Waka Waka

Hey people!
Idag har vart en underbar dag, jobbat och sen åkte jag in till stan och mötte min lilla micha, käkade på sala thai sen åkte vi till Rålis där vi träffade en del av Karma. Time to say goodbye to Dani som åker till Usa till vår älskade Camme, tyvärr började det regna vilket gjorde att vi fick springa till donken och chilla där, men det är vi vana vid right? Videon från Waka Waka dagen är äntligen uppe och vi syns i början med våra fingrar, vi syns på 0.55,1.57, de galna människorna som hoppas in i ringen och massa människor i slutet där vi hoppar runt som galningar haha, typiskt oss. Ska lägga mig nu, men skriver mer imorgon, funkar tydligen inte att lägga upp videon här nedanför så ni alla får länken som ni kan klistra in och se istället, Enjoy!
/Elin


http://www.youtube.com/watch?v=9u0Tz0c-Csc

 


The last song

Heter filmen jag hittade ett sjukt fint citat från, sitter och kollar bland massvis med musik och tänker tillbaka på alla fina minnen man har fått över tiden som gått nu.
Helgen har vart underbar med sol och grillning i Tanto med älsklingens bror och hans fästmö och deras vänner som kommer åka till Tunisien tillsammans.
Söndagen bestog av dans på plattan, vi möttes upp gänget från Karma som fortfarande är hemma i Sverige och körde till Shakira´s VM låt - waka waka, klippet ska komma upp på tisdag eller onsdag, så jag lägger självklart upp den här då.
Efter vi dansat åkte vi tillsammans till Rålis och badade,solade och snackade massa skit. Jag har saknat de här människorna som fan, känns som det var evigheter sedan som vi sågs fast det bara gått en vecka.
Kändes lite wierd eftersom det saknades en person, men jag vet att hon har det bra nu när hon är framme i Usa och lever livet. Vi saknar dig allihopa och fäller fortfarande lite tårar men mest glädjetårar för att du har kommit dit du vill och för att vi är stolta över dig, vi ses snart igen <3
Idag har man gått till jobbet och fått goda nyheter om att morfar äntligen är tillbaka hemma vilket gjorde min dag, måste kännas underbart att äntligen få komma hem efter att ha legat i 2½ månad på sjukhuset.

I veckan väntar lite rep inför ett gig som vi i Karma ska göra tillsammans med älsklingen och hans vänner, kommer bli en flash mob till MJ-Beat it som man gjorde förra sommaren med Bounce på plattan men den här gången inför ett ställe som kan ta in 5000 pers i publik, spännande ska det bli och framförallt roligt att få göra detta med Karma. Nu ska jag sätta mig och spela lite tv spel faktiskt, skriver lite mer i veckan.
Take care / Elin 

"Sometimes you have to be apart from the people that you love.
But that doesn´t mean you love them any less.
Sometimes that makes you love them even more."


RSS 2.0