Långa promenader

Igår var man ute en sväng med min kompis Sandra, satt på en varsin gunga och snackade om allt möjligt och tittade när de små flickorna spelade fotboll.
Det tog mig tillbaka till massa minnen, spelade nämligen fotboll i fyra år..Sen när jag suttit och förklarat alla regler för Sandra inom fotboll haha så bestämmde vi oss för att ta en tripp till vår Simhall där vi inte vart sen vi gick i 9:an, det kändes väldigt skumt att gå upp för de där trapporna igen, allt såg så annorlunda ut men ändå bekant. Tiden går så fort att man inte ens hinner med längre.

Idag har man vart hemma, min kära lillebror var hemma från skolan och som straff eftersom han inte hade en anledning att vara hemma fick han gå ut med hunden.
Känner mig väldigt stolt, ringde min kompis Sara och vi bestämmde oss för att gå "Beatebergs rundan" som är på 3 kilometer. Har inte gått den sen jag gick i 9:an heller, vilket kändes i benen efteråt. Vi gick där och pratade om allt som hänt senaste tiden, och höll koll på hennes hund som var med oss. Sen har man spenderat resten av dagen genom att slapppa framför tv:n tittat på Grey´s Anathomy och Heros.
Jag är rena rama serie-freaket, om man ska gemföra mig och mina vänner haha. Har dessutom börjat få väldigt ont i mitt lillfinger som är skadat sen jag gick i 3:an. råkade klämma fingret i såna här lådor som man hade och det blev väldigt snett, läkarna har sagt att så länge det inte gör ont eller börjar växa för mycket så är dte ingen fara. Ingen fara? hallå jag har ett jätte snett finger! Men som min mamma sa " Nu kan man känna igen dig för ditt snea finger oxå" haha hon syftar då på mitt födelsemärke som är en del av mig med.
Frågan är bara va fan jag gjort eftersom det börjar göra ont, och det känns ända ner i handleden, kanske borde söka upp en läkare? väntar nog ändå tills veckan är slut.

Imorgon ska man till min kära lilla dansgrupp igen och ta tag i nya steg, däremot måste vi verkligen gå igenom noga alla steg har jag märkt. För min egen skull dessutom. Sen ska jag på en informations träff inför ett jobb jag sökt som barnvakt, var en av de mest intressanta som sökt, får se hur det går.
Älsklingen är i Hallstahammar på teorikurs för körkortet, kommer hem på fredag ska bli skönt. Saknar honom mycket! De ska ha sina sista föreställningar för i år nu i helgen så då får jag passa på att åka dit innan det blir dags för mig att åka till Tierp.

Nu ska man nog ta och lägga sig så man orkar med morgondagen. Ha det Guld som mina vänner Victor och Jokke brukade säga till mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0