kommer älskling och möter upp mig så spenderar jag natten där, får se om jag åker hem på tisdag efter jobbet eller om jag hamnar hos honom igen eftersom jag ska in till stan igen på Onsdag och shoppa med min Sandra, vi får se vart lilla jag tar vägen.

Nu är det dags att krypa ner i sängen tror jag för kroppen skriker av trötthet så god natt med er och ta hand om er där ute Puss och kram er Elin

Mia och Pontus
 Emii och Tim Emii och Tim
Jag och Mia

En helt ny värld

Hej allihopa!
Hoppas det är bra med er, med mig är allt bra, har precis kommit hem från älsklingen och slagit mig ner framför datorn ett tag. Denna dag har vi vaknat klockan 9 för att ge oss iväg till Lilla Essingen till halv tolv där jag hade en tid för klippning och färgning. Resultatet blev inte precis som jag ville, men nära inpå, tog 3 timmar tills resultatet vart klart, kan verkligen tipsa er om Lilla Ess hos Vicky, jätte duktig frisörska. Sen åkte vi in till stan för att käka lite god mat på Sandys, alltid lika trevligt. Alvaro´s pappa hämtade oss i hans nya bil, och självklart blåste håret åt alla håll och kanter under hela vägen hem från centralen till Salem.
Hemma hos baby tog vi det lugnt ett tag och jag packade ner de sista sakerna eftersom jag var tvungen att ta mig hem idag med tanke på att jag börjar jobba tidigt imorgon och jobbar 10 timmars passet imorrn igen. Jobbar nu Fredag,Lördag och då får man fint besök av älskade Mia som är på besök i Sthlm,Måndag,Tisdag,Torsdag och Lördag sen får vi se hur schemat blir, har inte blivit schema lagd längre än så, men hoppas på fler timmar innan det är dags att dra sig iväg till älskade Kos med älsklingen och mamma.
Jag vet inte ännu om jag kommer kunna blogga därifrån,troligtvis inte tar med laptopen men frågan är om man kan koppla upp sig där nere, vi får se. Börjar bli lite nervös inför flyget men det ska nog gå jätte bra, det ända jag oroar mig mest för är att biljetterna ska ta slut eller nåt liknande eftersom min kära mamma alltid ska vänta tills biljett priserna sjunkit lite, freaks me out!. Måste hinna med att hitta nån liten klänning och ballerina skor dessutom, nån som har några tips på billiga och söta ballerina skor samt klänningar?.

Nu börjar det bi dags för sängen, ska bara platta håret lite grann så jag slipper göra det imorgon, ta hand om er kära läsare.
Puss och kram lilla Elin


Baby och hans mamma under tårtbakningen
 
                 Trötta på väg till Lilla Essingen
   
Resultatet efter 3 timmar
  

En månad kvar

Hej allesammans! dålig uppdatering nu igen, i know sorry..
Är ju inte hemma igen såklart och då blir det färre inlägg än vad jag vill,ska försöka fatta mig kort vad jag hållt på med de senaste dagarna på min lilla ledighet.

Söndag:
Tog det lugnt exakt hela dagen hjälpte mamma att fixa i garderoben eftersom det såg ut som ett bombnedslag där, så nu är jag lite stolt för nu ser det äntligen ut som en garderob och jag får äntligen plats med alla mina kläder, dock vill jag ju ha en uppdatering bland dom eftersom jag tröttnar så snabbt på mina plagg, men måste verkligen spara alla mina pengar. Runt åtta på kvällen drog jag hem till älsklingen och tittade på tv med hans mamma och hade det mys.
Hade as roligt under natten eftersom det började åska och blixtra och rolig som jag är skulle jag såklart filma, men missade typ varenda blixt med typ en sekund, tillslut fick jag med en och jublade lite för mig själv medans baby höll på att larva sig på sidan om,sedan slängde vi på en film för att sedan sussa sött.

Måndag:
Vaknade sent som vanligt, var in till stan för att träffa baby´s mamma och hans moster och hans brors flickvän. Käkade god thai mat och åkte sedan hem till mig och hämtade min dvd från upptrdandet på Vasa Teatern sen tillbaka till Salem.

