Merry Fucking Christmas

Så var det snart julafton, shit vad tiden gått fort...
Nu har man jobbat sista dagen på julgalan, pratade med både Jennie och Fille från Bounce den här gången och jag var hur glad som helst! Stora idoler inom dans i mina ögon.

Igår åkte Dennis hem, och jag spenderade kvällen med tjejerna och hade "Lill Jul" som vi kalar det, vilket innebär att vi lagar mat tillsammans den här gången blev det lövbiff med pommes och bea, och bara umgås med varandra. Sen gick vi upp till Mirabelle här i Skogås och festade ;)..Träffade på en gammal bekant..var trevligt.

Idag har man inte gjort så mycket, hjälpt mamma lite här hemma inför imorgon, pratat med älsklingen, pratat med Mia och ringt Skavsta Flygplats, och tittat på tv.
Om 4 Dagar sitter man nämligen i luften på väg till Tyskland påväg till Älsklingens släktingar med hans lillebror och hans flickvän (Mia) Ska bli skit kul, förutom flygresan men jag ska klara det .

Nu har man extremt mycket planer inför januari har jag märkt i min almernacka, ska på audition, hålla i öppet hus på dansskolan där jag är lärare, gå på personal fest, pappa kommer till Sverige igen, Alvaro kommer hem från Chile, planera min och Emelie´s 20 års Fest...mycket att stå i haha..

Men annars finns det inte mycket att skriva jusst nu önskar er alla God Jul och Gott nytt år och jag hoppas att 2008 blir bättre än året som vart, för det har bara vart skit för mig.



image2 Anto,Jag och Sandra på "Lill Jul"

Jul Galan

Ja vart ska vi börja idag...Förra veckan var man ju ute med tjejerna till Kitten Club..var väl sådär faktiskt, lördag morgon kl 8 vaknar jag av att mobilen ringer och det var ingen mindre än älsklingen som sa att han var här i Skogås, fick världens chock. Han skulle ha åkt hemma samma dag men det blev ändrade planer så han skulle egentligen åka hem på söndagen men så blev det inte heller haha. Söndagen åkte jag med Sandra till Centralbadet och fick 50 min manikyr sen gick vi och käka på Sandys och sen vart det hemmåt.
Dagarna har jag spenerat med Dennis, legat och kollat på tv och haft det mysigt.
I Torsdags skulle jag in till dansen och ha lektion, när jag nästan är framme märker jag att jag glömt nycklarna dit...Så i panik ringer jag till min gamla danslärare och frågar va fan jag ska göra, jag försöker oxå få tag på chefen men inge svar så jag ringer hem, ber Dennis åka in med nycklarna till mig och när han väl är på väg går jag ner till dansskolan och märker att det är öppet. Men Dennis kom dit satt och kollade. Sen var det bara för mig att åka raka vägen till Nacka Strand och jobba inför Jul Galan, jobbade bara 3 timmar men kom hem runt halv 12.

I Fredags jobbade jag första dagen på Julgalan var fett kul!, flippade ur när Bounce kom upp på scenen haha...jobbade 10 timmar, var hemma 4 på morgonen. Igår jobbade man 12 timmar och jag skojar inte att alla var så övertrötta så det fanns inge stopp på folk. Jag,Maria,Jannina,Evelyn haha fy fan va vi hade kul asså..Satt med Edin och co och dansade och snacka massa skit i slutet när det inte fanns så mycket att göra. Kom hem runt kvart i 4 imorse och nu sitter man här.

Idag ska man väl träffa Alvaro om man får tag på honom någon gång, var ett tag sen man såg honom nu, SAKNAR!! Sen får vi se.
Ska ta en dusch nu och försöka fixa till mina naglar igen. Nästa vecka blir dte oxå jobba och då ska älsklingen jobba där med. Det får bli allt för nu orkar jag knappt skriva något mer...Ha det bäst!

RSS 2.0