You made my day..

Ja, nu är det här min fjärde gång jag försöker skriva detta inlägg eftersom så fort jag vart klar med den, och skulle spara så var det ju så typiskt för den slockande totalt!
Men nu ska jag fösöka sammanfatta Måndagen och Tisdagen igen och hoppas att den inte lägger av.

Måndag

Vaknade jag av ett irriterade ljud från mobilen vid nio tiden, det var Piffen som skickat iväg ett gulligt god morgon sms vilket gjorde mig väldigt glad.
Senare vid undefär halv 10 fick jag ett deppigt sms av Mia, jag säger såhär gumman, håll ut och var stark det kommer ordna sig ska du se.

Slö som jag var så låg jag kvar i sängen ett tag till, tills jag får ett yttligare sms av Piffen som satt i skolan och hade tråkigt, varpå jag bestämde mig för att åka ut till Huddinge i lagom tid tills han slutar skolan. Piffen är då min allra bästa och närmsta kompis, och står alltid vid min sida varje gång jag faller. Vill bara säga att jag beundrar denna människa så mycket, jag önskar jag vore lite mer som dig.

När jag kom fram till Huddinge var klockan runt halv tre, och Piffen och jag drog till donken (IGEN).är ås trött på donken och deras käk, men jag var tvungen att få i mig något innan det var dags för dagens dans lektion.
Väl inne på donken så träffade jag en av mina kompisar som jag inte sett sen studenten, och dum som jag är hade jag helt glömt bort att hon var gravid då, så där satt hon med en liten söt pojke i famnen.
Piffen och jag satt och pratade länge tills vi bestämde oss för att dra till Stuvsta där jag skulle hålla i lektion.

Varje dag är ett äventyr med honom verkligen och jag har alltid lika roligt vad vi än hittar på. I Stuvsta slängde jag på mina skivor, lyssnade igenom vilka låtar man kunde spela för lektionen och Piffen dansade. Hela hans ansikte sken upp och jag såg verkligen hur han saknat att dansa. Det här var även första gången han sett mig undervisat i Street vilket var skoj. Fast mer längtar jag tills på torsdag då får han träffa mina enormt duktiga elever på Annikas Dansskola.
Måndagen var en rätt så slapp dag trotts allt.

Tisdag

Igår gjorde jag ingenting speciellt, var ute med Chelsey ( Min japanska spets), tvättade lite och hade mig här hemma.
Blev en held del slappande framför tv:n igår eftersom tisdagar och onsdagar är mina "oficiella" tv dagar, och nu tänker ni kanske vad menar hon med det, jo när jag sista året på gymnasiet så var jag så sönder stressad att jag införde mina tv dagar då jag bara kunde koppla av och inte tänka på nåt annat.
Dock saknar jag faktiskt " Heroes" och " Desperate Houswhifes" men jag klarar mig tills de serier drar igång.
Under kvällen kom Emelie hit för att planera vår 20 års fest, lokalen är fixad och nu får man hoppas att allt går som planerat. Däremot vet jag hur Skogås fungerar och vet exakt vad som kommer hända speciellt när folk får reda på att det är fest här.
Men jag och Emelie håller tummarna på att vi får dit vakterna som vi vill ha.
Emelie och jag har kännt varandra sedan vi var 7 år, men vi läre nog känna varandra som bäst vid 13 år och sen dess har vi alltid funnits vid varandras sidor. Men som alla andra så har vi dagar,veckor osv då vi knappt hör nånting från varandra och man glider isär lite vje dag, men man försöker ändå att göra det bästa av situationen.
Tisdagen hade inte så mycket att erbjuda för övrigt.

Idag onsdag ska jag snart dra in till stan med Emelie, får se vad vi hittar på då.
Senare ikväll ska jag börja fixa med Mia´s skivor som jag ska bränna till henne med en massa bra reggaeton på.
Sen blir det väl att sätta sig ner och kolla igenom lite saker som ska vara klart inöfr dansen imorgon, ska även tvätta ännu mer kläder, börja packa lite lätt tills på fredag och sen blir det "Grey´s Anatomy" på tv:n.
Så  ta hand om er allihopa så uppdaterar jag så ofta jag kan, har blivit lite slarvigt på sistonde.
Puss / E!