Tisdag:
Denna dag bakade vi en liten tårta med baby´s mamma som vart jätte god, bilder finns dock på min mobil och jag har inte sladden här så  det får bli ett inlägg med bilder en annan dag. Mumsade is oss den goda tårtan och även annat onyttigt denna dag men en riktigt mysig dag var det ändå.

Idag har vi vaknat, vart på banken och hälsat på mitt jobb och käkat god mat, kommit hem hit till salem och kollat på matchen mellan Tyskland-Turkiet och även tittat på min dans dvd ännu en gång. Jusst nu ligger baby på golvet och tränar och gör roliga läten haha, varför gör killar så roliga läten när dom tränar egentligen?
Är tjejer lika dana fast vi kanske inte låtar lika mycket? En rolig fundering till nästa gång.
Nu är det bara en månad kvar tills jag åker, pengarna är fixade, nu är det bara biljetten som ska bokas sen blir jag borta 2 veckor ska bli super skönt att få komma bort, äntligen!.

Nu ska jag nog slänga mig ner i hans soffa och titta lite på tv, ta hand om er så hörs vi puss och kram er elin

Så jävla perfekt

Hej allihopa! dåliguppdatering nu igen, även om jag faktiskt har vart hemma.
Hoppas ni alla har haft en bra midsommar, jag har firat min första midsommar hemma det här året, har inte firat med familjen på nästan 6 år så det blev lite annorlunda. I torsdags kom baby till jobbet och följde med hem till mig där vi spelade lite tv spel och tittade på tv. Under fredagen firade vi med min familj med god mat och min egna midsommar efterrätt med jordgubbar och blåbär, sen gick vi en sväng med hunden och la oss sedan för att titta på en film och mysa lite. Har vart jätte mysigt att ha honom här speciellt efter vår pratstund med ett stort beslut.
Idag har vi vaknat och fixat oss sen var det dags för mig att åka och jobba igen medans han skulle fortsätta till sin kompis. Har haft en bra dag på jobbet även om jag helt plötsligt gått och blivit förskyld, har vart med om en jätte konstig gäst som fick alla i restaurangen att garva för att han var så dum i huvudet.
Annars finns det inte så mycket att uppdatera är ledig ända fram till fredag så det är skönt, hinner man vila upp sig och göra lite skojiga saker, har räknat ut att jag har fått ihop det till min flygbiljett nu och fickpengar så allt löser sig tills nästa månad. Kan inte fatta riktigt att jag ska åka med den bästa och att han ska få se vart jag brukar hålla hus någonstans på sommrarna, men det ska bli riktigt grymt att åka dit med honom.

Nu ska jag slänga mig ner framför tv:n och ta det lugnt, ni får ha det bäst så får vi hoppas att sommarvärmen dyker upp snart igen eller hur.
Puss och kram er Elin

Come what may



None

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time


De vackraste

Hej allihopa! hoppas er dag har vart bra.
Min dag började med att man vaknade vid 9 för att gå upp och göra sig i ordning för jobbet. Mötte en gammal vän som jag dansat med på perrongen och fick lite roligt sällskap till Älvsjö. Väl framme i Älvsjö märkte jag att det spö regna " Jävla skit" tänkte jag eftersom jag plattat luggen nu skulle jag bli tvingad att gå med lockigt hår hela dagen men vad ska man göra. Har jobbat 10 timmar idag och tjänat in lite extra pengar igen. Nu sitter jag och glor på tv:n där Moulin Rouge visas, en av mina favorit musikaler tror jag nog, massvis med bra musik, bra handling och bra skådisar.
Ska snart slänga mig in i duschen imorgon är jag ledig så ska se till att sova ut och ta det lugnt, jobbar igen på torsdag och lördag på greken. Blir ett kort inlägg eftersom jag är helt slut i kroppen och vill bara lägga mig ner i sängen och njuta av den underbara filmen så ni får ta hand om er så länge puss och kram er Elin


"How wonderful life is,now you´re in the world"

Härliga tider

Hej allesammans, förlåt ännu en gång för mitt dåliga uppdaterande,
som min underbara Mia påpekade inte gick så bra för mig när jag är hos Alvaro eller inte är hemma över huvud taget.
Hoppas ni mår bra och att allt går bra för er i era liv, mitt liv leker förtillfället.
nu är jag tillbaka efter tre underbara dagar hemma hos Alvaro, ska försöka fatta mig kort vad som hänt de här dagarna.

