Veckans gång

Hej sötisar! Som sagt så sa jag att jag skulle försöka slänga in några inlägg från Alvaro men så blev det ju icke, njöt av tiden istället och hade inte lust att sätta mig och skriva osv så ni får ha överseende.
I onsdags åkte jag snabbt hem och böt om, sedan var det dags för Barcelona-Manchester, jätte mysig kväll faktiskt fick dock jätte ont i huvudet efter ett tag och blev inte alls så social längre. Efter matchen åkte vi hem till Alvaro och sedanvar det dags för sängen och upp till jobbet.
Torsag gick jag till jobbet trött och inte alls på humör att jobba men tiden gick fort och jag fick konstant sms om en överraskning när jag skulle komma hem och jag blev tvungen att stänga av mobilen. När jag kom hem till Alvaro igen fick jag först en ros sen fick jag blunda och gå in till badrummet då hade han gjort i ordning badkaret och tänt ljus och haft i rosen blad i hela badkaret, gissa om jag kände mig bortskämd då, min lilla sötnos.
Låg och slappna av i ungefär en timma tror jag och bara njöt, sen gick vi upp och fixade oss och begav oss ut i regnet för att köpa lite myspys till Slumdog Millionere, grymt bra film enligt mig rekomenderar den starkt till er som inte sett den ännu.
Fredag gick jag till jobbet igen och såg fram emot helgen som fan faktiskt, kvällen spenderades framför tv:n med Talang och Boston Legal, har fastnat totalt för den serien. Tog mig en ordentlig sovmorgon på lördagen men vi bestämde oss snabbt för att lägga oss på balkongen och sola innan det var dags att röra sig mot Södertälje.
När iv var på väg till Södertälje så fick vi veta att tåget inte gick hela vägen så vi hoppade av och tog erstättnings buss hela vägen till hans kusin. Bussen ska vi inte tala om, rena rama bastun kan jag säga iallafall, väl framme hos hans kusin så drog festen igång blev massa god mat och dricka sen var det röj hela natten, Grattis lilla gumman hoppas du hade en bra födelsedag, lägger upp bilder längre ner. Tog lite sovmorgon idag med och sedan gjorde vi i ordning frukost och satte oss på balkongen och har legat där i några timmar och solat idag. Har verkligen haft en jätte mysig vecka och rolig om inget annat. Efter ett tag gick vi ner och käka i Salems centrum och sen var det dags för mig att åka hem, här hemma har jag inte gjort så mycket kollat på Grey´s anatomy som jag missade i onsdags och bara tagit det lugnt. Har flummat runt med mina bröder och min kära mamma oxå som fick sin gulliga present idag. Köpte en bok som heter "Kära Mamma" från Bluebox, hon blev jätte glad och fick lite tårar i ögonen minsann. Vad har ni gjort för era mammor denna mors dag?
Nu tänkte jag slänga in lite bilder från helgens gång så skriver jag mer imorgon efter jobbet, glöm inte att kolla in veckans dans imorgon heller. Ha det bäst / Elin

Nathalies 20års dag, jag laddar upp fler bilder imorgon internet är sjukt segt. God natt!

    


Mitt lilla paket

Hej igen, nu är jag hemma från jobbet, har suttit lycklig och skrattat åt mitt lilla paket som kom idag från Blue Box, kan inte säga vad det är för något eftersom det inte är dags att avslöja det ännu. Kan säga att det fick bli en morsdag present iallafall och något till min älskling i 1 års present hoppas ingen utav dom läser nu.
Jag fick som jag ville idag föressten på jobbet, skit lite folk men ändå så att man hade något att göra så det passade mig utmärkt. Nu sitter jag här och packar ner lite saker som jag ska ta med mig hem till Alvaro, ska sova där i några dagar tänkte jag, ska försöka mitt bästa att uppdatera därifrån. Klockan 20.00 ska jag dra in till stan och gå till Barcelona och äta middag och titta på finalen mellan Barceolna-Manchester United ska bli roligt faktiskt. Ska slänga ner de sista sakerna nu och lägga mig och vila ett tag framför tv:n tror jag, ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi imorgon puss / Elin


090527

God morgon!
nu är man uppe och fast att man gick upp 5 min tidigare så är man lite försenad, hel knäppt. Nu sitter jag här med en skål fil och müsli och en kopp te och ska snart dra iväg till jobbet igen. På någt sätt önskar jag att det inte alls ska komma mycket folk men det kommer det säkert göra, sådär mycket att man inte hinner med någonting säkert.
Efter jobbet kommer jag hinna hem och byta om osv så jag skriver då igen ha en bra onsdag / Elin

