Step in to my world

                                   

Step into my world
Where there's countless things to see
Endless possibilities
Let me take you to a place where desires flow deep
See an odyssey of dreams
And the best of fantasies
All this for your eyes only
step into my world

Cozy med tjejerna

Godmorgon allihopa!
Hoppas ni har haft en bra helg, min har vart jätte mysig faktiskt. Gårdagens kväll spenderade jag med tjejerna på Cozy inne på Söder, vi möttes upp allihopa och gick förbi några nunnor vilket jag inte kunde låta bli att ta kort på, väl inne på Cozy blev det Club Sandwish sedan blev det en kaffe drink Kaluha Coffe. Satt där i 5 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord, fick känna på Marias mage och kände hennes lilla Melody´s fot där inne i magen, vi hade det as trevligt, sånt måste vi göra oftare.
Kom hem hit vid 22.45 igen och då slängde jag mig ner i sängen och zappade mellan kanalerna på tv:n, pratade med Alvaro ett tag innan det var dags för honom att gå och lägga sig.
Idag har jag vaknat och är på strålande humör, ska möta upp Alvaro lite senare och förmodligen gå en sväng till Cozy idag med, en sak som jag märkt när man har vart med någon i flera dagar hur beroende man blir av närheten, jag älskar t.ex att vakna upp bredvid honom och älskar att vakna upp och få världens mysigaste kram, och när man är hemma så vaknar man helt ensam, men visst vissa dagar kan det vara skönt att vakna upp hemma och göra sina dagliga rutiner som man inte gör när man sover borta.
Nu tänkte jag slänga in lite bilder från igår kväll, ska slänga på mig kläder och ta hunden på en sväng hon står här och glor på mig och hennes ögon säger verkligen "snälla Elin kan vi gå ut".
Ni får ta hand om er Puss och kram er Elin

Nunnorna Emelie Älskade Michelle Club Sandwish Jag
Emelie och Maria Jag,Maria och Emelie Kaluha Coffe  Anotnella


Ännu en helg passerad



Hej allesammans!
Hoppas ni mår bra, jag mår toppen i höstens sista solstrålar, iallafall vad det känns som.
Denna vecka har jag jobbat och haft mig därmed har jag inte haft nåt att skriva eller haft nåt roligt att berätta.
I Fredags hyrde jag två filmer och slog mig ner framför tv:n hela kvällen tills ögonen blev så trötta att jag gick och la mig.
Igår Lördag gick jag upp rätt tidigt och gjorde i ordning mig eftersom min kära Sandra kom och hämtade mig med bilen och körde mot Eko och Ica Maxi, svängde förbi Emelie som jobbade på Sko Punkten då med. Fick med mig några doftljus, en kalender ( Äntligen), En ny dushcreme, En present till Baby som jag är kär i haha, och ett par nya låga stövlar.
Drog mig in till stan och mötte upp baby och gick och käka,tog hål i öronen och solade, åkte sedan hit hem och hämtade lite saker och drog sen hem till honom och slappa lite. En mysig lördag helt enkelt.
Idag Söndag har vi vaknat tidigt och åkt till Huddinge och hållt i vår lektion, barnen är så duktiga och det är så kul att se när dom verkligen kan stegen som vi gör.
Efteråt stannade vi kvar och byggde på lite på koreografin och sen bar det av hemmåt. Ska fixa mig och sådär eftersom jag ska möta upp tjejerna på Söder för en fika på Cozy ska bli mysigt tråkigt bara att Sandra inte kan följa med oss ikväll.
Nu ska ajg slänga mig in i duschen och skynda på, slänger in lite bilder från gårdagen, bilder från kvällen kommer upp antingen senare eller imorgon.
Jusste glömde berätta att snart blir det in i studion igen för mig, ska bli grymt kul att komma igång med mina låtar igen, har längtat faktist, dock måste jag träna upp rösten tror jag för det var ju ca: 4 år sen jag spelade in i studion, men det ska bli spännande, om resultatet blir bra och jag är nöjd kanske jag slänger upp den här på bloggen, vi får se.

