Gyal bend ova

Hej allihopa!
Usch vad dagarna går fort nu, snart är det julafton och nyår och hela fedderuttan.
Jag är inte alls så sugen på att skriva idag, har alldeles för mycket att planera inför den kommande veckan med allt födelsedags planerande, avslutningar, audition, föröska få tag på en tjej ang en julklapp mm. Därför får ni lite musik istället tills jag känner att jag orkar skriva. Hoppas ni har haft en bra helg, min har vart jätte mysig har hunnit med att åka till Lidingö och hälsat på Alvaros kusin(er) så det har faktiskt vart en toppen helg. Nu ska jag hoppa in i duschen ha dte bäst hugs /E



Love remains the same

Hej allihopa!
Hur mår ni? Jag börjar bli bättre nu vilket känns jätte skönt. Är tillbaka på jobbet och sliter, dansen tar jag det lugnt med, sparar all energi jag har till avslutningen istället. Min inspiration ligger på noll därför ville jag bara skriva lite kort, imorgon åker jag och Alvaro hem till hans bror och hans flickvän och deras lilla son Oliver, lördag blir det "kusinträff" ute på Lidingö, ja som ni ser kommer inte ha tid att skriva i helgen heller. Men men tänkte slänga in lite skön musik, när jag inte lyssnar på hiphop/Rnb/club osv så är jag en sucker för rockballader, så tänkte bjuda er på mina favoriter därifån, känns som en sån dag på något sätt vet inte varför riktigt men. Ha en jätte bra helg allihopa, Hugs/Elin


Morning after dark

Om ni inte hört den ännu så MÅSTE ni göra det nu!! Grym låt, kör den med vårt crew på tisdagar och koreografin kommer bli tung! Hur mår ni denna grå Måndag? Själv har jag spenderat min morgon hos vårdcentralen och fått penicillin nu, så nu blir det medicin i 10 dagar sen ska jag nog vara frisk.
Tänkte ändå ge ett försök att gå till jobbet imorgon, känner mig bättre i kroppen än vad jag gjorde förut.
Under helgen åkte jag hem till Alvaro och tog det lugnt framför tv:n och hade myskväll, lagade god mat med Alvaros mamma och gjorde äppelpaj till Idol. Har haft en jätte mysig helg verkligen och totalt avslappnande kanske det som gjort att jag frisknat till lite fortare, får bara hoppas att mitt penicillin hjälper nu.
Senare ska jag på årsmöte för föreningen jag undervisar i, får se hur det går vi ska väl bla planera en avslutning till våra elever nu när det börjar dra ihop sig. Ska bli enormt kul att se hur dom klarar sina 4 koreografier, kommer slänga ut en video sen när dom har uppträtt så ni får se hur duktiga dom verkligen är.
Nu tänkte jag nog äta något innan magen kurrar ihjäl sig, skriver nog imorgon eftersom jag kommer sova hos Alvaro inatt, vi hörs lots of love /E
 


Crawl

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, själv är jag fortfarande sliten, halsen är svullen och näsan är tokig allt jag äter och dricker eller till och med luktar på, luktar SKIT!! och då menar jag skit. Var på jobbet idag men blev tillsagd att stanna hemma imorgon ovh gå till vårdcentralen så jag kan få ett läkarintyg på det med, får se vad dom har att säga om saken isåfall. Har någon utav er sett Rihannas nys video föressten till Russian Roulette? Så jävla stark video, jag vet inte vad det är med den låten men den berör mig som fan, man får värsta känslan av den, tung helt enkelt! Efter jobbet åkte jag till Huddinge och träffade "the crew" vi hade skit kul idag, även fast jag inte dansade med dom men fy fan vad jag har garvat åt dom, riktiga knäppisar men så jävla härliga personer. Har kommit hem och tagit det lugnt och tittat på Ugly Betty och Desperate, serie-nörd I know,har satt mighär och kikat i andra bloggar och försöker hitta lite mysig musik att lyssna på i vintermörkret. Skriver mer imrogon istället, känner mig så himla trött för tillfället, ni får njuta av lite videos så länge.
Take care /Elin


blablabla

Följ min blogg med bloglovin

Yes ni läste rätt, nu hittar ni mig även där för er som har bloglovin.
Nu skriker sängen efter mig, vill bara säga Grattis till min älskade vän Emelie som blivit faster nu till en liten flicka, och grattis Kim&Helena till er dotter!
/Elin


