Låtar

Här är några av mina favoriter som pumpas högt jusst nu.
Pumpar även Black eyed peas nya låt samt min pojkväns brors låt Camaleon - Galen Ängel, GRYM!
Kika in på www.myspace.com/chillizkingizz och www.myspace.com/camaleon145
ENJOY!!


 

 

Bild inlägg

God morgon på er!
Glömde ju totalt bort att berätta hur fint vi hade gjort det på alla hjärtans dag på jobbet och att jag träffade min älskade vön Michelle förra tisdagen i det senaste inlägget. Michelle och jag var och fikade och hade det jätte mysigt, satt 4 timmar och pratade non-stop. Idag är jag ledig från jobbet men såklart ska man besöka tandläkaren för att laga ett hål, jag fattar inte hur jävla dyrt det kan vara egentligen att laga ett enda hål, 1050 kr måste jag betala, helt sjukt om man tänker efter, eller det kanske bara är jag som tänker så. Ska försöka åka iväg till Farsta centrum efter det hade jag tänkt och försöka hitta något fint att ha på lördag till dopet, hade tänkt köra svarta fin byxor med något men vet inte vad, vet ni något man kan ha till ett dop? Blir mycket tacksam om ni svarar, nu ska jag slänga in bild inlägget får se om det blir alla annars får det bli fler ikväll. Ha en bra dag puss Elin

Jobbet alla hjärtans dag
   
  
Min present till älskling
 

Fikat med Michelle
  

23&25 års cocktail party
   
   
   
   
   
   
   
 


Sorry

Hej allesammans! Förlåt för den usla uppdateringen, har haft så mycket att göra de senaste två veckorna att jag inte haft någon tid över att sätta mig och berätta om mina dagar.
Ska verkligen försöka komma ihåg vad jag gjort, kanske inte kommer ihåg datumen så bra men jag tror jag senast skrev någon dag innan alla hjärtans dag, så det här har hänt sen dess.

Alla hjärtans dag jobbade jag för fullt och vi hade verkligen fullsatt ine på restaurangen, dock var det ändå inte lika mycket som vi hade hoppats på. Efter jobbet fick vi en varsin t-shirt och ros av chefen som tack för hjälpen denna dag, sedan var det bara att skynda sig till bussen för att åka hem till min älskling. När jag kom fram så mötte han mig vid bussarna och vi vandrade hem till honom, satt och hade lite myspys i soffan innan jag gav han presenten jag hade gjort till honom.
Älsklingen hade gjort det så fint med tända ljus i hela rummet och skrivit världens underbaraste lilla text till mig som fick mig att bli helt tårögd, tack älskling! Dagen efter var det dags för jobb igen med våra elever, ganska struliga denna gång de sista 10 minuterna gick precis som det borde ha gått under hela lektionen men men.
Sen har jag faktiskt inget minne utav vad vi kan ha gjort om jag åkte hem till honom eller om jag åkte hem till mig, börjar bli lite senil haha.

Onsdag den 18:e jobbade jag under lunchen och åkte sedan ut till Huddinge och träffade Alvaro igen, följde med och såg på när hans skola spelade basket match mot Huddinge gymnasiet, dom förlorade stort tyvärr, fick mig ett gott skratt när man kollade på de som dansade innan matchen. Efter det var vi på ledarmöte med Korpen Sportis föreningen som vi jobbar för, det var helt okej faktiskt. Sen åkte jag med hem till honom och tog det bara lugnt.
Dagen efter åkte vi in till stan och gick runt och kollade på skor inför helgen, hittade ett par jätte söta svarta pumps som jag köpte trotts många hål i fickan om man säger så. Åkte hem och hämtade kläder osv inför hela helgen eftersom min kära familj hade åkt på influensa så pallade jag inte vara hemma och bli smittad själv, så jag drog hem till älsklingen senare på kvällen igen. Jobbade under hela fredagen och åkte sedan hem till baby efter jobbet coh förmodligen så slog vi oss ner framför tv:n jag har inget bra minne för tillfället.

Lördag spendarades med massa föberedelser, vi åkte och solade och drog oss mot Luma, eftersom älsklingen bröder skulle ha 23&25 års firande denna dag. Vi tjejer fixade oss uppe i lokalen som dom hade hyrt och killarna fixade sig nere i lägenheten. Runt 20.00 satt vi och käka, beställde mat från kina restaurangen i Luma och i väntan på maten så satte vi på oss klänningarna osv inför kvällen. Kvällen vart så lyckad och jag hade verkligen skit kul, bästa av allt var nog det fina orden jag fick höra från hans äldsta bror, tack cristian det värmde det du sa!
Killarna hade nog en jätte lyckad kväll, dock blev det alldeles för mycket alkohol i kroppen och för lite sömn denna natt, men verkligen en skit lyckad kväll.
Söndag morgon vaknade jag av att törsten satte igång, huvudet snurrade as mycket och jag kände nog att jag kunde ha skippat de där sista groggarna runt 5 på morgonen. Hann sova 4 timmar innan det var dags att gå upp och åka iväg till Solna för att dansa. Dansen var skit rolig och det var skönt att få komma igång faktiskt, dock är det ingen höjdare att dansa bakis om jag ska vara ärlig, huvudet hänger inte riktigt med. Efter dansen var det raka vägen till jobbet som gällde, ganska slitsam dag om man tänker efter, mådde riktigt piss dåligt när jag väl var där.
När jag kom hem senare på kvällen så var sängen väldigt lockande och jag slocknade så fort jag la mig.

