Dans inlägg igen

Här kommer några favoriter jag hittat igen Enjoy!
















Studenten

Hej allihopa, nu har det vart lite dålig uppdatering men nu är jag tillbaka.
Veckan har vart lugn, har jobbat,träffat baby och kollat när min lilla Emz sprang ut idag.

Fan det är redan ett år sen man själv sprang ut,tiden har gått fort men på ett sätt inte, vet hur det kändes att sprainga den vägen och se sina nära och kära och sedan hoppa upp på flaket som var den BÄSTA känslan med det hela, dock blev det nog lite väl mycket alkohol eftersom man knappt minns at man stått på flaket eller mottagningen jag hade här hemma. Vet att jag kände mig som världens tråkigaste person när jag insåg att det var bara jag som var stupfull och de andra garvade åt mig.
Men det bästa känslan av allt var friheten från allt som kallas plugg och att min baby fick ta del av flaket som än idag påminner mig där mina minnesluckor dyker upp.
Ni som tagit studenten förstår nog vad jag pratar om när det kommer till känslan av frihet.
Jag  är så stolt över min lilla Emelie, vet hur kämpigt hon haft det och nu äntligen klarade hon allt, jag vet att jag sa till henne att hålla sig kvar och vara stark för det lönar sig, och det tror jag hon förstår nu vad jag menar, för lyckligare än vad hon var idag har jag inte sett henne på länge.
Hennes mottagning var as rolig, vi tjejer flummade runt som vi alltid brukar, jag (clownen) av oss får ju mina sjuka idéer och dansar runt hej vilt och sjunger med i låtarna. Riktigt rolig stund tillsammans, behövde det verkligen bara vi tjejer efter allt som hänt.

Morgondagen ska jag jobba på greken från 15-21 sen får vi se vart jag tar vägen om jag åker hem eller tar mig nån annanstans. Lördag är planerad med baby och middag på greken ska bli riktigt mysigt tycker jag.
Söndag är jag ledig så då blir det att sova ut och bara njuta av värmen som äntligen kommit tillbaka.
Nu ska jag kura ner mig i soffan och dricka lite te och bara ta det lugnt, på nåt sjukt sätt känns det som om det vore Fredag idag, så slänger väl kanske på nån bra film om jag tröttnar på tv:n.
Slänger in bilder från dagen som gått, Ta hand om er och ha en underbar helg om jag inte hinner skriva Puss och kram er Elin







Fresh Live Albydagen

Nu kommer den efterlängtade videon på Fresh Live under Albydagen 23/5
Enjoy!


Jobb,jobb,jobb

image181

Hejsan allesammans!
Hoppas allt är bra med er, jag har inte hunnit uppdatera under helgens gång eftersom jag befann mig på mitt nya jobb i Älvsjö på den grekiska kolgrillen. Det har gått jätte bra och alla är jätte snälla, trvis redan bland folket som jobbar där. Igår tjänade man in en bra summa dricks dessutom men denna dag var ännu bättre.
Mycket folk under morsdag och snäll som jag är bjöd jag dit min kära mor och far på käk,dock kom dom under allt kaos som utbröt precis när allt folk kom in på samma gång och väntetiden på maten gick upp mot över 30 min.
Men jag tyckte jag hanterade situationen väldigt bra ändå,trotts all stress som utbröt.
Min babe kom och hälsade på mig igår när jag hade slutat, vilket var väldigt trevligt och mysigt, det är sjukt hur beroende jag har blivit av hans närhet, saknar honom hela tiden, kanske för att han får mig alltid på ett glatt humör och vi har alltid roligt tillsammans.
Videon med Fresh och deras framträdande är på ingång, den är lång därför tar den väldigt lång tid tydligen att ladda upp den, men den kommer komma under veckan iallafall.
Även om min helg gick bort så känner jag mig stolt, jag har jobbat för första gången under en helg och tjänat ihop bra med pengar, ett steg närmre biljetten till Kos om 2 månader, längtar som tusan och det kommer bli så kul eftersom min baby följer med dit ner.