Efter regn kommer solsken

Hej allesammans!
Börjar sakta men säkert bli firsk från denna helvets förskylning som suttit i sen i tisdags. Stannade hemma från jobbet resten av veckan eftersom jag inte tycker det är speciellt trevlig att stå framför kunder med en rinnande näsa och servera mat mitt i allt, ni skulle väl inte vilja vara gäst till någon som snörvlar fram orden och som måste snyta sig var 3:e sekund lixom? I Fredags tog jag mitt arsle och åkte hem till Alvaro, har haft en så himla mysig helg med massa ompysslandes och roliga filmer och larvades till Idol, en Ipren och jag var helt plötsligt jätte pigg och låtades vara en artist och skämtade sammtidigt som dom sjöng under programmet. Lagade även en jätte god kycklig,fetaost och avokado sallad till min älskling och hans mamma, mycket uppskattad blev den så 1 poäng till mitt kockregister igen haha. Som sagt helgen har vart lugn och skön har verkligen fått vila upp mig lite men idag kände jag att jag bara behövde få dansa och vara med under lektionen eftersom jag känner mig bättre än vad jag gjort under veckan. Dagens lektion med våra elever gick as bra, dom är så äckligt duktiga som snappar upp allt på så kort tid och jag vet hur svårt det är att komma ihåg allt man lär ut. Min lektion gick super bra, vi fick koreografera själva vilket var skit kul, vissa hade ås himla bra slut att man blev rörd.
Nu ska jag röra mig mot sängen hade jag tänkt, upp och jobba imorrn nämligen så inge mer sov morgon för min del inte, kan lägga in en bild på mina nya älsklings tofflor, så mjuka och söta så man spricker nästan.
Take care you guys / Elin



svininfluensan?

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, själv sitter jag här med världens förskylning,ont i halsen och törtt som satan i kroppen med en fet jävla huvudvärk. bara det inte är självaste svininfluensan för då vet jag inte vart jag tar vägen, får nog ta och ringa någonstans imorgon och se vad dom har att säga om saken. Sitter här och dricker en kopp te fast att huvudet känns riktigt tungt och man kanske borde lägga sig så orkar jag inte resa mig upp.
Nej usch vad negativ förlåt, idag har jag iallafall hunnit med jobbet, dansat i Huddinge med crewet kommit hem och tittat på tv i takt med att denna förskylning blivit värre ( Ännu mer negativitet)
Nej jag orkar verkligen inte sitta här mer, och Sandra när du läser det här imorgon när du är på jobbet så kanske du förstår varför jag inte ringde, sorry gumman men jag hade ingen ork i kroppen alls. Ni får ha det bäst där ute Hugs / E

Många minnen


aj,aj,aj

Hej allihopa!
Spenderade helgen hos Alvaro men bestämde mig för att sova kvar där tills idag, därav uteblivet bloggande.
Hur har er helg vart? Min har vart helt ok, mysig men lite jobbig. I Fredags blev det som sagt Michael Jackson "This is it" med Rebecca,Rebbo,Belinda och Alvaro och den var GRYM! fick sån gåshud när han sjöng några av mina favoriter och det var med nöje som jag såg denna människa stå och framföra några av hans mästervärk. Han var verkligen en otroligt begåvad människa som fick gå igenom så mycket skit, man kommer dock aldrig få veta vad som var sant och falskt men jag tror att han var en person som förlorade sin barndom i ung ålder och tvingades bli vuxen alldeles för snabbt. Därav hans bettende och hans enda önskan att få vara barn igen, jag tror verkligen inte på att han skulle ha vart någon som utnyttjat barn sexuellt utan det är människor som ser sin chans att få hamna i rampljuset och få en fet summa pengar sammtidigt, det är vad jag tror om alla dessa anklagelserna mot Michael Jackson.
Efter Bion gick vi alla skilda vägar, när vi kom hem var vi as trötta och kudden ropade verkligen mitt namn.
Glömde skriva att jag var gäst Dj på The voice i Fredags dessutom, fick Black eyed peas nya skiva till äran haha.

Lördag morgon vaknade man av att Alvaros mobil ringde, vi skulle möta hans bror i stan kl 13.00 för att vara barnvakt till hans son, världens gulligaste lilla unge. Vi tog med Oliver och käkade, det gick as bra fick sitta och förklara för honom vad varje grönsak hette på min tallrik haha, sedan gick vi till Kulturhuset med honom så han fick leka av sig och det var nog uppskattat kan jag tro. Kl 16 var det dags för mig att jobba, tjänade iallafall in lite extra på 5 timmar så det var nice. Alvaro mötte upp mig på bussen när jag hade slutat vilket kändes bra eftersom det är så tråkigt att åka hela vägen hem till honom själv,kvällen bestog av tända ljus och massa mys.
Igår var vi på mässan i Älvsjö, Hälsomässan och Best of best där vi blivit inbjudna av vår förening tusen tack ska ni ha! Fick ett par guldia reebok skor som ska användas när jag får tillfälle, Alvaro vann en spikmatta åt mig som jag har prövat 2 ggr hitills och jag tycker det är jätte skönt att ligga på den där mattan, helt ärligt. Åkte och hade lektion med våra elever i Huddinge, det gick bra men det kommer gå ännu bättre på Söndag för då vet jag att dom kommer sätta det. Ska lägga upp slut resultatet när vi är klara med hela korren så ni får se hur duktiga våra elever är. idag har jag jobbat och nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen, imorrn väntar rep med vår grupp som ännu ite har fått ett namn, jobb och tv:n får hoppas att svullnaden i halsen har gått ner tills dess annars blir det inget rep utan bara titta på.
Vi hörs imorrn innan det här inlägget blir allt längre, ha det bäst / Elin