Fredag:
Jobbade från 15.30-21 åkte raka vägen hem till Alvaro, fast han inte var hemma. Satt och pratade och lagade mat med hans mamma och lyssnade när hon pratade om sin kära son som nästan fick mig tårögd tills han kom hem vilket var en fröjd för ögat att se min baby igen. Vi satte oss och pratade och kollade på tv ett tag tills det var dags att sova.

Lördag:
Vaknade tidigt eftersom Alvaro skulle uppträda denna dag i Årstafältet på en festival som var där. Mötte hans bror Viktor och försökte hitta stället där dom skulle uppträda vilket var väldigt långt ifrån stationen. När vi kom fram träffe vi Adam tensta inne i Vip rummet och de andra som skulle uppträda sen gick vi med de som var volentärer för att killarna skulle få nåt att äta och dricka.
Uppträdandet gick jätte bra, det var jätte kul att se igen eftersom det var första gången på en väldigt stor scen med extremt bra ljud och Alvaro´s aka. Chillizkingizz sköna beats och hans nya reggaeton låt, Viktor aka. Chamaleon körde också en låt som Alvaro ligger bakom och allt var jätte bra. Efter allting så åkte vi med hans föräldrar och brorsa till Mc Donalds och käka sen bar det av  till Nacka för att hans bror skulle köpa lite saker, då passade jag och Alvaro på att gå in på en affär som jag nu inte kommer ihåg namnet på men väl där inne hade vi as kul, stog och spelade lite nintendo wii och larvade oss med alla saker som fanns. Sen åkte vi till Salem igen där vi bara tog det lugnt och hade det mys. Jag sprang ner till centrum och köpte lite cola och chips och dip inför Sverige-Spanien matchen och bänkade oss framför tv:n, tankade även hem Sex and the city the movie som vi tillslut stängde av efter 40 min eftersom klockan närmade sig 5 på morgonen, en helt fantastiskt mysig kväll kan jag säga.

Söndag:
Vaknade sent denna dag helt sega, kollade klart på Sex and the city filmen, diggade den skarpt eftersom jag alltid älskat att titta på serien. Alvaros mamma hade lagat god mat som vi satt och käkade och en blev det av att bada skumbad eftersom vädret ute svek så får man vara kreativ, så låg väl ungefär en timma och kopplade av i varandras sällskap, sen tog vi våra arslen och gick och köpte godis och slush och slappade framför tv:n, kollade lite på matcherna som sändes tills det blev dags att sova.

Måndag:
Vaknade lite seg som vanligt efter en lång helg utan något jobb, lite jobbigt när jag inte hinner ställa in kroppen på när jag jobbar eftersom jag förtillfället sitter uppe nu 01.07 och ska upp och jobba imorgon från 11-21.
Men iallafall så har denna dag vart helt slapp den med,har tittat på tv och njutit lite av solen på alvaros balkong och haft en underbar dag med honom. Älskar att vara i hans närhet, även om vi kan gå varandra på nerverna ibland så är det så har jag världens underbaraste tid me honom. Åkte hem vid 20 tiden och har bara tagit det lugnt här hemma, har pratat en massa med mamma och planerat lite grann inför resan. Det närmar sig nu och pengarna kommer rulla in sen så allt kommer lösa sig det vet jag, det ända som jag oroar mig för igen är flyget, flygrädda jag ska ännu en gång sätta mig i det där flygplanet och tvinga mig själv ner till min kära släkt, inte för att jag inte vill men jusst det att rädlsan nästan är större än själva viljan att åka dit,men det ska nog gå bra. Nu måste jag börja röra mig mot sängen om jag ska orka upp och jobba imorgon så det får bli allt för den här gången, slänger in lite bilder från dagarna som gått.
Puss och kram er elin

"Livet är en dans på rosor, det är bara taggarna som gör ont att gå på"


