Gimme that

Har inte mycket att säga idag så jag beskriver dagen med skön musik ;)
/Elin


"Bara för att jag älskar när hon säger Dance or die"


When everything just falls apart

Det är så det har känts den senaste tiden, har slitits mellan tankar och känslor och mått allmänt dåligt över min situation. Att jag tillåtit mig behandlas på ett visst sätt, att jag accepterat och bara tagit all skit.
Jag har inte skrivit något såg jag på nästan 2 veckor nu och jag har inte orkat, men nu känner jag mig så överlycklig och så fylld med positiv energi, ÄNTLIGEN!!!

Igår bröt det totalt, den säcken jag har haft bärandes på min rygg brast och jag orkade inte bära den mer, som tur var hade jag älsklingen där just då när det hände och jag fick släppa ut allt i en trygg famn.
Idag fick jag världens bästa besked och jag känner verkligen att det kommer ordna sig nu, helt sjukt hur en kommentar jag fick imorse visade sig bli sanning, "Ny dag, nya möjligheter" väljer dock att inte skriva något om det ännu eftersom jag kommer få det glasklart till nästa vecka.

Dansen har gått både bra och dåligt, har ju vart sjuk en vecka så satt ner nästan hela förra veckan men jag älskade verkligen en klass vi hade med en tjej som heter Carmel, sjukt rolig och grym stil vilket kändes så jävla rätt.
Har även hunnit med att träffa mitt kära Karma crew, det var verkligen det som behövdes just i den stunden och känslan av att känna kärleken igen och att man får krama om sin andra familj igen.
Under veckan har jag hunnit med att träffa min älskade Camme och pratat om allt mellan himmel och jord, det är så intressant att bara få lyssna på hennes liv och hennes tankar och få lära känna henne på det sättet. I veckan har vi haft House,Streetjazz och com. Hipop och det har vart riktigt kämpigt men ändå roligt.

Just nu sitter jag hemma hos älsklingen och kollar och lyssnar när han och Joseph fixar och trixar med hans låt som btw låter GRYMT BRA, god job u guys!
Ska väl snart sätta mig och titta lite på tv tänkte jag, imorgon är det nya krafter som gäller med en hel dag på Akies igen och ännu mera Babydollz, hoppas bara att vi snart börjar lägga sista bitarna i korren vi ska ha till No Limits, men vi får se.
Nu ska jag kila, skriver nog lite till på Söndag, ska försöka slänga upp lite bilder också,
take care /Elin


Ny energi

Orkade absolut inte skriva något igår eftersom jag är så äckligt förskyld och har haft så svårt att somna om nätterna eftersom jag hostar som en dåre.
Men nu tänkte jag skriva några rader iallafall, helgen har vart lugn och skön även på dansen. Körde för en tjej som heter Filipa, så jäkla unik och avslappnad stil och det kändes så skönt att få ha en lugn lördag på så sätt, jazzen gick också hyffsat bra, man lär sig ju knappast piruetter på en dag men jag försöker och nu kan jag nog iallafall balansera men inte spotta. 

Måste bara få säga att det helt plötsligt känns som en helt ny kula som ska startas nu, ny energi och en ny start när det gäller dansen, innan har jag varit så lost och inte riktigt känt mig hemma i den här banan men efter några käftsmällar av verkligheten så känns det så jävla bra, nu ska det verkligen bli för min skull och ingen annans, fuck vad alla tycker och tänker för det är verkligen Me,Myself and I i slutändan. Jag är så tacksam att jag har någon som kan säga såna saker till mig, som har sett mig sen dag 1 och hur min utveckling går och att den människan kan säga till mig att rycka upp mig, hitta mig själv och visa mer Elin genom min dans, och det ska jag verkligen. Ibland är det svårt att veta vem man är, vad man tycker om och vilken stil som passar en, hitlls har bara några enstaka klasser vart rätt, då syns det för jag lyser, jag ler och har face och känner musiken genom hela kroppen. Från och med imorgon börjar ett nytt kapitel och jag ska kämpa, och ge allt vad jag har no matter what!
Imorgon blir det även back to work, stannade hemma idag eftersom jag inte kan stå på en restaurang med en såhär snorig näsa och hosta när man är i närheten av livsmedel på det sättet, men jag hoppas på förbättring.

Var upp en sväng till min älskade mormor och morfar idag också, jag är så stolt över min morfar, min älskade morfar som haft det så svårt de senaste 5 månaderna. Idag går han själv, men bara om han är hemma annars har han sin rullator, rullstolen vill han inte ha längre haha, han ler och man kan verkligen se att han kämpar och jag blir så stolt och glad av att se den styrkan hos honom. Mormor ska vi inte tala om så mycket som hon fått stå ut med, min lilla mormor. Hon är väl ca 1.52 lång och har fått tagit en massa smällar när det gäller rehab för morfar och behandlingen på sjukhuset osv, men gud vad hon kämpar det är nog tack vare henne som morfar står på fötterna igen också. Ni ska veta att jag älskar er från djupet av mitt hjärta, ni finns alltid där för mig både ekonomiskt och stödmässigt, kunde inte ha bättre morföräldrar än de jag har, ni är guldvärda!

Nu ska jag lägga mig i sängen och spela lite på min telefon, har typ fastnat på en bana av Angry Birds och blir skit arg för jag kommer inte loss haha, nördigt kanske men men, skriver mer imorgon ta hand om er alla!
/Elin


Så vacker låt!


sjukling

Idag är man en sjukling, hostar som en idiot och är helt snorig plus att man hör lika dåligt som en gammal gubbe, nej men världens lock för öronen så älsklingen har nog till och med blivit lite sur när jag frågar vad han säger ett antal ggr.
Stannade hemma från jobbet idag eftersom jag absolut inte vill jobba på det här sättet, har åkt hem till Alvaro idag och bara tagit det lugnt, skönt att få komma bort ett tag igen nu när det är typ 2:a världskriget hemma.
har köpt lite godis, käkat thai mat och tittat på Idol. Imorgon är det dags för ett 5½ timmars långt pass med Babydollz, hade hoppats på att vi kanske skulle börja prata lite om  No Limits som vi kommer uppträda på i November men nu verkar det som om vår lärare inte ska vara där imorgon, istället blir det Cv genomgång och auditionförberedelser med Caroline, ska bli spännande med tanke på att jag inte har någon tillgång till skrivare och cv:t jag lämnade in sist var handskrivet.
Men men sen har vi lab/hiphop med någon jag inte kommer ihåg namet på och sen jazz igen med Sara Kullander, får se hur mycket dans det blir för mig men jag ska försöka.
Kommer nog inte skriva något imorgon, ska försöka ta lite bilder imorrn hade jag tänkt och slänga upp på Söndag, ni får ha en trevlig helg, ska krypa mot sängen nu och mysa ner mig med min älskade pojkvän, hörs mer på Söndag ciao /Elin

"Take me back"
En bild säger mer än tusen ord


RSS 2.0