Dagen låt


Yo te amo todo los dias!

Hej allihopa!
Sorry igen för den usla uppdateringen, har haft det lite hektiskt med jobb och allt så har behövt vila mig ett tag.
Tänkte faktiskt tillägna detta inlägg till min älskade vän Sandra, eftersom jag vet att hon varje dag klockan 09.30 är inne på min blogg och läser på jobbet, så detta inlägg är tillgänat till dig gumman och du ska veta att jag älskar dig jätte mycket, du är en helt underbar person och jag älskar dig så mycket, jag vet inte hur mitt liv hade sett ut om du inte hade vart en utav dom som alltid funnits vid min sida, du har stor betydelse för mig!

Så vad har jag gjort sen senaste inlägget, jo jobbat. Tjänade in en rejäl summa dricks, den bästa hitlls.
Har även spenderat hela helgen till att vara med Alvaro, kan inte vara utan honom en dag känns det som, enorm kärlek till honom! I söndags var det dags för träning med barnen, det gick jätte bra som vanligt, hade en enormt jobbig morgon dock, men som tur var så löste sig allting, och jobt som det var så var jag tvungen att åka till jobbet och sätta på ett fejk leende när jag helst av allt ville gömma mig och vara ensam. Eftersom morgonen inte var bra och jag kände mig lite ångerfull åkte jag tillbaka till Alvaro på kvällen.
Måndagen bestog av en inte så värst bra morgon där heller till en början men som sedan blev jätte bra, på kvällen var vi på ledarmöte för Korpen Sportis där vi är danslärare och fick våra ledar kläder osv, sen åkte vi hem till mig och hade en jätte mysig kväll, tack baby!

Idag har jag jobbat, fick fint besök av Sandra, pratade med Mia ett tag som alltid klagar på att jag aldrig uppdaterar här i bloggen haha, kommer jobba fram till fredag så vi får se hur uppdaterandet blir.
Planer som står inför helgen blir nämligen shoppa på lördag och sedan Erotik Mässan på kvällen med tjejerna, ska bli riktigt skoj. Söndagen får vi se vad jag hittar på har inte planerat något ännu.
Nu ska jag titta klart på allt som min älskade mamma har spelat in till mig idag och bara ta det lugnt.
Jag lovar att skriva mer framöver, kan avslöja att låtskrivandet och låten börjar komma igång rejält nu, ska bli så kul att komma igång och in i studion igen.
Ha det bäst så länge Puss och Kram / Elin

Breathing your love

Hej allihopa!
Förlåt att jag inte skött uppdateringen alls, inte likt mig att låta det gå så här länge. Nåväl nu är jag tillbaka, och jag känner att jag har nåt att skriva, som jag inte gjorde innan.
Som sagt så bor jag jusst nu hemma hos Alvaro eftersom hans mamma är bortrest och hon föreslog att jag kunde bo här medans hon var borta, well sure tänbkte jag, det ska bli jätte skoj.
Och skoj har det vart, jag har aldrig kännt en sån stor saknad när han säger hejdå till mig på morgonen eller när jag har gått runt här hemma och väntat på att han ska komma hem så jag får slänga mig i armarna på honom, för så glad blir jag av att se denna människa.

Man har lärt sig mycket om sig själv av att bo under samma tak med honom t.ex är man två stycken så gäller det att dela med sig.
Visst han glömmer lätt att sätta på korken på tandkrämen som sedan ligger där och blir stel, men jag älskar honom ändå. Disken blir ett berg om man inte ställer in det i diskmaskinen, handdukarna ligger här och var så in med dom i tvättmaskinen.
Men mest av allt trotts alla små saker som kan blir smått irriterande så vet jag att jag kommer sakna dom sakerna på något sätt när jag är hemma igen, mest av allt kommer jag sakna att ligga brevid honom och säga godnatt varje kväll.
Att känna den här tryggheten att han finns där, även om han lätt fastnar vid datorn med sina beats och jag sitter i soffan och ser på honom från vardagsrummet där han sitter och gungar fram och tillbaka på stolen och rappar och sjunger.
De här två veckorna har blivit lite som en prövning, skulle vi bråka jätte mycket? Kommer vi gå varandra på nerverna och jag åker hem till slut? såna saker tänkte jag innan, men det visade sig att jag hade helt fel, jag tycker vi har haft det helt underbart tillsammans, trotts att man små tjaffsat om små skit så är det något alla gör i ett förhållande.

Förutom att jag bott här så har jag jobbat och haft danslektioner med eleverna, dom utvecklas jätte snabbt och börjar bli riktigt duktiga, både jag och Alvaro är så stolta över dom. Under veckan som kommer så ska jag jobba onsdag,lördag och söndag, på fredag ska jag träffa tjejerna och gå ut och käka tillsammans ska bli jätte mysigt tror jag.
Jag kommer sakna Alvaro jätte mycket har jag en känsla utav eftersom vi inte kommer se varandra under helgen som kommer förutom på söndagen då vi har lektion tillsammans, sen kommer han åka bort i en vecka och jobba med sin pappa, men men jag ska nog klara mig. Nu hade jag tänkt att jag skulle fixa mig och åka hem en snabbis och skicka in lite viktiga papper så jag och Alvaro får ut vår lön från dansen den här veckan.
Ni får ha det så bra så länge, jag flyttar hem på onsdag så på torsdag skriver jag igen Puss och kram Elin


Veckans låt: Darin ft Kat DeLuna - Breathing your love


I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love


Torsdag

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag mår iallafall bra. Har jobbat nu sen i söndags och har inte haft orken att skriva nåot eftersom jag kommit hem 10 på kvällarna.
Helgen spenaderade jag med att vara med Alvaro, hade dans lektion som gick jätte bra, trotts att det blev problem med byte av lokal osv, sen vart det en snabb fika med Alvaro och hans pappa och sedan direkt till jobbet.
Idag är jag ledig från jobbet vilket känns sjukt skönt, har fått sova ut och har fixat och donat här hemma eftersom jag idag flyttar hem till Alvaro i 2 veckor. Ska bli jätte kul tycker jag, sen får vi se om vi kommer gå varandra på nerverna eller inte.
Det blir bara ett sabbt inlägg eftersom jag har lite att göra innan det är dags att sticka ut till Huddinge och möta upp honom, så jag updaterar från Alvaro och jag hoppas ni får en bra fortsättning på veckan.
Slänger in några video inlägg på dansare som är grymt bra, Enjoy!
Puss och kram Elin



RSS 2.0