Sjukling

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, själv sitter jag här och väntar på att man ska gå upp till vårdcentralen, har så ont i lungorna när jag andas in för djupt och hostar som en idiot,näsan rinner och så fort man tittar åt sidan så gör det as ont i tinningen.
Får se vad man får för svar, ska göra ett ekg test för andra gången, tror inte det har med hjärtat att göra men för säkerhetsskull. Har precis suttit lite på youtube, kan inte låta bli att älska dessa två söta tjejer som är grymt duktiga dansare som var med i Talang, säger bara dte att de tjejerna kommer gå långt om de fortsätter, vilket jag hoppas. Lägger in två videos på dom som jag hittat längre ner så får ni se vad jag menar. Det får bli ett kort inlägg, måste ta hunden på en sväng innan man ger sig av till farbror doktor. får se om jag orkar åka till Farsta idag, ville så gärna ha en jätte söt jeans jacka därifrån men det beror på om kroppen tillåter.
Ha en bra dag nu Kram Elin


 


Måste slänga in en igen på mina gamla elever när de uppträdde på Vasa Teatern, är fortfarande sjukt stolt!



Love Story

God morgon på er!
Hoppas ni har haft en härlig påsk helg med god mat och mycket godis, min har vart jätte mysig.
I Onsdags var det ju som sagt min födelsedag, var på jobbet från 11-14.30, sötnosarna hade fixat med både tårta och ros till mig. När jag kom hem var det bara att fixa sig och ge sig iväg till min mormor och morfar, mötte min älskling och mina vänner Emelieoch Sandra i centrum och gjorde sällskap upp dit. Hemma hos mormor och morfar blev det massa mat och presenter, TACK så mycket för allting!!
Fick lite blandade grejer som : två nya kok böcker,pengar,ljusstake,bodylotion,trosor,en ny bok, örhängen,smycken,singstar rockballads,jätte fint märke på kaffe och te, en tröja ja det var nog det jag fick. Morfar fick triss lotter av mig och massa blommor av älsklingen och mina vänner.
I Fredags var jag och Alvaro in till stan och mötte upp hans bror Victor och hans flickvän Nadia och deras mamma, hade nämligen bokat bord på en mongolisk restaurang vilket var jätte mysigt, fick ett present kort av älsklingen mamma, så shoppa på den blir det ju nu, efter restaurangen promenerade jag,Alvaro,Victor och Nadia mot Gamla stan och satte oss på After och tog ett varsitt glas cider. Hade en jätte mysig kväll precis som jag hade planerat att jag ville ha min födelsedag, enkel och mysig.
Under påskhelgen har vi ätit massa god mat, kört singstar,tittat på film och haft det jätte trevligt tillsammans.
Tyvärr när jag skulle försöka ta en bild så dog ju såklart kameran och självklart hade jag inga batterier tillgängliga, men ni får klara er för den här gången. Nu hade jag tänkt att jag skulle hoppa in i duschen och göra mig i ordning så jag kan slänga mig iväg och byta ut tröjan jag fick, slänger in ett inlägg senare ikväll tills dess får ni ha en super dag pok Elin


JA MÅ JAG LEVA!

God morgon alla sötnosar!
Förlåt att jag inte slängt in bilderna ännu, men jag har verkligen inte haft någon ork i kroppen eftersom jag har jobbat.
Ska snart iväg till jobbet igen och jobba till halv 3, glömde jag berätta en sak kanske?
JAG FYLLER ÅR IDAG!! Ja må jag leva osv, ska fira hemma hos mormor och morfar med middag, sen kommer mina kära vänner Emelie och Sandra dit och min älskade pojkvän såklart. Jag önskar er alla en jätte mysig onsdag så skriver jag helt enkelt när jag har tid och ork. Puss på er / Elin