slänger in den här låten pga den vackra texten.


Transform ya!

Heter låten jag lyssnar på just nu, har ni inte hört den ännu så har ni chansen här lägger upp lite nytt i mina hörlurar längre ner. Så hur mår ni allihopa? Fredag idag vilket innebär helg för många, dock inte för min del.
Hel veckan har bestått av jobb,dans och träffa älsklingen lite snabbt.
Imorgon jobbar jag igen från 16-21 sen får jag åka hem till min ängel igen och sova i hans famn för att sedan vakna fett tidigt på söndag morgon och gå på mässa i Älvsjö, vad sägs om det schemat. Jag och Alvaro har blivit inbjudna av vår förening till till en mässa som heter Best of best där det kommer hållas massa danskurser,seminarier mm plus att vi går säkert in en sväng på Hälsomässan innan det är dags att dra sig iväg och hålla lektion till våra elever.
Ikväll blir det bio med några st från Blue Hill, Micheal Jackson "This is it" står på schemat, ska bli skoj att träffa alla utanför danslokalen faktiskt synd bara att några inte kunde följa med, men det kommer fler gånger.
Har lite brottom om jag ska hinna med allt jag hade tänkt göra innan jag måste sticka, så det blir ett kort inlägg så skriver jag mer på Söndag ha en jätte bra helg allesammans / Elin



God morning

God morgon allihopa!
Sovit gott?, ja har sovit som en stock, eller hur sover en stock egentligen?
Ögonen är trötta och huvudet är inte där det ska vara ännu men det kommer väl så fort jag får sätta på mig mina hörlurar,  tror jag måste köpa ett par nya men jag vill ju ha dom lite större Skullcandy känner jag. Nej jag hinner inte med ett långt inlägg eftersom bussen går om 7 min och jag sitter fortfarande och latar mig och har inte packat ner danskläderna ännu, fy mig. Ni får ha en underbar dag speciellt min lilla vän Sandra, ha en bra dag du med gumman ;) C-ya / Elin
Sandra och jag i sommras


Upp

Nu är jag hemma igen, åkte till Alvaro efter jobbet i fredags för en avkopplande helg med massa mys och bio besök. I Fredags tog vi det bara lugnt och glodde på Idol, var så nervös att Rabhi skulle åka ett tag, jag tyckte han sjöng jätte gulligt till den låten som han gjorde. Lördag bestog av ungar som ringde på dörren för "Bus eller godis" var ni utklädda till något i lördags eller var ni kanske på någon rolig fest kanske? Vi åkte in till Söder och solade och tog oss en tripp till kyrkogården för att hälsa på min gammelmormor, som vanligt lämnade jag en liten lapp som jag vet att du ser från det stället du befinner dig på nu. Efter kyrkogården åkte vi hem och bänkade oss framför tv:n igen, vi är verkligen lata när vi väl har ledigt vilket kan vara väldigt skönt för jag har nog aldrig vart så utvilad som jag var den här helgen.
I går hade våra elever ledigt från sin dans och det gällde migoch Alvaro med så vi bestämde oss för att åka in på Bio, det fick bli Upp på 3D, tyckte den var jätte rolig och speciellt i 3D.
Idag fick jag mysigt sällskap till Älvsjö av älsklingen eftersom vi började sammtidigt idag, har jobbat över hela dagen så jag kom nyss hem 310 kr rikare i dricks kändes väldigt bra med tanke på hur lite jag får in från lunchen haha, nu sitter jag här och dricker lite nyponsoppa och funderar på att lägga mig i soffan och glo på tv är så himla trött efter att ha jobbat 11 timmar nu. Imorgon blir det lite dans med några från Blue Hill, ska bli spännande och skoj så det kanske är lika bra att jag skriver imorrn, kan ta lite kort så ni får se om vi kommer fram till något roligt. Ha det bäst / Elin


RSS 2.0