Cry Baby

Det är så jag känner mig förtillfället, som en cry baby.
Idag var sista lektionen med Camme på Blue Hill, några av oss från gruppen möttes upp tidigare oh gick och köpte lite chips,cola och godis för att göra kvällen så mysig som möjligt. Repet gick rätt okej, är inte riktigt nöjd med ena korren, måste öva öva öva för den vill verkligen inte sätta sig i mitt rörelse mönster.
Det gör rätt ont i hjärtat att det var den sista lektionen på Blue Hill med henne, men sammtidigt så är jag så stolt och glad för hennes skull, hon är en stark människa som vågar göra detta.
I believe you´re going places in this world, just wait and see.

Imorgon är det dags för Tuben, är så hype på hur allt kommer bli, älskar mina fredagar på tiben eftersom det fört oss alla så nära varandra. Kommer alltid ha det som ett minne för livet, allt blod,svett och tårar man delat för att kämpa sig igenom i den där lilla svettiga salen, och jag har en person att tacka för allt detta, Camme!
Du förde oss tillbaka till glädjen och känslan för dansen igen, du är guld värd!
I helgen väntar myspys hos älskling, ser verkligen fram emot att få slappna av lite granna, söndag blir dte ännu mer rep och veckan som kommer lär nog innehålla en del den med eftersom vi uppträder den 5/6.
Längtar som fan tills dess, kommer bli grymt!
Jag har inte så mycket att skriva om egentligen förutom att jag vill tacka en viss person som gjorde min kväll, orden jag fick höra gjorde mig helt tårögd och jag har nog aldrig känt en sådan känsla av att vara uppskattad tidigare.
Tack Micha för de underbara orden, det värmde verkligen i hjärtat, tro mig jag kommer aldrig glömma dig min vackra lilla plutt!
Nu ska jag ta och sova lite, har sovit så dåligt den här veckan och försovit mig som fan vissa dagar, skärpning Elin, kanske ett tecken på att semester behövs?

Vi hörs imorgon, skriver ett inlägg efter Tuben.
Love /Elin


My one and only RecognizeD <3


Babydollz nästa

Hello everyone!
Dagarna bara flyger iväg känns det som, helgen har vart helt otrolig med enormt grym vibe på Tuben i Fredags with the wonderful Camelia.
Kommer verkligen sakna allt vad Tuben hade, känslan,musiken,stilarna och mest Camme. I Lördags åkte jag en sväng till min älskade morfar, han orkade iallafall prata i 20 min utan respiratorn och fick fråga det han ville fråga.
Jag ber verkligen till vad som helst där uppe eller till vem som helst som hör mig, gör min morfar bra igen, jag behöver honom här!
Efter jag var hos morfar tog jag en sväng förbi älsklingen i studion där han spelade in grabbarna "No Hobby" hade skit roligt medans dom spelade in, dock kan det bli lite rastlöst att bara sitta och lyssna på samma sak om och om igen. När vi kom hem var det tv:n som gällde men inte en lång stund eftersom Söndagen väntade ett 6 timmars långt dans pass.

I Söndags då så gick vi upp kl 9 och åkte in mot stan för att möta upp Rebbo och Lana och gå på audition till gruppen Babydollz, det gick hur dåligt som helst eftersom jag aldrig någonsin i mitt liv har dansat jazz eller en sån svår hip hop korr. Efter 3 timmar var man helt slut och kroppen värkte i varenda muskel men det hindrade inte oss från att ta en promenad upp till Sandys och käka innan nästa pass.
När vi kom fram till Blue Hill och körde uppvärmning och styrka så pallade inte kroppen, blev helt snurrig i huvudet och märkte att en sträckning i låret gjorde svin ont så jag satt ner hela klassen istället.
Igår värkte verkligen varenda muskel i kroppen och ryggen gjorde så ont att jag inte orkade stå upp, så jag stannade hemma från jobbet men eftersom jag är en del av gruppen RecognizeD så behövde jag ställa upp på ett gig vi hade utanför Råsunda, väl till min räddning kom Rebbo med sitt Tigerbalsam vilket gjorde min dag. Giget gick skit bra, en perfekt uppvärmning inför den 5/6 då vi uppträder i Hagalundsparken på Blue Hills avslutning, kommer bli grymt, right Loonie? We are gonna give them such a surprise :) Efter giget åkte vi in till stan och käkade och Micha och Niki gav oss en riktigt rolig uppvisning "Gyal bend ova" sedan åkte jag och älsklingen hemmåt och satte oss och kollade på Old Dogs, jag garva så mycket åt den att man fick ont i magen efteråt.


