Änglar

Jaha så var snön här då...I stora lass dessutom. Hatar vintern så otroligt mycket!!
Medans man sitter på msn och pratar med Sandra som sitter på jobbet och vill ut och bygga snögubbe haha...Vi kan nog diskutera vintern rätt länge..
Fy fan sen ska man ta sig till Täby Galopp och kolla på Alvaro när han ska tävla ( weeeii) ska bli så kul..dessvärre kommer väl vara trafiken.
Jusst nu sitter man och lyssnar på Danny Ft Therese - If only You nästa låt är ingen mindre än Rihanna - Don´t stop the music på listan :P..

Det har väl hänt en hel del på vissa fronter men inget jag riktigt vill ta upp, ett stort tack till alla mina närmasta som funnits där för mig de 2 hemska dagarna ni är guld värda!

I Lördags var det Maria´s 19års dag som firades utav : Mig,Sandra,Emelie,Michelle,Gabbi,Jokke,Carro,Anto,Ecatrina,Bob och resten av de vi inte visste namnet på som kom fram och gratta...Först bar dte av till Nivå 22 där vi typ frös ihjäl, sen bar dte av till Chaplins där Ricky skulle uppträda...Hel galen kväll kan jag säga...Det svåraste var att le när man egentligen bara ville gråta. Men en grymt rolig kväll utöver alla problem runt om.

Nu ska man ta och fixa sig och sätta lite fart i arslet haha..Väntar på att Maria ska komma hit så länge sen ska vi möta Michelle inne i stan och försöka ta oss till Täby til kl. 18.00...
Så det får bli allt för idag,stort tack för allt stöd...Puss och kram!

Kärleksbekräftelse

Heter låten jag sitter och lyssnar på med Söder ;)
Undervecka 44 har man spenderat mycket tid med bästa vännen Alvaro, hyrt film och haft det jätte mysigt. I fredags åkte jag till Älsklingen uppe i skogen som jag brukar säga, där gjorde vi väl inte så mycket...käkade på Skärplinge Pizzeria där dom har godaste Kycklingspett m. Stekt potatis och Bea-sås, åkt och tittat på Dennis hockeylag när de hade match och haft film maraton typ...Kom hem igår och har inte gjort så speciellt mycket idag faktiskt, tagit det lugnt, lyssnat på musik och gått igenom dansstegen till imorgon så jag kör igång igen med mina små elever, på fredag ska man vara vikarie åt Nicholinas grupp ska bli skoj (måste öva!).

I Helgen får vi se om Sandra och jag ska dra till Centralbadet eftersom hon hade fått presentkort där när hon fyllde år och fick bjuda med sig en kompis så ville hon ha med mig...Ska bli så mysigt att bli lite ompysslad nu i höstmörkret eller ska man säga vinter nu kanske?..
Igår fick man ett väldigt uppskattat sms av min kära lillasyster som äntligen fått en egen mobil i födelsedagspresent så nu kan vi hålla kontakten ännu bättre med tanke på att dom bor i Grekland. Saknar dom så himla mycket och hoppas verkligen att pappa kommer hit i år igen.
På söndag fyller min mellersta lillebror år och självklart har man inga som helst pengar att köpa en present, det får bli en sen present helt enkelt...
Har fått veta att man ska jobba på årets julgala som hålls i Nacka Strand dessutom ska bli väldigt spännande tycker jag och skönt att tjäna in lite extra slantar innan jul där.

På Tisdag ska man till Täby och se Alvaro tävla ska bli kul att få se honom dansa igen ;)....Annars händer inte så mycket söker fortfarande efter något jobb inom restaurang men inga svar..börjar bli tufft att leva på det här sättet...När man gick i skolan tänkte jag inte så mycket på livet efter gymnasiet trodde allt skulle vara mycket enklare, men icke sa nicke.

Har fortfarande inte fattat hur man fixar till sidan så den blir lite snyggare hmm( nån som läser får gärna tipsa!)
Det får bli allt tills vidare, försöker skriva med jämna mellanrum. Ha det guld / Elin

RSS 2.0