Your my angel

Nu
var det ett tag sen jag skrev, och mycket har hänt.

Dagarna har gått rätt så segt sen jag kom hem från Tyskland, har vart upp till älsklingen och vart där ett par dagar sen har man även fått ett till jobb som dans lärare i Stuvsta ska bli spännande.
Och min kära bästaste vän har äntligen kommit hem från Chile.

Helgen spenderade jag till att Färga håret i 2 olika färger, klippa mig, va på Öppethus på Blue Hill och dansade Dancehall med Maria och Alvaro sen har jag vart hemma hos Alvaro och lyssnat på musik, och skrattat och haft kul..
Sen åkte man hem och fixade sig eftersom det var peronalfest på söndagen på Blue Moon Bar på Stureplan...det var fett kul att träffa alla som hade jobbat på Julgalan igen.

Idag har man vaknat och inte gjort så himla mycket, ska dra ner till centrum snart och möta Emelie och sen dra hem till mig och mysa lite :P..
Imorgon ska jag in till stan och kolla efter et par dansskor tänkte jag men vi får se kanske ångrar mig när jag väl är där inne...

pallar inte skriva så mycket jusst nu faktiskt men jag skriver så fort jag orkar och har tid...
Puss på er..


image5
Jag och Alvaro

Nytt år, Nya möjligheter

Ja, så har 2008 börjat.

Den 27:e December bar det av till Tyskland med Dennis, Mischa och Mia. Vi kom till Skavsta flygplats och då hade man redan börjat checka in. Jag som alltid tror att jag ska missa flyget stog och var helt freaked out över situationen.
När vi väl fått checka in bagaget så var det 15 min tills man skulle ha gått igenom säkerhets kontrollen så det blev lite rörigt. Dennis och Mischa som inte flugit sen de var små kom inte ihåg vad man skulle göra där vilket gjorde att jag bröt ut i as garv när dom bad Dennis ta av sig skärpet och han påstog att hans byxor säkert skulle åka ner i golvet då. Men allt gick bra..
Stress Stress Stress jag fick som vanligt mina panik attacker och ställde mig direkt vid sektionen där man fick röka.
Cigg efter Cigg blev det och sen kände man hur händerna skakade som asplöv.
Eftersom jag är extremt flygrädd och skulle den här gången för första gången flyga under vintertid,utan min mamma, och i ett mindre plan så började oron krypa fram. Mia stackarn som aldrig flugit förr såg hur rädd jag blev och jag tror jag smittade ner henne med det, så inne på planet berättade ja att vi två var väldigt rädda vilket gjorde att jag och Mia fick sitta allra längst fram (PANIK!) tänkte jag i huvudet, jag ville ju sitta bredvid Dennis!, men för Mia´s skull höll jag mig faktiskt väldigt lugn undre hela resan.

Nyåret firades även där nere me Dennis och Mischa´s släktingar, dagarna spenderades genom att spela fotbollsspel,tecken, hälsa på elefanterna och alla andra djur eftersom deras släktingar oxå äger en cirkus nämligen Cirkus Mustang, som ni säkert läst nångång om i tidningarna..och jag kan säga redan nu att man ska inte tro på allt som står där om Cirkusar. Ja de 9 dagarna i Tyskland svepte förbi och sen var det hem igen. Självklart har jag alltid den oturen att varje gång jag flyger hem från ett ställe så ska det vara dåligt väder.
Men jag kom ner på jorden igen ;)...Följde med hem till Dennis och stannade där två dagar innan jag begav mig hemmåt.

Nu är det en vecka kvar tills Alvaro kommer hem från Chile, då han vart borta i en månad, saknar honom så!!
Nästa vecka ska jag klippa mig och färga håret hade jag tänkt mig, får se om det finns pengar över så jag kan börja dansa igen. Har nämligen blivit tipsad om Blue Hill i solna som tydligen ska vara grymmt bra, ska dit på öppet hus nästa lördag och pröva på Hiphop/dancehall.
Kan även passa på att berätta att jag fått yttligare ett jobb som danslärare i Stuvsta så det ska bli spännande.

Har fullt med planer under den närmsta tiden, måste bli klar nångång med min andra dans jag gjort till mina elever, har för tillfället fastnat och kommer inte vidare. Pappa kommer snart dessutom från Grekland och hälsar på här i kalla Sverige för andra gången(LÄNGTAR).

Finns inte mycket att tillägga mer än det, mer än att jag önskar alla ett gott nytt år.

"Nytt år, Nya möjligheter"


RSS 2.0