Sneakers

Ja då är man påväg hem igen, blir alltid senare än vad man vill när man tar en after work med jobbet men trevligt är det. Igår var man på bio och fick sig ett par nya sköna skor av pojkvännen.
Veckan som gått bedrog av sjukt mycket jobb och kroppen skrek verkligen efter sömn. Den här veckan blir det att åka till mamma i Eskilstuna på lördag vilket ska bli jätte mysigt.
Igår bokade vi även biljetterna till min pappa så 29/7-13/8 blir det kos med min älskade Alvaro och finaste Michelle och hennes kille natte.
Nu väntar sängen och en ny dag på jobbet. / Elin


Bonden

Idag är en speciell dag, inte bara för att min älskade pojkvän ska vara dj på Bonden bar ikväll för första gången utan också för att min älskade vän Sandra vart på arbetsintervju på mitt jobb och ska prov jobba på Lördag, just när jag jobbar. Så idag är en mycket speciell dag enigt mig, frågan är bara vad fan man ska ha på sig ikväll det står mellan några outfits och den som lockar mest är nog mina röda jeans tillsammans med en korsett och kavaj eller min as cola blå kjol, allt är i tvätten och i tårkskåpet just nu vilket gör det svårare att tänka ut vad jag vill ha på mig. Vill egentligen bara slänga på mig skinnjackan och låtsas som om det vore as varmt ute nu när solen skiner så fint.
Längtar inte ni till sommaren eller åtminstone till våren då man kan börja sätta på sig alla de där tunnare kläderna istället för att se ut som en uppblåst michelin gubbe? det gör iallafall jag, och jag hoppas på bra väder i April både i Sverige och Tyskland eftersom vi åker till Berlin med jobbet den 15/4 så hoppas jag att det har blivit lite mer vår där så man kan slänga på sig skinnjackan.
Tänkte faktiskt bjuda på lite bilder från Gran Canaria den här gången eftersom jag inte lagt upp dom här ännu så enjoy medans jag väljer outfit,kan ta ett kort sen så ni får se vad det fick bli.
/ Elin

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 


Inspiration


SICK!!

Är så sjukt imponerad och stolt över dessa människor.
Personer jag dansat med och sett upp till otroligt mycket som börjar klättra sig uppåt i dansvärlden.
Dom är sjukt talangfulla och jag kan STOLT säga att jag inspireras av dom som fan!
Dom fick mig att känna glädje till dansen igen och lusten att vilja dansa kändes i benen.
Klicka på länken för att se dessa sjuka dansare.
You guys freakin ROCK!!!
CHECK THIS OUT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wUOKNAPUnkk




Yepp


Min nya kärlek

Glömde slänga in detta i förra inlägget men jag har fått en ny kärlek som kommit hem till mig.
Dom är blå, i mocca och har spikes på hela hälen och JAG ÄLSKAR DOM!!!
kan inte gå i dom ännu men jag ska ta me fan lära mig tillslut.



En helt ny värld

Första personalfesten som inte spårade totalt, dock stog väl jag och min kollega för kvällens underhållning när vi hittade helium ballonger och började sjunga en duett till "en helt ny värld".
Ett gott skratt förlänger livet och efter igår så blir det väl länge isåfall. Kvällen började med att vi firade att vi har vår nya utställning med Janne Lööf på Junibacken och där med hade vi Skrotfest och självklart bjöds det på skräpmat, vilket btw var awesome! Hemmagjorda hamburgare, med bacon,utan bacon med vitlök osv.
Sen blev det något som kallades för "skort-samba" där vi fick ett varit instrument i form av en skrot del och gick in i utställningen. Där inne var Timbuktus trummis som skulle lära oss hur man gjorde och resultatet blev faktiskt väldigt bra, jag lyckades slå så pinnen gick sönder och mina byxor var fyllda med flisor efteråt men kul hade jag iallafall. Sen började det spelas musik och Elin och jag sjöng duetten, vi åt god efterätt och vi drack en och annan cider medans vi dansade loss sen var det dags att bege sig hemåt.
Som om inte kvällen bestod av nog med skratt så är det väl självklart efter att ha halkat sig fram till spårvagnen ute på djurgården att man vurpar rätt vid övergångstället vid Åhléns på centralen och där ligger jag och bara skrattar medans min kollega tittar på mig med stora ögon. Men en rolig kväll det hade jag iallafall och jag var hemma igen vid 02.00.

