3

Tänkte slänga in lite bilder från helgens gång enjoy!

  
  
  
  
  
  


Britney Spears nya singel "3"

 

 


Hot girl

Hej allihopa!
Shit nu har jag inte uppdaterat på länge igen men det har sina anledningar.
jag hoppas ni alla mår bra, själv sitter jag hemma och är sjuk, får helt enkelt skylla mig själv lite eftersom jag visste att jag var på väg att bli förskyld i torsdags på dansen men körde ändå fullt ut. Helgen har vart super i fredags var jag och Alvaro ut med massa vänner för att fira en av mina närmsta killkompisar som blev en helt lyckat kväll med mycket dans och skratt.
Spenderade en alldeles underbar lördag med lunch på Sala Thai, fika och bio och hyrfilm senare på kvällen med Alvaro och hans mamma och moster.
Söndag blev rätt tråkig eftersom jag inte dansade något men bäst var nog det eftersom jag hade lite feber senare på kvällen. Men jag satt och kollade på våran lektion i solna och Huddinge och fick lära mig stegen efteråt av älsklingen. Jag har haft en jätte mysig helg om man bortser från denna jävla förskylning, har stannat hemma från jobbet nu i 2 dagar men det är nog bäst så, vill inte komma och smitta alla andra.
Imorgon är jag tillbaka på jobbet, men jag får nog ta det lilla lugna ändå så det inte blir ännu värre, dock är det lite svårt att ta det lugnt om man får in mycket gäster osv.
Tänkte lägga in två låtar som är alldeles underbara, I love it! På söndag är det dags för Alvaro och hans bror Victor att spela in den sista scenen av deras musikvideo, kommer bli grymt har jag en känsla utav. Jag tror så mycket på dessa två killar, jag vet att de kommer lyckas på ett eller annat sätt med det dom gör, jag känner mig så stolt som flickvän när jag ser hur mycket han brinner för det han gör och han är verkligen duktig dessutom.

Jag själv har börjat inse att jag kan faktiskt dansa, har ju länge tvivlat lite då och då när saker och ting blir svårt, men det är det som gör att man utvecklas. Jag har dansat i 7 år varav 5 år har jag spenderat på ett och samma ställe. Nu när jag kom till Blue Hill så känner jag en känsla av att jag har äntligen hittat rätt, de hör lärarna jag har är alldeles underbara och så grymma. En riktig inspirationskälla för mig själv, och när det blir tufft så stöttar dom och pushar mig ännu mer. mitt nya sätt att tänka : Jag kan, jag vill, Jag SKA! Tack mina underbara vänner/familj och pojkvän som faktiskt tror på mig och som alltid har sån positiv feedback att ge.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan ta mig en kopp te och lägga mig framför tv:n och slappa ta hand om er / Elin





Dans,dans,dans

Så känns mitt schema och jobba,jobba,jobban men på Fredag blir det äntligen lite relax-mode.
Idag har man vart på jobbet fram till klockan 19.00, jobbade in mina timmar som jag var sjuk och det var det värt för fy vilken rolig dag jag har haft på jobbet.
Hela lunchen var crazy men vi jobbade så extremt bra tillsammans idag så man blir stolt. Sen kom Becca förbi, lilla gullungen gjorde mig en stor tjänst som körde mig fram och tillbaka snabbt till Huddinge för att hämta Alvaros nycklar som han glömt där igår. Sen var man tillbaka på jobbet, fick ta några kunder som kom in och det var inte igår kan jag säga.
Det är sjukt hur fort man glömmer bort något som suttit så inmatat i ett helt år, kassan var helt plötsligt en främling nästan. Vi garvade,planerade och snackade skit, jag,Malin och Becca sen var det dags att åka hem så fick jag skjuts till stationen av lilla Becci-boo. Här hemma har det väl inte hänt så mycket, har käkat,duschat och absolut inte städat mitt rum som jag borde göra för guds skull, någon som vill städa mitt rum kanske? Nej skoja bara, så farligt är det inte.
Imorgon blir det dans igen, stängda klassen på Blue Hill ska bli riktigt kul, ska även åka en sväng till systemet och inhandla inför Fredag innan jag åker till Solna och möter upp Alvaro.
Nu tänkte jag ta mig en kopp te och lägga mig och läsa Vecko revyn och bara ta det lugnt, min kropp är lite trött känner jag. Jag skriver mer imrogon kanske, vet inte om jag kanske sover i Salem imorgon, annars hörs vi på Fredag. Take care /Elin

Jag och Becca på personal festen i vintras, lite rund om fötterna vid det lagret.