Torsdag

S nart ännu en vecka passerad, tiden går väldigt fort nu känner jag, härligt!
Idag har jag jobbat från 11-21 har vart rätt så dåligt med folk under hela dagen, fick tillslut nog och bestämde mig för att gå ner och vika tvätt så man hade något att göra iallafall sen kom det några som hade hungriga magar trotts allt.
Fick även min skattedekleration idag, LYCKLIG som tusan är jag nu iallafall eftersom det är första gången jag får tillbaka på skatten i år så nu jäklar blir det semester i sommar. Förutom att ha varit på jobbet har jag kommit hem och satt mig ner och tittat på Stockholm-Arlanda, jag som tyckte jag var så smart att genom att se programet så kanske min största flygrädsla lägger sig, men icke det blir ju bara värre. Jag har en sådan enorm flygrädsla och jag skulle verkligen önska att jag kunde gå en kurs för det men det kostar ju pengar det med, vill så gärna åka till så många platser men det som stoppar mig är givetvis flygresan, vi får väl se hur det blir till vintern då man kanske ska iväg, tänker inte säga vart ännu eftersom inget är bestämt ännu. Tänkte bara slänga in ett kort inlägg och önska er alla en trevlig helg, kommer inte skriva något under helgens gång eftersom det bär av till Norrköping imorgon och sedan blir det bowling på Lördag och dans och jobb på Söndag, så tills dess får ni ha en super helg så laddar jag upp bilder och allt från helgsn gång senast Måndag Kramar Elin


Första April

Som sagt då är vi inne i April redan, gud vad tiden går fort nu förtillfället tycker inte ni det?, vårvärmen börjar krypa fram och snart har vi det ljusa dagarna här igen. Känns så underbart skönt att stå på jobbet och se hur dagarna blir allt ljusare och ljusare och snart är det dags för uteserveringen igen, då drar det igång på riktigt med mycket folk och massa disk och ett evigt springande. I Måndags som sagt var jag ju iväg på ett möte, man kanske inte ska kalla det möte men en träff med en av mina släktingar som jag aldrig träffat i hela mitt liv. Mötte min syssling Nicole, vi hittade varandra på facebook och bestämde oss för att träffas, vi har grymt mycket gemensamt bland annat att vi är lika långa, lika gamla, väger lika mycket, har exakt lika dana halsband, delar dansen som ett intresse, sökte både till fryshuset i gymnasiet vilket betyder att vi förmodligen har vart där sammtidigt på audition, ja och massa mer. Det var grymt kul att träffa henne och veta att man har någon i sin släkt här i Sverige också som är i min ålder, jag hoppas detta leder till en bra vänskap mellan oss iallafall.
Igår var jag ut till Huddinge på ärenden sen vart det in till stan med älsklingen och käka lite innan han skulle iväg på sin musikproduktions kurs, för min del blev det tv kväll tills han kom tillbaka hem till mig.
Idag har jag varit till jobbet slutade 15.00 sen åkte jag hem till Skogås och mötte upp Emelie och åkte till Farsta och solade, har bränt sönder mig nu så här sitter man och ser ut som en tomat. Var även duktig och gick till apoteket och köpte järntabletter eftersom jag börjar tro att jag har järnbrist igen, har samma symptomer som förut så nu blir det lite tillskott för min del. Denna kväll har jag faktiskt bara legat i min soffa och tittat på tv, jag är ju en Grey´s Anatomy älskare och kan verkligen inte slita mig ifrån den serien sen har jag pratat lite med min älskling och planerat inför Fredag då det är Norrköping som gäller för vår del, älklingen och hans bror har spelning på en klubb där så hela ligan ska med dit och vara support, självklart tar jag med mig kamera och allt. Hade tänkt ladda upp de senaste videorna på dom men kvalitén förbjuder mig att lägga upp dom, man hör inte ens vad dom sjunger/rappar så det är ingen idé, tyvärr.
Nu ska jag kila mot sängen, slänger in lite bilder från deras senaste uppträdanden, sov gott Pok Elin


Camaleon CKZ Victor a.k.a Camaleon Camaleon y CKZ
Publik Camaleon y CKZ  
Jean-Paul,John,Michelle och jag Jag och Michelle  Victor,Alvaro och Natha
   Lady V, skit cool brud och riktigt duktig!
Jag och Lady V

RSS 2.0