God natt

Usch vilken dag, fullt med folk på jobbet alla hungriga och som verkligen inte förstår när dom ser att man springer med händerna fulla med disk att man håller på så gott man kan eller när man springer med mat och fyller på sallads bordet så dom ska vara nöjda. Nej då ska det klagas över något annat när man springer förbi dom antingen är bordet smutsigt eller så vill dom ställa sina jäkla tallrikar på det tunga lastet man redan har på ena handen, ibland blir jag verkligen trött på att jobba i restaurang men jag kämpar på, gillar ju fortfarande att servera osv men nästa år får det nog bli ändring.
Var lite duktig i morse föressten har vart rätt duktig de två dagarna som vart har nämligen promenerat till och från jobbet från Älvsjö, måste passa på när solen skiner och få lite sol på kroppen, som sagt regnet kom ju nu ikväll så det var nog tur man vet aldrig med vädret.
Efter jobbet var jag helt slut i kroppen och inte hjälpte det att man fick ett sms om att man inte alls skulle ut till Huddinge idag, så jag ringde min vän Sandra som bjöd hem mig till henne en stund. Vi degade rätt rejält hemma hos henne och tiden rann iväg och tröttheten kom ikapp en på vägen. Här hemma har jag bara tagit det lugnt, tagit en dusch och kollat på Ugly Betty och Desperate Housewhifes. Imorgon blir det jobb igen sen snabbt hem och byta kläder för att sedan åka och käka på Barcelona med älsklingen och hans familj, ska bli riktigt mysigt faktiskt. Nu har jag gått lite bilder från i Söndags när jag och Emelie var till Solna för Dance award lägger upp dom här nedanför, nu ska jag röra mig mot sängen är extremt trött i kroppen och behöver få lite sömn känner jag.
Skriver imorgon igen ha det gött / Elin


  
BabyDollz
  

26/5

God morgon allihopa!
Hoppas ni sovit gott, jag har sovit lite oroligt inatt vaknade två gånger men somnade om lika snabbt igen.
Nu sitter jag här med en stor kopp te och två mackor och ska snart dra mig iväg till jobbet. Känns lite konstigt i kroppen nu när man har vart van att vara ledig mån-tis så helt plötsligt går jag upp mycket tidigare än jag gjort förut, men jag vänjer mig tillslut. Efter jobbet ska jag till Huddinge och  träffa min vän Maria och hennes dotter så jag kommer hem lite senare ikväll tror jag, måste ju hem till Ugly Betty och Deperate Housewifes också. Det var allt jag hann skriva nu, måste snart springa ner till bussen, bussen jusste måste köpa nytt busskort, fan vad jag hatar dte här att det ska vara så jäkla dyrt med ett sånt kort, men men nu är det brottom hörs senare / Elin

Veckans Dans

Nu kör vi igång veckans dans! Denna vecka tänkte jag faktiskt på Jazz, känner att grunderna är väldigt viktiga så veckans dans får bli Jazz i all ära. Har inte hunnit pröva på denna stil heller, men det kommer säkert. Så här har ni lite information om jazzen och dess ursprung. Enjoy!

Jazzdans är en term som idag används för att beskriva såväl mer traditionell jazzdans som det

danstil som dansas i de flesta musikaler och även i flera popmusikvideos på tex MTV.

Jazzen föddes i Amerika men har rötter i Afrika. Jazzdansens utveckling, kan man i stora drag
 säga började parallell med jazzmusikens. Dansen uppkom då som en blandning av afrikans
dans samt andra danstyper som Indian-dans, Spansk- och europeisk folkdans med mera.
Sedan dess har jazzen fortsatt att utvecklas, nya steg utvecklas och nya stilar.


Olika stilar med jazzdansen som grund är: Jazzfunk, Showjazz,
Modern Jazz, Latinjazz, Streetjazz, med flera beroende på stil och musik. Jazzen är inte en
bestämd stil eller teknik som den klassiska baletten utan en blandning av flera olika stilar och

är ständigt varierande.


Några av stilarnas olika sammanfattingar.

Jazzfunk :kan beskrivas som en jazzstil med mycket energi och funkig känsla. Grunden i jazzfunk är jazz, där mötet med bl a streetdance har utvecklats till den stil du kan se i t ex musikvideos av Britney Spears, Destiny's Child m fl. Jazzfunk är inte kopplad till någon speciell musikstil utan här blandar vi allt från funk och hiphop till pop och r'n'b.