Te Amo

Ville bara lägga in en låt jag hittat nyss som jag fastnade för direkt, vet inte varför eftersom jag på senare tid tyckt att Rihanna låter lika dant hela tiden, men denna gillade jag verkligen.
Enjoy!


Boom boom boom

Hej alla söta!
Hoppas ni mår bra, jag mår jätte bra idag känner mig fylld av glädje, vet inte riktigt varför med tanke på att det blev som det blev på jobbet, men det var skönt att jag hade min lilla Becca där vid det tillfället, du vet verkligen vad jag tänker gumman, puss för att du är den du är!
Vad har ni haft för er idag? Jag har vart och tränat lite med Alvaro i Huddinge inför vår lektion, dock blir det mycket trams och freestyle när vi bara lallar runt men vi fick ihop en liten koreografi iallafall. Efter det åkte vi in till stan och sprang praktiskt taget till Pub och köpte det vaxet han ville ha inför hans inspelning imorrn för deras musikvideo. Japp ni läste helt rätt, nu rullar det igång för dom igen Camaleon y Ckz " Los Chisue", imorrn blir första dagen på deras inspelning och den 4:e Oktober får jag ställa in min dans eftersom man själv ska medverka som dansare i videon. Dock kommer inte denna synas på ett tag eftersom detta är ett projekt som dom själva står för med hjälp från några kontakter men jag ser verkligen fram emot det.
Det känns så himla mysigt nu igen, ett tag har det väl faktiskt vart upp och ner ner och upp som en berg-o-dal bana som i alla andra förhållanden, men nu är det på väg upp igen känns så skönt när vi är vanliga Elin och Alvaro, glada,spralliga och fortfarande nykära knäppisar. Känner mig lite smått lycklig eftersom jag klickat hem två små skönheter som är på väg i paket hem till mig, kunde inte låta bli, visar kort nedanför på en utav dom.
Nej nu ska jag fortsätta titta på Idol, på Fredag blir dte myskväll hemma hos Becca ska bli riktigt kul tycker jag att få lära känna både Malin och Becca lite mer, dock känns Becca som en av mina närmsta vid det här lagret för den tjejen har verkligen fått höra både det ena och det andra och tvärtom.
Ha det bäst nu puss / Elin


Pink Flower Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM


Så många känslor

Kunde inte låta bli, den här låten betyder enormt mycket för mig och det bara strömmar minnen i huvudet när jag hör den. Både bra och dåliga, men för det mesta så känner jag glädje när jag hör den eftersom jag fann någon sorts mening med låten, låter helt sjukt det här men vissa texter kan verkligen rena själen. Jag njuter för fullo när jag hör denna, enjoy!



VMA

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, är ni lika chokade som jag är över Kanye West´s kommentar under Taylor Swifts tacktal?
Seriöst hur kan man ens bete sig så mot en annan artist, jag tycker det är så respektlöst när man jobbar inom samma branch. Jag sitter just nu och tittar på galan eftersom jag inte kunde se den inatt så spelade jag in allt, tyckte Lady Gaga hade en rolig show men jag hade gärna hört en annan låt en Paparazzi, tycker det är en av de sämsta om jag ska vara ärlig. Och just nu känner jag bara att jag längtar tills New Moon kommer ut på bio, ska verkligen rusa och se den då, brukar inte tycka om såna typer av filmer men jag tyckte den senaste var riktigt grym.
Helgen har vart jätte bra har dansat arslet av mig bokstavligen, sitter med världens träningsvärk från ett hårt pass på Blue Hill. Vår lektion med våra elever gick bra, första lektionen så man får helt enkelt ta hänsyn till att alla pratar och det är lite si och så, nya hårda tag på söndag helt enkelt.
Idag har man vart till jobbet och kämpat lite, men vi har haft en rolig dag tillsammans, det är helt sjukt hur vi kan garva bort en hel dag och det bara flyter på, kan kanske bero på att man är så rutinerad i den man gör att allt bara rullar på. Ikväll blir det bara avslappning framför tv:n, väntar på ett samtal från min vän John, blir lite planerandes inför hans 21års dag nästa vecka. Nu ska jag fortsätta titta på VMA, skriver lite senare ha det bäst så länge / Elin


Oh my god!

