Lite fler bilder

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag är jätte trött efter 10 timmar på jobbet idag, kommer jobba hela helgen men det gör inget.
Igår åkte jag och träffade Alvaro i stan och gick och käka på Sala thai, sen blev det shopping, hittade en jätte cool t-shirt på Millers på St: Eriksplan som fick följa med mig hem. Sen åkte vi hem till mig och hade det mys.
Nu måste jag lägga mig ner i sängen och vila, mina fötter värker som fan.
Som sagt här kommer lite fler bilder från Loréal Hårvisningen och mitt senaste kap på Millers.
Pok Elin

  
  
  


Hårvisning Loréal

Hej allihopa!
Sorry att jag inte uppdaterat, har vart lite mycket spring på mig.
Hoppas ni alla mår bra, jag börjar dra på mig en förskylning och hostar som fan. Igår var det Onsdag och då var jag först på jobbet från 11-14.30 sen åkte man hem snabbt och böt om och fixade sig eftersom jag skulle på hårvisning på Loréal där mn älskling och hans bror skulle uppträda. Hann även svänga in på H&M en snabbis och hitta lite julklappar till min mamma innan jag mötte upp Alvaros mamma. Tillsammans mötte vi upp Alvaros brors flickvän och gick mot Loréal tillsammans, väl framme så mötte vi några av deras kusiner sen var dbara in och sätta sig.
Jag var så stolt över honom eller borde jag kanske säga dom, för det var deras första framträdande tillsammans som grupp. Riktigt kul var det iallafall dock slocknade min kamera efter ett tag och bilderna kanske inte blev de bästa men men. Blev väldigt dans sugen igen när jag tittade på tjejerna från Sway som dansade bakom dom, själva hårvisningen var ett projekt arbete från Sjödals gymnasiet som gick väldigt snabbt men de hade coola teman och coola frisyrer.
Efter allt blev det en massa fika med deras kusiner och deras pappa, hade en jätte mysig kväll faktiskt.
Nu måste jag slänga mig in i duschen och göra mig i ordning igen, ska dra mig in till stan snart och möta upp älsklingen och käka på Sala Thai. Slänger in lite bilder från gårdagen, tills dess får ni ha det bäst Puss och kram Elin


  
Paulina från Sway
  
  
  
  

Snö änglar



Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag mår toppen, lite snuvig men det får jag tåla.
Den här dagen har gått åt till att gå ut en sväng med hunden, hon älskar det och leker skottkärra eller nåt liknande när hon kör ner nosen i snön och springer en bit tills hon inser att hon inte ser något, min älskade lilla Chelsey.
Har även vart en tripp till tandläkarn idag, jäkla dyrt det är nu när man räknas som vuxen att helt plötsligt gå till tandis. Dock utnyttjade jag min rabatt på kostnaden så det blev ju inte så himla dyrt ändå, 3 hål hade man, där fick jag för att jag inte bokade en tid tidigare. Men vill man var fin får man offra sig lite. På kvällen har jag bara tagit det lugnt och käkat god mat tills min kära Emelie skickade ett mess där det stog " Lust att gå ut och rulla i snön" vilket jag självklart ställde upp på.
Så på med varma kläder och ut i snön med svarta säckar, vi hade as kul man glömmer nästan bort ibland hur kul man kan ha det och hur lite det behövs för att roa en människa.
Jag förstår varför man hade så himla kul när man var liten när man slängde på sig kläderna och tog med sig pulkan och åkte ner för alla branta backar man såg. Tack gumman för att du drog ut mig fast att jag inte uppskattar snön så mycket så hade jag as kul hur blöt jag än blev och helt täckt med snö efter våra fina snöänglar.
Nu sitter jag här med en varm kopp te och tofflor och värmer mig med en gosig filt runt om mig, ska snart kura ner mig i sängen och se om det finns nåt bra på tv:n innan det blir dags att sova, slänger in några bilder från kvällen ute i snön, nästa vecka ska man in till studion och se hur det går för låten och hur det låter än så länge.
Ni får ha det bäst Puss och kram!

   
  

Till dig!




Denna tillgänar jag till min bästa vän, min ängel, min andra hälft, min älskade pojkvän!







