Mys Söndag

Hey allihopa!
Nu är det första advent, tiden går så himla fort att man knappt hänger med i svängarna, tycker inte ni det?
Min helg har vart så himla avslappnande och lugn, känner verkligen att man fått nya krafter så man kan ta tag i veckan som kommer.
Idag blev jag bjuden på middag och bio av älsklingen sen fick han för sig att köpa ett par skor till mig som jag prövade, riktigt mysig Söndag har det varit iallafall.
Veckan som kommer kommer inehålla en himla massa dans, audition och julmiddag med jobbet.
Imorgon ska jag på en arbetsintervju på Junibacken, ser verkligen fram emot det och håller tummarna för det bästa. Nu tänkte jag sätta mig och leta lite ny musik och ta en kopp te, kylan där ute sitter fortfarande kvar i kroppen känns det som, men innan jag gör det så vill jag passa på att berätta att min älskade vän Rebbo har skaffat sig en blogg som ni hittar på http://rebbolicious.blogg.se verkligen värt att droppa förbi ;)
Ta hand om er nu
/ Elin


Dansinlägg


Wow

Det var länge sedan, so sorry men livet har inte riktigt varit på sin plats och allt har verkligen vart upp och ner för mig de senaste 2 månaderna. Men jag känner mig starkare nu, känner mig bättre och mer än redo att försöka få tag på allting.
Vad har jag gjort sen sist, det vet jag knappt själv. Det jag vet att jag gjort är att jag uppträtt på No Limits heter det med min dansgrupp Babydollz, fick oväntat besök av en kär vän som gav mig sådan enorm glädje.
Fick spendera en hel helg fylld med dans med min älskade pojkvän och vår kompis Rebbo, vilket gjorde No Litis mycket mer värt allting.
Har vart på arbetsintervju men tackat nej, tänker inte jobba gartis inte,jag vet som sagt knappt själv vad jag gjort annat än att ha jobbat,dansat. Har spenderat två underbara helger med Alvaro och bara tillägnat oss tid för varandra vilket känns skönt, får se om vi får tag på någon mysig weekend resa till Februari, annars lutar det säkert mot något annat mysigt för att få komma bort från vardagen.

Jag har fått ta tag i en massa frågor jag ställt mig själv, och ett utav de viktigaste besluten jag måste ta tag i är bland annat min dans. Dansen för mig är allt, det är det jag mår bra utav men inte ekonomiskt. Jag sattsar mitt liv på att försöka få ihop vardagen med min dans och jag har nu kommit fram till att jag behöver ta en termin att söka nytt jobb och förhoppningsvis reda ut den delen innan jag kastar mig in i annat. Det gör så ont att behöva säga något sådant, att behöva ge upp det man älskar för något annat, men livet är tufft och vill jag komma någon vart och vill jag någonsin kunna flytta hemifrån så är det något jag måste ta.
Dansen kommer alltid finnas kvar och jag kommer definitivt ta öppna klasser så jag inte tappar allt jag lärt mig på den här korta tiden. Det är något av de sakerna som jag brottats med under den här terminen, frågor som "Hur ska jag ha råd med allt nästa månad?" "Kommer jag kunna köpa ett buss kort?" osv osv.
Som tur är så har jag en otroligt underbar pojkvän som hjälpt mig igenom allt det här både ekonomiskt och stödmässigt, underbara vänner som stöttat mig och lyssnat när allt vart för mycket.
Just nu sitter jag här hemma ohc lyssnar på Justin Nozuka - After Tonight en helt underbar låt en annan som är vacker är Ellie Goulding ft Erik Hassle - Be mine, den körde vi till på en jazz klass, kan lägga upp lite sköna låtar som jag diggar.

Snart bär det av till Akies för en Ragga klass med Sacha Jean Baptiste, får se hur det går men jag hoppas på en tung korr, har bläddrat bland en massa oliak dikter jag skrev för snart två år sedan, gnaska kul att följa utvecklingen på så sätt att jag ser vad jag har haft för känslor när jag skrivit dom. Kan lägga upp en någon dag, men nu bjuder jag på skön musik istället.
Take care /Elin



RSS 2.0