hahahha, sitter och garvar för mig själv, är det någon av er där ute som känner igen denna? Själv har jag ett minne till den här låten från när jag var liten och var med i kören, vi uppträdde med den här bland många andra låtar men denna är en som verkligen fastnat i mitt minne. usch blev bara tvungen att lägga ut den här som ett plåster på såren och ett gott skratt. Nu ska jag sova god natt ha en jätte mysig helg / Elin


Hemsk natt

Hej sötisar!
Fy vilken hemsk natt jag har haft, det började när jag gick och la mig då jag kände hur jag helt plötsligt inte kunde andas, då tog jag min astma medicin i hopp om att det skulle bli bättre. Straxt efter när jag ligger och försöker slappna av så känns hela min hals tjock och torr, började känna efter och gick upp för att dricka vatten och prövade att lägga mig igen. Tror ni det funkade? Nej samma sak hände igen så jag gick in till pappa som fortfarande var vaken, det var bara att sätta på sig mjukis kläderna och köra mot akuten.

Med tanke på att mina luftvägar stoppades och halsen gjorde ont, mer än förra veckan så kände vi att det är bättre att åka nu än att vänta, dom sa ändå till mig att om det inte går över så måste jag komma tillbaka dit. Vi kom in runt halv 3 och det visade sig att jag inte kunde få någon hjälp där vid den tiden, utan vi tvingades åka till Karolinska i Solna, så jävla typiskt. När vi kom fram dit tog det evigheter innan det blev min tur, helt sjukt när det inte fanns en enda kotte i väntsalen. Efter någon timma kom en sköterska som tog blodprov på mig och tog tempen, efter yttligare 45 min var det äntligen min tur, och här kommer det roliga med det hela.
Jag kommer in och får beskriva vad som hänt och att jag har astma, att jag var på akuten förra veckan och dom konstatera att mitt stuplock såg irriterat ut efter att ha gått ner med slang genom näsan och ner i halsen. Läkaren tittar på mig och kollar i munnen och tungan och bakre delen av halsen, tittar på mig och säger att jag är frisk! FRISK, my ass. Jag kunde ju för fan inte andas och hela halsen och munnen var snustorr och halsen kändes alldeles tjock. Idioten sitter och säger att jag ska dricka te med honung innan jag går och lägger mig och skickar hem mig igen. Sån jävla natt, all väntan och trötthet och allt för det? Förstår mig inte på sjukvården ibland alltså. Förlåt för det negativa inlägget men blev bara tvungen att berätta.

Fick sova 3½ timma innan det var dags att gå upp till jobbet som jag kämpade mig igenom, åkte till min första danslektion i stängda klasser på bluehill och kämpade mig igenom den med, men som för övrigt var skit rolig och full med lärorika moment.
Nu sitter jag här och känner fortfarande av struplocket som dom sa till mig på Huddinge när jag sväljer och dricker te, ska snart lägga mig i sängen och glo på tv och förhoppningsvis så somnar jag och får sova hela natten utan problem. Förlåt ännu en gång för ett negativt inlägg, imorgon blir det hem till älskling och ta det lugnt hela helgen för att ladda batterierna tills på Söndag då vi kör igång med våra elever, ska bli så himla roligt att se alla igen. Sen blir det Bluehill vid 18.45 så jag måste verkligen ladda batterierna, nej nu lägger jag mig nog i sängen och tar det lugnt, ni får ha det bäst ska försöka uppdatera lite från Alvaro men förvänta er inget så ni inte blir besvikna. Ta hand om er /Elin

Slänger in en låt som jag fullkommligt älskar!


ny header

Tänkte fråga er, om det är någon som skulle vilja hjälpa mig med en ny header?
Jag är absolut sämst när det gäller sånt här och förra året fick jag hjälp av en tjej som heter Erica, men som sagt mycket har hänt på 1 år och jag vill förnya utseendet. Finns det någon som kan sånt här och är villig att hjälpa till eller känner någon som skulle kunna hjälpa mig? Skriv gärna en kommentar och länk ifall ni har en egen blogg eventuellt om ni kan visa något av det ni gjort tidigare. Puss på er / Elin


Nu måste vi dra

Nu är man hemma igen, blev fast på jobbet eftersom lilla Becca inte ville att jag skulle gå som lockade mig med kaffe och skitsnack. Hade ju planerat att jag skulle städa men orkar verkligen inte nu. Det har gått bra på jobbet idag, extremt stressigt när alla kommer på en och samma gång och folk tror man har hundra armar, men jag är glad att jag har någonting iallafall. Imrogon är det dags för min första lektion på Blue hill i stängda klasser, ganska så nervöst faktiskt men det ska nog gå bra. Tycker det är jätte kul att se små gulliga kommentarer bland inläggen, ni kan alltid räkna med att jag svarar er. Tänkte hoppa in i duschen nu och käka lite, jag hoppas ni andra har haft en bra dag, tänkte dedikera den här låten till min vän Mia, speciellt refrängen, livet blir bättre ska du se. Ha det bäst / Elin



