Sometimes it doesn´t feel right

Ibland gör det helt enkelt inte det och då finns det bara en person som jag kan bolla med, hon är den enda som finns där då och förstår mig. Ibland saknar man verkligen all glädje och skratt och kunna ställa frågot utan att bli dumförklarad, vart försvann kärleken? Jag känner inget , jag försöker men jag känner ingenting och det gör allt så mycket svårare. Ja,jag pratar om dans, jag pratar om när allt går så äckligt fort att du knappt hinner blinka för du ä rädd att du ska missa ett steg och tappa bort dig totalt. Jag pratar om glädjen och känslan när man hör en låt och hur det bara brukar krypa i kroppen för du känner den där viben som kommer när man väl gör första steget, men vad gör man om allt går bajs fort och det enda du tänker på är att sätta de där stegen?
Jag kämpar och sliter, ja jag ger upp ibland men då påminner jag mig själv om att jag faktiskt behöver lära mig för att komma någonvart, för att förstå, men ibland spricker det och man känner bara en klump i halsen och då vill man bara försvinna för ett tag. Det är inte alltid lätt men då har jag just den personen som alltid får mig på bättre humör där, hon som alltid har samma tankar som jag fast vi inte ens sagt ett ord till varandra.
Hon är den enda som kan kolla mig i ögonen och se vad jag känner innan jag ens hunnit öppna munnen och innan man vet ordet av så står hon och kramar om en och säger åt en att kämpa vidare.
Jag vill säga tack, TACK för att du finns där i dom stunderna då jag behöver dig som mest, tack för att du förstår mig utan att jag ens har sagt något och tack för att du är den du är Sara Celaya!!
Jag behöver inte skriva mer för jag vet att hon vet vad jag pratar om och det är allt som behövs för mig.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och ta nya tag imorgon för då kommer jag iallafall ha en som jag drömt att få ha i så många år, så nya tag och en ny dag det sattsar vi på.
God natt / Elin


Träningsvärk!

Det är exakt vad jag har nu, riktigt roligt pass körde vi igår. Stilen kändes så rätt och som om jag äntligen kunde lägga till lite egen flavor to it, så skönt. Dock tappade jag alltid bort mig så fort jag ställde mig längst fram men fan vad roligt det var, lägger upp videon på korren så fort den kommer ut.
Igår innan klass så mötte jag upp min lilla Micha a.k.a Peanut och åkte till Skärholmen och köpte mig en mysig långärmad tröja att dansa i och ett par byxor som är perfekta att ha till jazz t.ex. sen åkte vi in till stan och hade en jätte mysig fika stund, tack gumman!
Gick runt i stan och hittade en perfekt nyckelring som jag ville ge till min underbara vän Camme, som vi hittade på Marikas i receptionen btw, finaste receptionisten ever!
Hade klass och jag och Celaya bestämde oss för att åka in till stan och möta upp min älskling,Rebbo och Camme som satt på Burger King, alla var skit trötta det märkte man verkligen men det var jätte mysigt att bara sitta där och umgås lite. Idag har man haft möte med chefen vilket inte gick så värst bra, behöver verkligen något nytt nu, har kommit hem och tankat låtar och ska snart hoppa i mina danskläder(som jag glömde ta kort på igår föressten) och ha hiphop idag igen, funny funny.

Är otroligt seg och trött idag, har haft lock för öronen hela dagen dessutom och börjar bli förskyld igen, har inte tid att bli sjuk och pallar inte så jag har intalat mig själv att jag inte ska bli sjuk helt enkelt.
Nu har jag inte så mycket tid på mig, måste kila så ha det bäst
 /Elin

Min Peanut och min Celaya som gör dagarna lite enklare.
 


What I do

Tänkte visa er lite videosar på vad det är jag egentligen gör när jag dansar. Jag är dock bara med i första videon eftersom jag inte laddat upp mina egna klipp på youtube så fick jag ta dessa.Står längst bak till vänster mot stången eftersom jag inte kunde korren så pass bra och ville inte förstöra videon haha, de andra är jag inte med i utan det är klasser som vi haft under den här perioden än så länge.
 