Veckans planering ser ut såhär:

Måndag: Inga planer än så länge
Tisdag: Barnvakt 16-19, tv dag.
Onsdag: barnvakt 16-19, Tv
Torsdag: 14.00 Emelie tar studenten
Fredag: Inga planer ännu
Lördag: Jobba på Greken 12-21
Söndag: Inga planer

Ganska soft vecka, nu är jag helt slut i kroppen och ska lägga mig i sängen och titta på tv tänkte jag.
Ni får ta hand om er så länge puss och kram  er Elin

" Med dig vid min sida vågar jag möta allt"
Citerat av baby

Albydagen

image180

Nu är jag här igen efter en lyckad dag i Alby.
Uppträdandet av Fresh gick as bra, är så stolt över dom och mest stolt över min ögonsten. Mötte Victor inne i stan som följde med till Alby för lite sällskap, träffade även tjejerna som jag dansade med förut i Alby vilket var trevligt, Fresh uppträdde vid 5 tiden och i väntan på att dom skulle få gå upp på scen så hade vi det skoj på sidan om och larvade oss till musiken dom spelade och hade det mys i solen.
Riktigt skönt väder har det var idag, en perfekt dag verkligen.
Efter att dom uppträtt gick vi och käkade Kebab sen bar det av hem till piffen där vi knappt orkade röra en fena, så det blev bara chill och mys och en massa garv.
Nu har man kommit hem och ska väl lägga mig ner eftersom jag måste vara taggad inför imorrn, första dagen på ett nytt ställe igen och då ska man hålla sig taggad från 12-21, men jag ska se det från den ljusa sidan, jag har fått ett till jobb igen och jag är hur glad som helst för det.
Bilder kommer upp från dagens uppträdande, videon dyker nog upp snart så fort den hamnat på youtube igen.
Ni får ha det bäst så länge, uppdaterar när jag slutat mitt pass imorgon.
Puss och kram er Elin

"You´re the light that makes my darkness dissapear"



Djupa känslor

image173

Hejsan allihopa!
Hoppas ni mår bra i detta underbara väder igen. Hoppas vädret håller i sig, inte för att jag kommer få känna utav det eftersom jag ska jobba under helgen vilket gör mig lycklig ändå, precis vad jag behövde.

Gårdagen var slapp, sen fick man fint besök av min lilla Piff, mycket mysigt,mycket prat och väldigt många känslor.
Vi låg och lyssnade på massa bra musik,tittade på tv och bara låg i sängen och njöt av stunden tillsammans.
Jag älskar verkligen ditt sällskap, du gör mig lycklig och sätter alltid ett leende på mina läppar, och med tiden har vi kommit varandra närmre än någonsin tror jag, det känns som att det är  vi börjar känna varandra på en nivå som vi inte kände varandra tidigare, mer djupa samtal och saker som vi inte vet om varandra egentligen, men det gör mig bara ännu mer lycklig. Denna dag har vi vaknat vid halv 11 och käkat frukost sen blev det dags för honom att åka hem lite snabbt för att sedan åka till Alby.
Ska bli kul att se hans grupp uppträda igen, kameran åker med såklart sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning, uppdaterar är jag kommer hem eller imorgon, ta hand om er.
Puss och kram Elin

" You´re all I want, you´re all I need, you´re everything"

Onsdag

Hejsan allihopa!
Hoppas ni mår bra, denna dag känner man sig väldigt seg kan bero på vädret kanske.
Vaknade flera gånger imorse och trodde att klockan var jätte mycket men när jag märkte att klockan bara var sju så bestämde jag mig för att somna om igen. Jag hatar verkligen det där när man sover riktigt djupt och sen vaknar man helt plötsligt av nån känsla i kroppen av att man tror att man ska gå upp.
Gårdagen jobbade jag och satt fastklistrad framför tv:n resten av kvällen, denna dag blir det jobba igen och sedan hem. På fredag ska man till Alby under Albydagen och titta när min kära Alvaro och hans grupp Fresh ska uppträda, ska bli riktig skoj att se dom igen, ni som har vägarna förbi runt tre tiden tycker jag ska stanna upp och kolla.
Finns inte mycket att skriva om, dagarna tar jag som dom kommer jusst nu, men lycklig är jag iallafall.
Sakta men säkert bygger jag upp mig själv på nytt och försöker gå vidare med mitt liv, vilket känns skönt faktiskt, för jag har funnit så mycket mer än det jag hade. Jag trodde att jag aldrig skulle våga släppa taget om allt jag någonsin hållt fast vid, rädd och vilsen men med hjälp av mina närmsta har jag insett många saker. Det har funnits dagar då man vill ha tillbaka allt, men då är det bara at slå emot sina tankar och tänka på allt man åstakommit efteråt. Jag är lite stolt över mig själv må jag säga, ibland gör man saker man aldrig trodde skulle hända, och jag ångrar det inte.