Blue Hill

Hej allihopa!
Hoppas ni alla mår toppen, jag mår prima för jag har en nyhet.
Nu måste jag bara berätta för er om något som gör mig hur lycklig som helst. I Söndags var ju jag och Alvaro till Blue hill för att pröva på något som heter Performance klassen, skit svårt tyckte jag och hade lite problem till och från. Pratade med min danslärare och hon intygade mig om att detta skulle vara tempot för den här gruppen men att hon ville att jag skulle fortsätta, ibland behövs nog bara lite pepp för att förstå att man kanske visst kan fast man inte tror det. Jag ska erkänna, jag tvivlar ibland på mig själv som dansare eftersom jag inte tycker att jag utvecklats så mycket som alla säger, men jag fick ett bevis den dagen. På Bluehill har dom något som kallas för stängda grupper vilket innebär att läraren plockar ut elever till den gruppen om dom tycker att man har potensial att blir bättre förmodar jag. Efter lektionen drog min lärare mig och Alvaro åt sidan och kom med den glada nyhten, vi blev erbjudna en varsin plats i den gruppen.
Jag tror min självkänsla höjdes enormt bara av den saken, jag kände mig så lycklig men samtidigt i chock och tackade så hemskt mycket för platsen. Så nu kommer jag alltså att dansa 2 dagar i veckan och billigt är det dessutom 1500 för båda kurser, de priserna hittar du absolut inte inne i stan.
En annan rolig sak som hände den dagen var väl att jag fick se ett kärt ansikte som jag känt sen länge, vi dansade i samma grupp när jag gick på en skola i stan, den dagen var hon min lärare och så grym som hon blivit det är mitt mål på denna resa. Tack så mycket Camelia,Carro och Cicci, ni förgyllde min dag! Ett stort tack ska min älskling ha, du har alltid trott på mig och jag vet att jag borde ta åt mig lite bättre.

Jag lovar att jag ska lägga ut ett eller flera klipp så ni kan få se den grymma koreografin vi går igenom där, måste bara öva in stegen först med Alvaro innan jag lägger upp något. Idag har jag och Alvaro vart i Huddinge och tränat och satt ihop en liten koreografi till våra elever som startar på Söndag, har även tränat in stegen dock saknas typ flera 8:or eftersom det blev ganska mycket på en lektion. Jag hoppas era dagar har vart bra, jag har även hunnit med att träffa min älskade vän Emelie och spendera lite tid med henne och prata om både det ena och det andra. Nu ska jag sätta mig och titta på Idol, kära mamma har spelat in till mig, skriver mer imorgon istället. Ha det bäst / Elin


Automatisch

Tänkte att jag bara måste lägga upp den nya singeln från Tokio Hotel, en aning mer elektro denna gång men jag gillar det, dom har en charm i sig och har alltid haft tycker jag. Tänkte bjuda på båda versionerna, vilken tycker ni låter bäst? Jag personligen tycker den tyska versionen, men den engelska är lika bra den med. Finns dock ord på tyska som inte går att översätta precis till engelska och då blir det väl lite konstigt men men. Just nu sitter jag här igen vid datorn och gör inte så mycket, ikväll blir det dans på Blue hill, ska bli kul att pröva på något nytt så får vi se vad det innebär att gå performance klassen. Alvaro sitter och gör musik igen och jag funderar på att gå ut och ta en cigg, dock skulle det kanske vara ganska onödigt eftersom jag knappt rökt något under hela helgen, är lite stolt över mig själv. Imorgon gäller det ska verkligen försöka sluta på allvar den här gången, så från och med imorrn kommer ni säkert få stå ut med en liten röksugen Elin som skriver av sig för att hitta på något annat.
Nej har inte mycket att skriva om så varför skriva alls då egentligen, ni får ha det bäst jag skriver mer ikväll efter dansen puss / Elin



