KanDee

Äntligen! Nu är jag hemma från jobbet, det är så sjukt så fort jag är ensam servitris får vi jätte mycket att göra men när vi är två så är det hur lugnt som helst, undra om det är så på andra jobb med?.
Vad har ni haft för er idag då?
Jag kom hem och såg att mitt paket från KanDee hade kommit så det gjorde mig väldigt lycklig, har även hämtat ut biljetterna till The last bounce så nu har jag dom här hemma med, längtar som tusan tills det är dags men då får jag vänta ett bra tag till. Det var egentligen tänkt att jag skulle ut och fika med min kompis Michelle men det blev ändrade planer så nu får jag sitta här hema istället och ruttna bort lite, ne får väl se till att göra något, undra om jag ska försöka ta min första joggingrunda? Tror jag ska städa upp lite här i rummet nu och lägga mig i soffan ett tag, känner mig så trött och sliten hela tiden. Lägger upp bilder på mina nya skor samt den underbara tröjan, skriver lite mer senare ikväll, / Elin


     


hahhaa

Så jävla sköna, kan inte sluta garva!

"Get your socks on boy"


Down

Hej alla söta!
Hoppas ni mår bra, och har haft en underbar dag.
Jag stannade kvar hos alvaro igår därför blev det ingen uppdateringen efter jobbet. Åkte in till stan och hittade ett par jätte söta "uggs" inspirerade skor som fick följa med mig hem, mörk lila med snöring där bak för bara 229 kr på Deichmann, älskar verkligen den affären eftersom man alltid hittar något, har ni inte vart där så tycker jag verkligen att det är dags att gå. Efter shoppingen åkte jag och mötte Alvaro sen blev det hemdags med hyrfilm och naturgodis,riktigt mysig kväll kan jag säga. Idag har man gått till jobbet trött,sliten men förväntansfull, det var inte så värst mycket att göra idag, det är lite konstigt det där att precis innan löning kan det bli jätte mycket men straxt efter löning så är det jätte lugnt och dött ett tag, undra varför?. Efter jobbet åkte jag hem och gick upp till gymmet för min helkroppsmassage som satt jätte bra för mig trötta kropp, ska fan börja unna mig lite sånt där mycket oftare fast nästa månad eller så blir det nog naprapaten igen eftersom jag tror min rygg behöver knäckas igen. Det är helt sjukt, första gången jag skulle gå till honom var jag jätte nervös nu skulle jag lätt gå till honom fler gånger eftersom kroppen mår så mycket bättre känner jag av att räta ut ryggraden igen, och det är inte ås äckligt som det låter och jag tycker verkligen inte att det gör ont som så många andra säger. Nu sitter jag och tittar på avsnitten från Ugle Betty och Desperate housewhifes från igår, måste hinna se dom innan det är dags för Grey´s ikväll, är det någon mer än jag som är så serie beroende?. Nej nu kom pappa hem med lite kina mat, det kommer sitta fint ni får ha det bäst så länge, kan ta en bild imorrn på mina nya skor så slänger jag in den här. Hoppas ni får en bra kväll, ha det bäst / Elin

"Tatto your name across my heart, so it will remain. Not even death could make us part"


One Love

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra helg, min har vart mysig men ändå fartfylld. Under veckan som gick så träffade jag min älskade vän Michelle, spenderade timmar med att prata om allt och ingenting, tack gumman det var så skönt att få prata av sig lite. Har även bokat biljetter till Bounce sista föreställning i April "The last Bounce", fick bli ståplatser till mig,älskling och Michelle, ska bli så grymt kul att få gå och se dom en sista gång. I torsdags var det dans igen, Cicci tar kål på en verkligen, extrem kondition och styrka men det känns verkligen bra efteråt. I fredags kom älsklingen hit till mig, eftersom mamma och pappa åkte till Småland för bröllop under helgen så var det jag och mina syskon här hemma, lagade Tacos till alla och tittade på tv hela kvällen. I Lördags gick jag och Alvaro upp till min mormor och morfar och hälsade på, åt lite luch/middag och tog oss sen en sväng in till stan för en fika, när vi kom hem hyrde vi film fick bli "Wolverine" och "17 again".
Igår Söndag var det dans igen, så jävla rolig koreografi, var helt sjukt att jag lärde mig en hel dans på en lektion bara, kan inte alla dagar vara så, att allt bara flyter på och man faktiskt minns allt man gjort dagen efter. Kan slänga in ett klipp på den när vi har övat in den tillräckligt så kan ni får se. Idag var jag hemma från jobbet,har haft sån äcklig huvudvärk i en hel vecka, så man har väl knaprat alvedon som godis den senaste tiden, kände att den inte hade gett efter sig imorse så bestämde mig för att stanna hemma. Det blir nya tag imorrn istället, nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig i soffan med en kopp te och läsa Cosmo tänkte jag.
Kan skriva mer imorrn istället, ska nog ta mig en sväng till stan och kolla skor, eller så får det bli skor till nästa månad eftersom jag bokat en helkroppsmassage denna månad dessutom och beställt en fin fin tröja från Kan Dee som jag verkligen längtar efter tills den är i mina armar. Ni får ha det bäst så länge, slänger in en mysig och fin låt som vi körde till på dansen igår.
/ Elin