Nu ska jag göra lite lunch och sedan ta lilla Chelsey på en sväng innan det är dags för mig att åka.
Take care Pok Elin

"Te quiero mucho"


Längtan

image172

Halloj allihopa!
Hoppas ni mår bra, och har haft en bra måndag. Värdet kunde vart bättre, vill ha sol och värme nu!
Denna dag har jag bara tagit dte lugnt,lagat lunch som jag slarvat med lite ibland och tittat på tv, var nyss en sväng ner till centrum och införskaffade mig ett nytt schampoo och balsam och lite godmorgon juice Ananas/Apelsin smarrigt. Nu är det snart två månader exakt tills jag åker till pappa och släkten nere på Kos med min mamma och Alvaro, längtar så himla mycket tills jag får känna att nu är jag hemma igen.
Det är den känslan som är den allra bästa när jag är där, jag känner mig som hemma, kanske beror på att jag vart där väldigt mycket under min uppväxt och för att halva min släkt är bosatt där. Människorna,maten,stränderna,värmen all är så himla perfekt när jag är där och detta år kommer det bli extra perfekt har jag en känsla utav, dels för att Alvaro följer med men också för att min vän Geroge är på plats på Kos igen. Dock kommer jag träffa mina syskon en dag  eftersom dom kommer befinna sig i England och kommer hem en dag innan vi åker från Kos, men jag kan verkligen inte längta mer än vad jag redan gör tills jag åker, dock är man flygrädd som in i helvete.
Hoppas ni ska göra nåt mysigt och soligt i sommar,själv har jag så hmla många planer som jag hoppas blir av, hade tänkt att jag ska åka nånstans och bre ut en filt och ha picnic vid vattnet och kolla på solnedgången,vill jätte gärna åka till Nysnäsham bara för att jag älskade att gå runt där när jag var där sist och då var jag 12 år, så det är 8 år sen jag var där sist, värt ett besök till.
Sen får vi se vilka planer som dyker upp, första sommaren jag kan göra vad jag vill och åka vart jag vill och ta min tid att träffa mina vänner, och det kommer jag utnyttja till fullo, dock ska man ju hinna jobba också men det löser sig.

Nu tänkte jag slänga mig in i duschen och dammsuga rummet lite, ni får ha en fortsatt bra måndag!
Puss och kram er Elin

"I like were you sleep, when you sleep next to me"


Dagens video


Helgens gång

Hej allihopa!
nu har jag vart dålig med uppdatering men så kan det gå när man har besök här hemma.
Helgen har vart jätte rolig tycker jag, dock blev inte allt som planerat men jag hade jävligt kul ändå.

Fredagen började med att jag åkte in till stan för att möta Mia, när vi stått och hälsat ett tag gick vi ut där jag fick världens gulligaste present en ram med fullt med kort på oss och en dikt jag skrivit till henne på tyska för länge sen.
Tack gumman har aldrig fått nåt sånt förr så jag är över lycklig!
Sen åkte vi till Odenplan för att sola och sedan bar det av till systemet och hem till mig. Runt nio tiden dök Alvaro upp och vi satt på balkongen och hade det mys med skumpa och cider och Sanning och konsekvens spelet som sedan spårade ur lite allt för mycket men kul var det.

Lördag morgon vaknade vi runt halv elva för att sedan ta oss in till stan och leta efter en avslutningsklänning till Mia som var grymt fin på henne! Sen blev det lite käk i kungshallarna för att sedan träffa hennes kompisar från Älvsjö, verkade väldigt trevliga, jag och Alvaro tog oss en sväng till Jack&Jones och tittade på kläder medans Mia var på donken med grabbarna. Sen blev det dags för Alvaro att möta sin mamma och bror och gå och käka
Träffade även Mia´s kompisar Emelie och Tim, jätte gulliga personer verkligen, gick och kollade på skor på footlocker sen drog jag och Mia till Odenplan igen för att sola, vilket var en helt oskön upplevelse.
Köpte nämligen en sån här kräm på Solkungen men resultatet på båd två blev en extrem bränna på lår,vader och armarna. Sen kom Alvaro dit som också ville sola, blev lite karaoke stuk inne i solariet medans han solade sen bar det av hem till mig igen där jag slängde ihop middag till oss som bestod marinerade kotletter,ris och skysås, alla var lite off och trötta så det blev en film och lite mys sen var det dags att sova igen.