Face Drop

Hej allesammans!
Tänkte skriva lite snabbt här hemmaifrån Alvaro, jusst nu sitter jag vid den här datorn och älsklingen sitter vid sin dator och gör lite musik, medans jag lyssnar på musik, spelar poker och sjunger för mig själv. Måste lägga in 2 låtar jag pumpar högt jusst nu, slänger in dom i slutet. Så vad har ni haft för er? själv har vi bara tagit det lugnt både igår och idag, käkat lite mat och älsklingen var nog lite stolt eftersom hans stekta potatisar blev så goda, du är så söt baby! Vad har vi mer gjort, jo jag ställde mig och gjorde frappé till oss sen har vi bara suttit här och skrattat och spelat lite poker på facebook, ska snart dra ner till videoaffärern och hyra en film, vet att dom kommer visa Forrest Gump ikväll men vi får se om vi hittar en annan film då blir det den. Nu ska vi tydligen röra på oss enligt Alvaro, så ni får ha en super mysig lördag kväll, själv blir det lite drinkar här hemma med myspys, ha det bäst / Elin


Home again

Usch och fy vad jag känner mig dum. jag har faktiskt vart hemma i en veckas tid nu, men inte orkat skriva har liksom inte haft någon som helst motivation att skriva förrns nu tror jag. Känner att ajg behövde skriva lite om tiden som gått sen vet jag att ni som läser väntar på de 3 senaste veckans dans, dock får det nog ta och vänta tills på Söndag. Som sagt så har jag ju vart ner till Kos, mitt kära lilla andra hem och träffat hela tjocka släkten och spenderat 14 helt underbara dagar med min mamma och Alvaro där nere igen. Vi har ätit god mat, festat, umgåtts med min släkt, vart väldigt mycket med min pappa och lillasyster och bara levt livet. I år var det något som var annorlunda kändes det som , jag var helt plötsligt mer ledsen över att åka hem än tidigare kan bero på att jag spenderade mer kvällar till att umgås med pappa än att gå ut och festa. Vi har haft det jätte bra, flygresan ner gick bra lite guppigt osv men jätte bra personal som tog hand om mig, mer än vad man kan säga om resan hem.
Det var nog den bästa resan jag någonsin vart med om i flygväg, helt lungt och stilla hela vägen hem men med världens sämsta personal som inte alls tittade till mig, det var där jag kände att det går inte att åka flyg utan att ta något lugnande till nästa gång för jag kan verkligen inte kontrollera mig när det blir jobbigt, som tur är så hade jag min mamma på ena sidan och min älskling på andra.
Nu när jag kommit hem har jag jobbat, vart iväg på bröllop som var jätte vackert, all lycka till er Jared och Anna!
Vart iväg på Kina restaurang och firat Alvaros pappa och bara jobbat ännu mer. Livet rullar på som vanligt igen och det känns väl lite sådär om jag ska vara ärlig, hade gärna vart borta längre tid, men vem vill inte det.

Idag blev jag tvungen att sjukanmäla mig pga något som jag ansåg hade fastnat i min hals, satt på närakuten i ungefär en halvtimma innan jag blev skickad till stora akuten på näsa,hals,öron avdelningen. Väl där fick man vänta i 1 timmar tills det blev min tur, där inne fick man sitta på en stol och läkaren titta i halsen, sen blev hon tvungen att gå ner genom näsan med en grej och ner i halsen med en lampa. Det var väldigt kämpigt och jobbigt och tårarna rann och ont gjorde det när hon tröck på rätt ställe. Jag som trodde att jag hade fått något i halsen hade fel för det fanns ingenting där men hon såg att just det stället jag sa att det gjorde ont var på struplocket så förmodligen kan det vara det som irriterar min hals och kan bero på en infektion, så det var bara att åka hem igen och hoppas att det går över annars blir det röntgen som gäller.
Här hemma har jag bara tagit det lugnt och tittat på tv och suttit vid datorn, imorrn blir det jobbet igen som gäller och sen blir det av hem till älskling. På lördag ska vi tydligen ut till Tyresö för att fira alvaros pappa och hans flickvän som har satt ihop deras födelsedagar, får se hur det blir blir säkert jätte kul.
Tänkte slänga in lite bilder från vår tid på Kos, får se för det är ganska många bilder så det kan bli två inlägg som ni förstår. Ha en fortsatt bra kväll nu och sorry för det långa inlägget / Elin


  
   
   
På väg till min kusins Café Gallop
 
Bargatan
  
Upptäcksfärd
   
  
Vid Poolen med syster och Alvaro
 

Café Latino
   
Syster dansskola, på väg ut till Gallop Café igen för middag
   
   
   


RSS 2.0