Känner mig som ett problem barn

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag mår sådär, har fått vara på återbesök hos naprapaten som försökte knäcka tillbaka min rygg ännu en gång eftersom det bara sa PANG i ryggen när jag var på jobbet idag. Men jag är fortafarande sned och om det inte blir bättre innan måndag så kan det hända att jag måste åka till sjukhuset och göra röntgen på ryggen, känns ju inte alls roligt med tanke på att jag nyss kört igång med barn grupperna och ska själv börjar dansa nästa vecka.
Sen måste man åka och kolla vad som gör så himla ont vid magen nära inpå äggstockarna, kan vara en inflammation, så allt på en gång, känner mig som ett litet problem barn förtillfället.
Jag har inte gjort mycket under dagarna som vart, haft lektion med våra elever, myst ner mig hemma hos älsklingen och jobbat. Nu ska jag upp och röra på mig eftersom ryggen inte tillåter mig att sitta ner för mycket, måste röra mig så mycket jag bara kan sa naprapaten, lägger upp en bild mest för att min vän Mia( miataipale.blogg.se) ska se hur det ser ut framifrån när jag är så sned.
Lördag ska jag jobba igen så ingen vila direkt för mig denna vecka, ni får ta hand om er tills dess, glöm inte även att kika in på www.myspace.com/chillizkingizz och lyssna på min pojkväns grymma beats ;)
Pok Elin


Bio och massa mys

Hello!
Hoppas ni mår bra och har haft en underbar helg.
I Fredags jobbade jag på greken, och mina ben värkte verkligen efter för att inte tala om min rygg!
Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt och tittade på Let´s Dance, tyckte det var ganska konstigt att Blondinbella åkte ut, jag tyckte hon kämpade på bra och det fanns betydligt några som borde tagit hennes plats. Men men spelats regler antar jag. Jag deckade rätt fort när jag gick och la mig och fick äntligen sova hela natten igenom.
Under lördagen mötte jag upp min älskling i stan, gick och köpte biljetter till Australia och käkade i kungshallarna. Flimen var extremt bra tyckte jag, väldigt stark och det gick ju inte att undvika de där tårarna som kom fram lite då och då. Efter bio åkte vi hem till älsklingen och tränade lite inför Söndagens dansträning, sen vart det kudden som kallade eftersom tröttheten kom ikapp en tillslut.
Under Söndagen vaknade vi tidigt och åkte ut till Huddinge för att hålla första lektionen på terminen för våra elever. Det gick väl sådär, efter träningen åkte vi in till stan och käkade på Max, sen blev det shopping, inte något speciellt för min del eftersom jag lever väldigt fattigt den här månaden, sen hann man även med att sola, känns skönt med lite färg. Åkte hem till mig och hyrde film och gosade ner oss framför tv:n.

Idag har vi vaknat, älsklingen skulle till skolan så jag fortsatte dega i sängen ett tag innan jag gick upp runt 11 tiden.
Idag ska jag till Tandläkarn, jag är inget stort fan av tandis men har man hål så lagar jag hellre som än att gå runt och få det värre, dock känns det i plegånboken att jag ska dit. Ikväll blir det nog mest att ta det lugnt och öva inför imorgon så vi ska öppna upp vår nya grupp 11-13 år i Streetdance, får se hur det går.
Ska försöka ta lite mer bilder under våra träningar och lägga ut, kan vara kul att se tänkte jag. Nu ska jag ta och fixa mig och försöka fixa till håret igen som ännu en gång står åt alla håll och kanter.
Ha det bäst Pok Elin

 