Idag har vi vaknat runt kvart i elva och gjort oss i ordning för att följa med Mia in till stan och säga hejdå,tiden gick alldeles för fort men jag tyckte vi hade en grymt mysig och rolig helg ändå, och jag ber tusen gånger om ursäkt gumman du vet vad jag pratar om. Sen har jag bara suttit här hemma och tagit det lugnt och ladat ur kameran med alla bilder från helgen, sen ska jag nog ta och städa lite och käka middag och bara ta det ännu mer lugnt och glo på "dumburken". Så jag hoppas ni haft en bra helg för det har jag verligen haft med nära vänner, goda nyheter och massa mys. Slänger in lite bilder så ni kan ha nåt kul att titta på ta hand om er!
Pok Er Elin







Stjärntecken

Hej allihopa!
Besökarsiffrorna har stigit igen wihoo kul,Hoppas ni mår bra för det gör jag.
Denna dag fick jag ett samtal om att jag inte behövde jobba pga av att ett av barnen var sjuk och hade feber, så det blev 5 timmars dans träning med Alvaro i Rågsved och haft en extremt mysig dag faktiskt, med mycket spänning och saker som inte tillhör vardagen precis.
Trotts att det kanske gick sådär så gick det väl ändå lite bra, försökte så gott jag kunde att hänga med på allt han lär mig. Är det nån som faktiskt fått mig att gå framåt så är det nog han, måste tacka honom för allt han gjort och för att han tror på mig mer än någon annan, tack baby!
Jusst nu sitter jag och läser om mitt stjärntecken och insåg hur läskigt likt det är den person jag faktiskt är så tänkte skriva in vad som står under Väduren. Nu ska jag ta och föna håret och lägga mig och sova faktiskt, är lite trötter, så ni får ta hand om er och droppa gärna en kommentar om nån vädur där ute känner igen sig.
Puss och kram er Elin

Goda egenskaper

Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor.

Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt.

Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck

Så tänker du

Du vill gärna känna att du har rätt oavsett vad andra kanske tycker. Du strävar efter mycket glädje och aktivitet och vet att du "är" någon.

Men mitt i all aktivitet behöver du också komma ifrån ibland, att i lugn och ro få vara ensam med dina tankar.

Så ser du på kärlek och vänskap

För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet. Du är generös och fantasifull med din egen kärlek och godhet - vare sig det rör sig om en trevlig middag, en rolig present, ett vykort...

Trygghet och värme är viktiga delar för dig, och du förväntar dig det tillbaka av en partner eller vän.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Skytten och Lejonet. Även med Fiskarna finns goda förutsättningar. Lite sämre förutsättningar har du med Oxen, Stenbocken och Vattumannen.

Väduren är ibland självisk och dominerande och alltför pådrivande - du kör på i ditt eget tempo. Du blir kanske också lite för frispråkig ibland.

Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och idéer, eller då de möter motstånd. Ditt heta temperament känner många till.

Väduren har gärna många projekt i rullning, men det är kanske alltför få som blir ordentligt slutförda.



Video

Här är videon på slutdansen, jag är längst fram till höger med blå tröja och svart keps som springer ut först, sen andra till höger när vi kommer in igen
Enjoy!




Mina elever under föreställningen enormt stolt över dom!

Dagens låt

Hej alla söta!
Vaknade för en timma sen, utvilad men ont i nacken och under ögat eftersom klantskalle som jag är tappade balansen och for rätt in i ett fönsterbläck hos piffen.
Har träningsvärk i benen men det klarar jag utav, känns skönt att få sova ut efter denna helg. Finns inte mycket att säga ska lägga mig och sola på balkongen eftersom man missat de mesta av helgens underbara väder.
 skriver kanske några rader senare ikväll tills dess får ni ha det så bra kramar er lilla Elin
                             
Dagens låt : Missy Elliot - Bad Man


Vasa Teatern

Hej sötisar!
Hoppas er helg har vart toppen, min har vart grymt rolig och fylld med blod,svett och tårar.
ska sammanfatta gårdagen och denna dag från Vasa Teatern som har vart enormt kul.