Nu ska jag ägna lite tid att först slänga in lite saker i tvätten, sen ska jag ta igen det jag missade på Big Brother igår och även kolla igen ett avsnitt av Äkta Människor.
Duty calls, ha en bra dag /
Elin

Min kollegas bild från igår med texten "Elin åker hem från personalfesten nu"


Äntligen!

Jag måste börja detta inlägg med props till 4 nya favorit tjejer som kämpar sig upp mot toppen nämligen Caty,Keela,Hofh och Kandy Landy, grymma brudar med mycket klös i!
Om ni inte läst deras bloggar ännu do it! Jag blev fast direkt och jag kan säga såhär GE MIG ER GARDEROB, inte ett dugg avis haha.
Helgen har spenderats hos min käre boyfriend och vi har myst framför melodifestivalen denna kväll. Blev väldigt glad av att se Molly gå till final men ville få Mattias i finalen med eftersom han uppträdde i en helt ny genre. Morgondagen ska spenderas med att träffa min älskade lilla vän Mia som är på finbesök i stocktown
( http://miiataipale.blogg.se ) sen blir det att gå till jobbet på personalfekke.
Hoppas er helg vart bra hitills, ska försöka uppdatera lite mer och oftare eftersom jag själv vill skriva egentligen så why not try again. Håller på med lite planeringar inför en ny header eftersom min verkar ha försvunnit någonstans och den är snart 4 år gammal.
Time to go to bed, ha en fortsatt bra helg!
/Elin


the truth


15/2

Dagarna flyter på och det är redan Februari, ett år har gått sedan beskedet kom om flytten från vår gamla lägenhet. Känns helt sjukt att tiden gått så fort sedan sist, kommer ihåg allt i minsta detalj och drömmer gör jag fortfarande, hur jag går in i hallen, genom köket där mamma sitter vid köksbordet och in i mitt rum.
Idag går jag raka vägen in i vardagrummet här hos pappa, sätter mig i soffan och sätter mig framför min dator.
Ett halvår har snart gått sedan jag kom hem hit till pappa och mina bröder, tiden flyger verkligen bara förbi och drömmen om en egen lägenhet känns inte inom räckhåll.
Min vardag består av jobb,jobb,jobb och det är något jag trivs med ändå, försöker ta mig till gymmet lite då och då när jag hittar en lucka för att hålla igång men det är inte heller samma sak som att gå in i ett rum och fyllas av steg,musik och glädje på en dansklass.
Ett dansjobb väntar runt hörnet dessutom för mig, bara dom hör av sig igen så ska vi sätta oss och prata igenom hela upplägget vilket känns kul.

Har varit iväg på en underbar resa med min pojkvän till Gran Canaria, det var verkligen det vi behövde båda två för att komma bort ifrån verkligheten och bara leva.
Något annat jag börjat fundera över är varför jag egentligen skriver här?,
ibland undrar jag vad jag vill med min blogg och vad jag kan skriva om förutom mitt vanliga tråkiga liv som inte är glamorös över huvudtaget.
Vad vill jag med den och vad vill jag skriva om egentligen?
Skit svårt, ungefär som att veta vad man vill bli när man blir stor eller vad man vill plugga.
Det finns många saker som man tänker på som säkert inte kommer ha lika stor betydelse när man bli äldre eftersom av erfarenhet när jag läst saker jag skrivit för några år sedan, tänkt i dagens läge "Lilla Elin, om du ändå visste hur mycket enklare allt blir". Men sånt är livet, funderingar över vad man vill, vart man kommer hamna, men inget av det tänker jag varken oroa mig över eller jäkta fram eftersom framtiden får ta mig dit när den tiden är kommen.

Ett förvirrande inlägg om allt och inget alls känner jag nu, men som sagt ingen märkvärdig blogg utan snarare en inblick i någon annans helt vanliga vardag som inte toppas av dyr shopping eller glamorösa middagar.
En helt vanlig medelklass tjej som jobbar sig uppåt i livet.
/Elin



RSS 2.0