My B-day!

Hej allihopa!
Idag är det min dag, för det är min B-day och den har vart ett utav de mysigaste födelsedagarna någonsin.
Dagen började jätte bra med solsken och en bra dag på jobbet, åkte iväg till dansen och hade en minst sagt konstig lektion med massa rep och träning och många sura miner där emellan, efter det samlades alla och sjöng för mig och sötisarna hade skramlat ihop lite chips,cola,godis, jordgubbar mm, Love you guys!
Åkte hem och fick lite presenter och har ätit god middag, som sagt det har vart en mysig födelsedag men på lördag smäller det, då blir det ut och röja med mina käraste.
Imorgon är det jobb som väntar och ännu mera dans med Camme, ska bli grymt att fortsätta på den korren, I love it..."Hello Mary Jane, I can´t get you off my brain", sen åker jag hem till älsklingen igen. Känns helt sjukt att jag sitter här hemma igen efter 1 månad, det har gått så himla fort att jag knappt kommer ihåg vad som har hänt under dessa veckor. Nu hade jag tänkt börja röra mig mot sängen börjar bli lite trött efter en ansträngande dag, tar och skriver lite mer på Söndag tror jag faktiskt, då har jag lite roliga bilder att visa mm.
Take care sleep tight /Elin


21 år

Hejsan allihopa!
Hoppas ni har haft en bra helg med en massa påskägg och god mat, min helg har verkligen behövts för kroppen den har vart helt slut körd så det har vart skönt att ha några dagars ledighet.
Igår var jag och älsklingen iväg till Huddinge för klass med våra elever som blev ett stort misslyckande, vi hade en tapper elev som vi tyvärr skickade hem eftersom det inte gick att ha klass med en elev. Detsamma var det med vår dans senare på kvällen, ringde runt till några från dansen och påminde dom att det var dans vilket dom helt hade missuppfattat, så vi blev 4 pers på klassen men fan va grymt det var ändå.
Fick lära oss slutet av korren vilket kändes som fan i min jäkla rygg speciellt när vi körde "Dolphin" hur ska det här gå egentligen?
Idag har jag vart ledig från jobbet så vi passade på att panta lite flaskor,köpa mat och åka in till stan en sväng, hade ju sett fram emot lite mer solsken men icke fick iallafall med mig lite saker inför lördag då vi kommer fira min födelsedag.
På Torsdag är det min födelsedag igen, 22 år blir man den här gången. Rätt sjukt hur fort tiden kan gå eftersom jag sa till mig själv för exakt ett år sedan att innan jag blir 22 ska jag ha tagit mitt körkort, tror ni det har hänt? Nej, det får komma när det kommer helt enkelt självklart önskar jag att jag hade den förmågan som vissa andra har när de blir 18, deras föräldrar hjälper dom med allt och betalar för det mesta allt dessutom. Men man ska inte klaga, jag får helt enkelt kämpa och se till att jag gör det här iallafall innan jag blir 25, annars kan jag lika gärna fortsätta åka pendeltåg osv, men jag ska göra det.
Imorgon blir dte jobb och dans, ska bli roligt eftersom vi inom kort kommer ha en fotograf som kommer och ska fota oss när vi dansar, spännande. Lagade föressten min goda wok idag igen eller nu ska jag vara ärlig, det var faktiskt älsklingen som fick göra det mesta medans jag stog och instruera honom om hur jag hade gjort den och den blev RIKTIGT GOD!! Vi har precis kollat klart på Benjamin Buttons otroliga liv, bölar varje gång jag ser den faktiskt, tycker det är en helt otrolig film och så gripande. På onsdag ska jag på besök hos min sjukgymnast och se om det blivit bättre av de övningar jag har fått göra nu under två veckor, och jag ska vara ärlig ja jag har fuskat vissa dagar, men det är bara jag själv som kommer få lida utav det.
Nu tänkte jag lägga mig i soffan igen och njuta av lite tystnad här hemma för inom veckans slut är jag tillbaka i mitt eget rum igen, kommer bli hårt tror jag.
Sleep tight / Elin



Lace

Måste bara visa er den här snygga klänningen, blev helt kär när jag såg den.
Måste HA!

Lace Insert Rouched Dress SEK 549, Dark Pink - NELLY.COM


I´m gonna do this my way

Hey guys! så idag är det långfredag, och denna dag har verkligen vart en lång dag.
Vaknande upp helt slut i kroppen kändes det som men när jag såg solens strålar lysa in genom fönstret blev jag pigg och ville bara rusa upp och börja dagen.
Jag och älsklingen åt god frukost och gjorde oss i ordning innan vi åkte hem till hans pappa för en liten påsklunch. En lång lunch blev det med god mat verkligen och en hel del diskussioner, men det lyckades bli trevligt tillslut.
Jag läste igenom gårdagens inlägg och insåg att jag glömde lägga upp receptet till min wok så den kommer här nedanför i promise! Imorgon är det dags att åka hem till min familj på påskmiddag, har knappt vart hemma någonting på snart en månad vilket har vart rätt så skönt på ett sätt, pallar inte vara hemma eftersom det känns som att komma till ett "Mad house" , dock kan jag inte klandra någon för att det är så. Familjer går igenom svåra tider och ibland är det bäst att få komma bort ett tag.
Nu känner jag hur hvudet börjar hänga lite väl mycket dags att sova tror jag, ska se om jag kan få min pojkvän att släppa sin keyboard och sitt nynnande och gå och lägga sig, hon moddade mig som fan imorse för att jag hade pratat i sömnen med honom och blivit skit sur för att han inte fattade vad jag menade, knasigt det kan bli ibland.
Receptet kommer här nedan som jag lovat, kan använda lite ord så att alla kan laga den här middagen.
sov gott / Elin