Bad Romance

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, nu blir det städa för min del och vad passar inte bättre än lite bra musik, bjuder på denna idag enjoy! / Elin


Shut it down

Goddag!
Hoppas er måndag har vart bra, min började med att man försov sig IGEN!, ville nog bara ligga kvar och drömma vidare i min varma säng imorse. Som tur var så ringde mamma iallafall en kvart innan bussen skulle gå så man hann ändå till jobbet i tid. Dagen har vart riktigt seg, har inte vart så mycket att göra på jobbet, men det kan vara ganska skönt ändå när man bara är en servitris, imorgon kommer ändå min lilla Becci till jobbet igen finns alltid lite roligt gossip att höra från helgens gång. Idag har man varit duktig, har redan tvättat två tvättar, skulle egentligen behöva städa, men det får jag ta imorgon istället, orkar inte nu. På Fredag ska man vara "barnvakt" åt mina två bröder, dock är dom inte så små och snälla och söta som går och lägger sig kl 19.00, men det gör inget, hade tänkt locka hit min äldsta brors flickvän oxå så tänkte jag göra lite tacos och hyra film, får se om det blir något spel maraton här hemma kanske.
Fy vilket gäng vi kommer vara här hemma, jag,baby,adam samt hans flickvän och min yngsta bror Elias, va bara lugn mamma jag ska hålla ordning här medans ni är på bröllop (höhö).
Imorgon tänkte jag ta mig ut till Huddinge och repa lite på våra koreografier till våra elever, fick en massa inspiration och massa idéer på vägen hem från jobbet som jag bara måste testa framför spegeln. Får se om baby orkar ta sig ut eftersom han ligger hemma och mår dåligt den stackarn, hoppas du blir bättre snart honey <3
Nej snart måste jag nog ta ut tvätten igen, får bli ett kort inlägg helt enkelt skriver lite senare.
/ Elin

" I´ts my life, I´m gonna do what I do, and if you don´t like it, it´s cool F*ck you"



Irreplaceable beauty

Hej på er!
Hoppas er helg har vart super, min har vart jätte mysig. I Fredags var det basketmatch på schemat, träffade Lamin,Rebbo,Rebecca och älsklingen i Solna där iv gick till Solna hallen och kollade när Solna Viknings spelade, inte för att vi var där för att se på en match egentligen utan för att stötta de dansare som kom från Blue Hill som stog för dagens dans där.
Eftersom vi själva ska uppträda precis som dom gjorde så var det bra för oss att se hur det gick till och se hur lokalen såg ut, det kommer bli grymt. Efter matchen var det dags att åka hem, hemma hos Alvaro slog vi oss ner framför tv:n och kollade lite där tills ögonen var jätte tunga. Lördag morgon vaknade jag av ett ljud som man kände igen, nämligen lilla Oliver som var på besök, dagen bestog av lek,tv och mys med honom tills han somnade i mina armar. På kvällen gjorde jag och älsklingen en äppelpaj som blev en succé, iallafall om vi frågar honom.
Senare satte vi oss framför Körslaget och kollade, blev lite små sur när Rigo och hans kör åkte ut faktiskt, tyckte inte dom förtjänade det, sen blev det film på tv "Wild Hogs", en väldigt mysig kväll kan man säga.
Idag vaknade jag upp och åkte ut till Huddinge, eftersom älsklingen stack tidigt på morgonen till Luma fick jag åka själv från honom till vår lektion, den gick bra dom börjar nog förstå hur stegen ska se ut osv. Kan lägga in lite bilder från dagens lektion här under, lägger ut lite från hela helgen. Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och kolla lite på tv:n tänkte jag. Vill oxå slänga in ett stort grattis till Foki som vann så många kategorier, det förtjänade du verkligen! och grattis till er andra som vann på Blog Awards. Skriver lite imorgon istället, ha det så bra tills dess / Elin