Bio,snö och massa mys



Hej allihopa!
Hoppas ni aft en underbar helg, min har vart jätte bra.
I Fredags var jag ledig från jobbet, så jag tog mig en sväng till Alvaros skola och lyssnade när han spelade in i studion med en av mina favorit låtar faktiskt som han gjort på senaste. Efter det åkte vi in till stan och träffade hans mamma och bror och brorson, sötaste Oliver!
Vi käkade på donken och sen blev det dags för oss att dra oss mot Sergel bion, baby hade vart duktig i skolan under någon speciell kväll så han fick två biobiljetter.
Det fick bli Pinapple Express, jätte rolig film garvade as mycket, rekomenderar den faktiskt.
Efter bion åkte vi hem i allt snö som föll ner, jag är ingen person som tycker om snö, vill ha snö på julafton och nyår sen får det gärna vara borta igen. När vi kom hem satte vi oss och kollade på vem som åkte ut i Idol, jag blev jätte arg när Anna åkte ut, för mig var hon helt klart bäst, men det är nog inte slutet på hennes resa, hon har en alldeles otrolig röst och kommer säkert komma mycket långt, efter Idol blev det kudden som gällde.
Lördagen vaknade man upp rätt så sent, fixa mig och åkte snabbt hem för att hämta kläderna till träningen till söndagen och musiken och allt, och byta om eftersom jag för första gången träffade en hel bunt av Alvaros släkt igår. Hemma hos honom så fixade vi oss lite tills två av hans kusiner kom och hämtade oss.
Alla som jag träffade var hur snälla som helst och jag blev välkommnad in i familjen, hade jätte trevligt med massa god mat och dricka och dans. När vi kom hem slocknade vi rätt fort, glömde dock totalt bort att ta kort där hemma tyvärr.
Idag har vi vaknat upp och gjort oss i ordning och åkte raka vägen till Huddinge och hade lektion, idag gick det väl sådär eftersom vissa inte kan koncentrera sig men det gick bra tillslut.
Efter lektionen åkte vi hem till Alvaro igen och käkade lunch och la oss vilade ett tag, man blir så jävla trött nät man stiger upp tidigt och har ett morgon pass enligt mig.
Sen blev det dags för mig att åka hem, och nu sitter jag här och tittar på Grey´s Anatomy eftersom jag missade att spela in den i onsdags när jag var på jobbet. Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite och lägga mig i sängen och äta lite hallon sorbet tror jag och kolla på  någon film. Tills dess får ni ta hand om er allihopa.
Pok Elin



En låt


En låt som berört mig mycket!
Denna vill jag tillägna min kära gammelmormor.
R.I.P Karin Thudén 1911 - 2005
Jag älskar och saknar dig!

Rolig Parodi



Lägg märke till Justin Timberlake i den heta baddräkten till vänster

Tristess

För fyra år sedan:
Var jag 16 år, och hade nyss börjat på gymnasiet i Huddinge. Hade ett förhållande bakom mig som pågått i 2 år och som skulle fortsätta längre än vad jag trott.

För två år sedan:
Blev jag 18 år och alltså myndig. Då allt festande drog igång på riktigt med sena nätter och en jävla baksmälla.
Stötte på en ängel under mitt uppträdande på Vasa Teatern som kom att spela stor roll i de följade åren som idag är min pojkvän.

För ett år sedan:
Hade jag 3 jobb, två som danslärare och ett som barnvakt. Var nästan alltid utan pengar ändå och hade en tuff tid med mycket problem kring vissa områden.

För ett halvår sen:
Bröt jag upp med min tonårskärlek som varade i 5½ år, det kändes bara fel att fortsätta.
Hade en hel del jobbiga dagar, och var väldigt deppig ett tag, men fick massivt stöd av mina vänner, och började då förstå att jag höll någon annan väldigt kärt om hjärtat.

För tre månader sedan:
Kom jag hem från min kära släkt nere i Grekland, efter en välförtjänt semester med världens finaste kille.
Började även då komma in i rutinerna på Greken där jag fick jobb i början av sommaren och jobbade
som satan för att spara ihop viktiga pengar. Firade även 2 månader med Prinsen.

Igår:
Var det Söndag vilket innebär undervisning tillsammans memin pojkvän som lär ut Streetdance till barn 8-12 år.
Hade slapp dag vilket alltid uppskattas en Söndag.

Imorgon:
Har jag faktiskt inte några andra planer än att träffa min prins som kommer hit under sin håltimma och vara hemma och glo på tv till lite underbar glass.

Om ett år:
Har jag förmodligen ett välbetalt och fast jobb, som gör att jag kan söka lägenhet.
Är säkert på gång med mitt dansandes igen då med som jag brinner för.
Och förhoppningsvis är livet helt underbart och jag har alla nära och kära där jag har dom idag.