Helgen

Hejsan allihopa!

Helgen har vart underbart mysig tycker jag. I Fredags var det mycket spring, träffade familjen som jag ska börja jobba hos den 4:e Mars, verkade vara super trevliga!. Sen blev det en 3 timmars lång kurs om Första hjälpen som jag blev tvungen att gå USCH! säger jag bara kändes som att sitta vid skolbänken igen.

Senare på kvällen hörde Alvaro av sig och ville bjuda mig på käk inne i stan, såklart direkt när man siter med nytvättat hår, osminkad och trött. Men snäll som jag är så slängde jag på mih kläder och mascara och begav mig in mot stan och träffade  min lilla Piff.
Tyvärr blev det dock inte min goda Thai mat som jag längtade efter eftersom dom höll på att stänga, så det blev donken. Har verkligen tröttnat på skräpmat, visst thai kanske inte är så nyttigt men ändå det är mycket godare.
Sen begav vi oss hem till mig där vi bara chillade och tittade på tv. Varje dag är ett äventyr med dig Piffen <3

Lördagen vaknade man utav att Alvaro slänger ur sig att solen skiner för mycket, min enda reaktion blir " Aaa, men jag vill sova" så man somnar om och vaknar exremt sent. Fixade lite frukost till oss och satt och kollade in roliga klipp på datorn och lyssnade på bra musik, vid fem tiden var det dags för honom att dra sig hemåt.
Spenderade resten av lördagen framför tv:n med familjen och kollade på Melodifestivalen.
Och jag måste bara säga det här men Sverige är ett skämt ibland när det gäller musik, snälla vem fan vill ha några som representerar en låt vars namn kanske är "Kebab-Pizza" eller " I love Europe".
Jag jublade när jag fick reda på att Carola inte kom vidare direkt till finalen, är så extremt trött på denna människa, och allt snack om gud. Jag menar inte att klanka ner på religonen men hon missbrukar den i mina ögon.
Tycker Andreas Johnsson skulle klarat sig så mycket bättre utan henne. Jag kan hålla på i evigheter om melodifestivalen, om både positiva och negativa saker.

Idag har man vaknat,druckit mitt morgon te som alltid och bara slappat. Tills min lilla Emz ringde och ville ses inne på Söder. Så då var det bara att sätta sig på tåget.
Väl på söder efter att ha suttit ute ett tag bestämde vi oss för att gå och kolla runt lite.
Nu är jag bara tvungen att dra upp denna sak som vi upptäckte, vi står och tittar in på ett solarie där vi tyckte det var billigt, och till Emelie´s stora förvånging så brister hon ut " Men va fan Elin, man ser ju rakt in". Och mycket riktigt man såg rakt in på den som solade, som tur var låg ingen där jusst då, men jag menar hur kul kan det vara att gå in i ett rum där folk kan stå utanför och titta in genom fönstret på en när man solar, lite private får det väl ändå ta och vara.
Tillslut hamnade vi på ett fik, riktigt trevlig litet ställe där vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Vi kom in på ämnet tonåren, och började as garva när vi tänkte på de kläder som var så poppis på den tiden, de berömda " Savann" byxorna. Vilka minne säger jag bara, ett par höga brallor som gör att det ser ut som om man har världens längsta arsle, så extremt fula i dagens läge, förstår inte hur jag ens vågade sätta på mig de där byxorna.
Det blev mycket skratt och minnen under stunden vi satt där och drack våra latte, med 10 kilo socker som jag brukar säga när jag ska dricka latte. När vi drog oss hemåt hittade vi ett perfekt ämne att prata om som vi kan prata om i evigheter, Emz du vet vad/vem jag menar. Det berömda samtalen där det alltid framkommeren kommentar som den här " Jag ska byta stil". WTF! vaddå byta stil, vem vill du bli accepterad utav, du byter stil lika ofta som du byter underkläder vännen.