Us against the world

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag mår mycket bättre än vad jag gjorde förra veckan. Ryggen värker lite då och då men jag gör mina övningar som naprapaten gav mig.
Om två veckor är det dags att bärja på Blue Hill, fick även med mig Nella och Sofia som ska dansa med mig, kommer galet kul!. Det ända som jag stör mig på är att det kommer krocka 3 gånger med våra elever som vi undervisar för och min träning eftersom det fanns datum då vi inte kunde vara i den hallen vi normalt sätt är i utan har fått flytta den till Huddinge hallen och dessutom flytta fram tiden då, vilket gör att det krockar, men jag kan ju inte bara överge eleverna och låta Alvaro ta hand om hela gruppen dessutom förlorar jag pengar på det.
Tjejerna får lära mig de gånger jag missar helt enkelt. Under helgen var jag med älsklingen och tog det lugnt bara, igår var det dags att börja jobba igen, blev ingen stor vinst på dricksen men det var förväntat. Åkte raka vägen hem till älsklingen efter jobbet och sov där under natten, gjorde sällskap på morgonen när han skulle till skolan och jag skulle hem, har bara suttit här vid datorn och slappat och laddat hem lite låtar. Har märkt att jag har lite ont på vänster sida av halsen känns som en träningsvärk men jag vet inte vad det kan vara, orkar inte mer, jag får fan aldrig vara frisk under den här perioden på året. Imorgon blir det jobbet och i helgen blir det bio och massa mys, sen kör vi igång med våra elever på söndagen så det betyder inge mer sovmorgon på söndgarna. Nu ska jag sätta mig och fixa håret som står åt alla håll och kanter och ta mig en kopp te. Ni får ha det bäst så länge / Elin


Till dig my love!


Frisk igen

Hej igen allihopa!
Nu är jag återställd till det normala, var hos naprapaten för en timma sen som fixade till hela min rygg och nacke. Jag lutade ju åt höger med nästan hela kroppen pga av en muskel som kommit  i kläm. Men nu är jag helt rak igen och det gör inte alls lika ont nu som det gjorde innan.
Hoppas ni har haft en bra dag, jag känner verkligen att det börjar bli dags att dansa igen och jag ser verkligen fram emot att börja träna igen, det har blivit för mycket slappandes och för mycket onyttigt på senaste tiden.
Jag tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg, har inget att skriva om jusst nu förutom det som redan sagts, inspirationen är inte på topp, ska käka nu och sen bänka mig framför tv:n och ta det lugnt.
Så ni får ha det bäst er lilla Elin

I våras innan föreställning, skulle precis börja prata när kortet togs

Naprapat

Hej allihopa!
Ryggen är inte alls som den ska vara, igår kväll när min pojkvän tittar till på mig så ber han mig dra upp tröjan lite och undrar vad fan jag gjort.
Jag tittade ner på midjan och insåg då i samma ögonblick att hela min midja var sned. Helt sjukt men ena höften lutade åt höger, såg ut som om jag stog och lutade mig åt höger med höften fast jagi själva värket stod helt rak. Så imorgon blir det möte med en naprapat, tror det kan vara en muskel som kommit i kläm eftersom hela min mage svullna upp och det gör ont så fort jag går i trappor eller nyser. Ringde jobbet och berätta vad som hade hänt och att jag inte kommer kunan komma till jobbet, jag hoppas jag kan jobba på lördag eftersom jag behöver lite dricks, den här helgen ska dessutom vara en av de bästa eftersom de är mässa i Älvsjö, men vi får se. Chefen tyckte jag skulle stanna hemma till nästa vecka och vila men mår jag bra innan fredag så tänker jag jobba försiktig på lördag isåfall.
Jag glömde dessutom säga att jag var ut till kyrkogården för några dagar sen och hälsade på min gammelmormor, min älskade gammelmormor som kämpade in i det sista. Det tog hårt på mig, och jag har fortfarande svårt att inte gråta när jag är där, det går liksom inte eftersom den där klumpen i halsen alltid kommer när man tänker tillbaka. Jag lämande en fin liten lapp och fick enormt stöd från min kära pojkvän som ställde upp att följa med mig ut dit.

