Karma

Det var ett tag sen jag skrev, ett väldigt bra tag sen men dessa veckor har vart hektiska med mycket som hänt att lusten för att skriva inte riktigt funnits där, har bara velat njuta av den här sista tiden med underbara vänner, min andra familj Karma.
Under dessa veckor har vi både hunnit med att uppträda två gånger, det gick som det gick och jag är stolt över vad vi presterat under tiden istället för att tänka på saker som gick fel så ser jag det som ett gott minne nu istället.
Vi har vart på Bootcamp för vår kära Camelia som vart fylld med glädje,frustration,hopp och många förskylningar, ja nästan hela gänget blev sjuka, själv fick man ligga hemma i 9 dagar innan jag blev något bra iallafall.
Vi har haft avslutning hemma hos mig med god mat,tv spel,film och roliga historier, filmkväll hos Rebbo där vi legat i varadras knän av rädsla för filmen Paranormal Activity, vi har firat vår underbara lärare Camelia som blev 21 år och hunnit åka en sista tur till Gröna Lund för att komma i kontakt med barnet inom oss, men det gör vi alltid.
Sammtidigt har jag hunnit med att jobba och spendera tid med min älskade pojkvän som oxå är en del av Karma, dagarna har vart hektiska men jag har njutit till fullo.

Den här tiden har vart obeskrivlig, jag har lärt känna personer jag aldrig trodde skulle prata med mig, jag har lärt mig att acceptera andras svagheter och framförallt så har jag lärt mig själv att fortsätta kämpa vad som än händer. Jag har funnit ett andra hem hos människor som gör mig lycklig, som får mig att skratta och må bra och jag har funnit en glädje för min passion, och jag fann en av de finaste själarna på jorden, tack vare dig och allt du gjort så orkar jag nu skriva ett litet inlägg, jag kan inte säga hur tacksam jag är för att ha fått vara en del av ditt liv och jag är så stolt och glad att du kommer få uppleva världen och att jag tack vare din blogg får följa dig runt.

Jag tänker inte skriva så mycket mer, utan mer ett inlägg som visar tacksamhet till den här gruppen, tack för att jag fått dela denna underbara tid med er och tack för att ni är dom ni är, jag kommer aldrig glömma er och jag kommer kämpa för att hålla kontakten vid liv. Jag älskar er alla och ni alla är unika på ert sätt, tack till : Rebbo,Micha,Fia,Alvaro,Celaya,Naim,Hedil,Awen,Sewit,Saron,Natalie,Madde, och sist men inte minst Camme igen, tack för att du förde oss samman, du startade upp familjen och vi ska hålla ihop den.

Imorgon kommer min älskade vän Mia till Stockholm, ska passa på att presentera henne för My och Rebbo eftersom de här tre människorna ska med ner till min familj på Kos den 28:e Juli. Har inte sett henne på ett år så jag längtar som fan tills jag träffar henne, ska bara krama om ungen och pussa henne på pannan haha nej nu ljuger jag, men en bamse kram ska hon allt få. Sen blir det hem till Rebbo för ett och annat seriöst snack, mer än så tänker jag inte säga. Nu ska jag sätta mig och spela lite tv spel med min lillebror, jag skriver nog av mig lite efter morgondagen.
Take care /Elin


  
  
  
  
  
  


RSS 2.0