Ha en bra dag Puss på er / Elin

Sandra utanför Eko Annorlunda Lördag   

Biler från helgens gång

    
     
  

Helgens gång

Hej allihopa!
Tänkte ge er en snabb inblick på hur min helg har vart, så jag hoppas ni mår bra och allt för det gör jag.

Fredag:
Var på möte på jobbet ang tider och schema, så nu är jag lycklig efter att ha fått fast anställning. Sen bar det av hemmåt och fixade mig innan jag drog hem till Emelie där det blev vattenpipa och lite cider och massa små prat. Sen kom Älsklingen dit en sväng, sedan bestämde sig Emelie för att gå upp till vår Krog här i Skogås så då vandrade jag och älsklingen hem hit till mig och mös vidare.

Lördag:
Vaknade upp med världens mysigaste pojkvän bredvid mig, kkade frukost och gjorde i ordning oss eftersom vi skulle hem till honom och köpa lite frukter och chocklad till kvällen. När vi kom fram till Salem svängde vi förbi Ica och köpt det vi skulle till vår lilla 3 månaders firandes. Slängde oss ner framför tv:n med en film och slappade i väntan på en riktigt rejält god middag som hans mamma gjorde ( I LOVE!). Kvällen var hur mysig som helst med god mat och efterrätt.

Söndag:
Eftersom vi somnade så hilma sent och skulle upp tidigt så var båda nog helt döda under dagens undervsining ute i Huddinge. Lektionen gick iallafall jätte bra, det är så kul när eleverna är grymt duktiga och snappar upp allt som en liten svamp. Efter lektionen stannade vi kvar en stund och tränade lite och hade as kul, sen bar det av till Älvsjö eftersom jag hade bytt dag med en av tjejerna på jobbet så det var bara att slänga på sig de dra jobb kläderna och dra på en god min till alla gäster hur trött jag än var. När jag kom hem var jag helt död, tittade lite på tv och läste i några bloggar och upptäckte att min vän Philip från skolan fanns på ett kort med Kenza på hennes bogg, lite kul sådär.
Sen slockande jag fort den kvällen.

Måndag:
Vaknade väldigt sent men jag behövde verkligen den där sömnen kände jag, har inte hunnit gjort så mycket idag, tvättat lite och vart ute med hunden, nu ska jag draupp till min kära mormor och morfar eftersom jag är skyldig dom lite pengar så ska upp och lämna tillbaka det, sen blir det hem hit igen och dega framför tv:n tror jag.
Ni får ha det bäst, slänger in lite kort när jag kommer hem igen från helgens gång.
Ta hand om er pok Elin

Shopping

Här kommer lite bilder på det jag införskaffat mig den senaste tiden.
Nu blir det vindruvor,fetaost och Heroes ha det gött Pok Elin

  
  
 

Bild 1. Jeans Gina Tricot , T-shirt Cubus 89 kr, Jacka Gina Tricot
Bild 2. Pennkjol H&M 198 kr, LInne Cubus 89 kr, Scarf H&M 69,50 kr
Bild 3. Pennkjolen
Bild 4. Scarf, Cardigan H&M 149kr
Bild 5.Jeans 499 kr
Bild 6. Jacka 399 kr
Bild 7. Topp H&M 178 kr med rabatt fullt pris 198 kr
Bild 8. Topp med fickor på sidorna från Vero Moda 269 kr, Strumpbyxor H&M 79,50 kr
Köpte även en T-shirt från H&M som jag inte är nöjd med och därför skickar tillbaka.