Streetjazz: Stilen är en sammansmältning av street- och jazzteknik. Kombinationerna utgår från såväl traditionell jazzdans som streetdance men är oftast en blandning av dessa

Modern Jazz: Modern jazz kan kallas även lyrisk jazz och är en sammansmältning av modern och nutida dans och de traditionella jazzteknikerna. Kombinationerna innehåller mycket teknik med stora förflyttningar över golvet och snurrar. Rörelsekvaliteten kan beskrivas som flödande och organisk och dansas till modern musik.


Latin Jazz: är en musikstil som kombinerar jazz med  latinmaerikanska rytmer, ofta hämtade från  afrokubansk eller brasiliansk musik. Latinamerikanska rytminstrument såsom congas timblaes och claves är vanliga, i kombination med ofta bebop-influerad jazzmusik. Stilen populariserades på 1940-talet av bland annat Dizzy Gillespie.

Några betydelsefulla personer inom jazzdansens utveckling är : Martha Graham, Matt Mattox och Katherine Dunham.

Några video klipp följer här nedan.

Streetjazz:


Jazzfunk
 

Modern Jazz


Där här ni veckans dans, som sagt tycker ni att jag glömt något eller borde ha skrivit mer om, meddela gärna, är ingen expert inom området, min typ av stil kommer inte förrns senare in i resan. Jag hoppas ni gillar det jag hittat iallafall, nu är det dags att lägga sig i soffan med en stor kopp te och ladda inför jobbet imorgon.
Vi hörs sov så gott sötisar / Elin

25/5

God morgon på er!
Här sitter jag nu och är förberedd på en ny dag med mitt nya schema, är lite nervös av någon anledning tror det är för att det är första gången jag kommer göra allt själv och ingen Linda finns där att skratta med, men imorgon jobbar Becca så då får man sällskap iallafall haha. Tänkte att vi slänger in veckans dans lite senare när jag kommit hem från jobbet eftersom jag inte hinner det nu så att säga. Denna vecka ser ut såhär:
Måndag - Jobba 10.30-15.00
Tisdag - Jobba 10.30-15.00 och träffa min vän Maria och hennes dotter Melody
Onsdag - Jobba, Middag + Fotbolls match på Barcelona med älskling och hans fam.
Torsdag-Jobba 10.30-15.00
Fredag-Jobba 10.30-15.00
Helgen är ej planerad, så vi får väl se vad jag hittar på, om det är fint väder funderar jag nästan på att ta en picnic korg och bara sätta sig någonstans vid vattnet och njuta, förhoppningsvis med min älskling.
Nej nu måste jag kila, vi hörs igen när jag kommit hem / Elin

Just dance

Hej sötisar!
Hoppas ni mår bra och att ni har haft en underbar helg, jag har minst sagt haft en jätte trevlig vecka faktiskt. Senast jag skrev så var jag ju på väg till Gröna Lund, vi blev 5 st totalt som åkte dit men fan va vi hade kul. Vi började allt med att åka Berg-o-dal banan såklart, sen vart det nachos och en massa skratt. Efter det blev det 5-kamp och vinnaren blev Marie, GRATTIS! efter 5-kampen satte vi oss på Tyrol och tog en varsin cider och pratade en massa och skrattade en massa för den delen, jag stog för dagens sjukaste kommentar precis innan vi skulle gå och åka "Vilda Musen" och alla sa åt mig att svepa min cider så slängde jag ur mig " Nej men då blir det blött i vilda musen" och därefter bröt garvet ut såklart.
Sista åket och sen gick vi och köpte godis remmar och begav oss hemmåt, jätte bra ledaravslutning tyckte jag iallafall. Vi som var där hade as kul tillsammans. Nu har jag nyss kommit hem från Dance award i Solna, var någon av er där?
Jag åkte dit med min älskade vän Emelie och träffade jätte mycket folk man kände och inte sett på as länge.
Måste nog säga att min danslärares grupp var BÄST!
Babydollz ägde hela scenen enligt mig. Vi pallade inte stanna och kolla på när folk skulle battla eftersom det var så mycket folk och man fick typ inte plats och inte fan fanns det någon luft där inne inte, så vi rörde oss hemmåt och nu har jag satt mig här och tänkte snart gå och göra mig en omelett med tomat,lök och lite avokado på sidan om.