Idag var man tillbaka på jobbet, gick lite segt med ryggen men annars gick det bra. Fick den goda nyheten idag att jag kom in i Babydollz, till en början visste jag inte hur jag skulle reagera för jag kände varken glädje eller sorg, men efter några sms så kände jag att det var det bästa valet jag kunde ha gjort att tacka ja till en plats. NU jävlar ska vi utvecklas här, jazz och hip hop och säkert en massa annat jag aldrig prövat i mitt liv, this is gonna be good, men jag är glad och stolt att trotts att jag kände att det gick skit ås såg dom väl förhoppningsvis något bra i det hela. Ska bli kul eftersom både jag och Celaya kom in så vi blir några av de "nya" för terminen som kommer i höst, 6ggr/veckan kommer jag dansa and I´m gonna kill myself I think. Måste ge ett stort speciellt tack till Camme och Alvaro som alltid stöttat mig och trott på mig i de stunder jag verkligen tvivlat, ni är BÄST!
Era ord värmde i hjärtat och jag uppskattar verkligen allt som ni sagt, kommer sakna allt i höst för allt kommer verkligen bli nytt för mig, men det känns bra på ett sätt, behöver lite förändring i vardagen och varför inte börja med det jag älskar att göra mest?, DANSA!

Nu ska jag luta mig tillbaka och titta på Ugly betty och alla andra bra serier som kommer på Tisdagar, jag älskar mina tv dagar, skönt att få komma bort från allt och svepas med i seriernas värld haha.
Sov gott ppl love Elin


Future

Hey peeps!
Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har haft det jävligt tungt den sista månaden som vart här med så mycket drama, en morfar som legat på sjukhus och tankar som bara flödat runt, en kropp som la av pga allt som hände och allt dansande som tagit kål på mig.
Idag är första gångne jag kände att jag vill skriva lite här och berätta lite vad som händer i livet för tillfället, för min egen skull skulle jag vilja skriva ner lite.
Vart ska man börja? Drama, det har vart mycket drama från ingenstans. Saker som händer mellan vänner som gör att man hamnar emellan och står där helt maktlös och måste se på när allt bara faller isär. Men jag hoppas och som det ser ut så börjar det gå mot ljusare tider, I hope it really does.
Morfar, min kära morfar som legat på sjukhus nu i snart 3 veckor. En riktig kämpe är vad han är, där ligger man helt borta i en respirator under några dagar och inte få respons från varken min mamma eller min mormor när han ligger där, för att sedan vakna till så fort jag kommer in i rummet, det var ren glädje. Idag ligger han och kämpar med alla knäppa tankar som medicinerna får honom att tro till att verkligen förstå att han ligger och har vart väligt sjuk, min morfar är en av de personer som betyder mest för mig, jag vet inte vad jag skulle göra om han lämnade min sida i dagsläget, jag älskar honom och jag är så glad att han kämpar, som han själv sa "För vår skull", din och min.

Dansen går som den ska, har bara fått lite stryk på knäna och ryggen igen men jag klarar mig så länge jag gör mina övningar jag fått osv. Jag har såna blandade känslor när det gäller dansen, jag danar 2 ggr i veckan på Blue Hill och Fredagar spenderar jag min tid på tuben i farsta med en av mina lärare från Blue Hill, jag känner att jag utvecklats tack vare henne, för att hon kör sin grej och lär oss saker vi inte gör annars. Jag är så evigt tacksam för den människa hon är, som aldrig dömer och som är en otrolig lyssnare trotts sina egna problem och tankar.
Den energin hon lägger ner på oss som grupp är otrolig till skillnad från andra som tar sitt "jobb" som en lekstuga. Ibland känns det lite som att vissa tror att man är ett litet barn när de pratar med en, come on people jag är 22 år jag är antingen ett år äldre än dig eller ett år yngre, jag är inte dum och jag kan faktiskt be om ursäkt om man vart respektlös men vad får man tillbaka?
That´s why I love this girl, hon brinner för det hon gör, hon är väl medveten om vad som pågår runt omkring henne och hon är ärlig mot en. Stay true to who you are and never give up on your dreams, cos that´s what makes you so unique.

Idag har man faktiskt vart ledig från jobbet, kändes hur skönt som helst att få sova ut för en gång skull, kroppen behövde verkligen det. Vart på Blue hill och haft en underbar klass, känns som om hela gruppen blev ett igen när Camme kom och hade oss. Efter ett svettigt pass och då menar jag verkligen svettigt, kvavt i luften och inne i lokalen gjorde att vissa blev helt yra, så åkte vi in till stan och satte oss och käka i Kungshallarna, prata om allt möjligt, känns på ett sett ganska så sorgligt att vår grupp RecognizeD kommer bli så splittrat efter hösten.
I helgen väntar en Audition som jag inte riktigt vet vad jag känner inför, ska både bli kul men sammtidigt lite konstigt, man har hört ås mycket men jag gör det för att utvcklas och få pröva mig fram här i livet innan kroppen lägger av helt. Imorgon blir det Tuben igen, kan säga att mina Fredagar är så värt de tre timmarna jag spenderar där att jag kunde inte ha önskat mig en bättre fredag.

Nu blir det duschen som väntar, känner mig helt äcklig efter allt svettandes idag, sen blir det sängen och 2½ Men, sleep tight sweethearts /Elin


RSS 2.0