Onsdag

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag faktiskt bra, fortfarande seg och ledig från jobbet.
Idag ska jag besöka min gamla dansskola där jag undervisade förra året och kolla läget lite och titta på bilderna från teatern som vi satte upp i våras, och hälsa på kära lilla Nicolina på hennes lektion.
Imorgon ska jag på möte på jobbet och få ett fast schema, men har redan beslutat mig för att om jag bara får ca 2-3 dagar i veckan så tar jag gärna det för nu men måste söka nytt eftersom jag inte kan leva på det lilla när jag inte pluggar dessutom. Nu ska jag kila iväg ner till posten och hämta ut mitt paket från H&M bilder kommer komma upp senare på allt nytt som jag shoppat denna månad. I helgen blir det mini firandes med älskling,ska se om jag kan försöka få ihop lite pengar att göra en god fruktsallad med vit choklad över.
Tänkte slänga in 2 dagens låtar eftersom jag är totalt fast vid dom, tills dess får ni ha det bäst Pok Elin






Konstig känsla

Hej igen!
Nu var det kanske en vecka eller något som det var jag skrev. Veckan som gått har jag jobbat som vanligt, sen har jag även spenderat min tid med Alvaro och haft det mys här hemma hos mig. Tittat på film och planerade upp lite inför vår första lektion med barnen som ska dansa för oss, vilket blev lyckat, kanske lite oplanerat ändå, men barnen var snabbtänkta och snappade upp stegen fort, ser fram emot kommande lektioner.
Idag är jag ledig från jobbet och är ledig fram till onsdag om jag inte har helt fel, på Fredag ska vi sätta oss ner och gå igenom vilka dagar jag kan jobba osv så jag får ett fast schema, vilket känns jätte skönt för min del.
Sen får vi se vad helgen har att bjuda på, på Lördag firar jag och Älsklingen 3 månader, inte så mycket att fira enligt mig, men jag hoppas vi har en liten myskväll ändå. Imorgon ska jag upp tidigt och besöka ett mindre trevligt ställe, sen får vi se vad beskedet blir där, jag hoppas att det inte är nåt allvarligt. Vill inte nämna riktigt vad jag ska göra eftersom det är ganska pesonligt, en liten konstig känsla iallfall.
Nu ska jag ta och slänga in lite tvätt och fixa i mitt rum tänkte jag, sen får vi se om jag orkar ta mig ner till centrum eller inte. Ni får ha det bäst så länge Puss Elin

"En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga."



Måndag

God morgon allihopa!
Hoppas er helg har vart bra, min har vart jätte bra!
Fredagen började med att jag jobbade från 11-21 sen raka vägen hem och byta om och göra mig i ordning för att träffa tjejerna. Dock slutade det alltid som vanligt, och nya planer har gjorts upp för nästa gång vi ska ses.
Lördag spenderade jag att storstäda här hemma och sedan bar det av in till stan för att möta upp älsklingen och gå på bio, blev en sväng förbi Gina Tricot och köpte jackan jag alltid velat ha, sen en sväng förbi Sala Thai innan fimlen skulle börja. Filmen var rolig såg Get Smart,satt och garvade genom nästan hela filmen så det var kul, efter bion åkte jag och Alvaro till Medborgarplatsen för att gå och fika på Cozy. Förstår inte hur jag kunde äta så mycket som jag gjorde under den kvällen först en fet tallrik Thai käk,en grymt stor popcorn, hallon cheesecake,frappé och yttligare mer mat när vi kom hem till honom senare på kvällen.
Hade en riktigt mysig dag med honom inne i stan.
Söndag vaknade vi upp runt 9 tiden konstigt nog, men låg kvar fram till 13, sen kurrade magen så mycket så vi var tvugna att göra frukost, det blev stekt ägg,mackor,te och älsklingen gjorde pannkakor. Låg bara och slappade framför tv:n och njöt av varandras sällskap tills det vart dags för mig att dra mig hemåt.
Idag har jag bara tagit det lugnt,duschat sen ska jag iväg och träffa Alvaro och lämna en skiva till honom, får se om jag orkar ta mig in till stan idag eller om det blir imorgon, tänkte svänga förbi Panduro eftersom jag har en liten idé om hur jag ska göra med älsklingens present i år.