Jag har väldigt blandade känslor när det gäller att vara i den grupp där jag är, dels för att jag ibland känner mig extremt obekväm men å andra sidan så är jag där för att lära mig och utvecklas. Ibland känns det som om många är emot att man är i just den grupp där man är och det kan få mig väldigt nere ibland eftersom jag gör det här för mig själv och hoppades innerst inne på att folk skulle förstå, but that´s not the case.
Har precis börjat komma in i rutinerna och i början har det vart extremt svårt för mig då jag aldrig dansat på det här sättet, jag har aldrig tagit ett enda danssteg inom jazz t.ex och det har varit extra svårt för mig, har inte orkat göra något efter lektionerna eftersom det är så pass hårt att hela kroppen strejkar om jag inte sätter mig ner och vilar en sekund. Men jag vet inte hur många som förstår just det? Jag är inte där för gruppen, utan för mig själv. Det är mitt sätt att ta ett nytt steg och försöka ta mig upp på en högre nivå eftersom jag inte besitter den kompetensen, inte enligt mig själv iallafall. Kände att jag behövde få skriva detta med tanke på att det finns många som säkert ser den här gruppen på ett visst sätt, jag kan säga såhär ni har rätt till en viss del, men man ska inte döma någon förrns man vart på insidan. Det är tuffare än vad många tror och jag är inte någon som glömmer bort människor som en gång vart en del av mitt liv, ni ÄR fortfarande mitt liv. Iallafall, jag vet inte riktigt vad jag ville få ut av det där men jag känner att det finns många som säkert tänker "Hur svårt kan det vara?" "Hon dansar ju lika mycket som innan så hur kan hon vara så trött nu?" Jag vill att ni ska veta att jag tänker på er varje dag, varje sekund av en klass jag har så längtar jag tillbaka. Varje liten grej så önskar jag att det hade vart ni som var där med mig, och för varje gång som jag tänker detta så ekar det i mitt huvud " Jag saknar min familj". Jag riktiar inte det här inlägget till någon utan jag vill bara att någon kanske kan försöka förstå och stötta mitt val.

Nu ska jag iallafall visa er klippen, imorgon är det dans igen då har vi Cherie och vi ska ha Experimental hiphop, onsdag med Cherie blir com. hiphop och torsdag blir det Benke som oxå kommer ha hiphop, I like this week.
Ska även ta och träffa min lilla peanut en sväng innan, ska försöka få henne att åka till Skärholmen med mig så jag kan shoppa en ny tröja jag vill ha, tar kort på min dansoutfit imorgon oxå, vi har "Dark pulse" på dresscoden vad det nu ska innebära, whatever tar det som det kommer. Nu ska jag lägga mig och dricka lite te och titta på tv ta hand om er /Elin








God morgon

God morgon allihopa!
Snart ska jag iväg till jobbet, har faktiskt ätit en rejäl och god frukost som jag tänkte jag ska börja bättra på.
Har ätit två knäckemackor med leverpastej och gurka, Te med allt för mycket socker I know not good men ändå, äggröra och en halv grapefrukt, vad sägs om det va?.
Idag händer inte så mycket vilket känns skönt, hade tänkt åka till Skärholmen faktiskt men vi får se sen ska jag hem och ta det lugnt, ta en varm dusch och förhoppningsvis försöka ta reda på mitt rum som ser ur som skit förtillfället. Nu måste jag kila till tåget, slänger in ett inlägg lite senare,
/Elin

Syster och jag


I Believe

Hej allihopa!
Som sagt igår var en piss dag och det verkade inte som om att det bara var jag, alla jag kände hade en riktigt dålig dag tydligen. Orkar inte gå in på detaljer eftersom det inte är värt att nämnas, men kvällen fick mig att bli gladare eftersom jag fick se min sunshine som gjorde mig otroligt mycket gladare.
Idag är en ny dag och jag känner mig mycket piggare,gladare och mycket lugnare idag. Dagen har bestått av jobb, sen åkte jag hem och vilade i någon timma, låg och kollade på tv och allmänt latade mig i sängen tills det blev dags att packa ner mina heels och sätta på sig en tajt outfit, gick förvånandsvärt bra, trodde verkligen jag skulle ramla omkull och slå ihälj mig på klass men det gick rätt hyffsat. Dock är jag ingen mästare på varken jazz eller att gå i klackar men jag kämpar.
Ska försöka göra en ny grej här och det är en nämligen dagens outfit som är relaterade till dansen. Kanske händer att man slänger in ett eller annat vardagsfoto oxå, känner att jag behöver lite ny inspiration först, någon som vill ge mig en ny garderob kanske?
Just nu sitter jag och läser mina favorit bloggar, har hittat en som jag starkt kan rekomendera, den här bruden är så jävla grym och rolig, ska fan be henne slänge upp lite fler video inlägg för hon är klockren www.awenredar.devote.se sen har vi min lilla peanut som ni ser i länkarna, mina lilla loppa som fick mig att börja uppdatera igen gå gärna in där http://peanutbut.blogg.se Nu ska jag krypa ner i min PJ och mysa ner mig med te och lite tv innan det är dags att sova. Outfit bilder för börja nästa vecka, a fresh start som sagt.
Sov gott /Elin

"You shine brighter than the stars, I truly love you my friend"


BLÄÄÄÄ

Idag har jag en riktig skitdag och vill bara vara ifred egentligen, därför tänker jag inte skriva något för det ska inte gå ut över er som läser. Jag skriver när humöret är på topp igen, sorry.
/Elin


Lilla Peanut

Hej allihopa!!
Denna helg har vart seg men ändå för snabb, i Fredags var vi hem till Rebbo och hade en jätte mysig kväll slutade med att vi åkte hem runt 00.30 och jag kom inte hem förrns vid 01.30 men en riktigt mysig kväll var det. Igår var det dags för en heldag av föreläsning i kroppslära med Karin, det var en ansträngande dag där man fick lära sig att gå rätt,stå rätt och olika stretch övningar osv, skönt var att vi slutade kl 19.00 så jag kom hem lite tidigare än planerat. Åkte hem till älsklingen och tog det lugnt, kollade på tv och bara slappnade av.

