Filmkväll

Hej allihopa!
Shit vilken vecka det här har vart kan jag säga, ryggen pajja igen så det har vart besök hos läkare och tagit röntgen bilder, besökt naprapaten och knäckt tillbaka den, fått besked om att min vän som skulle följt med mig till Kos i år inte ska följa med, gjort om planerna så nu ska en annan av mina nära vänner följa med mig vilket känns hur sjukt kul som helst och haft en underbar start på helgen. Igår hade vi filmkväll med folk från dansen i vår grupp RecognizeD, vi hade hur kul som helst och mysigt, Rebbo och My stannade över natten och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade som fan fram till 4 på morgonen ungefär. Vaknade upp idag och gick och handlade lite och gjorde i ordning en god brunch till oss 4 och fortsatte prata, känns så sjukt egentligen för jag har inte känt varken Rebbo eller My länge men det känns precis som om jag hade känt dom i hela mitt liv, I love you guys!.
Under den här kvällen har jag och älsklingen kollat på Melodifestivalen, tyckte det var helt rätt att Anna är den som representerar Sverige, jag har även hunnit med att baka en jätte god Kalle Anka kaka som ni ska få se bild på, kan lägga upp receptet till den också, har även kokat kondernserad mjölk i 4 timmar vilket ni borde pröva faktiskt, det blir som en kola sås som är hur god som helst att ha på skorpor eller i tårtor faktiskt.
Imorgon är det dans som väntar, första lektionen efter lovet med våra elever samt första lektionen med Performance, dock kan jag inte dansa eftersom min rygg inte är helt okej ännu men jag får sitta och lära mig det dom gör.
I veckan väntar träningen med Rebbo,My och älsklingen, vi har bestämmt oss för att öppna upp vår grupp igen men med de vi känner bäst som vi kan utvecklas mest med,ledarträff med Korpen sportis, ska även försöka ta mig hem i veckan och byta ut lite kläder. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa ner mig bredvid min ängel, känns så sjukt hur bekvämt det kan vara att bara sitta bredvid den man älskar och känna att "det här är livet".
Ha en fortsatt skön vecka, lovar att uppdatera lite bättre under veckan som kommer.
Love Elin

Min tattuering


 
 


Music is my drug

Hej allihopa!
Jag lever, har bara tagit en liten paus från allt som har med mitt skrivande att göra.
Under den senaste tiden har jag hunnit med ganska mycket, har bla. fått en heltidstjänst i Maj på Jimmys Marina Steakhouse som är mer än välkommen i mitt liv faktiskt, har äntligen tattuerat mig nu dessutom :) Det fick bli en G klav med noter samt en text där det står "Music is my drug", ska försöka lägga upp en bild på den någon dag. Har bosatt mig hemma hos Alvaro ett tag nu eftersom hans mamma åkt iväg till Chile, har hunnit med att baka en Kalle Anka Kaka som det kallas som blev väldigt lyckad och uppskattat hos min älskling. Vad har ni haft för er?
Vi har haft världens mysigaste söndag tror jag med god brunch och filmer och massa mys framför tv:n, ganska skönt eftersom jag skadat ryggen igen och väntar på att få komma iväg till naprapaten imorgon så jag kan gå rakt igen.
Ska även försöka få en tid hos läkarn så dom kan utreda min rygg då min naprapat säger att jag har "lätt skolios" då skulle jag vilja ha det dokumenterat eller iallafall utrett så man kan förhindra att det blir värre. Ska försöka dra mig till jobbet imorgon och se till att jag endast står vid kassan och inte bär något över huvud taget såvida inte min chef vill ha en trasig Elin så att säga. Jag kollade på en film idag som heter Julie&Julia, en riktigt mysig film som jag gillade skarpt, kanske därav att jag kände att jag ville skriva ett inlägg igen, tänk vad en film kan inspirera en på så vis. Har även suttit och läst min käre danslärares blogg som jag bara ÄLSKAR! 
Kika gärna in hos henne på http://livelovecreateinspire.blogg.se
Livet rullar på i sakta takt känns det som, planerna kring sommaren börjar bli lite oroväckande men det löser sig säkert, saker som händer privat orkar jag inte ens ta itu med riktigt nu, vill bara slappna av och njuta av tystnaden som omfamnar mig med så mycket kärlek när jag är här.
Nej klockan börjar bli mycket nu, dags att packa ner sig själv i sängen har vart lite kämpigt eftersom jag är så rädd att komma åt tattueringen osv, men ögonen börjar bli riktigt tunga nu. Sov så gott så ska jag verkligen försöka uppdatera lite mer nu när jag är här ändå,
Love /Elin


RSS 2.0