Baby och Chamaleon
    
  
 De fina bröderna Cabezas-Olivares

  
 


Sverige-Grekland

Hej alla där ute!
Hoppas ni mår bra, jag mår toppen även om grekland inte gjorde ett enda mål igår.
Igår var  jag ner till Kugsan och kollade på matchen med Alvaro innan det satt vi på Burger King och åt lite glass och pratade. Jag som är halv grek tyckte det var lite tråkigt att grekland inte gjorde ett enda mål, men jag är nöjd ändå.
Min älskade pappa ringde mig när Sverige hade gjort 2-0 och kollade läget här i Sverige, saknar honom jätte mycket men vi syns om ungefär en månad igen.
Efter matchen drog jag med hem til Alvaro och fixade lite käk mitt i natten och slänge på nån film om en sektledare och hans sekt tydligen baserad på en verklig händelse, den var helt okej faktiskt ska inte klaga. Kom inte i säng förrns efter 7 nångång eftersom vi blev väldigt flummiga och inte längre var trötta när vi väl skulle sova. Vaknade efter 14.00 och tog det lugnt, lyssnade på musik och flumma runt som vanligt.
Nu sitter jag här hemma och väntar på att maten ska bli klar, ska väl bara ta det lugnt och titta på tv idag, fick sms av en av tjejerna på Greken idag så ska ta hennes pass på fredag och tjäna in lite mer pengar, lördag ska jag till Årstaberg på någon festival som ska hållas där och stötta Alvaro när han ska uppträda, missade tydligen en av deras bästa uppträdanden förra veckan vilket var typiskt för den här gången ska han köra solo, men dte kommer gå alldeles utmärkt, ska även kolla när hans bror uppträder.

Annars finns inte så mycket mer att uppdatera om vad som händer i mitt liv jusst nu, till hösten drar jag och Alvaro igång med undervisningen inom Streetdance i Huddinge för barn i åldrarna 8-12 och 12-15 så det ska bli kul, får hoppas att det är många som anmäler sig, ska även börja smått med koreografierna som ska läras ut.
Nu är maten klar så vi hörs ta hand om er alla puss och kram lilla Elin

 
 

Till dig


Denna låt är endast till dig, den säger allt jag någonsin kunnat säga till dig!


Efter en lång väntan

Hej allihopa! sorry för den dåliga uppdateringen, bloggen har ju bytt pattform och jag har vart på vift i några dagar igen.
Förra veckan efter jobbet åkte jag till Alvaro och stannade där fram till igår Söndag.
Så vad har vi haft för oss, jo jag har vart och käkat middag med hans familj på Barcelona vilket var hur trevligt som helst.
Sen har jag jobbat fredag och lördag och åkt raka vägen hem till honom igen och tittat på film och lagat mat och haft oss.
Har haft helt underbara dagar hos honom och det är skönt att få komma iväg lite då och då, är så van att inte vara hemma under en lång period så det är inget nytt för mig precis. Har ju missat all sol och värme under de här dagarna men det gör inget, jag hoppas på mer sol nu under veckan så jag kan ta mig ut och sola och bada.
Denna dag har jag jobbat 10 timmar och varit taggad inför matchen som spelas imorgon när Grekland-Sverige spelar, så jag hade på mig min grekland t-shirt på jobbet blev många kommentarer om den t-shirten.
Imorgon ska man på ledarmiddag på Medis med alla som jobbar inom Korpen Sportis ska bli trevlig, jag hoppas bara dom sänder matchen så jag kan se vad som händer. Sen får vi se vart det bär av för mig, jobbar inget mer den här veckan så ska försöka njuta av min ledighet och vila upp mig, blev riktigt yr och mådde illa idag på jobbet så ska nog ta det lite lugnt de här dagarna.

