PARTY

Hej alla bloggare, sitter här 1½ timma innan man ska börja dra sig mot Brandbergen till Pierres fest. Ska möta min kompis Victor på tåget dessutom, stackarn han har fått nedsatt hörsel när han var ute i skogen och sköt ( Han ligger i lumpen). Jag och Emelie ska åka tillsammans dit och möta Maria och Antonella i Brandbergen centrum, ska passa på att sola lite innan oxå, känner sig så vit!! Får väl se hur sen man blir hem idag.
Imorgon blir det ännu mer festandes, inte så bra kanske men har inte vart ute på länge så, först ska vi träffas här hemma hos mig och ha dte mysigt, sen bär det nog av in till stan får man hoppas annars blir det väl Mirran som vanligt.

Idag var man ner till sin gamla skola där jag gick från 6:an - 9:an med Maria, det var kul att träffa alla lärare igen, även om dom fick dubbel kolla vem man var haha. Pratade med min gamla klassföreståndare som frågade om jag fortfarande dansar, så förmodligen ska man hålla i en lektion där ska bli skoj isåfall..
Igår hade man lektion med barnen, Emelie följde med och filmade haha jag och mina oseriösa ryck där innan lektionen...Älskar dig tjejen!!
Dennis klarade av sitt teoriprov ( GRATTIS ÄLSKLING) nu är de tillbaka i Skärplinge igen, åker dit på torsdag och stannar till söndag tror jag...
Nej nu ska man börja fixa sig lite till, och börja röra mig...Ha det bäst så länge...

Sista föreställningen..

Ja, den här helgen har man spenderat hos min älskade pojkvän, det var årets sista föreställningar och det var fullt i tältet. Här i brandbergen har jag passat på att träffa min kompis Victor och hans nya flickvän, har sakanat dig vännen!. Har dessutom träffat Maria, hon kom först och mötte mig och Dennis och hans småsyskon eftersom vi skulle gå och bowla, JAG VANN!!. Sen gick jag och Maria till en kinarestaurang och satte oss där och käka. Skit god mat, och massa skitsnack haha. Det var länge sen vi träffades bara hon och jag, men nästa helg då jävlar ;)

Idag mitt under föreställningen skickade Dennis mamma upp mig till centrum för att köpa blommor till alla som skulle delas ut i slutet. Jag sprang upp, kommer in på Ica helt slut och yrar runt efter dessa jävla blommor. 8 buketter skulle köpas och jag visste att det var brottom. När jag kom ner till crikusen igen får jag veta att det är jag som ska dela ut dom ( Oh shit) tänkte jag bara, jag ahde redan tänkt ut vem som skulle få vilka blommor, och nrä jag väl skulle gå in, då känns det som om hjärtat ska hoppa ur munnen på mig, varför egntligen? haha skulle ju bara dela ut blommor inför en jävla massa folk haha. Det gick bra iallafall, mitt under all nervositet och när jag dleade ut blommor till Dennis fick jag världens gosigaste puss inför alla. Det är ganska stort för honom eftersom han är väldigt blyg av sig :P..

Nu under kvällen har jag gått till centrum igen och köpt käk, sitter här och skriver och väntar på att dom ska bli klara att riva tältet.

Imorgon bär det av in till stan eftersom Dennis ska göra sitt Teoriprov(håller tummarna). Sen får vi se vad som händer, ska vara här tills det blir dags för Dennis att röra sig hemmåt mot Tierp igen, sen blir det tåget upp till skogen som jag brukar säga, till "landet ingenstans".

Nu ska jag väl krypa ner och titta på nån film och käka lite av årets sista poppning av popcorn. Om man frågar mig så är jag enligt mig själv och mina vänner BÄST på att poppa popcorn i deras maskin :P.

Har inte mycket att tillägga annars, veckan kommer väl bli slapp, torsdag är det nya tag med min lilla dansgrupp och Fredag eller lördag ska man träffa Alvaro, hinna med att träffa Maria och Sandra och förhoppningsvis ta sig ut och ta en cider eller nåt.

Ha det bäst så länge.

Långa promenader

Igår var man ute en sväng med min kompis Sandra, satt på en varsin gunga och snackade om allt möjligt och tittade när de små flickorna spelade fotboll.
Det tog mig tillbaka till massa minnen, spelade nämligen fotboll i fyra år..Sen när jag suttit och förklarat alla regler för Sandra inom fotboll haha så bestämmde vi oss för att ta en tripp till vår Simhall där vi inte vart sen vi gick i 9:an, det kändes väldigt skumt att gå upp för de där trapporna igen, allt såg så annorlunda ut men ändå bekant. Tiden går så fort att man inte ens hinner med längre.