Den goda Äppelpajen
  
Basket matchen med Rebbo,Alvaro,Lamin och Rebecca
  

Träningen idag med våra elever
 


God natt

God natt allesammans, slänger in en skön låt som dagens sista inlägg Puss / Elin


No Limits + Ragdollz

Glömde skriva i förra inlägget till er dansare där ute. Lördagen den 7/11 kl 19 samt Söndag 8/11 kl 16&19 kommer årets dansevent utan gränser No limits köra igång igen, de som kommer vara med att uppträda är Ragdollz,Babydollz,diambra,urban angels mfl. För er som missade förra året som blev en succé så tycker jag att ni borde ta er dit. Hela eventet kommer äga rum på Balettakademien på Biger jarlsgatan 70 för mer info kan ni gå in på www.txister.nu
Och för er som är intresserade av Workshops som kommer hållas av Ragdollz under vecka 44 så hittar ni all info på www.ragdollz.se där kan ni dansa arslet av er för 120 kr/klass eller varför inte ta 5 klasser för 500 kr osv. Tänkte att eftersom min stora passion i livet är dans så ville jag informera er alla om detta och sprid gärna runt det till era vänner så kanske vi ses där. Som Benke sa "Dans är ett språk, som alla i hela världen förstår".

Bjuder på ett klipp från Ragdollz


So far away from were you are

Hej allihopa!
Nu har det snart gått en vecka igen förrns jag skrev här, under veckans gång har jag jobbat, träffat mina underbara tjejer och haft filmkväll som var jätte mysig. Idag har jag dansat och på dagens schema var det självklart styrka/kondition och  Freestyle/Battle vilket var väldigt jobbigt. Jobbigt pga av att min kondis har verkligen försämrats sen är jag ingen mästare på freestyle, vet lixom inte hur man gör och battle tycker jag är skit jobbigt eftersom jag aldrig gjort det förr, försökte, gick inte så bra men jag försökte iallafall, Rebbo och Cicci hjälpte mig igenom all pinsamthet som jag kände när jag stog där, tack så mycket!
Rebbo Löwengrip är föressten nog en av de coolaste tjejer jag träffat, så himla skön brud och rolig som, det är dom alla iofs i stängda klassen, tycker vi är ett så skönt gäng och alla har så starka personligheter vilket gör vår grupp väldigt unika tycker jag.
Imorgon ska man på basket match i Solna med några från Blue Hill, ska bli riktig kul att träffa alla utanför dansen och se salen som vi själva ska uppträda i. Sen blir det en helg hemma hos älsklingen, ska väl bara mysa och hyra film på lördag vet jag och ta det lugnt förmodligen. Det är sjukt hur fort dagarna passerar förbi pratade om detta med min lilla Becca idag, och det slog mig hur lite tid man tar för sig egentligen av att bara njuta av livets goda, mycket handlar om rutiner för tillfället, jobba,hem,dansa mm. För andra kanske det är jobba,hem till familjen, laga mat osv. Tycker det är så otroligt viktigt att ta vara på de stunder man får med sina vänner, familj och pojk/flickvänner samt alla andra runt omkring som står en nära. Stanna upp en sekund och njut av ögonblicken ni får och ta in eftersom de kanske aldrig kommer åter.

Usch nu blev man djup igen, kan bero på att imorgon är det exakt 4 år sedan min kära gammel mormor dog. Jag önskar att jag hade fått så mycket mer tid med henne, eller tid och tid vi hade faktiskt 17 år tillsammans och hon var nog en av de starkaste människorna jag träffat. 94 år och och en livsglädje och kämparglöd som heter duga. Ålderdomshem, nej dte var för gamla var hennes uttryck, sånt behövde väl inte hon inte, hon klarade sig så bra själv, tills allt blev lite jobbigare än vanligt. Jag minns så väl hur du såg ut, din röst och jag vet att du finns där uppe och att du vakar över mig, det vet jag bara och jag vet att du har det bra nu, för enda sen den drömmen så har jag nog släppt lite dag för dag, men smärtan ligger såklart fortfarande kvar hos mig. Fy förlåt men jag behövde få skriva av mig, min gammelmormor och jag stog varandra väldigt nära och det var en stor förlust för min del.
Nej vad kan vi skriva om, jag har typ blogg torka för tillfället vet inte riktigt vad jag ska skriva om, och veckans dans har ju bara blivit uppskjutet eftersom jag inte hittar något om stilarna jag vill skriva om. Så vi avslutar nog här för idag tror jag, jag får se om jag skriver något under helgen, ni får ha en jätte mysig helg allesammans, love / Elin