Förövrigt har jag haft en alldeles underbar helg. Nästa vecka åker man till Skinnskatteberg, en liten håla utanför Västerås och hälsar Mia, därifrån åker vi tillsammans till våra älsklingar..Saknar! Vi har nu vart tillsammans i snart 5½ år och det är extremt länge för nån i min ålder. Vi träffades när jag var 14 år och sen dess har vi hållt ihop, allt har vart en enda berg-o-dalbana, men om det inte skulle vart det skulle jag nog börja fråga mig själv vad fan felet är.
Nu ser jag att klockan börjar bli lite sent och det är nog lika bra man rör sig mot sängen snart, ska ta och ringa Dennis och höra vad han har för sig.

Får bli allt för idag, skriver nog av mig lite imorogn när man haft danslektion med de jobbiga ungarna.
Puss / Elin 

Solariet!                                                                                                        En trött Elin och en glad Emz!
image6image7

Alla hjärtans dag

Dagen har vart rätt skön, har haft danslektion med mina underbara elever på Annikas och sedan letat upp en gata inne i stan eftersom jag ska få träffa den familj vars barn behöver barnvakt. Håller tummarna för att al går som det ska imorgon.

Pressen börjar kännas av riktigt mycket nu, uppträdande på Vasa Teatern den 10-11 Maj, dock kommer jag inte vara med på scenen så mycket i år eftersom jag är lärare. Men i slutet kommer jag komma in ;).
Måste försöka fixa lokalen här i Skogås till min och Emelie´s 20-års fest, dom här planerna har vi haft sedan Novmber kom vi fram till och hur vi skulle ha allting klart innan Januari, men icke.
Imorgon ska man ringa hyresgästföreningen som tydligen har hand om den lokalen, och se om man kan luska ur sig nummret till den tjej som har nycklar och allt, håller tummarna för mig!.

I April blir jag 20 år, och ska jag vara ärlig så börjar  det kännas lite skrämmande, vissa dagar ställer jag mig själv frågan " Vad vill jag få ut av mitt liv"..i 20 år har jag drömmt om att få stå på scenen och dansa, dock ville jag bli artist när jag var kanske 8-10 år...Har väl insett att rösten inte skulle räcka till enligt mig (Ja Alvaro, jag vet att du tycker min röst är fin). Dansen har fått tagit ett litet uppehåll eftersom jag förtillfället är lika fattig som en kyrkråtta, har inte blivit en enda lektion sen förra våren.
Känns lite trist men jag hoppas att till höstan ska ajag komma igång igen och börja ta klasser inom de ämnen jag inte har prövat på tidigare.

Men sammtidigt är 20 år bara början på en massa saker också, nu tänker ni säkert " ja, du får gå på systemet". Ja det kommer jag få, men det finns så mycket jag vill hinna med. Frågan som ofta dyker upp är "vad gör jag om 5 år?" Om 5 år vill jag ha ett jobb jag trivs med, ha fått åtminstonde ett barn, flyttat hemifrån jag kan babbla på om det förevigt, men det ska jag inte.
Jag försöker ta det som det kommer jusst nu, här sitter man med tre jobb varav två av dom är som danslärare..och inte tjänar man några stora pengar på det iallafall. Kärlekslivet börjar knaka lite, vänner förändras alla börjar gå åt olika håll. Men är dte nåt jag lärt mig så är det att vill man åt något så får man kämpa för det.

Den 22:a åker jag till Skinnskatteberg och hälsar på underbara Mia i några dagar sen drar vi tillsammans till Gävle till våra älsklingar. Eftersom Mia är min pojkväns lillebrors flickvän så är det perfekt. Trodde aldrig dagen skulle komma då jag skulle få så bra kontakt med någon av hans flickvänner tills Mia dök upp.
Gumman du är verkligen guld värd, trotts misstagen.

Nej det är nog lika bra att lägga sig ner i sängen nu om jag ska orka upp på mina äventyr imorgon.
Skriver några rader imorgon om jag hinner annars får ni ta hand om er så länge
Puss!

RSS 2.0