Idag har man vart hemma, min kära lillebror var hemma från skolan och som straff eftersom han inte hade en anledning att vara hemma fick han gå ut med hunden.
Känner mig väldigt stolt, ringde min kompis Sara och vi bestämmde oss för att gå "Beatebergs rundan" som är på 3 kilometer. Har inte gått den sen jag gick i 9:an heller, vilket kändes i benen efteråt. Vi gick där och pratade om allt som hänt senaste tiden, och höll koll på hennes hund som var med oss. Sen har man spenderat resten av dagen genom att slapppa framför tv:n tittat på Grey´s Anathomy och Heros.
Jag är rena rama serie-freaket, om man ska gemföra mig och mina vänner haha. Har dessutom börjat få väldigt ont i mitt lillfinger som är skadat sen jag gick i 3:an. råkade klämma fingret i såna här lådor som man hade och det blev väldigt snett, läkarna har sagt att så länge det inte gör ont eller börjar växa för mycket så är dte ingen fara. Ingen fara? hallå jag har ett jätte snett finger! Men som min mamma sa " Nu kan man känna igen dig för ditt snea finger oxå" haha hon syftar då på mitt födelsemärke som är en del av mig med.
Frågan är bara va fan jag gjort eftersom det börjar göra ont, och det känns ända ner i handleden, kanske borde söka upp en läkare? väntar nog ändå tills veckan är slut.

Imorgon ska man till min kära lilla dansgrupp igen och ta tag i nya steg, däremot måste vi verkligen gå igenom noga alla steg har jag märkt. För min egen skull dessutom. Sen ska jag på en informations träff inför ett jobb jag sökt som barnvakt, var en av de mest intressanta som sökt, får se hur det går.
Älsklingen är i Hallstahammar på teorikurs för körkortet, kommer hem på fredag ska bli skönt. Saknar honom mycket! De ska ha sina sista föreställningar för i år nu i helgen så då får jag passa på att åka dit innan det blir dags för mig att åka till Tierp.

Nu ska man nog ta och lägga sig så man orkar med morgondagen. Ha det Guld som mina vänner Victor och Jokke brukade säga till mig.


Vart tar dagarna vägen?

Denna dag har jag suttit och läst allt jag har skrivit på min pa(Playahead), tänkt tillbaka på den tiden då man fortfarande gick i skolan. Saknar den tiden faktiskt, saknar er!, Läste ett inlägg jag fått av min kompis Victor, den som stog mig allra närmast under de 3 åren på gymnasiet, har nog aldrig hört honom säga : Jag saknar dig, förrns idag. Och tro mig tårarna rullade faktiskt, för usch va jag saknar dig med! Vi lovade varandra att inte tappa kontakten efter gymnasiet, du åkte iväg till lumpen och jag hamnade där jag är idag. Visst vi pratar med varandra men ses nästan aldrig till skillnad på när vi såg varandra dag in och och dag ut och nästan irriterade oss så mycket på varandra att vi inte kunde sitta bredvid varandra haha.

Dagarna bara försvinner känns det som, det gäller  verkligen att ta vara på varje dag och leva som om det vore den sista. Varannan vecka spenderar jag hos min pojkvän, känns ganska skönt faktiskt att inte ses allt för ofta, men dte är både positivt och negatvit såklart.

Har planer på att göra om i mitt rum, om det nu kommer att ske. Har haft dom planerna i några år haha, men har bestämmt mig för att måla om, möblera om, och önska mig saker i julklapp som ska vara till rummet.
Julafton shiit det börjar närma sig, snart kommer väl snön dessutom, kylan känner man ju utav ganska rejält. Har precis köpt mig ett par nya vantar och en mössa med skärm ;)

Helg!

Nu var det ett tag sen, inte mycket har förändrats i vardagen, är fortfarande arbetslös. Dagarna har jag tillbringat hos min pojkvän haha måste passa på att tacka mina underbara vänner, när cirkusen stog i Skogås ( min hemmatrakt) så ligger jag och sover klockan är 3 på natten och jag hör bara hur det bankar på vagnen, jag for upp i ett svep och väckte Dennis och bad honom gå ut och kolla vem det var,eftersom det hade vart en massa folk tidigare under kvällen som gått runt på platsen. Dennis springer ut när han hör hur det bankar ännu en gång, och kommer in efter nån minut och skrattar, självklart var det min bästa kompis Emelie,Maria och Antonella som var ute på vift efter en kväll på Mirabelle, Ni är helt underbara älskar er! Det var verkligen kul att dom stog i Skogås igen efter 2 år på vift i de andra delarna av Sverige.

I torsdags hade jag min lektion med tjejerna de är så himla söta, och enormt duktiga. Lektionen gick bra blev så glad när dom satte alla steg till den snabba låten, har en känsla av att dom kommer vara väldigt duktiga på teatern.

Idag har jag bara latat mig, vart och shoppat lite (fast jag egentligen inte har råd) , tittat på tv och bara. Imorgon blir det fest med allra bästa vännen Alvaro, får se hur det blir men en sak vet jag när man är med honom är det alltid lika kul ;)....det finns inte mycket att tillägga i tillvaron, dansar,sjunger och skriver av mig...

Så tills nästa gång ha det bäst Puss / Shorty


RSS 2.0