Sorry

Hej allihopa!
Shit vilka problem jag har haft med att försöka lägga in inlägg den senaste veckan, varje gång jag skrivit klart har mitt internet hakat upp sig och jag har fått börja om så har det hållt på såhär hela tiden. Nu ska vi se om det funkar en gång till, förra lördagen var jag ju som sagt på Club Ambassadeur och medverkade i ett uppträdande som Babydollz utförde, riktigt grymt var det och det var jävligt kul att se mina lärare igen. Dock blev det smock fullt ganska snabbt och jag kände bara hur jag ville därifrån så jag och älsklingen var hemma runt 3 igen. I måndags var jag, Alvaro och hans mamma Ina på kryssning till Åland, vi hade det verkligen jätte trevligt och kul, dansade hela natten från 22-04, alvaro och Ina sjöng lite karaoke, jag fegade ur totalt eftersom jag blir jätte nervös att sjunga inför folk av någon anledning. Resten av dagarna har jag jobbat, svängde in till stan och shoppade lite grann, fick bli en ny klänning, en väst och ett par leggins.

I Fredags gjorde Becca lunch på jobbet och jag blev bara tvungen att ta kort för det är något man inte ser varje dag haha, kan visa en liten bild här nedanför.
Igår var jag och Alvaro ut med några vänner från Blue Hill och dansade arslet av oss, har nog aldrig haft så ont i mina ben dagen efter som idag, grym kväll blev det iallafall. Idag har vi bara tagit det lugnt och haft det mysigt, imorrn är det jobbet igen ska eventuellt in till en gammal klasskompis på torsdag där han jobbar och se min skiss, har nänmligen bestämmt mig för att tattuera mig nu och skissen är klar så ska in och kolla om jag vill ändra något osv så blir det förmodligen en tattuering till nästa månad. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom lite bloggar och kolla min mail osv, ha det bäst tills dess love / Elin

  
  
  
  
  
 


23/1

Godmorgon på er alla!
Eller morgon och morgon är det inte egentligen, hur var er fredag kväll? Min var mysig, åt god mat och glass framför tv:n. Idag har vi en stor dag framför oss, ikväll blir det Club Ambassadur där vi kommer medverka i ett uppträdande som jag skrev tidigare, ska bli riktigt kul. Har hunnit duscha och suttit här vid datorn och lyssnat på lite annorlunda musik. Har någon av er sett Glee serien? Kollade första gången igår och fastnande direkt för en riktigt mysig låt som heter Dancing with myself. Vad har ni hunnit med denna lördag, några roliga planer kanske?
Ska snart börja fixa håret så man har det klart eftersom det står åt alla håll och kanter förtillfället.
Ska ta så mycket bilder jag kan ikväll, får se om jag kan filma när det väl gäller, kan inte lova något. Det här är typ första gången jag bloggar på en helgdag föressten, kan bero på att datorn var ledig här hemma hos Alvaro.
Nej nu ska jag fixa mig, hörs imorgon kväll efter jag vart på middag på Jensens Bofhouse, ha en jätte bra lördags kväll. Love Elin



21/1

Fy vilken dag.
Först försov jag mig så jag missade tåget, det andra var försenat och jag missade bussen i Älvjsö, kan det blir en jobbigare morgon? Kom alltså försent till jobbet men det gjorde inte så mycket, killarna hade redan fixat och donat så jag behövde inte tänka på det.
Dagen gick segt och timmarna bara tickade sakta. Efter jobbet åkte jag till Solna eftersom det var rep idag inför lördag då vi ska vara en del av ett uppträdande på Club Ambassadur, det gick skit bra, har redan gjort den korren i sommras coh då vet nog alla vilken jag menar, annars får ni ta och kika längre in bland mina inlägg så hittar ni ett framträdande från sommaren 09. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem förutom att sitta här vid datorn så har man tagit sin lilla tid och pratat med mormor och morfar en stund, planerat lite inför nästa helg då jag och Alvaro ska ut med några från vår dansskola, det kommer bli grymt! I helgen väntar uppträdande, myskväll med Let´s dance och middag med familjen för farfar. Vad har ni för planer inför den här helgen?
Jag har kommit på att min blogg har blivit lite tråkig på sistonde tycker jag iallafall, vad skulle ni vilja läsa om? Finns det något ni vill att jag inte skriver om som ni vill veta mer utav? Var inte rädda att lämna kommentar, blir bara glad av det. Har vart ganska så trött och utslagen i kroppen de här dagarna så jag orkar inte skriva så långa inlägg, har ändå inget vettigt att skriva om. Ska slänga i mig lite mat nuoch titta på Made in Sweden, visste ni föressten att jag var på konserten då Destiny´s Child var här i Sverige, då var Play förband åt dom faktiskt.
         Ha det bäst / Elin


