Bilder del 2

Här kommer bilder del 2 av 3



Min vän George från Kos och Älskling
 Battle på G Jag på Café Latino Inte nykter
Bara du och jag Det stora trädet jag alltid tar kort på varje år   
Baby vid utgrävningarna   
   
Största fyllekvällen Jag och min vän George från Kos Alvaro och Dj:n Eduardo  
 På väg hemmåt halv 6 på morgonen 

Det får bli allt för den här gången. Puss på er !

Bildinlägg

Hejsan allihopa, hoppas ni mår bra. Själv sitter man här med världens förskylning så illa att jag blev tvungen att sjukanmäla mig från jobbet idag. Vaknade upp vid halv ett med älsklingen bredvid mig, som snart säkert oxå kommer bli lika dunder förskyld. Har baar tagit det lugnt idag, min kära Mia kom över hit dessutom. Jag beundrar verkligen denna lilla människa, jag förstår att det är jobbigt nu under den här tiden i en ny stad, nya människor,ny skola, men en sak har du fortfarande här och det är mig. Jag måste verkligen säga att jag är stolt över henne, vi har kännt varandra i snart 2 år och ända sen jag träffade den här lilla sjungade tjejen så hade hon en dröm om att komma till Stockholm och gå i skolan här, och nu har din dröm blivit sann, trotts många motgångar i ditt liv så är du här, och du kommer klara det!
Har nån av er läsare kanske flyttat hemifrån vid 15-16-års åldern för att förverkliga era drömmar inför framtiden?.
Jag vet att jag nu i efterhand ångrar mitt val av gymnasie speciellt när jag var en utav dom som kom in på Fryshuset dans men valde att gå Hotell/Restaurang, men mitt val kan jag inte göra om, jag har vart lyckligt lottad som får jobba med dansen ändå på andra håll utan någon utbildning.
Nu sitter jag här och hostar som en idiot med en kopp te i ena handen och toa papper i andra, ska snart kura ner mig i sängen och titta på Sex and the City. Här kommer iallafall del 1 av bilder från Kos 08 så lägger jag in resten när jag känner mig bättre. Puss er Elin


   
   
   
   
   
   
   

Hemma igen

Precis, nu är jag tillbaka i kalla Sverige. Inte alls så kul att komma hem om jag ska vara ärlig, hade gärna stannat en bra längre tid, men man måste tillbaka till verkligheten tyvärr. Hoppas ni har haft det bra, jag har haft det helt underbart där nere med mamma och min älskling. Flyget ner gick jätte bra tack vare världens bästa personal!
Måste verkligen tacka Tobbe för den profisionella hjälpen och allt han gjorde för att försäkra mig om att det är säkert att flyga, det hjälpte verkligen på hemvägen när jag mötte på en sämre personal som inte alls visste hur man hanterar flygrädda personer. Så vad har vi gjort under 2 veckors tid där nere?
Jo vi har nämligen festat såklart, hälsat på hela tjocka släkten,badat,solat, cycklade 2 mil på en dag eftersom min kära mamma så gärna ville cyckla till ett ställe som kallas "Heta Källorna" helt bakis och trötta började den cyckel färden, inte var det värt det men det var mysigt pga den fina utsikten. Vad har vi mer gjort, mjo det har väl blivit några hemma kvällar med kortspelandes och vart med min pappa så mycket som det bara går, hälsat på vänner, och skaffat nya vänner.
Har hängt mycket på ett ställe som heter Café Latino eftersom min vän George jobbar på stället bredvid, där lärde jag mig även grundstegen i Salsa och älsklingen lärde mig lite bachata som jag tyckte jag var jätte duktig på efter några drinkar. Har tagit extremt många kort, men dom laddar jag upp i ett annat inlägg eftersom tiden tickar och jobbet kallar imorgon bitti. Ska jobba luncher i två verckors tid nu så då gäller det att gå upp 08.45 och göra i ordning sig, och frågar man mig så tycker jag det är tidigt.
Mer uppdatering och bilder kommer under de senaste dagarna, helgen spenderas med att fira min älskade kompis Sandra som blir 20, Hälsa på Mia som flyttar hit till Sthlm och gå på The Voice med henne, hoppas även att jag hinner träffa älsklingen en sväng dessutom, det är sjukt hur man saknar en person redan efter en dag, Jag älskar dig verkligen gubben du är helt jävla underbar!
Tillsvidare får ni en liten video som fick mig helt tårögd, gymt fin dans, P.S. Koreografen har tillägdnat den till sin dotter vilket gör att den är ännu mer känsloladdad. Nu blir det sängen och lite tv tittandes, ta hand om er så kommer bilderna från Kos 08 inom de närmsta dagarna, Puss och Kram er lilla Elin


RSS 2.0