Thai a lá Elin

4 st Kycklingfiléer
1 burk kokosmjölk
1 påse Grön curry
Morötter i egen mängd
Broccoli i egen mängd
1 burk vattenkastanjer
1 burk bambuskott
Lite salt och peppar
3 dl Ris
2 vitlöksklyftor

Sätt på riset/nudlarna, kom ihåg att alltid använda dubbelt så mycket vatten än ris när ni kokar det.
När vattnet börjat koka, häll ner riset och sänk värmen och pressa vitlöken i vattnet, blir en väldigt speciell smak på riset då.
Skär kycklingfiléerna i strimlor, eller klipp dom.
Krydda med lite grillkrydda för smakens skull och stek dom tills de fått en fin jämn färg.
Medans kycklingen ligger och får en snygg solbränna kan ni skala morötterna och skiva dom, ta broccolin och skär av balken så att ni bara använder er av huvudena.
Häll på grön curry över kycklingen och blanda runt, blanda i grönsakerna och låt dom steka tillsammans i ungefär 2-3 min.
Häll på kokosmjölken och låt det puttra tillsammans i ca: 5-8 min, smaka av och ta lite SoP ( salt&Peppar) efter egen smak, servera med riset och njut av alla smaker.


You inspire me

Hej allihopa!
Shit, nu var det verkligen länge sen men det har verkligen behövts för att jag skulle få hitta tillbaka och vilja skriva. Sedan jag skrev sist har mycket hänt, jag har haft fullt upp med dansen har börjat dansa för en av mina lärare Camme i Farsta vilket känns sjukt roligt, hon inspirerar mig på så många sätt och det känns alltid lika roligt att ta klasser för henne eftersom hennes stil är väldigt unik och nytänkande, för er som missat hennes blogg så finns hon på http://livelovecreateinspire.blogg.se ,
jag har jobbat och jobbat och njutit av allt lugn som roar här hemma hos min älskling, känns helt stört hur fort tiden har gått och hur jag har vant mig vid att vakna upp hos varje morgon vid min sida,har inte ni kännt så någon gång?

Härom veckan var jag på bio med mina härliga tjejer från dansen, My och Rebbo samt the wonderful Camme. Vi inledde dagen med shopping,middag och bio, fick äntligen se Avatar i 3D eftersom jag såg den för första gången utan 3D så kändes det som ett måste innan den slutar gå, och jag kan säga såhär den var 1000000 ggr bättre eftersom färgerna och allt blev så mycket tydligare den här gången, det var verkligen en riktigt mysig kväll med dom. För nångon dag sedan så lyckades jag göra en skit god wok som fick heta Thai a la Elin, kan ge er receptet på den här nedan.

Under veckorna som gått så har jag gått och tänkt på en sak i mitt huvud och det är nämligen vänskap, när kan man officellt kalla någon en vän? och vart går gränsen egentligen tills vänskap kan bli ens konkurrant?
Såhär tänker jag nu, om du känner någon som du känt väldigt länge så har man skapat ett viss förtroende till personen och har man något man vill säga så vänder man sig till sina närmsta right?
Jag är en männsika som gärna säger vad jag tycker och tänker ibland är det både positivt och negativt har jag lärt mig, pga det har jag hamnat i många disskusioner med bland annat en av mina närmsta men trots allt skitsnack så kommer sanningen alltid komma ut på ett eller annat sätt insåg vi båda snabbt.

Med konkurrens så tänker jag såhär, du känner någon som inte har det så bra som gärna vill leva upp till vissa stadier, som inte riktigt vet vem han/hon är som prövar allt i sin makt för att försöka hitta sig själv och som mer än gärna baktalar dig för sitt eget bästa. När den personen i fråga når toppen så finns det bara en sak att göra, man klipper banden. Eftersom under den tiden som man anförtrott sig till en människa så har den andra redan ljugit sig till sin egna sanning, försökt allt i sin makt att försöka bli bättre än någon annan, och tävlat i allt som man själv har hållt på med vare sig det är pojkvänner eller vänner,dans,musik you name it. När du själv inser att personen inte gjort dig något gott egentligen utan i grund och botten försökt hitta sig själv genom att använda dig som redskap då försvinner intresset, då har du blivit konkurrenter så tänker jag.

Det kanske låter helt sjukt det jag skriver men är det något jag lärt mig under årens gång så är det att inte ta någon eller några för givet för på en sekund så kan de vara borta igen. Jag är bara trött på att folk verkligen kan stå fast vid sin egen lögn och verkligen intala sig själva att den personen inte gjort något fel, why in hell would I bring that up om det inte är så jag känner? Varför ska man acceptera så jäkla mycket när man får så lite tillbaka?
Jag kan säga såhär, ja jag är en väldigt känslig människa men, tills skillnad från andra så står jag för det och jag vågar visa mina svaga punkter, jag vågar stå för den jag är jag behöver ingen annan människa som ska behöva bekräfta att jag duger precis som jag är och jag ska ALDRIG behöva säga förlåt för den person jag är.

Som sagt jag har mycket på hjärtat och har inte haft någon tid att skriva av mig, jag funkar bäst så jag kan tala hur mycket som helst men när fingrana väl nuddar en penna eller ett tangent bord så kommer det så mycket mer ur mig än vad ord någonsin kan göra. Det är så jag hanterar alla mina problem här i livet, jag skriver.
Hur gör ni för att komma igenom saker, skriver,pratar eller kanske sjunger ni ut om det?
Vem vet inget är rätt eller fel utan alla har sina egna sätt.
Time to sleep c-ya / Elin



RSS 2.0