Städ dag

Hej sötisar!
Idag har vart en riktig effektiv dag, har stor städat garderoben och rensat ut alla kläder som jag inte använder längre, några st tänkte jag spara och ge till min lilla syster i Grekland eftersom de fortfarande är i bra skick och är något jag skulle kunna använda men ej vill ha längre. Har hunnit tvätta 2 maskiner och städat rummet och moppat golvet, good work Elin! Jobbet har vart rätt slapp men vi fick ändå lite att göra, satt kvar en stund och små pratade med Becca och Daniel min chef, drack lite kaffe och sen tog jag mig hemmåt. Har vart väldigt trött idag och fortfarande lite mörbultad från behandlingen av ryggen igår, ska nog lägga mig lite tidigare idag tror jag.
Nu ska jag sätta mig i soffan och äta lite mat och titta på "So you think you can dance" längtar tills min dans drar igång, är fullkommligt laddad att komma igång igen. Ska försöka ta lite mer bilder om jag kan, videos får jag tyvärr inte lägga upp förutom uppträdanden som vi gör med respekt till mina lärare. Hörs imorgon någon gång, ska träffa Emelie och Michelle så vi får se vad vi hittar på den här gången.
Ha det bäst Love Elin


Lätt skolios

Nu är man hemma, var ju som sagt ner till min naprapat som knäckte till ryggen igen på mig. Det är alltid en lättnad när man går därifrån, man känner sig så rak och all spänning i kroppen bara släpper. Dock fick jag veta att jag har en lätt skolios som det heter, när ryggraden skjuter lite åt sidan. Ska ringa till vårdcentralen och se vad dom kan rekomendera att jag gör åt saken, helst av allt hoppas jag på att få röntga så det verkligen kan bli verkställt isåfall, någon som läser som känner någon eller liknande som kan ge tips?.
Sandra var ju med mig inne i rummet och satt och fnös och rös hela vägen igenom tror jag, stackars. Följde med henne efteråt och köpte lite nya blommor till hennes lägenhet då hon tar död på alla hennes pojkväns blommor haha. Jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem faktiskt, har ätit,duschat och tittat på tv. Ändrat planer inför lördag har jag dessutom hunnit med, middagen är inställd för min och Alvaros del då vi tydligen inte var bjudna, men det gör inte så mycket det eftersom vi nu kan vara med och uppträda på Club Ambassadur som går av stapeln på lördag 22.00.
Sitter förtillfället och väntar på att Alvaro ska ringa, han är kvar i skolan och jobbar på sitt projekt med sin grupp.
Ska lägga mgii soffan och titta på Raw comedy club nu, skriver mer imorgon.
Ha det bäst / Elin

     


Yoga?

Hej allihopa!
Tyvärr blev det ingen uppdatering i helgen, har vart en riktigt mys helg med Let´s Dance och roliga serier tillsammans med Alvaro. Idag har man jobbat och försökt ta det lungt med ryggen lite, min chefs bror tycker jag borde börja på yoga, vem vet kanske skulle hjälpa. Om en timma ska jag iväg till naprapaten, ska bli så jävla skönt att få knäcka tillbaka ryggen på rätt plats. Ska även dra med mig Sandra upp dit, får se om hon får följa med in men det borde hon få, hon är näligen jätte osäker på hela det här med naprapater och knäcka ryggen osv, och då vill jag visa henne att det är inte så farligt som det verkar. Den här veckan blir det middag för Alvaros brors flickvän som tar examen, ser fram emot det. Om en vecka åker jag,Alvaro och hans mamma på kryssning till Åland, det är något jag verkligen ser fram emot, pratade med banken idag oxå och nu ska jag äntligen får mina pengar tillbaka, i rättans tid kan man verkligen säga. Nej nu måste jag slänga in en tvätt i maskinen innan jag måste gå, kan skriva lite mer senare,bjuder på en skön låt så länge / Elin


Gammal och grå

FY fan, nu har jag hasat mig fram i lägenheten som en gammal gumma.
Tänk er en riktigt gammal gumma som är böjd i ryggen, ungefär så har jag vandrat runt här eftersom jag nämligen pajat ryggen IGEN! Jag blir galen tror jag, förstår inte varför det händer hela tiden, nu har det hänt 3 grr på ett år, någon sorts förklaring måste det väl finnas? Jag har legat ocg glott på So you think you can dance och såg att de dansade wienervals, enligt mig gör dom det alltid så himla vackert och elegant och den här gången gjorde dom det med en touch av "bröllop". I mitt huvud dök ju genast idéen upp om att om jag någonsin ska gifta mig ska jag ta någonslags intensiv kurs i wienervals och göra ett jätte fint nr utav det.  Ska snart lägga mig till rätta i sängen och se om jag kommer upp med ryggen till jobbet imorgon, måste iallafall iväg till Mr.Naprapat igen så han kan knäcka ryggraden på rätt plats. Har suttit och bläddrat igenom min sysslings sida där hon har sina modell bilder på www.123minsida.se/nicoletallin  tycker dom är jätte vackra och fina iallafall, speciellt de där hon har kroppsmålning, önskar att jag vågade göra något sånt någongång i mitt liv. Nej dags att krypa ner i sängen, ögonen är tunga och trötta, hörs imorgon love / Elin