Lördag:
Såg till att vara på plats på teatern halv ett inför rep på scen. Allt gick inte som planerat men det löste sig relativt bra iallafall. Jag och Nico fick gå i samlas trupp med våra elever till Burger King för att sedan gå och sätta oss vid en park och käka lunch med alla, passade även på att öva med mina elever och öva inför numret jag själv skulle vara med i. Kändes så himla skönt att sitta och njuta av solen och se alla elever stå och dansa.
Vid kvart över fyra var det dags att röra oss tillbaka till Vasan för att förbereda oss med sminkning och massa annat. Sprang ut och mötte min mamma,piffen och sandra som skulle kolla på föreställningen sen sprang tiden iväg och det var dags.
Mina elever var så himla duktiga,några små fel här och var men det gjorde ingenting, sen var det dags för mitt nummer det gick as bra, blev så himla glad när jag hör Piffen ropa från publiken " Elin du är så jävla bra" värsta kicken man får. Föreställningen blev grym och det var sån grym energi av alla som var där.
Efter föreställningen gick jag och mötte mamma,piffen och Sandra och vi skiljdes åt på centralen eftersom jag och piffen bestämde oss för att gå och käka på en kina restaurang, grymt mysig kväll med god mat,levande ljus och massa mys. Somnade dock väldigt sent och fick bara sova 4 timmar vilket resulterade i att jag såg ut som en zoombie på söndagen.

Söndag:
Vaknade vid 10 men orkade inte röra mig upp förrns vid 11, hoppade in i duschen och fixade mig och bestämde med Piffen att han skulle komma in med lunch åt mig och följa med till teatern denna dag igen. Kom till Vasan och var helt död, repet tog en evighet kändes det som eftersom vi tog en massa kort emellanåt. När det var dags för lunch gick jag,Nico,Hanna och Maja i samlad trupp mot burger king med eleverna igen, mötte upp piffen som kom med mat till mig och jag,Hanna och piffen tog några av mina elever och gick och satte oss i parken och käkade.
Den här dagen har bara rusat förbi känns det som, föreställningen närmade sig och jag hjälpte mina elever med sminkningen, tack Hanna för all hjälp jag fått av dig! Föreställningen denna dag var otroligt grym, mina elever var så himla duktiga blev så grymt stolt över dom, de bästa eleverna jag någonsin kunnat få! Slutdansen där jag är med gick skit bra är helt överlycklig, har rkligen haft en helt grym helg med alla lärare Åsa,Robert,Nico,Hanna,Evelina det har vart så grymt kul att få stå där med er. Måste tacka min älskade Piff också utan dig och ditt stöd och alla fina saker du sagt och för en helt underbar lördag kväll, älskar dig så mycket vännen.
Efter föreställningen så var det många tårar bakom scenen från elevernas håll då min gamla lärare Åsa ska sluta, känslig som jag är så gick det ju inte att hålla tårarna borta, för det var verkligen sorgligt att allt bara var över helt plötsligt. Fick blommor av mina elever så himla söta, jag hoppas verkligen att dom fortsätter även om jag inte kommer ha dom i höst. Sen bar det iallafall av mot centralen blev några stopp innan när vi lärare tog grupp foto och kramades och sa hejdå. Jag och Piffen gick med Robert mot centralen och gick en sväng in på donken för att sedan åka hemåt.

Nu sitter jag här och har precis laddat ur kameran som är full av bilder och videos från helgen, kommer ladda upp några av videorna här när jag har lite mer tid, men bilder kommer det komma många utav nu så bläddra gärna igenom för att se hur min helg har vart. Nu tänker jag lägga mig ner i sängen för jag håller nästan på att somna när jag skriver. Ta hand om er så länge många kramar er lilla Elin Pelin

"The only thing we have left are memories"








Ljussättning

Hej alla söta!
vackert väder och underbar värme idag, lyckorus genom hela kroppen.
Har nämligen spenderat min dag på Vasa teatern för ljussättning och jag var så himla glad och nöd med mina elever, så sjukt duktiga dom var! Har haft en helt perfekt dag med alla lärare och vår dans som kanske inte satt så väl bra men grymt kul att stå på scenen igen. Hoppas ni njutit av denna dag så som jag gjort.
Morgondagen ska jag vara på asan redan vid halv 1 för rep på scenen sen blir det föreställning på kvällen då mina älskade och kära vänner Alvaro och Sandra kommer dit och såklart min underbara mamma.
Jag är helt uppspelt fortfarande för jag haft så himla kul idag, fått glömam alla problem som ligger på sidan av och fått göra det jag brinner för mest i hela världen, dansa!

