Vem är Elin?

För er nya som inte vet vem jag är,
så heter jag Elin Thudén och är en tjej på 22 år som dansar sig genom vardagen.
Har många mål här i livet och en av mina högsta drömmar är att vara bakgrundsdansare.
När jag var liten ville jag bli artist eller tandläkare lite onödigt vetande sådär.
Sjöng mycket när jag var yngre och spelade in en massa låtar med 3 tjejkompisar i en studio som finns där jag bor. Har alltid älskat att stå på scen och dansa och sjunga sen barnsben.

Gick 3 år på Sågbäcksgymnasiet Hotel/Restaurang med inriktning kök.
Jag bor iliten förort söder om sthlm tänker inte gå in på detaljer precis.
Jag har 4 små syskon varav två av dom bor i Grekland (Kos).
Jag är alltså halv grek, har nästan hela min släkt nere på Kos och åker dit nästan varje sommar och hälsar på min pappa,kusiner,fastrar,farmor,farfar,syskon.

Min allra närmsta tjejkompis som känner mig innantill och utantill heter Emelie och henne har jag kännt sen jag var 7 år. De andra som är värda att nämna här är Sandra och Mia, två helt underbara tjejer som jag älskar väldigt mycket.
Så vad gör jag om dagarna, Jo jag jobbar som servitris på en Grekisk Kolgrill i Älvsjö och dansar 4 ggr i veckan i en grupp som kallas för Babydollz.
Har dansat i en grupp där vi kallar oss för Karma, det har varit den galnaste, mest inspirerande resa jag vart med om eftersom vi är en salig blandning av dancehall/hiphop och vi är som en enda stor familj, där grundaren är en utav de mest finaste männsikorna jag någonsin träffat på min fina Camelia Raufi.

Har en pojkvän som är två år yngre än mig själv som är min största inspiration här i livet, den starka och mest målmedvetna person jag känner som inte bara stöttar mina beslut och drömmar men som älskar mig för den jag är.
Annars brukar jag ägna mina dagar så mycket jag kan åt att träffa mina kompisar, och försöka njuta av livet så mycket som det går.

Är det något ni undrar så är det bara att fråga jag finns alltid här och svarar på det ni vill ha svar på.
Ta hand om er och jag hoppas ni fortsätter följa mig i min vardag på väg in mot vuxenlivet och allt vad det innebär.

/ Elin

Hey Girl

Heter låten jag sitter och lyssnar på med Damian Marley...
igår tog jag emot 84 låtar från Emelie väntar bara på resten så jag kan bränna ner allt..

Idag skiner solen, men det är fortfarande kallt, har fått höra att det ska bli varmt till helgen det får vi verkligen hoppas på isåfall. Börjar verkligen bli trött på vinterkylan som fortfarande ligger kvar och snö usch!
Hoppas ni alla mår bra, jag mår lite bättre idag.
Ska in till stan om en timma och träffa Piffen sen ska jag åka till Annikas dansskola och ha lektion. Senare ikväll blir det hem till en annan kompis och kolla lite kläder sen hem till Emelie och hämta min väska som jag glömde igår mitt i all stress.

Jag har kollat runt på olika bloggar och tyckte det skulle vara kul att få veta vilka som läser min blogg, så om ni vill kan ni svara på det här frågorna och droppa en kommentar så skulle jag bli glad.

1.Vad heter du?
2.Vart bor du?
3.Hur hittade du min blogg?
4.Finns det något du tycker jag ska ändra på som jag inte har kanske?

Nu ska jag äta lite frukost och ta mig en kopp te med houng som jag egentligen inte tycker om men vill inte vara så här krasslig i halsen längre.
Ni får ha en super bra dag tillsvidare

Pok / E


I sommras på väg tillbaka till Kos från Turkiet

Trög dag..

Fy fan vilken dag det har vart,
Hoppas ni andra haft det bra idag iallafall.

När jag var ute med Chelsey ( Min hund) så blåste det så jag trodde jag skulle flyga iväg, och förskylningen verkar inte bli bättre. Sen bar det av in till stan till dagiset där jag hämtade Gustav idag. Jag jobbar alltså som barnvakt två dagar i veckan men idag hade jag verkligen ingen ork kändes det som.
När vi kom hem lagade jag mat åt oss o sen blev det lek med bilar,pussel mm.

När jag slutade jobba var det bara för mig att åka raka vägen hem till Emelie, men som om inte vi skulle ha nog att göra redan så var det självklart att så fort vi var klara med alla skivor och allt och det var dags att bränna ner så gick allt åt helvete.
Så nu ska Emelie skicka 200 låtar till mig så jag får bränna ner allt här hemma, Jiippi eller inte.
Nu sitter jag här och pratar med folk på msn och tar det lugnt, måste vila upp kroppen nu innan jag bryter ihop helt eftersom jag gjort illa både rygg och knä.