Jag måste ju även passa på att berätta en god nyhet som hände igår när jag och Alvaro och hans mamma var ute på promenad. Alvaro och hans bror var på audition till Midsomar Latino för några veckor sedan och stackarn som trodde att dom inte skulle komma vidare fick nog världens bästa telefon samtal igår, dom är uppskrivna på listan och ska uppträda den 20:e Juni, precis på vår 1 års dag kunde nog inte bli mycket bättre än så. Så se till att vara på plats 21.30 i Eggebygård på Midsommar Latino om ni vill få en chans att se framtidens artister. Ni kan oxå gå in på deras myspace om ni vill kolla ion deras musik för er som inte hittat dit ännu. www.myspace.com/chillizkingizz eller www.myspace.com/camaleon145 , nu ska jag nog göra min omelett jag slänger in bilder från dance award så fort jag fått dom av Emelie, min kamera vägrade funka idag.
/ Elin

Lite bilder från veckans gång.
Ink. den nya hårfärgen på mig.
  
På båten till Grönan
   

Gröna lund

Hej sötisar!
Sorry för att jag inte skrev något igår, jag var ju som sagt uppe väldigt tidigt och åkte ut till Sjödalsgymnasiet för både färg och klippning. Resultatet blev jätte fint, kunde inte färga håret så mycket ljusar eftersom jag hade så många olika färger i håret för tillfället, men nu känns det både fräscht och nu kan jag äntligen börja spara långt hår igen.
Jag blev klar runt 13.00 igår och efter det följde jag med Alvaro och hans kusin till donken och käkade lite snabbt, sen åkte jag raka vägen hem.
La mig och vilade och tog det lugnt ett tag innan älsklingen dök upp, vi hann iprincip bara äta middag innan min mamma kom in och frågade om vi had elust att gå ner till sjön med henne och pappa och hunden. Det var as mysigt faktiskt, vi satt på en filt och drack varm choklad och kollade ut mot vattnet. Får ladda upp bilder på den nya hårfärgen och från sjön imrogon för just nu sitter jag hemma hos älsklingen och ska snart röra oss mot Gröna Lund där vi har ledaravslutning idag.
Vad ska vi göra där då, jo vi ska ha 5-kamp och åka lite attraktioner, får se om jag vågar mig på deras nya "Insane" är ju som sagt bara 2 attraktioner som ingår i vårt häfte tydligen, jag hade ju hellre sett att vi fick ett åkband men men.
Nu tänkte vi nog börja röra oss så fort jag får upp Alvaro ur sängen som fått för sig att han ska vila, jag hoppas ni får en underbar kväll så skriver jag imorgon igen / Elin



Early morning

Urk vad jag är uppe tidigt, har nog inte vart uppe såhär tidigt och ska åka med den buss jag ska sen jag gick i skolan.
Blev inte många timmars sömn här inte, fastnade vid min comsopolitan tidning ett bra tag. Nu har jag precis fixat mig och ska snart göra mig redo att åka ut till Sjödalsgymnasiet för modell för klippning och färgning. I´m scared! jag är ju riktigt petig när det gäller frisörer osv eftersom dom aldrig verkar förstå vad jag menar, men jag litar på Alvaros kusin den här gången, får se vad jag kommer hem med får hårfärg dock, kanske inte alls blir ljusare som jag vill.
Nej nu måste jag slänga i mig frukost, jag skriver när jag kommer hem igen, lovar att ta ett före och efter kort dessutom på mitt morgontrötta lilla nylle. Ha en bra dag / Elin
Ungefär såhär känner jag mig just nu.


Is it true

Puh! Vad jag har städat och legat i här inne i mitt rum, ca: 2½ timma tog det, inte så mycket kanske men nu är det rent. Hann tvätta 3 maskiner sammtidigt och pumpa musiken på hög nivå,dansa och sjunga emellanåt dessutom. Kan aldrig stå still eller vara tyst när jag städar, det kommer väl säkert bli det som blir mina klagomål när jag flyttar hemifrån, min sångröst kommer störa alla grannar. Jag har hunnit varva ner, slagit mig ner i sägen och tittat på tv med lite naturgodis och en ny cosmopolitan tidning. Nu tänkte jag faktiskt kolla på Spårlöst, juste glömde berätta om min sjuka dröm, drömde att jag födde en liten pojke vid namn Leo och denna lilla varelse var så söt och jag gick runt med honom i en barnvagn och var så stolt, vad betyder det egentligen?. Kan ha att göra med att jag är ett stort fan av namnet Leo äsch jag vet inte riktigt. Det får bli allt för den här gången glöm inte att spana in veckans dans för er som missat detta.
/Elin