Vad har ni haft för er? Själv har jag inte gjort mycket än att sitta en stund vid datorn, gått upp och gått runt här hemma, legat ner i sängen och käkat middag.
Det är inte så kul när man inte kan röra sig så mycket. Hade egentligen behövt träna lite på dansen till vår start vecka 4 med eleverna. men ryggen tillåter ju inte och man måste lyssna när kroppen säger ifrån. Ska kolla på det här nya programmet som har premiär idag på 5:an Hopkins där dom säger att det är verklighetens Grey´s anatomy och eftersom jag verkligen är fast i Grey´s så ska vi se vad detta program har att erbjuda. Ska slå mig ner och titta på Top Model hade jag tänkt dessutom. Har suttit och kollat på olika videos med olika sorters dans på youtube, har jag berättat att min egna video ligger där? den från Vasa teatern förra våren. Det är bara söka på antingen elinen20 och kolla eller så söker ni på Annikas dansskola där hittar ni de två första som tillhör mina.
En är när jag dansar och en är på mina elever under föreställningen, mina grymt duktiga föredetta elever.

Nu ska jag slänga mig ner i sängen igen och mysa med den stora nalle jag fick av älsklingen i julklapp, den är verkligen hur fin som helst, slänger in en bild på den, den är väl sisådär 30-35 cm hög kan jag tänka mig,Tack älskling, den betyder mycket!
Er lilla Elin

     

Ryggjävel!

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, själv har jag pajat ryggen igen. Var och hade danslektioner för 2 st klasser i Stuvsta och kände direkt efteråt att något gått snett för min rygg gjorde precis lika ont som sist när jag gjorde illa den, TYPISKT!
Jag hoppas jag hinner bli firsk tills jag själv ska börja dansa om några veckor. Ska nämligen börja på Blue Hill i Solna på Dancehall ska bli grymt kul, äntligen får jag komma igång igen med dansen men denna gång en helt ny stil.
Är det någon av er som läser som dansar kanske? någon som kan tipsa isåfall om något bra ställe som inte kräver nästan 3000 kr utav en?

Jag har vart ledig i några dagar från jobbet vilket har kännts extremt skönt, men jag har ju inte fått sova ut för det inte.
Denna vecka jobbar jag onsdag,torsdag och lördag sen är jag ledig fram till onsdag igen.
Ikväll blir det lugn kväll hemma och försöka ta hand om mig själv, ska snart sätta mig och spela lite hade jag tänkt men först och främst ska jag slänga in några dansinlägg igen, för nu var det ju ett tag sen. Kan även lägga upp några från den stilen jag ska börja med och några till som jag helt enkelt diggar.
Ni får ha det bäst nu tillåter inte ryggen att jag sitter upp mer, måste lägga mig ner igen.
Puss och kram Elin



 

 

 


Beautiful

Heter låten jag sitter och lyssnar på jusst nu med Akon.
Hoppas ni alla mår bra, jag mår bra sitter här framför datorn och degar lite nu när jag är ledig från jobbet.
Dagarna innan har jag inte gjort så mycket annat än att jobba, igår kom min kära vän Michelle hit som jag inte sett på länge, hade as kul med henne, körde lite singstar och skrattade ihjäl oss när vi lyssnade på hur man lät efteråt.

När jag sitter och tänker på hur fort tiden egentligen går så kan det vara skrämmande. T.ex jag blir 21 i år det betyder att för snart 6 år sen gick jag i 9:an vilket känns som igår.
Kommer ihåg allt så tydligt fortfarande kanske för att den tiden tillhörde en av de jobbigaste under skolgången. Det är ganska sjukt att ju äldre du blir dessto fortare går tiden, kan det ha med att göra att när vi är äldre så är det så mycket mer man gör hela tiden, du jobbar/pluggar, försöker hitta tid att umgås med vännerna, ha tid för pojkvännen/flickvännen, man är mer upptagen och stressad och har fler saker att hålla reda på än när du var yngre.
Det man behövde koncentrera sig på då var göra läxorna, leka med kompisarna. Jag vet att ett sommarlov förr kändes som evigheter medans idag rinner bara sommaren förbi och man hinner knappt njuta av solen innan det är dags för hösten igen.