Mysig bild från i sommras med baby!


All the right moves

Usch förlåt ännu en gång, men det här har verkligen inte vart min vecka, har inte velat blogga, inte prata inte gör något annat än att dansa och bara få vara lite.
I Tisdags tränade jag och älsklingen på en ny koreografi till våra elever fick bli till J.Holiday - Bed som vi ska lära ut nu på söndag får se hur det går men det ska bli jätte kul att göra den.
I Onsdags hade vi personal möte på jobbet vilket är en av anledningarna till att jag inte alls velat blogga osv.
Sorry för det, igår hade vi dans som gick åt h*lvete, förstog inte alls stegen men jag försökte. Som tack har jag ändå Alvaro som hjälpte mig igenom stegen efteråt och visade hur dom skulle vara så det var en lättnad, måste nog bara öva in dom själv ett tag nu tills nästa torsdag. Idag har jag vart på jobbet och åkte direkt till Hudding e för konferans för föreningen jag undervisar i, hade en konferans ang jämnställdhet inom vår organisation med middag,vin och bubbelbad, mycket trevligt faktiskt. Nu sitter jag här hemma och ska snart gå och lägga mig, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket med tanke på att det är sent, så ni får njuta av två låtar som pumpas högt hos mig istället tyvärr hittar jag ingen bra version av Danity kane - Sucka 4 love men ni hör nog ändå.
Ha en trevlig helg jag skriver igen på Söndag / Elin


Grym helg

Hej allihopa!
Shit nu har jag gjort det igen, ska fan aldrig säga att jag lovar att skriva det kanske funkar bäst så.
Hoppas ni alla har haft en super mysig/rolig helg för det har jag haft. Fredagen började med jobb såklart sen bar det av in till stan för att möta upp älsklingen och ta en shopping tur för att hitta något till deras musikvideo. Hittade ett par skit coola skor som är chock rosa/svarta med spets på som får bli mina nya dansskor blad annat. Sen vart det hem och titta på Idol och mysa framför tv:n. Lördag blev lite mer hektisk eftersom vi skulle frakta saker hit och dit, slutade med att vi käkade middag på jobbet där min lilla Becca var, blir så glad av att se henne.
Åkte till Stuvsta och hämtade den stora berg sprängaren till videon och sen var det full rulle hemmåt.
Söndag började tidigt, upp och packa allt som skull med och ta tåget, på tåget mötte vi Alvaros kusin Natta som hjälpte oss att bära allt till Luma där inspelningen skulle hålla till.
Det var en hel galen dag, riktigt roligt att se alla som ställde upp trotts det hårda vädret och kylan. När videon släpps beror helt på när den blir klar men den kommer absolut att visas här på bloggen, var verkligen kul att spendera en dag med mina danslärare dessutom, det enda som var synd var väl att Camme inte kunde närvara på inspelningen. En väldigt lyckad helg och killar ni är så otroligt duktiga och det var verkligen en ära att få medverka!

Idag har jag vart på jobbet med världens värk i rygg och axlar, tror det beror på kylan igår, att dansa ute när det är svin kallt och regnet piskar en i ansiktet är inte fullt så roligt men vad gör man inte för att det ska bli så bra som möjligt. Har kommit hem och tagit det lugnt, ska hoppa in i duschen snart och få bort all hårspray som sitter kvar i håret och krypa ner i soffan tänkte jag. Slänger upp lite bilder från igår, vart inte så många eftersom allt inte gick som planerat med kameran men men ni får iallafall några. Vill bara säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIA HONEY <3 om ni vill skriva ett litet grattis till henne så finns hon på http://miataipale.blogg.se
Ha det bäst nu love Elin



  
  
  
  


RSS 2.0