Day&Night

Nu är jag hemma igen från mitt möte i Huddinge, gick jätte bra, hann även träffa älsklingen en snabbis innan han skulle iväg till Fittja med sin bror. Nu har jag satt på The Voice och ska ta tag i mitt äckliga rum om jag ska vara ärlig, har inte orkat städa på ett bra tag och nu börjar jag känna mig som de på tv:n som inte städat på flera år, nej nu överdriver jag lite men det börjar bli instängt med skräp, måste verkligen städa.
Inte så lätt när man har så jäkla mycket saker i rummet som skulle behöva slängas går ju inte riktigt att få det så som man vill, hoppas ni har haft en bra dag hitills. Fy fan säger jag bara för min nacke idag det är värre än igår och gör ont så fort jag vrider och vänder på mig, nej tillbaka till städandet caio / Elin


Veckans Dans

Godmorgon!
Då startar vi denna vecka med Veckans dans och jagf tänkte att man måste ju börja från gruden vilket är Ballet såklart.
Jag har själv aldrig dansat ballet, men skulle gärna vilja pröva på. Min kära lillasyster i Grekland dansar ballet och jag tycker det är så otroligt vackert med dom som kan. Så här får ni lite information om baletten och några klipp jag hittat. Enjoy!

Balettens rötter hittar man redan under 1400-1500 talets i det europeiska renässanshoven.
Ludvig XIV grundande en statlig dansakademi 1661 som räknas som en början till en verklig formalisering av baletten. Detta är också anledningen till att balettens språk är franska.Klassisk balett har ändå en självskriven plats i dansundervisning för att träna hållning, styrka, vighet som dansaren har nytta av även i andra sceniska dansformer, såsom jazzdans,modern dans.

Olika typer av balett:
Klassisk balett
Narrativ balett
Romantisk balett

Narrativ Balett är en är en balett som har en tydlig och angelägen handling precis som om man berättar en historia. Några exempel på narrativ balett är Svansjön,Nötknäpparen,Giselle

Romantisk Balett inföll under 1800-talets första hälft och motsvarar i princip romantiken inom konst och litteratur.
Den romantiska balettens tematik rör sig kring människans förhållande till naturen,samhället och de övernaturliga.
Den romantiska baletten koreograferades vanligtvis i två akter.
 Den första akten äger rum i dagsljus, medan den andra utspelar sig nattetid i det övernaturligas domän; baletten slutar i tragedi.
Med den romantiska baletten kom de manliga dansarna i bakgrunden, och ballerinan fick en alltmer framträdande roll. En av de mest berömda ballerinorna var italienskan Marie Taglioni som kom att bli urtypen för den romantiska erans ballerinaideal. Ballerinans scenkostym var den vita romantiska tutun, en klockformad kjol med flera lager tunn tyll, med tutun bars ett vitt liv.
Några exempel på Romantisk balett, La esmeralda,Giselle och Sylfiden.

Där har ni vackans första information och bakgrund till Baletten, är det något ni tycker jag glömt säg gärna till är som sagt ingen expert inom baletten men det är många stilar kvar på denna resa.
/ Elin

Ett klipp på romantisk balett


Klassisk balett

Dans

Tänkte börja med något lite nytt här i bloggen.
Varje vecka slänger jag veckans dans vilket innebär att jag lägger upp klipp på just dansstilen och info om stilen, vad säger ni om det? Jag tycker det låter som en jätte rolig idé, tack älskling för tipset!
Så från och med imorgon Måndag så slänger jag in veckans dans, håll ett öga, om ni vill att att jag ska skriva om någon speciell stil osv så är det bara att slänga in en kommentar så fixar jag det Lots of love /Elin