Finns inte mycket mer att skriva idag...Ha det / E

Min älskade Chelsey
     


Ett stort tack!



Ville bara slänga in ett stort tack till Alvaro som alltid finns där för mig.
Njut av den vackra bilden :P


Little Miss Sunshine

God morgon på er alla.
Hoppas ni mår bra, själv är jag lika förskyld som igår typiskt.
Kort sammanfattning på gårdagen:

Jobbade fram till 19.00 sen bar det av raka vägen till Alby och jag som äntligen hade hunnit med en tidigare tunnelbana satt ju självklart på en som skulle stanna i 10 min i Vårbygård pga att någon hade dragit i nödbromsen och ungar som sprang och klottra då. Skyndade mig till Subtopia för tränginen med vår grupp som vi startat upp.
Träningen gick bra, blir så frustrerad bara när jag inte sätter den perfekt. Men övning ger färdighet.
Sen bar det av hemåt och ta det lugnt.

Satt och kollade på " So you think you can dance"och jag vet inte om det bara är jag som reagerar på detta men alla som vart med i floofiller Mario,Susanna,Edin mfl. har ju kommit vidare till Oslo.
Jag menar inte att klanka ner på dom för dom är grymma dansare och jag har själv jobbat med Edin i vintras och han är en jätte snäll person med en grym talang.
Blir bara lite fundersam hur många av dessa har inte blivit uppringda av kanal 5 och blivit bedda att komma dit och dansa? Jag såg personer som faktiskt har en talang men som inte gick vidare till Oslo, jag förstår att man kanske inte har kommit så långt och har en bit att gå, men nya ansikten är väl aldrig fel?

Tyckte det såg så fult ut när Mario gick in och körde sin grej igår och Benke låtsades om som om han inte visste alls vem han var. Och slänger ur sig kommentaren " Jag blir så arg på dig, för jag kommer aldrig kunna dansa så" och sen åker en biljett upp till Oslo. Men jag antar att dom lockar väl till sig tittare också.

Den här dagen ska jag jobba och hem till Emelie och bränna ner alla låtar som vi ska ha till festen på lördag.
Skriver ner några rader ikväll igen måste kila nu ha det guld...Pok / Elin


Keep holding on

Hej alla söta läsare!
Hoppas ni mår bra, själv har det vart lite mycket att göra men nu sitter jag äntligen här och kan skriva ner allt igen.

som sagt så ser ni kanske att bloggen har fått ett nytt ansikte tack vare en tjej som heter Erica..sugafall.blogg.se om ni vill titta in på hennes.Bloggen är inte helt klar ännu finns fortfarande lite ändringar som kommer att komma.

Har vart dåligt med uppdatering men har haft mycket att stå i på senaste. För närvarande har jag tre jobb varav två som danslärare och ett som barnvakt 2 dagar i veckan.
Har även börjat dansa i Alby med min allra bästa kompis Alvaro och några tjejer.

De senaste veckorna har följande hänt :

1. Min närmsta tjejkompis Emelie har blivit 20 och tattuerat sig.
2. Jobbat
3. Bloggen har fått ett fräscht utseende.
4. En av mina andra kompisar har också blivit 20.
5. Emelie och min 20 årsfest börjar närma sig.

Det har vart mycket planerandes med festen eftersom dj:n vi hade hyrt helt plötsligt inte kunde komma så fick fixa tillbaka min kompis KK att vara dj hos oss.
Nu verkar allt vara på sin plats annars, vi måste bränna ner närmare 200 låtar tills på lördag och fixa lokalen och betala allting.
På fredag har jag lovat att fylla i som vikarie åt en tjej på Annikas dansskola, så det blir jobb hela veckan.

Börjar dock känna av kylan utifrån eftersom man drar på sig en rejäl förskylning vilket inte är så passande förtillfället.
Gårdagen spenderade jag hemma hos Emelie med Alvaro, sen blev det hem till mig, jätte trevligt och väldigt mysigt. Älskar dig vännen

Nu ska jag kila iväg och jobba, men lovar att jag skriver ner några rader de här kommande dagarna så ni har nåt roligt att läsa iallafall.
Gå även in på mina länkar till mina kompisar bloggar och läs där det uppskattas alltid.

Ni får ha det bäst i vinterkylan, visst längtar man tills det blir vår och värme, det gör iallafall jag.
Pok/ Elin

 Jag och alexandra efter träning i Alby

 Emelie´s 20 årsdag, Emelie i mitten med vitt linne

 Jag och bästa vännen

 Jag och Mia...miataipale.blogg.se ;)


RSS 2.0