Symbiosis

Hej allihopa!
Shit vad det var länge sen jag skrev nu förlåt, jag har haft fulla veckor och har inte haft någon tid at sätta mig ner och skriva förrns nu. Så vafd har jag gjort för att vara så upptagen?, jo jag har äntligen löst alla problem som funnits mellan mig och min tjejkompis, äntligen har vi kunnat sätta oss ner och prata igenom allt som hänt och allt utöver det vilket känns så skönt. Hon är inte bara en del utav mig utan även den som jag växt upp med tillsammans därför är det så viktigt att hålla vänskapen vid liv, vänskap är ju som ett förhållande man måste ha tillit,förståelse och kunna ha förmågan att förlåta varandra och acceptera varandra.
Jag har vart på Ikea och kollat på sängar med min älskade mormor och morfar, dock hittade jag ju den som jag hade tänkt köpa men den var ful i verkligheten tyckte jag, så det får kanske bli en annan än den jag skulle köpt.
Jag har firat min tjejkompis som fyllt 21 år köpte en liten present som representerar oss båda, har även jobbat en hel del och bänkat mig framför tv:n nästan varje fredag med älsklingen och kollat på let´s dance, har aldrig varit ett fan av det tidigare men det var något med årets deltagare som jag gillade.

Förra veckan var jag en sväng till Erotik mässan men mina kära vänner Sandra och Emelie och min älskade pojkvän, vi hade as kul där och jag var ju jätte nära på att tattuera mig igen, vi gick nog runt där i ca 3,5 timma innan vi bestämde oss för att gå och äta på donken och sen röra oss hemmåt. Kom hem rätt sent eftersom jag och Alvaro fick vänta på tåget i en halvtimma men det gjorde inte oss något. Dagen efter det träffade jag min kära vän Michelle, åkte hem till henne och hon fixade mina naglar tyvärr har jag inte hunnit ta kort på dom men det blev jätte fint.
Vi mötte upp Emelie och tog oss en sväng till Farsta centrum och inhandlade lite saker sen gick vi och käka på en kina restaurang och hade dte jätte trevligt. När Michelle bestämde sig för att åka hem gick jag och Emelie och solade, brände mig igen såklart och brännan har suttit i 3 dagar nu.
I Fredags var det dags att kolla på min älskling när han och hans bror skulle vara med i en hiphop tävling i Huddinge, tog med mig mina vänner John,Polle,Oliver och Michelle dit som support, tyvärr vann dom inte men dom var grymma ändå, de enda som stack ut ur mängden om man säger så, slänger upp bilder lite senare.
Vad har jag mer gjort, förutom att jobba, umgås med mina vänner och varit med min pojkvän, jo jag har dansat på Blue hill, förra veckan var Alvaro med dig och filmade när vi hade lektion, man får sådan himla träningsvärk därifrån men det är bara skönt. Slutet börjar även närma sig för våra elever som vi undervisar för, hoppas på en bra avslutning.

Om 9 dagar är dte min födelsedag, som ska firas lite smått bara känner inte att 21 är något stort i sig faktiskt, blir middag hemma hos mormor och morfar med familjen och Emelie,Sandra och Alvaro, sen får vi se vad Alvaro planerar till långfredagen då han ville ta ut mig och fira mig. Nu har jag lite brottom måste nämligen slänga mig iväg till jobbet och hämta upp lite saker jag glömt där, sen blir det sola och ett viktigt möte senare ikväll är väldigt nervös, kan berätta senare vad det handlar om. Ni får ha en bra måndag så skriver jag senare pok Elin

There´s gotta be more

Hej allesammans!
Nu sitter jag här hemma efter ännu ett arbetspass på greken, man bli riktigt trött ibland av att jobba 10 timmars passen.
Under veckan har jag dansat i Huddinge med älsklingen, glömde berätta om mitt pass på Blue Hill i söndags dessutom såg jag, den var EXTREMT hård, min lärare är som en maskin men grym. Hårdaste var väl alla dessa sit-ups och 90 grader, gick därifrån helt slut i kroppen och träningsvärken ska vi inte prata om, själva dansen som vi gör är lite svår, jag som ställer så höga krav på mig själv dessutom blir ju aldrig nöjd även om jag förstår stegen och får till det så tycker jag att det borde gå bättre, jag får helt enkelt ta och acceptera, jag har inte tagit lektioner på 2 år och jag lär mig en helt ny stil helt enkelt. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än att jobba och dansat i veckan, imorgon ska jag till Ikea med min kära mormor och morfar, får se vad vi hittar på för skoj. Efter det ska jag hem till älsklingen min och ha film maraton, måste ju passa på att berätta att jag sett Changeling och Vicky Cristina Barcelona och Bedtime Stories.
Changeling var extremt bra tyckte jag, man drogs med ända från början och man satt alltid med ett hopp och förstog henne under hela filmens gång den får 4/5 av mig faktiskt. Vicky Cristina Barcelona var mysig men lite lam på något sätt, kändes som om något saknades men sammtidigt inte, jag hade fått för mig att det skulle vara en komedi men icke, så pga av att den var ganska seg osv så får den 2/5 av mig, Bedtime Stories var en riktig feel-good film, idéen tyckte jag var jätte rolig och filmen i sig var bra tyckte jag den får nog 3/5 av mig, nu har jag satt mina film poäng haha.

