Berlin i bilder baby

   
   
   
    
   
   
   
   
   
   
   
   
   


Berlin baby

Ikväll bär det av, det vi så länge väntat på BERLIN BABY!!!
Faaan vad jag har längtat efter att få åka tillbaka till Tyskland och speciellt få se den stad jag velat se länge. Är tillbaka på onsdag så skriver mer i veckan och mer bilder kommer då med, glöm inte att kolla in min andra blogg på www.5678.se under bloggar Elin Thudén, där finns en nyhet jag inte delat här ännu.
Take care / Elin


5678

Nu vill jag bara infromera att när det inte finns inlägg här så kan det hända att något dykt upp i min nya blogg.
Har blivit tillfrågad att bli bloggare för danstidningen 5678 och har börjat lite smått hos dom, vilket känns sjukt spännande verkligen. Så hittar ni inte något här kika gärna in på den andra och kolla vad som händer, vem vet du kanske hittar en ny blogg du kan inspireras utav.
Passa även på att klla in inlägget om min ankomst hos 5678.
/Elin

http://www.5678.se/dans-blogg/nathalie-furst/en-ny-medlem-i-5678-se-bloggfamilj/

http://www.5678.se/dans-blogg/elin-thuden/


24 år

Vilken fin födelsedag jag fick igår av underbara människor. Fick fina presenter av jobbet och tårta vilket uppskattades jätte mycket.
Träffade mina fina vänner på fridays och avnjöt lite god mat och skratt. Blev överraskad av personalen på Friday's med en jätte ramsa och glass, det var hur kul som helst.
Nu är jag påväg in till jobbet igen, söndag åker vi till Berlin och jag kunde inte längta mer än vad jag gör.
Ikväll blir det minnescermoni, känns tungt men ändå jätte fint. Något jag tänkt under de här dagarna är hur en annan människas död kan innebära att så många samlas åter. Man glömmer allt som hänt, man ser bort det och samlas för att en person som på något sätt berört en tidigare inte finns mer.
Synd bara att man aldrig förstår vad man har/haft förrns allt är försent.
Ta vara på varandra, och uppskatta människor du har i din omgivning innan det är försent.
/ Elin


Memories never die

Känslorna är så blandade, samtidigt som gråten sitter i halsen så har jag så svårt att minnas några fina stunder.
Jag kommer bara ihåg den tid jag verkligen mådde som värst och du var en stor del av den biten.
Men att någon så ung och full av liv lämnat vår värld, att någon med så mycket planer gick bort så hastigt är ofattbart. Vi är många som fäller tårar, vi är många som träffat dig och fått vara en del av ditt liv på ett och annat sätt. Vi kommer vars många på plats ikväll, minnescermoni för dig hålls ikväll. I din ära för att hedra dig och inte sörja ska vi samlas utanför vretskolan.
Samtidigt som tårarna vill tränga fram så har jag svårt att förstå att du inte längre finns med oss. Vila i frid vännen!


Happy birthday to me

För det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag!
24 år gammal, grattis till mig!



When i grow up

Ungefär som den här lilla flickan ser jag på de människor som gör det dom älskar. Som utvecklar dansen till något så fridfullt för ögat, som inspirerar människor i deras vardag och som tar dansen till en ny era. Jag ser upp till alla som kämpar där ute, till alla som lyckas och till alla som formar dansen till det den är idag. Det är så mycket mer än ett sätt att röra sig på, det är poesi,känslor och uttryck i vartenda steg man tar, därmed är det en livsstil enligt mig.


R.I.P

Jag träffade dig när jag var 7 år gammal. Du var en liten pojke från Thailand och du var full av liv.
Jag vet att vi ej var nära eller ej har kontakt de senaste åren men beskedet kom som en chock. Jag minns allt från barndomen och jag har fortfarande kvar det gamla kärleksbrev din bror skrev åt dig när vi var 8 år.
Jag beklagar att du aldrig fick uppleva livet vidare och jag beklagar sorgen det medför till dina anhöriga.
Vila i frid du gamle vän och må änglarna ta hand om dig där uppe!

Tillägnad min gamla klasskompis som gick bort plötsligt inatt endast 23 år gammal. Lars/anuphan/thai/Andy kärt barn har många namn. Vi tänker på dig!


RSS 2.0