Igår åkte jag hem till älsklingen igen, hade med mig Patrick 1,5 som vi satt och kollade på, gillade filmen jätte mycket. Tycker det är ganska coolt att det är min kompis Sandra´s kusin som spelar Patrick i filmen Tom Ljungman alltså.
Till kvällen gick vi ner och köpte kebab och hamburgare och äckligare kebab får man leta efter än den jag åt igår, usch!!
Idag har man bara tagit det lugnt sen åkte vi hem till hans bror och käka hemgjorde semlor och fikade och hade dte jätte trevligt, lekte som vanligt med lilla Oliver, älskade unge! Nadia var så snäll att hon körde hem mig hit efter allt, verkligen jätte gulligt gjort av dig gumman. Nu sitter jag här framför datorn och ska snart lägga mig i sängen och bara koppla av, imorgon blir det jobbet som gäller sen är jag ledig torsdag och fredag och lördag, jag och älsklingen är nämligen bjudna på dop, min kompis Maria som fick barn för 3 månader sen ska ha dop på lördag så då blir det de, söndag är det jobb igen, känns som det ända jag gör nu förtiden är att jobba jobba jobba, fast det är inte helt sant det heller.
Börjar starkt fundera på att börja plugga om nåt år, så länge jag kommer på vad jag vill göra.
Nej kära ni nu får det räcka för idag, kan uppdatera mer imorgon efter jag kommit hem från jobbet, ska även lägga ut bilder från de två veckorna som jag inte skrivit och lägga ut bilder från Alvaros bröders cocktail party.
Ha det gött puss och kram / Elin

Fredag den 13:e

Nu sitter man här igen och tänkte skriva om dagen som gått.
Jag hoppas ni alla mår bra, jag har vart på ovanligt bra humör de två senaste dagarna, kan bero på att jag snart får ge min alla hjärtans dag present till min älskade, eller så mår jag kanske bara bra för tillfället.
Jag jobbade onsdag och trosdag och som vanligt så var det skit lite folk, däremot fick jag besök av både Becca och Mei-Ling, Becca hade skaffat lite fina saker så som nya ljusstakar till borden och annat fint till alla hjärtans dag som vi ska ha på jobbet eftersom både hon och jag jobbar denna dag.
Inatt satt jag och letade upp 22 olika kärleks citat som vi skrivit ner på små lappar idag när jag svängde förbi jobbet och gjorde jätte fint. Ska ta lite bilder imorrn tänkte jag så ni får se, skulle jätte gärna vilja skriva vad min älskade ska få av mig men för säkerhetens skull får ni vänta tills på Söndag ifall han droppar förbi här ihopp om att se vad som väntar honom, inget stort men något jag lagt ner både hjärta och själv på iallafall.
Vad ska ni hitta på under alla hjärtans dag? Jag har tänkt på det här med den dagen, sen när var det sagt att det är till för par att fira, har man ingen så kan man ju alltid bjuda över lite kompisar på en mysig fika eller varför inte laga middag åt föräldrarna som tack för allt. Jag tycker alla hjärtans dag är en tid då man kan skänka en extra tanke åt alla man håller kärt och som betyder det där lilla extra för en.

Jag ska ju då som sagt jobba imorgon fram till 21 vilket betyder att jag inte kommer vara hos min älskling förrns vid 22, sen får man se vad han har hittat på för något, kanske får man världens största och goaste kram.
Nu har jag precis kollat på Let´s dance och jag kan väl säga det att visst Kitty kanske inte gjorde så bra ifrån sig från början men jag tyckte hon var riktigt rolig att se med tanke på att hon började utvecklas och jag tyckte nog att hon borde fått stanna ett tag till. Ska snart slänga mig ner i sängen och ladda inför imorgon, slänger upp några bilder från när Becca och jag fixade och trixade med de små lapparna med citaten.
Jag hoppas verkligen att ni får en underbar helg med mycket kärlek, massa kramar er lilla Elin

  