Angelita

Hej allihopa!
Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft en helt okej dag, orkade inte blogga igår då mitt humör hade nått botten, men som tur var kom älsklingen förbi och gjorde mig gladare, så mysigt att bara vara och slappna av med honom omrkring mig faktiskt.
Morgonen började med att man försov sig igår och fick ett samtal från banken som inte gjorde det bättre alls, fick veta att det enda dom kan göra åt pengar som jag fört över till någon som jag inte känner av misstag, är att vänta på att hon ska höra av sig och om hon inte gör det så rinner det ut i sanden, det måste ju finnas något mer dom kan göra åt saken tycker man. Kollade igonom min mail igår och insåg att jag hade ett gammalt vinnar mail från tradera där alla hennes uppgifter stog så då fick man ta saken i egna händer och maila och försöka få tag på personen själv, får se vad som händer med det. Idag har morgonen kanske inte vart den bästa eftersom man blev väckt ett visst antal ggr, men det var helt okej på jobbet faktiskt, känner bara att jag behöver någon slags förändring i mitt liv nu. Jag vill så mycket men endå så lite på något sätt, känner någon igen sig? Jag skulle så gärna vilja spara ihop pengar och bara ge mig ut och resa och upptäcka ställen.

Vill köpa en ny säng, lära mig spela gitarr, köpa en egen gitarr, ta en massa andra kurser som intresserar mig och mest av allt skulle jag behöva ett bättre jobb, missförstå mig inte nu jag har ett bra jobb, vi är ett jätte bra gäng som jobbar tillsammans och jag trvis som fisken i vattnet men jag klarar mig inte på det lilla jag får utav det, och det känns som jag har kört fast, som om jag inte kan utvecklas mer på det stället och då behövs en förändring. Det enda som håller mig kvar på det stälelt är min jobbar kompis Becca, hon är som en liten extra kudde kan man säga, vi bollar ideér,tankar och allt under våra timmar tillsammans och det känns verkligen skönt att ha en sån bra jobbarkompis som henne, hon är den enda jag skulle sakna om jag slutade men jag vet att vi skulle fortsätta ha kontakt med eller utan Greken.
Lite negativa tankar men endå bra på något sätt, för det är inte förnns man själv inser såna här saker som man verkligen vill göra något i sitt liv.

Nu tänkte jag sätta mig och titta på grey´s anatomy, för er som missat min absoluta favorit serie, de visar de gamla avsnitten från säsong 1 på tv:n. Ska kolla om det finns lite yoghurt i kylen, blev lite små sugen på något sött. Ha det bäst / Elin


Några saker jag skulle vilja ha i vår:

Shoulder Pad Cardigan SEK 499, Love Milly - NELLY.COM Lips Cardigan SEK 599, Gestuz - NELLY.COM
  
  
  


paket :)

Hej allihopa!
Blev inget bloggande för min del i helgen, Alvaros mamma hade datorn hela tiden och jag ville inte störa henne för ett inlägg. Helgen har vart hur skön som helst, har bara slappat och tagit det lugnt med film, äppelpaj och massa annat mys. Vad har ni haft för er i helgen?
Den här månaden väntar massa roligheter bland annat uppträdande på Ambassadur, kryssning och en liten get together med gamla dans kompisar från förr, ska bli jätte kul faktiskt, en bra start på ett nytt år. Imorgon ska man försöka få tag på banken och se hur dte går med mina pengar som jag råkade föra över till en helt random person för snart en månad sen, förstår inte vad det är som tar så lång tid faktiskt.
Ska även hämta ut mitt älskade paket som jag väntat på länge nu från Hong Kong, nämligen en palett på 120 st ögonskuggor, har suktat efter den i snart 1 år och bestämde mig straxt före nyår att jag skulle ha den, så jag budade på den och nu ligger den nere på posten och väntar på mig.
Annars har jag faktiskt inga andra planer för imorgon får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt, en sak vet jag och det är att jag saknar lilla Mia väldigt mycket. Sitter och pratar med henne på msn just nu och insåg då hur sjukt fort tiden går, den var 7 månader sen vi sågs sist och det är en alldeles för lång tid, vi måste verkligen ses snart igen. Jag har faktiskt inte ås mycket att skriva idag, ska pröva lite med ögonskuggorna imorgon om det blir bra kan jag lägga ut lite bilder så får ni se resultat, ni kan hitta lite "tutorials" som det kallas på youtube om ni skriver in eye shadow tutorials, alltid bra när inspirationen inte alltid flödar. Ni får ha det så bra tills dess skriver mer imorgon, love / Elin