Jag hoppas ni har haft det bra ända sen sist jag skrev, dagarna går så himla fort och snart bär det av till kära Kos igen,
nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv sen ska jag försöka sova lite blev välgt lite sömn denna natt av nån underlig anledning så jag är väldigt trött. Ni får ha det bäst jag lovar att uppdatera mer även om jag inte är hemma.
Puss och kram er Elin

"I deserve more then empty words and promises"

Såhär gullig fick man vara under nationaldagen på jobbet :P


Tisdag

Hej alla söta!
Hoppas ni mår bra, själv har jag haft en jätte slapp tisdag. Har inte jobbat idag så det har blivit en hel dag på balkongen med bra musik och underbar värme.
Imorgon ska jag jobba från 16-19 sen blir det att möta baby för att gå på en VIP inbjudan till Adidas Sport performence och pröva ut ledarkläder till hösten då vi ska undervisa tillsammans.
Ska bli skoj,kameran åker med sen får vi se får ju 40% rabatt på allt inne i affären så kanske får med mig nåt plagg.
Annaår resten av veckan åt för att på torsdag fira baby´s mamma på nåt slott i stan,ska bli riktigt kul och mysigt,kameran åker med igen.
Fredag och Lördag ska jag jobba på greken från 12-21, sen är jag ledig på söndagen hoppas det blir fint väder så man kan njuta lite till av värmen.
Annars är det inte så mycket mer att tillägga förutom att livet leker och jag känner att jag verkligen njuter varje dag av allt nytt som jag funnit. Allt känns mycket enklare och roligare nu,ungefär som om vad som helst kan hända.

Nu ska jag göra mig en äggmacka och lägga mig och titta på Take the lead med Antonio Banderas, andra filmen jag ville se vill inte funka i min dvd tydligen.
Ta hand om er puss på er er lilla Elin

Dagens outfit denna slappdag
Greklands fotbolls t-shirt från Kos och Svarta shorts från Veromoda

Perfekt helg

Hejsan allihopa!
Dålig uppdatering igen, beror på att jag i fredags åkte till jobbet och jobbade i 6 tim sen tog jag mig hem till min lilla piff och spenderade hela helgen där, så ska göra det kortfattat.

Fredag:
Jobbade från 15-21, åkte hem till piffen och kollade på tv där dom visade Ondskan och hade mys.

Lördag:
Vaknade upp och tog en dusch, tog det bara lugnt hela dagen och lyssnade på musik och larvade oss.
Mot kvällen drog vi till mitt jobb för att käka middag vilket var jätte mysigt käkade grekisk sallad och vitlöksbröd till förrätt och kyckling och fläskfilé souvlaki med tzatziki och pratade om allt mellan himmel och jord och bara njöt av att sitta i solen och värmen och äta middag. Sen bar det av hem till Piffen igen där vi käkade kakor och jag läste lite i en bok om drömtydning medans piffen satt och gjorde beats sen somnade jag tyvärr ifrån honom.

Söndag:
Vaknade upp och skyndade oss lite eftersom hans pappa skulle hämta oss och kära oss till Västertorpsbadet där vi skulle frilla med hans släkt. Dagen vart hur mysig som helst med hans släkt och grillningen, låg och stekte hela dagen och brände ryggen som fan men mysigare söndag har jag inte haft på länge. Vi drog väl hem efter 20.00 ungefär och mötte min mama och pappa i älvsjö som kom och lämnade min laddare till mobilen sen åkte jag med hem till Piffen igen där vi la oss och kollade på What happens in Vegas, riktigt rolig film, somnade väldigt sent denna natt.

Måndag:
Vaknat upp och larvat oss och haft en helt underbar måndag, tog oss in till stan och lämande in Alvaros cv på Fridays sen blev det donken för att senare sätta oss på plattan och käka glass och njuta av sista sålstrålarna av dagen, jätte mysigt faktiskt, har haft en helt underbar och perfekt helg. Nu sitter jag här hemma och njuter av en kopp te och tittar på tv, morgondagen är jag ledig igen jobbar på onsdag och fredag och lördag får se om jag får ihop lite extra dricks så jag kan fortsätta spara pengar till min biljett ner till Kos, nu är det en månad kvar tills jag drar ska bli så skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig och titta på nån film tänkte jag, ta hand om er slänger in lite bilder från helgens gång. Puss och kram er Elin

På jobbet
Man tager vad man haver när man inte har plattång
Vår kompis "Sharky"
 Ett väldigt lockigt och okontrollerat hår på mig denna dag

RSS 2.0