Nu ska jag äta lite och fixa mig, börjar bli lite stressigt nu när man sitter med nytvättat hår och inser att man snart ska röra på sig. Ta hand om er allihopa Kram Elin

Emelie,Jag och Sandra i Fredags

1 år går fort

Hej allesammans!
Hoppas det är bra med er, med mig är det lite bättre, ryggen börjar bli bättre och imorgon blir det tillbaka till jobbet, kan behövas nu när dricks pengarna börjar rinna bort. Jag upptäckte en sak när jag satt och kollade mina inlägg i min blogg och det är att min blogg fyller 1 år nu i September, vilket fick mig att börja analysera mig själv lite och granska mitt år som gått.
Sen September 2007 har jag hunnit med:
att vara i Tyskland,jobbat/jobbar som danslärare på Annikas Dansskola och Korpen Sportis,uppträtt på Vasa Teatern, färgat håret 2 gånger,jobbat som barnvakt, jobbat på julgalan,vart på personalfest, besökt Skinnskatteberg, haft 20 års fest, firat en massa andra kompisar, Bildat en dansgrupp som sedan splittrades, vart singel i 3 månader, fått mig en underbar pojkvän,vart på konsert,vart ner till pappa i Grekland med min älskade Alvaro och mamma, sagt upp mig som barnvakt och fått jobb på en Greksik kolgrill i Älvsjö,  ja en himla massa grejer har jag ändå hunnit med.
Tiden har gått fort men sammtidigt sakta på något sätt, och ju mer jag tänker på det så inser jag att tiden kommer fortsätta ticka iväg, men jag har lärt mig att njuta mer utav livet nu än innan.

Snart ska jag slänga mig ner i sängen, upp och jobba mina 10 timmar imorrn och hinna med att träffa tjejerna och ta en drink tillsammas. Så tills dess får ni ha det bäst så återkommer jag nog i helgen.
Många kramar Lilla Elin


Bilder del 3

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag har haft lite fullt upp på senaste, har jobbat och slitit så mycket att jag faktiskt blev tvungen att gå till vårdcentralen. Hade nämligen överbelastat min rygg så illa att jag nu har nåt som heter Ischias eller hur det stavas, så smärtstillande för mig i några dagar blir det. Vad har jag annars gjort förutom att jobba?..har shoppat lite faktiskt, nya jeans från Gina, en söt topp från H&M,Pennkjol,strumpbyxor,t-shirt,scarf,och kofta från H&M. Idag bär det nog av till Farsta centrum ska kolla in några saker till från Gina som jag är så sugen på, men mest av allt letar jag fortfarande efter en varmare jacka att ha på mig, nån som vet nåt ställe? Vill inte börja sätta på mig den riktiga vinterjackan men jackan jag söker verkar inte finnas i år, Så det blir ut och söka för min del, annars får jag ta det till nästa löning.Till helgen blir det förmodligen utekväll med tjejerna,bio med älsklingen och kanske någon fest jag hoppas ni får en fortsatt bra vecka,nu tänkte jag faktiskt ge er bilderna från Kos del 3 som har dröjt ett bra tag, ta hand om er alla massa kramar er sjuka lilla Elin

Vattenpaus mamma och Alvaro Vattenpaus jag och älskling En bild säger mer än tusen ord Framme efter 1 mil, och sen ner för långa backen
Bilen i bergen Passade på att öva mina klättrings skills i bergen  Här sitter han i det 48 gradiga varma vattnet 
Mitt mästervärk Baby och Eduardo Vackraste!  
 Jag,kusin och pappa Jag och Faster  Från vänster: Faster,jag,kusin,kusin,kusins fästmö,faster och mitten Pappa
Mamma,jag,Baby,Kusin,Kusin,Kusins fästmö och Faster Baby,Kusin,Jag,Kusin  Vänd tian och baby får plocka upp
 Battle på g igen, bästa kvällen! Till låten Go Girl med Pitbull 
Du är mitt allt Jag och Kusin Vasfie Vackraste  

Jag älskar vår humor    
    
Du är mitt allt     
 Syster dyker :P Jag och syster Azize  Syskonen 08 
Azize och Alvaro Syster och Baby Sista kortet innan hemresa

RSS 2.0