Slänger in några kort från dagen som gått, ska hoppa in i duschen nu och äta lite god mat och bara koppla av och ladda inför imorgon. Slänger in ett inlägg imorgon när jag kommit hem ta hand om er så länge pussar och kramar er lilla Elin
Jag och Hanna. Jag och Nico. Jag och Robert

Mina elvers loge. Rep på scenen.

4 av streetlärarna, Nico,Hanna,Jag och Robert

<3




The smile on your face let's me know that you need me,
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me.
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall,
You say it best when you say nothing at all!

"I can´t help falling for you"


Love,sex &sunshine

Heter låten som spelades nyss, tänker på Mia när jag hör den och gamla minnen.
Denna dag har bara rusat förbi känns det som, vaknade vid elva ungefär,slängde mig in i duschen och när jag kom ut så fick jag ett samtal från Alvaro som hade slutat tidigare från skolan och ville att jag skulle ta mig in till stan. Så det blev att göra i ordning mig fort och dra en sväng till mormor och morfar för att hämta några saker inför helgen och in till stan.
Alltid lika kul att träffa honom, satt och lyssnade på musik,blev osams men sams i samma veva, prövade en keps som jag ska låna och mötte hans mamma för att ta en sväng till Taco bar och käkade där. Mycket trevlig dag faktiskt sen bar det av till Annikas dansskola för mig och ha min sista lektion för den här gången med mina elever, sen har vi bara helgen kvar och det ska bli grymt kul faktiskt.

Hoppas ni haft en underbar dag i detta sköna väder som vi haft idag, riktigt varmt och skönt man blir ju så mycket piggare av solskenet och när man kan dra på sig de tunna kläderna igen.
Morgondagen kommer jag spendera ungefär fem timmar på Vasa Teatern för ljussättning, ska möta upp mina och Nicolinas elever och gå med dom dit eftersom det inte hittar dit annars. Lite nervöst om jag ska vara ärlig, vet hur stressigt och pirrigt det brukar vara den dagen, men denna gång står jag där som lärare och det lär ju vara lite mer nervöst för mig del kan jag tänka mig, men det ska nog gå bra.

Nu ska jag ta och äta lite middag och bara vara tänkte jag, ni får ha en underbar kväll och en bra fredag skriver inlägg imorgon när jag kommit hem från Vasan. Ta hand om er pussar er Elin



 

"Ibland när jag saknar dig, så tänker jag på oss och alla minnen som vi delar,
Ibland när jag tänker på dig så känner jag hur mina tårar faller neför kinden"

Tears will never dry

Jag behöver verkligen dig och ditt stöd, för endast du vet när jag inte mår bra, fast jag ler.
image107




Hejsan allihopa!
Hoppas ni haft en bra dag, min har vart helt perfekt!
Denna dag började med att Mia ringde och väckte mig väldigt tidigt och trög som jag är när någon ringer mig när jag sover så förstog jag inte nånting av det hon sa., förutom att hon ville att jag skulle komma tidigare till stan.
Vid halv elva steg jag upp och gjorde i ordning mig och drog mig in mot stan, träffa Mia på Hötorget och eftersom det gått nästan två månader sen vi såg varandra och mycket har hänt så kunde ja inte hålla tillbaka tårarna när hon frågade  det var bra med mig. Träffade även hennes bästa vän Rozik för första gången, mycket trevlig tjej och rolig.

Följde med dom och käkade i Kungshallarna där vi hade as kul, sen bar det av att träffa killarna i hennes klass och lite shopping för deras del. Min älskade Piff kom in till stan också för att hälsa på Mia och Rozik, har saknat dig vännen även om det var några dagar sen vi sågs, men kännr som jag verkligen behöver mycket stöd jusst nu.
Vi gick runt och kollade i affärer sen vart det dags för Mia att åka vilket gjorde att tårarna trängde i ögonen igen och rullade ner för kinden. Piffen och jag satte oss inne på Lava och pratade, vilket behövdes, dock ska vi alltid sitta där det är folk och alltid i stan typ vilket gör att det är svårt för mig att prata om saker jag egentligen vill säga med tanke på hur känslig jag är som person och vet att "känsliga" ämnen får mig att fälla tårar. Men det var väldigt trevligt att ha sällskap och hälsa på hans moster på hennes salong.
Sen vart det dags att åka och jobba, dagen gick alldeles för fort. Nu har jag tittat på Grey´s Anatomy även om jag sett alla avsnitt så kan jag inte låta bli att titta.