Denna skönhet väntar på mig


Changes

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en bra dag, min har vart seg,seg och ännu mer seg. Var ju ledig idag från jobbet vilken känns riktigt konstig att vara ledig mitt i veckan men ännu mer jobbigt blir det nog imorgon när man lyckades vända på dygnet över en natt. Jag har funderat här i min ensamhet idag vilka förväntningar jag har på 2010, jag tror att med åldern så börjar man inse vissa saker och vad man skulle vilja uppnå inom en viss framtid. Har gjort en liten lista på vad jag skulle vilja uppnå det här året och försöka följa det så gått jag kan iallafall.
Känner ni någongång så? Som om livet bara rusar förbi och helt plötsligt står man där och ser på sig själv med frågor som: Vad vill jag göra här i livet? När kommer den där feta lönen man väntar på? eller vad vill jag göra inom de närmsta 5 åren?
Såna typer av frågor cirkulerar i mitt huvud just nu, såna som man bara egentligen önskar kunde hända nu.
Imorgon blir det fika i stan med min baby, har nog tänkt att spendera natten där dessutom, så det blir nog inget bloggande imorgon kan jag tänka mig, ska försöka hinna skriva lite i helgen, känns som om jag ibland skriver alldeles för mig själv, som om jag är den enda som läser. Fast dte kan vara en rolig sak det med, min blogg har jag haft i 3 år i September och under de tre åren har jag sparat på mig funderingar och massa annat som håller mig full av minnen, minnen som inte huvudet alltid kommer ihåg, vilket jag tycker kan vara fint.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på How I Meet You Mother och mysa ner mig under täcket. Ni får ha det bäst så länge love /Elin




Elins to-do-list 2010

Söka nytt eller extra jobb
Spara pengar till en ny säng och andra inredningssaker
Spara pengar till min resa till pappa
Ägna lite mer tid åt att träffa mina vänner
Börja övningsköra ( Jag vet jag är sen)
Söka ännu fler lägenheter
Köpa gitarr och lära mig spela
Dansa,dansa,dansa
Gå på audition för BabyDollz
Bli mer spontan av mig ( livet känns lite som en enda kalender)
Ta mer bilder och försöka uppdatera mer i bloggen
Försöka åka bort i Oktober/November
Älska och ha roliga stunder med Alvaro.


Take your shirt off

Godkväll sötisar!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte orkat sen nyrårsafton.
Under den kvällen så åt vi god middag här hemma som jag och mamma hade lagat. Till förrätt blev det Toast med curry/räkröra till varmrätt blev det Fläskfilé med hasselbacks potatis med grönpepparsås och till efterrätt serverade vi Choklad fondue med frukter. Succé blev det iallafall, och maten bara försvann från bordet, vid 22 tiden åkte jag och Alvaro hem till honom och firade 12slaget tillsammans med raketer och lovade varandra ett nyårslöfte som jag hoppas vi kan hålla.
Efter vi hade firat klart med varandra vandrade vi hemmåt till hans kusin som tog oss med till hennes pojkvän som hade fest. Extremt lyckat nyårsfirande blev det iallafall, bättre än förväntat och klockan tickade iväg. Dagarna efter spenderades med pizza, mys och lathet.
Tillbaka till verkligenheten som började igår så var det som vanligt förutom några mindre problem på jobbet, vår grill funkade INTE!! min chef kom in på morgonen och gjorde ihop en kyckling gryta och biff gryta som vi serverade till lunch som var hur jäkla goda som helst kan jag säga.
Idag har jag haft en riktigt mysig dag både på jobbet och privat, mina kära vänner Emelie och Michelle kom förbi en sväng och käkade lunch med mig och Becca vilket var hur mysigt som helst. Åkte hem till Emelie sen och mös ner oss i soffan med filtar och kollade på film och upptäckte att det var norrsken på himmelen utanför henne så där stog vi länge och tittade och beundrade det fina skenet, har någon av er vart med om det?
Nu sitter jag iallafall här hemma och knappar på datorn och ska snart kura ner i mig i sängen och titta på tv:n, kan lägga ut lite bilder från nyårsafton och en riktigt skön låt till er alla, skriver mer imorgon
/ Elin


  
  
   


RSS 2.0