Massa äventyr

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra helg osv, min har vart helt underbar faktiskt.
I Fredags åkte jag hem till min älskling och tog det lugnt och mös framför tv:n, åkte dit ganska sent och dagen bestog inte av så mycket mer än det.
Lördagen vaknade vi upp runt 11 tiden och gjorde en god frukost fick bli omelett med lök,ost och tomat för älsklingens del min fick bli en helt vanlig. Under dagen så hjälpte jag till att städa och duschade inför kvällen eftersom älsklings hela familj skulle komma på middag hemma hos dom, som en liten avskedsmiddag för att deras pappa ska åka till Chile. Middagen var jätte god, och vi hade det jätte mysigt busade mycket med Alvaros brorson och kollade när brorsorna hade wrestling i sängen, inte för att någon vann men det såg iallafall skit roligt ut.
Var jätte trött senare på kvällen så man slog sig ner framför tv:n och kollade på Rosa Pantern, jag har lite svårt för den filmen har jag märkt, humorn är så dålig på något sätt och jag är väldigt lättroad annars.
Vi vaknade tidigt på Söndagen och slängde oss iväg till Huddinge och höll i vår lektion med barnen som denna gång var babbligare än någonsin. Efter lektionen åkte vi till Blue Hill, nu har jag äntligen börjat dansa igen och det var grymt kul!
Känna att man inte alls tränat på länge, och läraren körde hårt med en men det gillar jag bara,jag tror jag kommer trivas där och jag hoppas att jag verkligen kan göra detta med min rygg nu.
Efter lektionen åkte jag och älsklingen hit och käkade tackos och fetade i oss chips och dip som tack för att man vart så duktig haha, sen somnade man snabbt av all träning på en dag.

Idag vaknade man först vid halv 7 av att älsklingen skulle åka till skolan, jag låg själv kvar till halv elva innan jag väl gick upp. Har inte gjort så mycket här hemma borde ha städat eftersom vi får gäster hit imorgon när mamma blir 45 år.
Vad ska man ge sin mamma då? jag har inte tänkt på det alls, shit lite ute i sista sekund nu känner jag, får hitta på något imorgon, är rätt påhittig av mig. Jag mötte upp Sandra idag dessutom och åkte till Länna för att inhandla lite roliga saker inför "alla hjärtans dag", nu är allt snart klart till min älskling. Har stått och as garvat framför en korv kiosk åt en skit tråkig sak märkte jag när jag skulle berätta om det, kan berätta för er ändå, vi skulle köpa en varsin Chorizo och den sjuka humorn som vi har så började vi as garva åt "Tjock korv" och "Stark kryddad tjock korv", jätte tråkigt nu när jag skriver om det men det var verkligen hur kul som helst för stunden. Vi gick och tittade på inrednings saker och jag hitta 3 varianter på sovrum jag tycker den med mörkt trä var snyggast,se bilderna nedan, vilken tyckte ni?
Vad har mer hänt, Jo jag har fått hem min klänning som jag ska ha den 21:a på älsklingens brorsors cocktail party, slänger upp en bild på den så ni får se.
Nu ska jag fortsätta kolla på Raw Comedy Club, och planera vad mamma ska få av mig i present. Ni får ha det bäst tills dess puss och kram Elin

Den svarta inredningen eller den vita eller den bruna?
  
Klänningen
 
"Tjock korven" vi garvade så mycket åt Sandra gillar dock lite extra kryddning på sin
 

In your name, I found meaning

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, och hade en trevlig helg mm. Jag jobbade ju som sagt i Lördags, det gick segt och försökte att inte anstränga mig alltför mycket, gick hem runt 19.30 eftersom det var en skit seg lördag med lite gäster osv.
I Måndags gick jag upp till vårdcentralen och fick tabletter för urinvägsinfektion, kul tänkte jag.
Inte nog med att ryggen är skadad då ska man få allt på en gång. I går var jag in till stan och mötte upp älsklingen och gick och käkade sen blev det vandring in till Gamla stan för att hitta en smyckes butik jag letat efter, väl där så hittade jag äntligen den och prövade massa ringar, vill så gärna ha en ny ring eftersom jag tappade min älskade ring och den andra rinen jag köpte är helt borta, tror jag tappade den med under tiden jag gick i skolan. Svängde in på John Chris och tog en latte och värmde oss innan det var dags att åka ut till Huddinge för att ha lektion. Dagen vart både bra och dålig på samma gång, hatar såna dagar men det går inte att undvika, dom finns alltid.
Åkte iallafall hem till mig efter och köpte med oss lite natur godis och slog oss ner i sängen, tittade på " Hide&Seek" som gick på 3:an, jag som är så jävla lättskrämd satt ju självklart med täcket halv över ögonen när det blev läskigt.
Idag har jag vart på jobbet och suttit i 2 timmar och lagt upp schemat inför Februari/Mars, jävla projekt alltihop, ibland önskar jag att jag kunde komma på vad jag vill göra och börja plugga någongång.
Resten av veckan ser ut såhär:
Torsdag: Jobba 11-21
Fredag: Träffa Baby
Lördag: Oplanerad än så länge
Söndag: Danslektion från 11-12 sedan Blue Hill börja på Dancehall från 14-15.15

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kura ner mig framför tv:n, hoppas eran vecka blir bra, jag sattsar på att bli frisk snart iallafall.
Uppdaterar när jag orkar helt enkelt, därav så några inlägg. Inte lätt att alltid skriva när saker och ting känns lite jobbigt.
/ Elin

En trött Elin och min älskling
 
Ser ni någon likhet i dessa kort under?
Gamla stan 09 och Kos 08
 

RSS 2.0