Dutty Wine

Hej sötisar!
Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men jag åkte hem till Alvaro i Fredags och orkade inte sätta mig och blogga det första jag skulle gjort nu när vi fick vara ensamna och allt.
Så i fredags var jag alltså hemma hos älsklingen och tog det lugnt, senare på kvällen så blev vi tvugna att gå och möta upp hans mamma hemma hos deras kusin och hjälpa henne att bära hem en dammsugare. Blev en jätte rolig hemgång kan jag säga med mycket skratt åt denna dammsugare. Lördag morgon åkte jag till jobbet och slet hela dagen, det var så skönt att jag kunde gå en tima tidigare eftersom ajg så gärna ville hinna tillbaka hem till Alvaro till Eurovision. Så vid 20.00 åkte jag från jobbet och Alvaro satt på bussen eftersom han vart och hälsat på sin bror, när vi kom hem var jag som fastklistrad framför tv:n och satt och höll tummarna. De 4 som jag höll på var faktiskt Norge,Island,Azerbaijan eller hur det stavas och Turkiet, fanns många bra bidrag utöver det men dessa 4 gillade jag extra mycket.
Idag har jag och Alvaro vart till Blue Hill och dansat, han följde med mig och prövade och fan vad vi hade kul idag asså, fick lära oss ett nytt steg som kallas dutty wine och jag kan säga redan nu att fy fan vad min nacke är öm haha, kan slänga in ett video inlägg så ni kan få se vad vi tränat på idag. Efter dansen åkte jag raka vägen till jobbet och inte var det min dag idag där borta, krossade en öl flaska rätt i golvet samt ett glas, kan bli så ibland när kroppen inte hänger med riktigt. Har kommit hem och sökt lite på youtube på gårdagens final av eurovision, kände att jag ville höra några låtar igen.
Denna vecka blir en fullspeckad vecka av roliga saker detta kommer hända:
Måndag - Ska på möte, vill inte gå in på detaljer riktigt.
Tisdag - Vara modell för Alvaros kusin som ska klippa och färga håret på mig
Onsdag - Jobba, Ledaravslutning på Gröna Lund
Torsdag - Inga planer ännu
Fredag - Jobba, min sista dag innan nya schmat rullar ingång veckan efter.
Lördag - Inga planer
Söndag - Dance award i Solna ungdomscafé BE THERE!

Det är alltså min vecka, och nu ska jag slänga in min riskudde i mikron till min nacke och lägga mig i sängen och se om det finns något på tv:n. Jag LOVAR att jag skriver imorgon ige, måste bli bättre på detta nu känner jag. Tills dess får ni ha det bäst, sov gott /Elin


De här tjejerna vet verkligen hur man gör, då kanske ni kan förstå varför min nacke gör ont idag haha

Dance award

Jag glömde skriva om Dance award som hålls i Solna ungdomscafé den 24/5. Det kommer vara en tävling i Best Crew Show, Hiphop Crew Battle, House battle och jam, så ni som vill se en fartfylld tävling med några av sveriges säkert bästa dansare dyk upp, Blue Hill där jag dansar i Solna firar dessutom 15 år i år vilket innebär fri entré mellan 16.00-22.00, nu vet ni vart ni kommer hitta mig iallafall, be there! / Elin

Söta,Underbara,Grymma Niki som vann förra årets House Battle
( min första danslärare för snart 7 år sen)


I´m home

Hej sötisar!
Hoppas er dag vart bra, vet att min dag började väldigt dåligt, dagen har vart trög och inte alls fylld med dricks då syftar jag på att det inte alls vart mycket folk idag. Men fick väldigt fint besök som jag uppskattade väldigt mycket, min kära Emelie och Michelle kom förbi för middag, satt med dom ett tag och pratade osv, blev oerhört glad att ni kom sötisar!.
Såg att jag fått en kommentar ang att jag håller på med dans och undervisar och om jag kan ge tips på skolor nära Huddinge, jätte spännande att någon frågade.Nu fick jag som en liten uppgift och lite inspiration att skriva om något.
Jag undervisar som sagt i en förening i Huddinge som kallas för Korpen Sportis i vår förening har vi olika sorters aktiviteter, jag och min pojkvän undervisar förtillfället barn i åldrarna 8-12 år, det finns en barn grupp där de utövar både barngympa/dans så ett hett tips till dig som undrade är att söka upp föreningen om du ville ha i Huddinge runt den åldern. Annars kunde jag faktiskt inte hitta något som låg i Huddinge, mitt tips är att söka runt bland olika föreningar som kan finnas i närheten av Huddinge,annars tipsar jag verkligen om skolor i Stockholm. Glömde berätta en rolig grej som hände på jobbet, har fått ett gratis gymkort i en månad från jobbet på Sats i Älvsjö, så nu kan jag äntligen gå och träna när jag känner för det, blev så otroligt glad när jag fick frågan om detta. Nu ska jag lägga mig i soffan med ett glas persikojuice och kolla på Sex and the city, skriver imorgon igen ögonen börjar bli lite tunga.
God natt allihopa / Elin

