You never know

Är helt död i kroppen fast jag bara jobbat 3 dagar den här veckan, kan bero på att jag jobbade 11 timmar och 45 min häromdagen.
Lyckades däcka hårt inatt och sov i 12 timmar, lustigt att det blir så när jag är ledig, sover alltid mellan 10-12 timmar då. Just nu är jag påväg in till stan för att möta Alvaro och hans mamma och pappa. Ska bara njuta och ta det lugnt dom här dagarna jag är ledig.
Känns så sjukt när man sitter på tåget ibland eftersom jag åker förbi Skogås hela tiden, vill bara kliva av och gå hem men vet att mitt "hem" inte finns kvar där. Skulle så gärna vilja se hur det ser ut idag, även om inget skulle likna det jag hade förr.
Känns absurt ibland vad man gick igenom för ett år sedan bara, hur man mådde och vart man står idag. Styrka, hopp och underbara människor har hjälpt mig dit och det enda man alltid ska räkna med är sig själv, endast du sätter gränserna för din egen lycka.
/ Elin


Never say never

Jag har drömmar, för många för att veta vad jag vill.
Jag vill dansa, jag vill sjunga och jag vill stå på scen.
Jag gillar pedagogiskt arbete, jag gillar att jobba med människor. Jag är intresserad av hälsa&kost.
Jag skriver för att kanalisera mina känslor, jag skrev låtar förr i tiden.
Jag hade en dröm men den är långt bort, den når jag helt enkelt inte.
Inte konstigt att man inte har en aning om vad man vill bli, valen är för många men om man aldrig testar så vet man inte heller vart den ena tar dig.
Varje dag tänker jag på vad man borde göra, plugga och se till att ha betygen som aldrig blev satte från gymnasiet, men ibland är resan dit inte så himla enkel men skam den som ger sig.
Jag säger såhär dom bilden nedan.
/Elin


Live my life

Påväg in till stan för att käka lite god thai mat med pojkvännen. Ska även försöka hitta den toning jag vill slänga in i håret får se hur det går.
Så vad har hänt sedan sist, jo jag har blivit tilldelad en ny titel på jobbet nämligen öppningsansvarig/helgansvarig. Känns sjukt spännande och roligt, utbildning i april om allt går som det ska.
Om en vecka är det dags för mig att bli ett år äldre nämligen 24 år, det ska firas med lite vänner men inget stort.
Snart drar vi till Berlin dessutom med jobbet, det kommer bli galet! Delar rum med min cheerleader och är paxad som översättare eftersom jag pratar tyska. Förvänta er fett med bilder kan jag säga, bästa gänget i Berlin och rockar hårt!
Nästa station Stockholm central, dags att gå av ha en fortsatt bra dag ppl, peace out / Elin


Hope


Lovumba tour 2012

Gaaaaaaaaaaaah jag dööööööör!!!!
En av Latinamerikas största och bästa artist kommer till Sverige och jag MÅSTE GÅ!!!
Daddy Yankee omg!!!!


Vår tecken

Idag sken solen så varmt och skönt, hela 12 grader var det här på dagen. Tog och satte mig med pojkvännen på ett café och tog första utomhus fikat för i år, hoppas bara att vädret håller i sig.
Denna vecka består av jobb och pappers skrivande, försöker lappa ihop ett liter brev ang förtur till bostad men det blir en liten ny väg att vandra på, men styrkan finns där.
Take care / Elin


en glimt av ljus i den långa tunneln

Så känns det idag, en liten glimt av nytt ljus i den evigt långa tunneln, den som aldrig tar slut.
Någonstans där borta i mörkret så syns den, en strimma av hopp och ljus. Den som skänker mig kämparglöd, som ger mig en spark i baken att fortsätta gå och inte se bakåt
När allt känns hopplöst och tålamodet sviker det är då den kommer tillbaka, det där lilla ljuset i den evigt långa tunneln. När krafterna börjar ta slut och batteriet börjar bli lågt det är då en ny dörr öpnnas och en ny väg formas. Det spelar ingen roll hur många gånger du måste gå förbi den som skrattar och kastar ner dig i hålet igen, för dagen kommer då du kan vända dig om och skratta tillbaka, se på vägen och tänka "det var det värt".
Jag har hopp och jag har tro, jag vet och jag försöker att fortsätta framåt. jag tar dagen som den kommer, och jag kommer stå där en dag och le åt det som en gång var så stora problem för mig själv, men så litet i andra världar.
/ Elin



....