Jag har tänkt lite på vad min blogg egentligen går ut på och vad jag skulle vilja få ut med den mer än att folk kan läsa om min vardag som är väldigt lik en annans. Jag älskar ju att slänga in mina dansinlägg och försöka skriva om dansen och hur det går för mig och min dröm att jobba som bakgrundsdansare, men jag har kommit på att det finns så mycket mer jag gör förutom dans faktiskt. Jag skriver egna texter, har mer än ett tiotal sångtexter här hemma som bara ligger, kanske jag borde ta rådet från min älskling och gå singer/songwriter, jag älskar att ta kort dessutom, skulle så gärna vilja lära mig mer om det men har även fått upp intresset för make-up artist på senaste, så många drömmar och så många val det är verkligen svårt att veta ibland vad man vill göra. Jag kommer ihåg när jag var liten det ända jag gjorde då var att dansa med klasskompisarna på "klassens timme", vi var alltid Spice Girls så klart och jag var alltid Victoria, vi vann många tävlingar som hölls och jag har alltid älskat att stå på scen, när jag står där så känns det som om ingenting annat existerar bara jag och scenen, och känslan är ett utav de bästa jag vet.
Det ända jag ville bli när jag var liten var Artist men sen hade jag ju perioder då jag ville bli tandläkare eller dylikt men artist är alltid något som förkommer i böcker där man skrvit vad man heter osv som egentligen var till för klasskompisarna. Nu på senare år har jag ju förstått att artist det är inte så dumt men rösten skulle fan inte räcka till, jag sjöng mycket som liten och när jag var 14 så gick jag och mina tjejkompisar ihop och bildade en grupp, vi spelade in 5 låtar tillsammans totalt i studion här i Skogås och jag får än idag hjälp av killen som hjälpte oss då med mina texter osv. Det jag skulle vilja få ut mer av bloggen är väl den att jag bjuder in folk till dansens värld och försöker få folk att få upp ögonen får de som är intresserade. En sak slog mig idag, nu räcker det vill du bli något inom de områden du pratar om får du börja agera Elin, man kan inte gå och vänta på att någon ska komma fram till en och tro att allt kommer serverat på ett fat utan du måste kämpa. Ska verkligen försöka ha den inställning från och med nu och göra något åt saken.
Nu börjar det bli dags för mig att röra mig mot sängen, upp tidigt när man ska med mormor och morfar till Ikea, som de säger "vi är gamla och orkar inte springa ute lika länge som du", jag älskar verkligen er mormor och morfar ni har en enormt stor plats i mitt hjärta ska ni veta!.

Det får bli allt för mig den här gången, shit såg nyss att inlägget blev väldigt långt, hade mycket i huvudet och behövde skriva tror jag. Ta hand om er jag skriver efter helgen pok Elin

Under träning
  

Lite bilder från dopet:
Bild 1: Gudmor Emelie och Melody
Bild 2: Mamma,pappa,barn
Bild 3: Melody Cassandra Guerra Rojas
Bild 4: Jag och älsklingen
   

Massa skoj

Hej allihopa!
Nu är jag här igen, förlåt att jag varit dålig på uppdateringen nu igen, går ungefär en vecka tills jag skriver något har jag märkt. Hittade kläder till dopet iallafall, fick bli svarta fin byxor, vitt linne och en svart kavaj och pumps. Fick även en enormt fin ring av älsklingen som jag älskar väldigt mycket.
Har även hittat ett par jätte bekväma sneakers på Deichmann, ett par grymt snygga baggy jeans från Vero Moda, och leggins från Cubus samt ett par leggins från Vero Moda. Har äntligen shoppat lite, behövdes för själen tror jag och garderoben. Dopet iallafall var jätte fint, Melody som min kompis dotter heter fick massa presenter av mig och Alvaro fick hon en månads björn i glas med vingar i hennes månads färg och ett halsband till det. Under veckan som gått har jag jobbat, lagade as god mat faktiskt på jobbet riktigt stolt över mig själv och umgåtts med Alvaro och bara haft det mysigt tillsammans, dansat i lokalen i Huddinge och gjort klart första dansen till våra elever och larvat oss såklart och skakat arslet av oss.
Ännu en helg har passerat förbi och jag har bara tagit det lugnt faktiskt, idag var det som sagt första dagen efter barnens lov så hårda tag var det som gällde under lektionen idag, efter det gick jag och älsklingen till BR leksaker för att hitta något till hans kusins barn som fyllde år, sen var det raka vägen till Solna och dansa på Blue Hill, lektionen dödade mig totalt, var helt slut bara efter uppvärmningen, dansen gick sådär lite svårt faktiskt, men det är kul att äntligen få pressa sig själv och lära mig något nytt.
Efter träningen mötte jag Alvaros mamma och moster på tåget mot Tullinge till kalaset.
Älsklingen kom lite senare och vi åt tårta,sjöng och kolla när Romeo öppna presenterna, så himla söt unge asså.
Efter kalaset var det dags för mig att dra mig hemmåt, här hemma har jag tagit det lugnt, tittat på parlamentet och Wipe Out som hade premiär idag, satt och garva som fan och önskade verkligen att jag hade fått pröva banorna de gjort upp, såg ju så himla roligt ut. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, målat naglarna och gjort ansiktsmask i ansiktet, testa Chocklate mud mask tror jag det hette, luktade riktigt gott men var dessvärre jätte jobbig att få av men annars känns det bra, sitter och doftar choklad i ansiktet just nu. Ska snart gå och lägga mig imorgon blir det lunch med älsklingen i stan förmodligen Sala Thai så grymt god mat!! Slänger in lite bilder på mina nya saker som hamnat i garderoben osv ta hand om er puss Elin

Min goda kyckling pasta
 
Nya leggins
   
   
Min nya ring från Alvaro
 

RSS 2.0