Helevete

Godmorgon sötnosar!
Har försovit mig såklart, så nu blir det slänga på sig kläderna och sminket och hoppa på nästa tåg mot jobbet.
Jag hatar verkligen att försova mig, känns som hela dagen blir fel pga av det. Och vad fan betyder det när man drömmar att man blir skjuten, har drömmt detta typ två dagar nu men blir skjuten på olika ställen, ska fan kolla upp det.
Ursäkta svärorden men är stressad och hungrig och sen till jobbet så jag slänger bara ur mig det som kommer nu.
Måste kila ha en perfekt dag, skriver när jag kommer hem ikväll.
/ Elin

Godnatt

Godnatt allesammans!
Dags att dra sig mot sängen, upp och jobba imorgon, skriver när jag kommer hem eller något sånt.
Ville bara passa på att säga TACK till mina underbara vänner som stöttat mig och hjälpt mig genom alla åren och under svåra tiden, ni är guld värda, jag älskar er, ni vet vilka ni är så ta åt er! Och ett stort tack till min älskling som alltid trott på mig och tack för den du är, enorm kärlek till dig!

CKZ

Här får ni den senaste uppdateringen från CKZ - Celosa Enjoy!!


Är så stolt över dig älskling, vänta bara ;)
Jag finns alltid vid din sida, hjärtat jag älskar dig!

Sen uppdatering

Hej allihopa! Sorry för en skit dålig uppdatering som vanligt, väntar som sagt på bilder sen förra veckans studentskiva och har inte haft så mycket att skriva tills nu. Kan berätta att förra veckans studentskiva som då var min älsklings var jätte mysig. Jag,Nadia och Patricia gick och käkade på kinesisk restaurang innan skivan och satt och pratade i några timmar och drack vin. När vi kom fram så var det hög party stämmning, gillade dock inte en tjej beteende där och blev nästan så irriterad att jag tänkte ta tag i henne och säga åt henne, orkar inte gå in på detaljer. Köpte en jätte söt svart klänning från Gina Tricot som fick bli kvällens outfit, dock har Alvaro de bästa bilderna där man ser klänningen bäst.
Vi lämnade hans skiva glada och trötta i kroppen av allt dansande men riktigt roligt hade vi.
Sov i Hägerstensåsen den natten och åkte till jobbet dagen därpå, trött och hungrig och inte alls pigg på att jobba, men kämpade mig igenom dagen. I lördags var jag med min älskling till Vasa Teatern för att se på elevföreställningen som sattes upp av vår gamla dansskola, träffade de super söta gamla dansläraren Evelina och Hanna som oxå följde med oss på föreställningen. Inte alls som jag förväntade mig, fanns inget liv kvar kändes det som. Standarn hade sjukit extremt mycket tyckte jag och den enda grupp som verkligen fick liv i stället var nog Evelinas gamla grupp som enligt min åsikt ägde scenen.
Enormt mycket applåder till er streetare som lyckades göra swing, vet att ni kanske inte gillade den men ni var sjukt duktiga!

Fick ett erbjudande av Annika ägarn av Annikas dansskola om att komma tillbaka och jobba som danslärare för nybörjare 8-12, dock kändes det inte som om tiden skulle räcka till nu när jag går in i nytt schema och allt, men tanken var god och jag uppskattar att hon frågade iallafall.
När vi står på centralen och pratar osv så hör man folk som skriker lite och vinkar och förbi oss med bara några meters avstånd går självaste kronprinsessan Viktoria förbi oss, helt sjukt kändes det eftersom ingen utav oss verkade fatta något. När hon passerat ser vi yttligare ett känt ansikte nämligen Sibel som står och köper mat från Burger King, kunde inte låta bli att skratta lite i det tillfället, dock fegade alla ur och ville inte fråga om vi kunde få ta kort med henne, ville inte störa henne mitt i maten dessutom.
Den här veckan har man bara tagit det lugnt, vart med älsklingen och jobbat lite, blir jobb både Torsdag,Lördag och Söndag denna vecka, och självklart dans.
Tänkte slänga in lite bilder här nedanför, ska lägga mig och titta på sex and the city nu och försöka sluta sukta efter Ben&jerry glass haha. Pok Elin


Min mat i onsdags grymt god!