Under det här året har jag satt upp några mål bland annat att börja övningsköra, för nu är det dags.
Ska även tattuera mig till hösten har jag bestämt, måla om i rummet och köpa ny säng. Att bli 21 i år har både vart lite skrämmande och roligt, jag som själv har satt upp ett mål att ha körkort tills jag blir 22 och försöka ha fått en lägenhet tills dess börjar nu förstå att det kanske inte alls blir av på samma gång med tanke på min lilla inkomst.
Har ni någon gång satt upp något mål som ni vill ha klarat av till en viss ålder? Jag tror nästan att alla någon gång har tänkt att "innan jag blir...så ska jag".
Det jag tror vi måste ta vara på är just tiden, att leva dgarna som om det vore din sista och inte ta allting för givet, för en dag står du där och frågar dig själv " vad har kag gjort under hela den här tiden".

Nu ska jag sätta mig och platta mitt hår som står åt alla håll och kanter nu efter att man klippt sig, det glömde jag ju säga, jag har klippt mig. Sen ska jag städa lite i mitt rum och träna lite på dansen som ag och Alvaro håller på med till våra elever. Ikväll blir det hem till farmor och farfar på middag och Let´s Dance.
Tills dess får ni ha det bäst er lilla Elin

Ännu ett år

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en bra helg och fick massvis med julklappar.
Jag fick äntligen mitt sing star så nu plågas varenda öra i hemmet som kommer i närheten av min dörr.
Dagarna efter jul har vart slappa, väldigt skönt att äntligen få slappna av lite grann innan det nya året och allt.
Det nya året firades med stor fest i Alby med hela älsklingens släkt och familj, med god mat och mycket dans fram till klockan 6 på morgonen, gick och la mig 06.30 och vaknade väldigt sent.

Det här inlägget började jag med innan nyår men nu har ju ännu ett år passerat förbi, ännu ett år äldre och jag kan bara säga att jag är stolt över mig själv för vad jag åstakommit under ett år.
Vad jag äntligen lyckats inse och de förändringar som sakta gjordes.
Några av de saker jag insett är nämligen att vänner byter skepnader, vissa får barn, vissa förblir de dom alltid vart, och vissa dör helt enkelt ut, vissa kan acceptera en för vad man är och vem man är, vissa kan inte glädjas av någon annans lycka, vissa vänskaper är värda att kämpa för och vissa kan man helt enkelt låta bli att lägga ner sin tid på.
Kärleken dör ut om man ej kämpar för den, man må älska en människa men det krävs mer än bara ord och kramar för att hålla ihop. Kärleken kommer och går och har man tur så hittar man den igen men i någon annan människa.
Vill du åstakomma något här i världen får du kämpa och slåss för att komma fram till ditt mål, vare sig det handlar om jobb eller personlig framgång, man möter på jobbiga hinder under vägen men det är dom som gör dig stark och får dig att bli den du är.
Jag kan helt klart säga att det här året som har varit har både vart det jobbigaste och det bästa på samma gång. Jag fick allt jag någonsin önskat mig, och vågade sammtidigt ta steget och släppa taget om allt jag någonsin hållt fast vid.
Jag har kämpat som fan för att försöka vara det bästa jag kan vara, mig själv. Och det tycker jag att jag lyckats bra med, även om vissa andra inte kan accpetera det. Jag är en envis och tävlingsinriktad människa med en stark vilja, jag säger som jag tycker och skiter i vad andra har att säga om saken, allt jag gått igenom har gjort mig till den jag är idag och det är jag väldigt stolt över.

Nu är det dags att slänga mig in i duschen coh mysa ner mig i sängen och lä min bok jag lånat på biblioteket " Flickan som inte fick minnas" av Ethel G Ericsson, jätte bra bok, man slukades med redan i början av boken. Jag slänger in bilder imorgon från nyåret och min biljard kväll med Sandra, Rikard och Älsklingen.
Tills dess får ni ha det bäst ta hand om er och god förtsättning till er alla, kramar er lilla Elin

RSS 2.0