När det fortfarande är ljust ute

Så härligt att det fortfarande är ljust ute när man är påväg hemåt, tycker inte ni det?
/ Elin


Blablabla

Påväg hem nu från jobbet, har vart en lugn och skön dag då man hunnit göra massvis med extra grejer man annars inte hunnit med de här två hektiska veckorna. Först ska jag möta min fina pojkvän och äta något gott hade jag tänkt, ikväll ska jag bara slappa i soffan och titta på desperate.
Ha en fortsatt mysig tisdag people / Elin


Duktig flicka syndrom

Nålar har aldrig varit min grej och ändå är jag både piercad och tattuerad, men akupunktur är fan inte mysigt asså.
Hade nålar i hela ryggen men värst var ändå dom jag fick i fötterna, nacke och rumpa fy fan vad ont det gjorde!
Tydligen blev man diagnostiserad med "duktig flicka syndrom" med allt för mycket stress relaterad smärta vilket har lett till överspänd i hela kroppen.
Visst jag kan faktiskt relatera till det med tanke på hur mitt liv sett ut sedan 1 år tillbaka men jag vet däremot att det mesta som behövs göras då är att ta tag i ens livsstil och se över hur man både äter,sover och sänka stressen så gott som möjligt.
Nålar är som sagt inte min vän så akupunktur blir det nog inte igen utan mer insikt i mig själv och kanske beartetning av vissa saker samt att acceptera läget för vad den är.
/ Elin


Måndag

Usch, känns som om kroppen fortfarande är helt utmattad fast man haft 3 dagar ledigt från jobbet,måste fått för mycket sömn helt enkelt. Nu är jag påväg hem till mormor och morfar en snabbis för att hämta mina friskvårds checkar, har bokat in en hälsoundersökning samt akupunktur behandling idag för att se om man hittar vart felet är i min rygg.
Tror det ligger en liten förskylningboch lurar dessutom eftersom jag haft världens sjukaste lock för ena örat i flera dagar. Hoppas ni andra haft en fin måndag än så länge, solen skiner iallafall så klaga ska man inte göra.
Nu ska jag kliva av tåget, ha det bäst / Elin


Eskilstuna

Nu är vi påväg hem igen från en mysig helg hos mamma och Anders. Just nu väntar vi på tåget mot Södertälje hamn och sedan hem till Alvaro för att fixa oss. Ikväll ska vi på middag och fira hans vän som har fyllt 29 år, grattis fina Kattis!!
Helgen hos mamma har varit jätte mysig med god mat och massa gott snacks och skratt.
Lägger upp bilder så fort mamma lagt upp dom. Ha en fortsatt fin söndag allihopa / Elin


Koffein

Sitter här i solen och njuter med en kaffe på min sena lunch, dagen har vart helt störd med sjukt mycket folk!
Har sprungit runt i matsalen och plockat brickor och torkat bord non-stop sedan 12.00, ganska så mör i benen nu kan jag säga. Såg nyss att lägenheten jag köade till tyvärr hade försvunnit, ännu ett nedslag igen. Ibland kan man undra hur det kan vara så svårt för dagens ungdomar att få lägenheter. Fast det är inte så konstigt med tanke på hur många hyresrätter som görs om till bostadsrätter, och allt fler tvingas ta lån eller har turen att ha föräldrar som kan ta det åt dom.
Jag kan bli jävligt less på människor som inte fattar eller uppskattar vilken tur dom har i det fallet, istället väljer dom att klaga på att dom inte har den senaste kollektionen av något märke eller att lägenheten ligger ju 10 min med tunnelbanan från centralen. Det är absurt för mig att dom ens vågar beklaga sig över det. Visst jag har inte växt upp under dåliga omständigheter men har aldrig fått varken körkort,lektioner,bil eller lägenhet av mina päron, och det kan jag ändå tacka dom för ibland för jag uppskattar små saker så otroligt mycket mer.
Självklart kan jag känna att saker och ting är orättvist och att jag önskar att någon kunde hjälpa mig med det jag önskar mig mest men den turen har jag tyvärr inte. Jag säger bara såhär uppskatta det ni får för det kan komma en dag när ni står där helt tomhänta och måste inse att den enda hjälp du kan få måste du klara av själv.
/ Elin


Vår tecken

God morgon!
Vilken underbart fin och solig dag, skinnjackan invigs tillsammans med solglasögonen, snacka om vår tecken på hög nivå! Just nu är jag påväg på bussen mot gullmarsplan för ett 10-18 pass på jobbet. Det är så typiskt mig att tro att man packat ner massa inför helgen men inser att man glömt presenterna till mamma och Anders, typiskt men då har jag iallafall något som dom kan få nästa gång.
Har inte sett mamma sedan innan vi stack till gran canaria i slutet av januari, känns som en evighet sen så det ska bli mysigt att komma till Eskilstuna igen, dessutom följer Alvaro med oxå.
Ska försöka ta en bild när jag kommer till jobbet även om man ser ut som en Michelin gubbe med alla kläder under skinnjackan så kan det vara en mysig bild. Ha en jätte din dag nu och om jag inte skriver i helgen så skrivs det efter.
/ Elin


Så jävla bra


Euphoria

Så himla trött,känns precis som om att hjärnan sover men kroppen vet att jag är vaken och tar mig fram.
Just nu sitter jag på tåget in mot jobbet och självklart är det stopp signaler lite här och var, oxå tröttsamt. Vill egentligen bara lägga mig igen och få sova några timmar till men nu ska man kämpa järnet på JB. Ha en bra dag guys/ Elin


RSS 2.0