You can make it, just belive in yourself

Hej igen!
Hoppas ni mår bra, själv sitter man här med världens värk i ryggen och magen, kunde knappt stå rakt eftersom det gjorde så mycket ondare, men tvingade mig själv att hoppa in i duschen iallafall.
Nu sitter jag här i väntan på att maten ska bli klar och glor på tv, en av mina favorit serier 2½ men jusst nu, garvar alltid åt den. Idag har jag inte gjort nåt annat än att vila upp mig och gått en sväng med hunden. 
Jag satt här och funderade efter att ha läst andras bloggar, speciellt dom som är tonårs mammor, tanken finns ju där någon gång ibland och när jag satt och läste deras bloggar så slog det mig att hur mycket man än kanske vill så är det så mycket man har kvar att lära sig om sig själv. Jag har ingenting emot unga mödrar speciellt inte nu när en av mina närmsta nyss födde en frisk liten flicka.

Men finns det något jag inte skulle kunna göra så är det att skaffa ett barn, för det första vill jag ha en egen lägenhet, en bra inkomst som jag själv kan försörja mig på, vilket jag inte har idag, det jag har nu räcker men jag hade gärna haft det bättre, och sist men inte minst, ett stadigt förhållande som iallafall har något eller några hår på nacken.
Allt detta kom jag och tänka på samma dag som jag var på sjukhuset och träffade min vän´s dotter, hur redo man än trodde att man var så är man långt ifrån detta. Jag är jätte glad för hennes skull och jag kommer alltid stötta henne och hjälpa henne när hon behöver.
Lite spekulationer kring detta kom upp när jag satt och läste några bloggar och jag måste därför ge dom en stor applåd dessutom eftersom de är väldigt unga men trotts folks blickar och elaka kommentar så övervinner kärleken till deras barn allt. Jag tycker det är starkt av dom att våga visa att du är lika bra förälder 15 år som 35 år.
Det är så individuellt om man är redo för något så stort eller inte tycker jag, och jag tycker det är bra för dom som bestämmer sig för att klara utav detta trotts motgångar.

Nu tänkte jag dra mig tillbaka och äta lite, och slå en pling till prinsen och fortsätta titta på tv. Tills dess får ni ha det bäst Pok Elin

En länk som funkar

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=36334

Ett bra sätt att få ihop lite gratis kläder faktiskt ;)
Anmäl dig nu!

I´m Yours



How can I let you know how much you mean to me?
I know sometimes, you wonder why are you the one that I need,
While as sure as I breathe you are the one for me
And I want you to know that.

I think about you all the time,
You're always on my mind.
The thought of you brings happiness,
That's how I know that I am yours,
But there's so much more to say,
And there's something that I got to tell you
So you know that I care, baby

You fill my heart with love, fill my tears with joy,
And from now and forever I'm yours.
With everything you do make my dreams come true,
With all of my heart I'm yours

Du är den ända som får mig att må såhär!

Hej allihopa!
oppas ni har haft en skön helg, min har vart jätte bra!
I fredags jobbade jag till 21.00 då kom Alvaro och hans pappa och flickvän och hämtade mig snälla som dom är. Hemma hos älsklingen tog vi det jätte lugnt och tittade på Idol och bara mös eftersom båda var väldigt trötta gick vi och la oss tidigt. Vaknade upp på lördagen och käkade frukost och gick ner till systemet för att köpa de som skulle med till Hallunda senare på kvällen.
När vi hade vart på systemet togg mig en tripp till Huddinge sjukhus och hälsade på Maria och hennes nyfödda dotter Melody, underbar liten flicka!, sen kom alla andra tjejer dit och tillslut var vi 5 st som satt och turades omatt hålla i lilla Melody, hade tagit med mig presenter och Maria blev väldigt glad eftersom hon bara hade sjukhus kläderna där än så länge, så hon böt om på henne direkt och satte på henne de fina små kläderna. Efter att jag hade vart där åkte jag direkt till Alvaro och började fixa oss och lagade middag.
Festen i Hallunda var helt ok, inte så värst mycket folk och självklart glömda jag min kamera i det rummet vi hade låst in alla kläder, så det blev lite bilder från hemgången som blev flummig som fan. När vi kom hem mitt i natten stekte jag ägg och vi käkade innan det var dags att sova. Vaknade tidigt och var tvugna att dra oss upp och åka till Huddinge och hålla i vår lektion med barnen, vilket gick jätte bra. Efter träningen gjorde vi inte mycket mer än att åka hem, käka och vila sen var det dags för mig att åka hem.
Har inte gjort så mycket än att sitta här vid datorn och på msn och titta på tv, och nu är jag enormt trött känner jag så tänker lägga mig och titta på tv eller nån film, nu kom mamma in med choklad mousse med jordgubbs kompott dessutom, mums!
Slänger in lite bilder puss och kram

