Torkskåp,glögg,snittar och fullt med människor

Dagen började riktigt bra, skrattade så jag grät åt min kollega då vi disskuterade torktumlare och torkskåp, vet inte riktigt hur vi gled in på ämnet men frågan löd såhär " vart var det man skulle sitta var det i ett torkskåp eller på en torktumlare?" där brast det totalt kl 9 på morgonen och dagen var inledd med humor igen. Det lustigaste av allt är nog hans egna kommentar mitt i tystnaden som hade uppstått att det kanske var därför det var så mysigt att sitta i ett torkskåp där det var varmt och luktade vante?
Ja som jag sagt tidigare, jag har världens roligaste kollegor som verkligen fyller mina dagar med så sjukt mycket skratt. Runt 14.30 stängde vi för dagen för kvällens första glöggmingel för i år då viktiga gäster skulle dyka upp samt kändisar. Detta var min första kväll som jag jobbar och det gick sjukt bra, tycker alla gjorde en super bra insatts trotts kaoset som uppstod då det blev brist på sittplatser och folk var överallt och ingenstans.
Efter 11 timmar fick jag och min kollega bege oss hemåt, om det inte var för tröttheten i kroppen så var det nog sockret som höll oss igång för kvällen avslutades med ett enda fnitter jippo påväg mot spårvagnen.
Nu ligger jag här i soffan och är helt slut, imorgon väntar mysig date med min fina lilla vän Micha innan vi beger oss till kvällens dans lektion.

Bild nr 1: jag
Bild nr 2: Jag och Elin ( Elin•2)
Bild nr 3: mina arbetsuppgifter för kvällen.

Take care/ Elin


Red lipstick

Sitter på dessa såkallade spårvagnar och ser ut över Stockholm som sakta vaknat till liv. Vägen till jobbet är vacker, den är en fröjd för ögat med allt som finns runt en.
Idag är en lång dag, långpanna som det kallas står på menyn idag. Jobbar öppning plus min första fest ska bli riktigt spännande och roligt att få sätta på sig den där vita skjortan som gör att man känner sig lite speciell, kan lägga upp en bild senare.
Ha en bra dag/ Elin


Right here

När det förflutna knackar på din dörr, vad gör du? Släpper in den genom dörren eller slår du igen den lika fort?
Låter du dig själv svepas med bland minnen och lever på den lögn att allt var bra? Eller inser du fakta att saker och ting försvinner ur ens liv av en anledning?

Dagens tankeställare.
/ Elin


Trötter

Inatt fick man somna till världens hårdrock från alvaros gulliga grannar. Tog väl ca 1 timma innan störningsjouren dök upp runt 02.30 tiden, lyckligtvis vaknade jag upp rätt utvilad och redo att gå till jobbet. Denna vecka blir det en hård vecka, jobbar från lör-lör med fredag som den enda lediga dagen emellan, som sagt tufft men det kommer sitta fint efter löning och då blir det en ännu större reskassa, läängtar!!
Funderar på att antingen börja sjunga eller dansa jazz till jan-feb beror lite på dock annars får jag sattsa på att pallra arslet till gymmet.
Nu är jag påväg hem till Alvaro där det blir lite god thai mat som jag lärt honom eller så gör han det enkelt och gör en god tacos, får se vad det bjuds på.
Tills dess ha det bäst / Elin


27/1

Bokat och betalt, den 27:e januari åker jag till kanariöarna för att fly bort en vecka. En hel vecka att bara kunna fokusera och lägga all energi på en person och hitta tillbaka till allt. Jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu, jag känner på mig att det kommer bli bra för det spelar ingen roll vart jag än är i världen så länge du finns där vid min sida.

Idag har vart en sån här allmänt bra dag, rolig och full av skratt. Jag inser verkligen hur bra jag trivs på mitt jobb, hur super sköna mina kollegor och hur stört det kan vara att dom faktiskt känner en på ett sätt ingen annan gör. Dom känner mig Elin i min jobbroll men även den person jag är på riktigt, den flamsiga lite halvt oseriösa som brister ut i en dans när tystnaden är för olidlig på jobbet. Dom har sett mig skratta,gråta,vara arg och förtvivlad och funnits där när andra inte vart där. Jag har aldrig varit på en plats där jag känt mig så uppskattad och behövd som jag gör här, och det bästa av allt är att jag delar den upplevelsen med dom.
Dagen har varit lugn och sansad, älskar hur jag och Hillevi sitter och små fnissar under den viktiga "grupp intervjun" som hölls idag, bara för att man själv jobbat sedan 9 imorse och fått i sig allt för mycket socker och gör konstigheter efter 10 timmar.
Imorgon är man ledig, ska spenderas med att träffa mormor och morfar sedan blir det dans på kvällen med tjej gänget på marikas ska bli skönt att röra lite på sig.
Måste börja gymma igen, känner mig lite för otränad efter denna steg tävling som pågick under 40 dagar på jobbet, känns som man tränat för hela året men det var det värt med tanke på att mitt lag gick i mål först och kämpade sig med att hålla sig i topp till slutet.
Well well, trött tjej nu dags att röra sig mot sängen take care / Elin


Nya tag

Den här sommaren har vart den bästa lärdomen, den sämsta upplevelsen och den nyttigaste självkännedomen. Nu är hösten snart förbi och det börjar gå mot kallare tider i Svealand. Matten gick käpprätt åt helvete men jag har inte gett upp, jag börjar om på nytt istället och tar nya tag i januari, trög fattade jag behöver otroligt mycket hjälp och det krävs en väldigt pedagogisk lärare för att jag ska förstå har jag insett, synd att det är en sådan brist på lärare under den beteckningen dock.
Får se om jag får som jag vill med skola också då blir det att plugga hälsa/livsstil på kui vilket jag skulle bli lycklig av om det blev så. Jobbet flyter på bra, har så enormt roligt tillsammans med mina kollegor när jag är här och varje dag lär man sig något nytt.
Vad det gäller livet och all dess mening så känner jag mig lycklig, jag är för första gången på snart ett år beskymmerfri, jag tar en dag i taget och låter framtiden vara oskriven. Jag trivs med det jag gör och jag strävar efter högre höjder på mitt sätt. Jag har lärt mig att släppa taget om sådant jag inte har någon nytta utav och jag vet att så länge man är redo att förlåta så kan man gå vidare. Nu ska jag in och fortsätta jobba och kanske slänga i mig en till kaka på vägen, take care / Elin


RSS 2.0