Min Casanova tydligen, Cristian och Pati, Nadia och Viktor
   
  

I Lördags efter Vasa Teatern
 
Ego pics
   

Bilder

Hej igen allihopa!
Nu är jag hemma igen, fick vänta 1½ timma på att det skulle bli min tur för att göra ett pass. Efter det tog jag en sväng till Farsta och köpte en ny klänning och lite accesoarer till det, tänkte ha det till imorgon så blider får ni se på onsdag eftermiddag isåfall från imorgon kväll. Annars har jag bara kommit hem och duschat, ätit middag och slagit mig ner framför tv:n och bara kopplat av, ska snart lägga mig i soffan igen och ta en kopp te. Men nu tänkte jag ladda upp bilder som jag inte visat upp ännu så varsågoda, skriver imorgon igen Pok /Elin


Bowling time
   
Lunch på John Chris
 
Min födelsedag
 
Blandade bilder
     
Modevisningen som Alvaro (Ckz) och hans bror Victor(Camaleon) uppträdde på.

4:e Maj

Oj oj oj, Förlåt alla ni som brukar läsa här inne.
Jag har verkligen inte orkat eller haft tid att skriva på länge nu men jag ber om ursäkt. Nu är jag tillbaka pigg och fräsch kollade upp min blogg när jag senast skrev och det var nog tre veckor sedan, så jag ska försöka komma ihåg vad man gjort under de veckorna. Vi har haft avslutning med våra elever som bland annat uppträdde i Huddinge centrum på Huddinge dagarna, dom var så grymma allihopa!, sen hade vi avslutning för föräldrar osv där det blev medalj utdelning och jag och Alvaro fick blommor och choklad som tack för denna termin.
Jag har haft möte på jobbet ang sommarn och arbetstider och det nya schemat som rullar igång nu i maj, jag ska nämligen jobba mån-fre mellan 10.30-15.00 från och med 25:e maj eftersom tjejen som jobbar luncher nu ska ha barn om två månader. Vad har jag mer gjort jo jag har ju självklart jobbat och slitit som vanligt, och dansat på Blue hill.
Varit på student skiva för min kompis lillebror som tar studenten i år, tiden har gått så fort. Kan slänga upp bilder sen.
Skulle ha haft ledaravslutning för dansen förra onsdagen men fick ett samtal av min chef att Grönan var stängd så vi fick skjuta upp det till 20:e maj istället då blir det 5-kamp och massa annat.
Valborg firade jag med min älskling hemma hos hans morbror som fyllde år, där blev det god mat,dricka och tivoli där vi käkade sockervadd,churros( har inte ätit på flera flera år), åkte en karusell höll på att garva ihjäl mig. Sen vart vi så himla trötta så jag och Alvaro gick hem och la oss.
Dagen efter vaknade man av att någon sprang in i hans rum med små steg och när jag tittade upp så var det hans brorson Oliver, dom hade också spenderat natten hos Alvaro. Vi tog upp honom i sängen så låg vi där alla tre och mös medans Alvaros bror gjorde i ordning frukost till oss alla. Senare under dagen tog vi med oss en stor filt och gick ner och köpte mat och satte oss i solen och hade det mysigt där.

Jag har även köpt mig en skinn jacka av Nadia ( Alvaros brors flickvän), äntligen har jag hittat den jag ville ha.
Vad har vi mer gjort, jo jag har ju glömt bort att lägga upp bilder på saker som har hänt, bland annat när jag och älsklingen var och fikade, att vi var och bowlade och jag vann!! bilder kommer upp sen.
Jag har inte mått så himla bra och istället för att skriva här och påverka bloggen så har jag struntat i det, min blogg må vara personlig men jag vill inte dra in sådana personliga saker, men jag mår så jävla bra nu, LYCKLIG!!
Vad händer i veckan då? Jo idag ska jag åka och skaffa ett nytt pass/id något som ser ut som ett ID kort men funkar som pass i EU länderna,får hoppas att jag inte ska åka iväg någonstans där den inte gäller. Imorgon är det studentskiva för älsklingen som också går ut i år, dom har temat cocktail, och jag kan bara säga det att jag har blivit så trött på detta tema! känner mig tvungen att köpa nya kläder hela tiden, men den här gången strejkar jag, jag tar något jag har i garderoben. Kommer bli en helt galen kväll/natt kan jag tänka mig, ska upp och jobba dagen efter dessutom (BLÄ).
Annars jobbar jag Onsdag, Fredag och Lördag denna vecka, sen blir det dans på Söndag. Nu ropar pappa att vi borde åka så jag slänger in bild inlägg senare när jag kommit hem igen, ta hand om er pok Elin

RSS 2.0