  
  
  
   

Torsdag

Hej alhopa!
Hoppas ni mår bra, jag mår fint. Har dock börjat bli förskyld igen vilket är typiskt mig.
Har inte skrivit något på några dagar nu eftersom jag inte haft något att skriva om.
Men tänkte vara lite snäll mot min vän Sandra så hon har någo nytt att läsa imorgon på jobbet, och för er andra läsare såklart.
De här dagarna har jag inte gjort så mycket än att varit med Alvaro och jobbat. Idag var jag en sväng hem till mormor och morfar med mina små bröder och käkade lunch tillsammans, Älskar min mormors pannbiffar med sås och potatis!
Har kommit hem och städat lite osv eftersom Alvaro kommer hit senare då blir det tv spel som gäller och inget mindre än Super Mario kart på Nintendo Wii och smaskig hallon sorbet. Jag har blivit som en liten glass galning, har helt plötsligt börjat äta väldigt mycket glass, men inget slår smakera, melon,blåbär och choklad enligt mig. Har ni några favorit smaker som inte kan slå någon sort alls?
Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle sätta mig och titta på "How I met your mother" och fixa i ordning lite här i mitt rum, till helgen blir det hemma fest nånstans med älsklingen och jobba med barnen på dansen.
Tills dess får ni ha det bäst, lovar att ta kort i helgen eftersom jag aldrig har nya bilder,
 Puss och Kram Elin


Till min Prins

Denna lilla video dedikerar jag till Alvaro, min prins!
Jag älskar dig baby med hela mitt hjärta!


Dagens Låt


Dagens Låt


Tack!

Måste bara slänga in ett snabbt tack, till ingen mindre än Sandra.
Vad skulle jag göra utan dig gumman, tack för att du alltid reser mig upp när det blir hårt och alla dom kloka ord du alltid har att säga.
Du är den ända jag kan prata med när det kommer till det som hände igår, jag älskar dig för den du är till mig i dagens läge, du är en sann vän och det tar jag reda på till varje sekund!
TACK gumman för allt du sa, det hjälpte verkligen!



Bilder

Hörlurar från Skullcandy 199 kr

Kappa från Bik Bok 699 kr

Halsduk från H&M 149 kr

Oversize mössa från Gina 79 kr

Bebis kläder till min vän Maria


Helgen

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag mår utmärkt efter en helt underbar helg.
Jobbade som sagt i Fredags och efter det åkte jag hem och tog det lugnt hemma. Lördagen spenderade jag med att shoppa under dagen införskaffade mig en ny kappa,mössa,halsduk,linne,bh,trosor och lite nödvändiga grejer som läppsyl osv och bebiskläder och gosedjur till min vän Maria som snart ska ha barn. Kom hem runt 17.00 och då var det bara att skynda sig eftersom jag skulle med tjejerna till Erotikmässan, vi hade skit kul där inne, körde fiskdamm och kollade vad som hände på scenen osv.
Åkte hem med Sandra efter 4 timmar och mötte upp Alvaro i Årstaberg, min lilla älskling!. Åkte hem i kylan och slog oss ner och tittade på saker jag hade köpt under mässan, sen blev vart klockan väldigt mycket och vi båda somna snabbt.
Idag vaknade jag upp brevid världens gosigaste pojkvän, låg och degade ett bra tag i sängen tills vi klev upp och gjorde i ordning oss, drog in till stan och käkade på Taco Bar sen föreslog Alvaro att vi skulle gå på bio, sagt och gjort. Det blev Highschool Musical 3, jag har ju sett både 1:an och 2:an så blev ett måste att se 3:an.
Jag har som sagt haft en skit mysig helg och jag känner verkligen i hjärtat att jag faller bara mer och mer för min älskade prins, jag är verkligen kär!
Trotts många motgångar under de senaste året så har jag allt jag någonsin velat ha, allt är bnu och jag stortrivs precis så som det är, livet kunde ha blivit bättre, och allt tack vare mina underbara vänner, min familj och självklart Alvaro!

Imorgon ska jag ner till banken och sätta in pengar sen blir det städa rummet och tvätta kläder. Jobbar inte förrns på onsdag så det är skönt,lite vila efter de här dagarna. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv, laddar upp bilder imorrn på sakerna jag köpt tills dess får ni ha det bäst, Puss och kram Elin



RSS 2.0