Morgondagen ska jag ut till Huddinge och möta Piffen för att låna en keps till helgen, sen raka vägen till Annikas för att öva,öva,öva. Börjar bli nervös inför helgen med tanke på att varken Alvaro eller Sandra har sett mig dansa helt ensam sådär, men det ska bli grymt kul att få stå på Vasan i år igen, kommer känna det här lyckoruset i kroppen då det vet jag. Dansen gör mig glad, nån som dansar som känner samma sak?
Nu ska jag titta på Sex and the city och äta lite Ben&Jerry´s glass ta hand om er puss er lilla Elin

"Fortsätt gå, fortsätt kämpa, låt tårar rinna, du kommer ändå att le en vacker dag"

Promenader

image89


Har precis kommit hem från en promenad med min älskade sara.
Tog en sväng ner till Mörtviksbadet för att sedan gå vidare mot badudden där vi satte oss och pratade om allt mellan himmel och jord, kändes riktigt skönt att bara gå och snacka en massa skit. Nu sitter jag och väntar på att Cashmere Maffia ska börja så man kan lägga sig ner och koppla av lite, har vart en sväng ut till Stuvsta för att lämna tillbaka nyckeln som jag fick av dom när jag hade lektioner där, sen blev det raka vägen hem igen för lite käk. Har även skrivit klart min 3:e låt vilket känns väldigt kul, har äntligen fått lite flyt igen med skrivandet.
  Hoppas ni har haft en bra dag lägger ut lite bilder från promenaden med min lilla baby.
Ta hand om er pussar er Elin

"Memories keep haunting me, constantly, like a shadow you're blinding me."



Denna bjuder jag på

 

Dans inlägg

God morgon! Hoppas ni mår bra, jag är nyvaken vilket betyder att jag är jätte seg som vanligt.
Måndag idag och denna måndag kommer inte vara som alla andra eftersom jag hade avslutning med mina elever förra veckan i Stuvsta. Så vad ska jag göra idag då? jo jag ska nog dansa lite här hemma isåfall så jag inte tappar allt nu helt plötsligt,ska träna lite inför helgen.
Har suttit och kollat in dansklipp på youtube, man kan verkligen hitta mycket inspiration från dom där.
Så jag lägger upp några videos på dom jag gillade bäst.

Denna vecka ser ut såhär:
Måndag: Träna,Promenad ner till sjön.
Tisdag: Träffa streetlärarna på Annikas och repa,Jobba, Tv dag
Onsdag: Möta Mia i stan som är här på snabbt besök, Jobba
Torsdag: Ha sista danslektionen på Annikas oh repa inför helgen.
Fredag: Möta mina elever på centralen och vara på Vasa Teatern från 14-18 för ljussättning
Lördag: Föreställning, Vasa Teatern från 14-20, Emz och Piffen kommer och kollar
Söndag: Föreställnng, Vasa Teatern från 14-20

Så det är min vecka om inget annat dyker upp såklart, nu ska jag hoppa in i duschen och göra lite frukost, ta hand om er många kramar er lilla Elin


 


 

 

En grym röst

Satt och kollade på klipp på youtube och måste verkligen visa er denna person.
Kunde inte låta bli att smälta inombords när han öppade munnen och började sjunga, kolla på honom det lyser verkligen om denna person, en ny stjärna är född i mina ögon. En riktigt liten hjärtekrossare, jag säger det, finns det nån som sjunger med denna röst där ute kommer charma mig väldigt enkelt.





Måste ju verkligen passa på att ge cred till dessa tjejer också. I like it ;)


Söndag

Hej sötisar!
hoppas ni mår bra, det är helt okej med mig idag.
Så var det Söndag igen, en sån där tråkig söndag när det inte hänt något skoj alls, hoppas ni gjort något trevlig denna dag iallafall.