Idag har jag jobbat och som vanligt finns dte alltid idioter, förstår inte riktigt varför människor ska vara otrevliga ibland, I mean what´s the point? Jag är hur trevlig som helst när jag jobbar och om jag har en dålig dag så stannar det utanför dörren när jag kommer in på jobbet, vardagen får man ta itu med när man går hem igen.
Men men, vissa är väl bittra på livet helt enkelt och tar hellre några shots och tar ut ilskan på en liten oskyldig servitris hahah nej nu låter jag typ bitter.
Jag är väldigt trött just nu och orkar inte skriva så mycket, denna vecka kommer bestå av dans dans dans, fredag ska vi ut och fira älsklingen för att han låt spelas på en klubb här i Stockholm och ännu mera dans, kommer ha Daniel Rörström på Tisdag i hiphop, Onsdag Cherie med klack jazz och Torsdag blir det House med Martin Ferretti får se hur det går. Sov gott allihopa och en sista hälsning får bli till min peanut som fick mig att ta upp bloggandet igen <3/Elin



A fresh start

Okey, nu har jag fått den paus jag behövde, den sorts paus som fick mig att inte orka skriva mer eller vilja berätta vad som händer men så insåg jag när en nära vän till mig sa : Elin du måste uppdatera, jag läser din blogg och vill veta vad du gör. Och jag förstog henne, speciellt eftersom vi inte umgås lika ofta längre och vi båda har helt olika liv idag så känner jag att det kan vara skönt att få skriva av sig lite då och då ändå.

So here we go, jag spenderade min sommar med ddans, uppträdde med Karma, firade födelsedagar, och tog en tripp till min pappa på Kos med 3 underbara tjejer.
Resan var helt otroligt olik sig själv än vad jag är van vid, tog oss 18 timmar att kmma hem pga försengar, en av tjejerna fick spendera en natt på sjukhus för matförgiftning osv en helt knäpp men skit rolig resa och främst av allt, jag fick spendera en massa tid med min älskade pappa.

Nu är hösten här  och det innebär en helt ny start för mig. jag har börjat i en grupp som kallar sig för Babydollz och jag tränar 4 dagar i veckan, det har vart en helt ny omställning för mig och något så otroligt jobbigt, finns bara 1 person som förstår vad jag går igenom när det gäller det, träningen är väldigt intensiv men rolig. 
I veckan som gått nu har vi haft Edin ni vet från floorfiller, hankörde en riktigt tung korr den gav mig verkligen lycka, har även haft klack-jazz och en annan hiphop dock har jag blivit tvungen att sitta de två sista träningarna eftersom jag vrickade foten i Lördags och såklart skulle jag trottsa och köra på vilket ledde till att jag fick mer ont.
Idag har vi träning från 14.30-20.00 har inte riktigt fattat konceptet idag men jag tror vi ska ha föreläsning hela dagen med en kvinna vid namn Karin, vi får se.
Senare ikväll ska jag hem till min älskling, ska bli skönt att få ta det lite lugnt med honom för imorrn är det back to work från 14-21, vill inte,vill inte,vill inte.

Igår var vi hem till Rebbo, jag kan säga såhär jag har aldrig känt en sån enorm saknad av en människa som när jag fick se min älskade Camme igen. Vi skrämde livet ur henne när hon landade på Arlanda men det var det värt för oj vad jag saknat människan. So back to Rebbo, vi åkte dit jag,Alvaro och Camme igår och skulle ha lite myskväll med henne och Camme skulle åf sin äckligt fina teckning på henne som Rebbo gjort under sommaren till henne, och jag säger såhär Rebbo you´ve got talent!!!! Vi mös, kollade på videokameran som vi kopplade till tv:n och visade resan från Kos, lyssnade på musik och pratade som aldrig förr. Det är så roligt att höra om hennes resa i NY och allt hon vart med om, kan inte sluta garva när hon kör igång sina improvisationer av människor.
Kommer dröja ungefär lika länge tills jag ser henne igen men då blir det i London, jag och älsklingen kommer åka i Januari och hälsa på och upptäcka London lite, har alltid drömt om att åka dit men det har aldrig blivit utav och nu har jag en ännu större anledning till att åka över.

Well well börjar bli dags för mig att kila nu, måste klä på mig och börja fixa mig och dra till Rådmansgatan.
Take care / Elin


RSS 2.0