Jag hade ju bestämt mig för att jag skulle vakna vid elva tiden, men nej vaknade en timma efter jag skulle gått upp och har segat ända tills nu. Var ner till centrum en sväng med mamma och handlade lite inför middagen ikväll.
Ska bara ta det lugnt och bara vara hade jag tänkt mig idag, får se om de kanske blir en kvälls promenad senare det beror på hur man känner inför det då.
Finns inte mycket att säga veckan som kommer kommer bli lite stressig, har nämligen Vasa Teatern på g nästa vecka, lite nervöst med tanke på att mina elever är rätt osäkra men det ska nog gå bra.
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta middag så ni får ha en fortsatt bra söndag.
Tusen kramar er lilla Elin

Hittade den lilla sak, nån som instämmer?


Brasan,Mässan o en jäkla massa känslor

Hej allihopa!
ursäkta uppdateringen har faktiskt inte vart hemma på några dagar så jag har inte hunnit med att skriva något. Hoppas ni mår bra och har haft ett par bra dagar jag får gå tillbaka till den 30:e April eftersom jag inte har uppdaterat sen dess.

30:e April:
Valborg, gick ner till brasan med Sandra och hennes mamma och kollade en stund, fick för mig att jag ville köpa en helium ballong men den kostade 30 kr för en pytteiten så jag sket i det och sparade pengarna till en cider. Drog sen upp till "Mirran" en stund tills min älskade vän John ringde mig och bestämde sig för att åka från Kungsängen till Skogås för att hämta upp mig. Sagt och gjt, drog hem en snabbis för att hämta lite saker sen kom hans familj och hämtade upp mig och det bar av hem till dom. Har inte vart där och sett deras villa sen dom flyttade från Skogås så vi hade det as trevligt, drack skumpa och pratade väldigt mycket om "old times" jag och John går väldigt långt tillbaka och har kännt varandra sen vi var 7 år, blev tillsammans med varandra när vi var 8 år och höll ihop i tre år, sen dess har vi alltid hållt kontakten och han är en av mina närmsta vänner. Vi tog oss en natt promenad ner till hamnen för att kolla på deras nya båt sen blev vi väldigt trötta och gick och la oss.

1:a Maj:
Denna dag åkte jag raka vägen från Kungsängen hem för att byta om och åka till Alvik med Sandra för att gå på Erotik mässan, vi hade as kul där och shoppade med oss roliga saker hem. Jag åkte dock inte hem utan åkte till kära piffen och hade jätte mysigt där, somande väldigt sent dock men det gjorde inget.

Igår:
Vaknade vid elva fixade mig osv eftersom jag egentligen skulle tagit tåget från centralen som gick halv 4 mot Gävle men bestämde mig för att ta ett senare tåg upp mot mitt ex. Jag och piff flummade runt som vanligt, tack för ditt stöd när jag helt plötsligt bröt ihop för ingenting. Åkte hem vid 4 tiden för att hinna duscha och packa ner lite saker.
Kom fram till Tierp halv 9 och stog helt plötsligt ansikte mot ansikte med mitt ex som jag valt att inte träffa förrns nu, och jag ska erkänna det var hårt. Riktigt stelt och konstigt att helt plötsligt inte känna några känslor alls av att se denna person men sammtidigt en lättnad av att se att han mår bra.
Vi åkte mot Skärplinge för att ta en sväng förbi hans vän Matz och gå en sväng till pizzan sen rörde vi oss hem till honom vilket var grymt nervöst. Visste innerst inne att det skulle vara väldigt jobbigt med tanke på hur mycket minnen som finns kvar. När vi kom fram blev jag tvungen att sitta kvar i nån miunt för att hämta andan när han lillebror kom springades mot mig, då bröt jag ihop. Har saknat denna person så himla mycket och tårarna vile inte sluta rinna. Dennis som var snäll kramade om mig och gav mig lite papper för att torka bort sminket som rann.
Vi hade det ganska trevligt ändå, pratade om en massa saker hur jobbigt det än var att höra vissa saker så höll jag mig stark.

Idag har jag åkt hem från Dennis och sitter nu här vid datorn och tänkte lägga in några bilder från dagarna som gått, är helt trött i kroppen känner jag och väldigt nere igen men det går nog över så småningom.
Ni får ta hand om er massa kramar er lilla Elin

Brasan                 Mässan
Älskade John
Jag och Timmy

RSS 2.0